Home / Actualitate / DIKTAT: Tabere De Refugiați în România Până în 2020

DIKTAT: Tabere De Refugiați în România Până în 2020

Mortuz
Incorect Politic
Februarie 4, 2018

Tabere de refugiați

Aparent, liderii noștri vor băga mai mult România în pământ decât am fi crezut.

Flux24:

România va avea până în 2020, de 36 de tabere mobile pentru sinistraţi cu facilităţi de cazare şi hrănire care să fie folosite, atât în cazul unor dezastre, dar şi în situaţia unor mişcări masive de migranţi din afara graniţelor ţării.

Vor să stabilească tabere de refugiați până în 2020 pentru cine știe câte mii de sălbatici veniți aici să-și impună cu forța islamul.

Prim-adjunctul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Cristian Radu, a spus la Alba Iulia că aceste tabere mobile vor fi preluate de inspectoratele pentru situații de urgență, scrie Alba24.

Cristian Radu a spus că, până în 2020, ţara noastră trebuie să asigure capacitatea de a gestiona mişcări necontrolate ale populaţiei de ordinul miilor de persoane, precizând, însă, că în prezent nu există informaţii privind iminenţa producerii unor astfel de evenimente, riscul fiind „unul moderat”.

De ce să urmăm exemplul Poloniei, Cehiei și Ungariei de a ne apăra țara prin a respinge diktatele impuse de Uniunea Europeană când o putem vinde ca o colonie ce suntem de 30 de ani.

Colonelul Radu a mai afirmat că taberele vor avea facilităţi tip container, utilizabile atât pentru cazare, cât şi pentru asigurarea hranei pentru minim 200 de persoane timp de câteva săptămâni.

„Taberele de sinistraţi (…) asigură atât cazarea persoanelor sinistrate, cât şi facilităţi de asigurare a hrănirii pe o perioadă de ordinul săptămânilor pentru minimum 200 de persoane. Acesta este un concept pe care noi l-am pus la punct relativ recent şi care face parte dintr-un proiect cu finanţare europeană. România va beneficia de 36 de astfel de facilităţi la nivel naţional. Ele sunt destinate atât pentru acoperirea nevoilor pe plan naţional, în cazul producerii unor dezastre, dar şi pentru acoperirea nevoilor naţionale în cazul unor mişcări masive de migranţi din afara graniţelor”, a spus Cristian Radu.

Vin vremuri grele, dragi Români, trebuie să ne pregătim sufletește pentru ce-i mai rău.
Nu lăsați niciun politician sau un arab să ne doboare! Trebuie să îngropăm securea războiului dintre noi și sa ne unim împotriva inamicului comun.
 

One comment

  1. Straight White Male

    Doamne ferește să nu ajungă ăștia la noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *