Home / Știrea zilei / Dincolo de Cenzură – cu Miron Manega

Dincolo de Cenzură – cu Miron Manega

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 27 ,2020

2 comments

 1. Multumesc!
  Mi-a placut – desigur, fiind “diferiti”, sint si cateva puncte unde am o apreciere diferita…
  Asta e varianta SOFT.
  Am vazut si varianta ACTIVA, a avocatului Dan Chitic.
  Un inceput bun dupa parerea mea… (daca ar conta la ceva…).
  Cred ca e bine sa reduca putin tonul afectiv (care risca sa apara ca un maxim de indignare …. fara sa urmeze o trecere la actiune fizica).
  Cred ca e bine sa inceapa sa defineasca obiective clare, nu multe dar orientate direct spre blocarea mecanismului ticalos al jidanititlor: caderea Guvernului prin presiune publica.
  Amintiti-va tupeul bolsevicilor adusi de perversii lu’ Barna-USR la 19 august…
  ———–
  Dl. Chitic ar trebui sa isi formeze (daca nu a facut-o) un grup de initiativa – comitet de organizare cu care sa imparta greul organizatoric si comunicational.
  Sa inceapa, cred eu, cu… un nou miting, declarat pentru “ceva” greu de respins la “autorizare” si extins in paralel cu….
  Strangere de semnaturi IN TIMPUL MITINGULUI de catre comitet ad-hoc constituit cu echipe de 2-3 persoane si tabele pregatit din timp.
  Se anunta imediat initiativa de strangere de semnaturi si cauza urmarita…
  In timp ce se prezinta nemultumirile la microfon (sau megafon) – cititre ca sa ia mai mult timp…, oamenii se organizeaza si incepe strangerea de semnaturi… nu are nimeni puterea sa-i opreasca.
  Se incepe in “piata” si se pleaca in Tara pentru completare, cu termen de finalizare – de exemplu, 3 saptamani.
  Se anunta prin retelele “dusmanului” de pe Internet sub forma “reverse”, adica – prezentata ca o ciudatenie “fara sanse”, “prosteasca”, …. un fel de “ia uite ce vor fraierii astia sa faca…”… dar informatia sa fie la vedere: UNDE, CAND, CINE se duce sa stranga semnaturi, cu informatie de contact pentru cititorii “interesati”
  Vor fi de gasit amenintari, injuraturi, balacareala…. conteaza sa afie difuzata informatia spre a fi colectate semnaturile!
  MOTIVE? – zeci de motive din care se eextrag cele care se mai regasesc in lege – sabotaj, tradare, genocid (asta e greu…), distrugere, instigare, coruptie… se aleg 2-3 cele mai dure si demonstrabile, chiar evidente. (a se vedea raportarile oficiale; minciuna duce la contraziceri de date si concluzii!)
  Se precizeaza tinta: demitere Presedinte, Guvern si schimbarea Legii electorale – simplificat si “curatat” de alogeni si fara transfer de voturi de la un partid la altul – intre circumscriptii ca sa-si bage oameni cu cateva zeci de voturi in Parlament.
  Cine pleaca din Partid, pierde locul de Parlamentar – poate fi exclus din Partid daca nu-si da demisia.
  … Evident, exista doar “partid”, fiind absurda denumirea de partid POLITIC”; ar insemna sa existe si ne-politice ceea ce duce la evidenta ca nu sint responsabile sa-si asume raspunderea politica (iresponsabili) sau capabile = nu stiu “face”politica (neputinciosi) si atunci: CE SA CAUTE IN PARLAMENT???
  Listele se strang IN ZIUA DEPUNERII, spre a nu putea fi furate sau distruse (ouale nu se pun intr-un singur cos, va amintiti, da?)
  Constructia retelei proprii poate fi: 1-2-4-8-16-32-64… 127, cate 3 de judet unde sa-si gaseasca “legatura” cativa oameni, comunicarea se face numai de la un nivel l celalalt, niciodata “peste rand” iar informatiie se livreaza imediat nivelului “anterior” – nu se pune problema vreunei superioritati…
  NU TREBUIE NEAPARAT SA SE DEPLASEZE DIN JUDETE LA BUCURESTI!
  Se pot strange semnaturi si se trimite colet prin diverse metode ne-identificate de “dusmani”.
  Nu trebuie neaparat sa fie trimise de cei care colecteaza – poate fi alta persoana!
  La fel, nu e nevoie sa fie expediat unei persoane posibil supravegheate ci unei persoane de legatura.
  Se pot fotografia cu mobilul si transmise scanarile inainte de depunere pentru construrea listei si coordonarea eforturilor de colectare de semnaturi, in functie de solicitarile din teritoriu.

  —–
  In mod normal, la ora asta aveam arestati si Presedintele, si Guvernul (politrucii – ministri si secretari de stat) si toti Parlamentarii – sint deja prea multe legi, una mai proasta decat alta. Si toti consilierii lor.
  Indivizi nedemni si deviati comportamental si psihic – “judeca pomul dupa roade!”; iata ce roade au facut si fac: distrug Tara, totureaza si fura Neamul romanilor, batjocoresc pe Dumnezeu.
  ….
  Unde e ARMATA???
  Nu va e rusine sa vedeti “bratele neinarnate” care sint vlaguite de otravuri ideologicve, economice, sociale, alimentare… oamenii manati ca vitele la abator = la testare (inutila si ineficienta), pusi acum in arest si cu botnita (care nu opreste nici un virus mori bacterie)?
  Daca ar ridica Dumnezeu din morti un voievod de-al nostru, dintre cei drepti! – nu doar ca v-ar degrada pe Generali, Colonei, … ci v-ar spanzura pentru inalta tradare!

 2. Excelent interviu : bravo Maestre Sterie Ciumetti, m-ati lamurit in fine asupra sinceritatii Domnului Miron Manega – imi paruse cam bland !
  Acum am inteles in mod sigur ca stie ce vrea!
  Cand are dileme de blandete crestineasca cu dusmanul, va rog mult sa-i transmiteti cum isi sfatuia Robert Faurisson coreligionarii cu dileme de blandete fata de dusman , IDENTICE CU ALE DOMNULUI MANEGA :

  ” A LA GUERRE COMME A LA GUERRE ” ! Adaugand explicatia faptului ca la razboi domina alte legi decat pe timp de pace , pe care trebuie sa le aplicam cu constiinta curata, DACA NU VREM SA PIERDEM RAZBOIUL CU UN DUSMAN CARE NE LOVESTE FARA MILA .
  Multumim foarte mult pentru interviu !
  Domnul Manega este un as inca insuficient cunoscut, ce asteapta in manecile patriotilor romani, sa fie potentializat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *