Home / Internațional / Diana Șoșoacă și lupta pentru un grup suveranist în Parlamentul European

Diana Șoșoacă și lupta pentru un grup suveranist în Parlamentul European

Calin Kasper
Incorect Politic
Iunie 30, 2024

Diana Șoșoacă și lupta pentru un grup suveranist în Parlamentul European

Diana Șoșoacă și lupta pentru un grup suveranist în Parlamentul European

Nu există printre partidele româneşti unul, care să aibă un nume mai plurivalent decât partidul SOS. SOS în alfabetul Morse înseamnă “Save Our Souls” adică Ajutor pentru cei aflaţi în pericol de naufragiere, precum e România acum. De asemenea, cuvântul şoş, după dexonline, înseamnă sprijin, suport, susţinere sau reazem. SOS ar putea însemna şi Save Our Suveranity şi nu în ultimul rând, ca o frumoasă aducere din condei, sunt primele litere ale numelui locomotivei de 6000 de cai putere, care tractează efectiv partidul după ea: Diana ŞOŞoacă.

Deci, un partid cu nume original, înfiinţat de 18 luni, cu o doamnă de mare respiraţie patriotică în fruntea lui, care are o dezvoltare pe cât de vertiginoasă, pe atât de nedorită de cloţanii şi pidosnicii de la putere. De asta este denigrată pe toate căile, pentru că , nu-i aşa, le este o frică de moarte de ea.

Dacă şi cel călare pe cai mari la ora aia, Zelenski, a fugit din calea ei ca să nu fie tras sub roţile locomotivei, ne putem da seama ce energie are doamna Şoşoacă, stâlpul şi sprijinul neamului românesc în lupta lui cu sataniştii globalişti.

De un an de zile, de când datorită flerului ei, ştia că va fi aleasă europarlamentar, Diana Şoşoacă a avut dese contacte cu suveranisti din diferite ţări, astfel că iţele noului grup parlamentar suveranist, care ia naştere zilele astea la parlamentul European, erau deja trase pe războiul de ţesut, pentru ca acum lucrarea să fie încheiată. A reuşit să ţină secretul acţiunilor ei, aducând în absurde pe analiştii noştri, precum Cristian Pârvulescu, care crede că Diana Şoșoacă o să facă grupuri parlamentare pe stradă sau pe culoarele parlamentului european.

Acest grup a depăşit deja limitele impuse de a avea cel putin 23 de parlamentari din minimum 7 ţări: ultimele date ale D.S. arată că deja sunt peste 30 de parlamentari, din mai mult de 9 ţări. Acest grup siveranist va creşte precum Făt-Frumos. Pe ce mă bazez? Pe faptul că Diana a reuşit ca să aducă în grupul suveraniştilor câţiva parlamentari maghiari, de care parlamentarii români, până acum, s-au ferit ca de ciumă. Diana s-a dus la o parlamentară din Ungaria, i-a întins mâna, i-a vorbit despre pace şi prietenie şi de obligaţia oricărui parlamentar să-şi servească neamul care i-a ales. Şi aşa, a realizat ceva ce nici un parlamentar român n-a îndrăznit vreodată să încerce.

Dacă Diana Şoşoacă a reuşit să-i convingă pe maghiari să intre în grupul suveraniştilor alături de ea, vă spun că va reuşi şi cu alţii şi va face un grup mare şi puternic, care va încurca multe socoteli ale globaliştilor din paramentul european.

Sigur că domnul Parvulescu şi alţii de felul dânsului ştiu exact ce trebuie să spună, ca stăpânii de la DIGI24 să fie mulţumiţi. Acestor şefi de televiziuni nu poate să nu le placă vorbele care pretind că Diana ştie doar să facă scandal si circ. Eu însă, am văzut întotdeauna în acţiunile ei, (cum zicea un ziarist de pe la 1860 în ziarul Transilvania), că are o dârzenie de ursoaică proaspăt fătată, dublată de o judecată impecabilă. Oare miile de procese pe care le-a câştigat, convingând instanţele că dreptatea e de partea ei, tot cu circ şi scandal le-a câştigat? Aşa că, doar proştii pot să-i creadă pe nerozii care împrăştie asemenea mizerii în spaţiul public.

Spre deosebire de AUR, care a intrat într-un grup în care i s-au impus condiţii ce sunt contrare intereselor neamului românesc, SOS şi preşedinta lui au ales drumul greu de a-şi croi o cale proprie, fără compromisuri de la interesele neamului românesc.

Până acum grupul suveranist, având ca fondatori AfD-ul german şi SOS-ul românesc (poate că şi alţii), are în componenţă 14 europalamentari de la AfD, doi de la SOS, europarlamentarii NIKH din Grecia, Ruch Narodowy şi Konfederacjia din Polonia, Hnutie Republica slovacă, Mi Hazonk Mozgalon din Ungaria, Acabo la Fiesta din Spania. Stau încă pe gânduri Fidesz-ul lui Viktor Orban, care sigur nu va semna o declaraţie de recunoaştere a suveranităii Ucrainei, aşa cum a făcut AUR, Eric Zemour din Franţa, care aşteaptă alegerile, FPÖ din Austria şi Forumul olandez pentru democraţie. Şi cred că mai sunt şi altele, pentru că dacă suveraniştii au câştigat teren în Europa, ei au trimis în parlamentul european tot suveranişti, care nu au altă opţiune dacă sunt cu adevărat ceea ce pretind, decât grupul nou creeat.

Astfel se vor alege apele în parlamentul european, suveraniştii adevăraţi separându-se de cei dodar vopsiţi. Aşa că prieteni, trăim vremuri epocale, faceţi bine şi nu mai dormiţi pe o ureche, că acum aveţi cu cine vota. Aveţi mai jos două link-uri cu două emisiuni cu Diana Şoşoacă. Priviţi-le şi vedeţi dacă vă place ce spune.

 

 

 

Notă: Diana Șoșoacă a refuzat alianța cu Le Pen pentru că nu dorește să facă vreun compromis pe chestiunea Israel.

Notă2: De când am primit articolul, au apărut știri cum că AfD refuză să se alinieze grupului Șoșoacă. 

12 comments

 1. Referitor la nota 2, eu cred ca informatiile care spun ca suveranistii de la AfD-ul german nu o vor pe Diana Sosoaca in randurile lor sunt trase de par. Eu votez cu AfD-ul de cand a aparut si-l stiu suveranist inrait. Nu cred ca Diana e mult mai “extremista” decat ei. Exista o compatibilitate intre pozitia Dianei si a AfD, ca sa cred un asemenea scenarii apocaliptice. Daca Afd n-ar vrea-o pe Diana alaturi de ei, de ce au mai pus-o ca sa vorbeasca cu europarlamentarii maghiari ca sa-i convinga sa intre in noul grup suveranist? Iar Diana, ca sa intre in parlamentul european impreuna cu secretarul ei, ruga pe parlamentarii AfD sa-i introduca in parlament secretarul, fiindca ea nu avea dreptul. Deci relatiile sunt prea bune, ca sa pot crede altceva. Iar daca cumva AfD s-a rasucit atat de mult ca sa faca pe voie licuriciului mondial, doamna Sosoaca oricum n-ar mai vrea sa faca parte din acel grup deja compromis inainte de a lua fiinta. Si dupa cum o cunoastem noi pe Diana Sosoaca, ea nici nu are nevoie de un grup, ca sa incendieze Uniunea Europeana, introducand un suflu nou, bazat pe adevar si intransigenta, corectitudine si demnitate. Asta vrea electoratul roman care a votat-o si asta va face doamna Sosoaca la Bruxelles. Deja a participat la o demonstratie pro-Palestina care a avut loc chiar in fata parlamentului UE. De aemenea, a cerut referendum pe problema apartenentei Romaniei la NATO si UE, apartenente care, conforme legilor Romaniei, trebuiau consfintite printr-un referendum. Prea multe incalcari ale legilor s-au facut si in RO, si la UE, ca sa nu vina cineva cu mult curaj, ca sa le-o spuna direct in fata calcatorilor de legi si de constitutii.

  • Dacă S.O.S. Ro ar fi fost acceptat in grupul parlamentar al AfD, atunci S.O.S. Ro ne-ar fi anunțat – dar nu a făcut-o …

   Marioneta Kremlinului, Diana Șoșoacă, respinsă de partidul german AFD
   https://60m.ro/marioneta-kremlinului-diana-sosoaca-respinsa-de-partidul-german-afd/
   Diana Șoșoacă și Luis Lazarus, cei doi europarlamentari SOS, nu au fost primiți în grupul Suveraniști din Parlamentul European, la care au încercat să adere din cauza opoziției partidului german Alternative fur Deutschland (AfD), au declarat pentru 60M.RO surse de la Bruxelles. Informația a fost confirmată și de europarlamentarul AfD Cristine Andreson.
   ”Am avut o discuție cu cei de la SOS și am luat decizia în unanimitate să nu îi primim în grup. Aș prefera să nu discut motivele respingerii”, a declarat Anderson. […]

   • Informatiile se bat cap in cap, dar inca grupul suveranistilor nu este constituit pentru ca inca sesiunea parlamentara nu a inceput. Sunt doar speculatii, deocamdata. Vom vedea ce va fi pana la urma. Dupa cum stiu eu AfD-ul, nu este cu nimic mai prejos decat Sosoaca, cand e vorba de suveranism. au pareri identice in multe privinte, asa ca nu mi se pare plauzibila respingerea, decat daca AfD-ul s-a rasucit din cauza fricii. Oricum nu are importanta, fiindca Diana are programul ei si de la el nu o poate opri nimeni, ori e singura, ori face parte dintr-un grup.

 2. Cred că ultimul lucru care se poate spune despre lidera partidului SOS este că ar fi ” o doamnă ” . Cel puțin în optica mea și din ceea ce am văzut . Nu eleganța discursului sau a prezenței este ceea ce o caracterizează.
  Mai degrabă vulgaritatea și histrionismul.
  Dar asta place unei părți substantiale a publicului ( adică electoratului ) actual.

  În ce priveste alianțele politice, nu știu dacă constituirea unui grup comun cu Ungaria , inamică tradițională privitor la Ardeal, este o alegere potrivită . Poate pe plan personal, în timpul liber, dar nu în planul politic , ba mai și invitînd reprezentanta Ungariei ” să facă ce e mai bine pentru neamul ei ” .
  Păi pentru neamul acesteia, bine ar fi să pună mîna pe ce visează de mult, adică Ardealul.
  Ori poate că am interpretat eronat ?

  Mă întreb ce are de spus ” Calea Neamului ” despre aceasta .

  Privitor la remarca din articol precum că stîlpul și sprijinul neamului nostru este personajul central al articolului , consider că sprijinul neamului este însuși neamul ! El este cel ce trebuie să își regăsească verticalitatea .

  Mărturisesc că mă interpelează această mișcare de unificare a mai multor reprezentanți oficiali ai diverselor țări europene . Chiar dacă scopul declarat este cel al “suveranității”.Căci nu am reușit să discern dacă este vorba despre suveranitatea națională sau cea regională, Europeană ?

  • Am avut doamne dstule in politica, precum Gabriela Firea, Elena Udrea, Kövesi, etc., care au fost doamne elegante, cu genti Vuiton si ceasuri de mii de euro. Dar pentru neamul romanesc n-au facut nimic. Doamna Sosoaca, ca orice avocat, stie sa vorbeasca diferentiat; vulgar si dur cu naparcile din parlament, care-i taiau microfonul si n-o lasau sa vorbeasca si logic si la obiect in instanta, cand isi apara clientii. Am pus in articol si doua link-uri cu doua iregistrari cu Doamna Sosoaca, cu cel putin 3 ore de vizionat. Eu le-am urmarit si in aceste trei ore, n-am auzit nici macar o vorba vulgara din gura Dianei Sosoaca. A fost o incantare pentru mine s-o ascult. Referitor la maghiari, sunteti din Transilvania si ii cunoasteti? Eu ii stiu, fiindca am crecut la Sighisoara si am lucrata la Cluj si Oradea cu ei. Ei sunt cetateni romani si fac parte din Romania, vrem noi sau nu vrem. Au si ei drepturi la scoala si biserica in limba moaterna, asa cum cereau si romanii, pana la 1918 de la guberniul austro-ungar. Sigur ca au si ei exptremisti, de care trebuie sa ne delimitam. Iar suveranistii romani ,asa cum este Diana Sosoaca, nu poate sa lupte pentru drepturile romanilor si in acelasi timp, se nege dtreptul europarlamentarilor maghiari, ca sa lupte pentru drepturile neamului lor. Asta ar insemna dubla masura. Deci, in concluzie, europarlamentarii SOS si o parte din cei maghiari, lupta cot la cot ca sa impiedice globalistii satanisti ca sa-si puna planurile in practica, ceea ce ar insemna disparitia rasei albe, deci si a Romaniei si Ungariei. Intr-unul din interviuri, Diana a explicat clar ca i-a spus parlamentarei maghiare cu care a discutat, ca e momentul sa lase deoparte ceea ce le desparte, si sa insiste pe ceea ce le uneste. Sau credeti ca Romania si Ungaria nu pot avea si interese comune? Diana Sosoaca crede ca da si asta dovedeste ca e si o buna diplomata. Va dau eu un exemplu de interes comun: acela ca razboiul dintre Rusia si ucraina sa inceteze si sa se instaureze pacea. Noi mai avem un mic pas si ne vom trezi in razboi direct cu Rusia. Nu va este clar acest pericol?

   • Viktor Orbán anunță crearea celui mai mare grup de dreapta, din Parlamentul European
    Premierul ungar Viktor Orban și-a exprimat încrederea că o nouă uniune politică cu partide din Republica Cehă și Austria va deveni cea mai mare fracțiune de dreapta din Parlamentul European în câteva zile.
    https://flux24.ro/viktor-orban-anunta-crearea-celui-mai-mare-grup-de-dreapta-din-parlamentul-european/

    Problema cu d-na Diana Sosoaca nu este de forma ( de acord ca indivizii de la Putere nu merită alt limbaj, si Eminescu i-a înfierat pe trădători), ci de fond:
     – consiliera in Cabinetul lui Dijmarescu, pe vremea lui Adrian Năstase si a marii delapidări / înstrăinări a PETROM ( făcut cadou, austriecilor (OMV)) – v. canalul lui Metin Cerchez, pe youtube –  jura ca îi calcă in picioare pe cei ce “mint” ca mama ei ar aparține unei Loji masonice feminine – deși filmul cu mama ei in costum  si ritual masonic era pe internet, ca si pagina  web a respectivei Loji feminine  ( filmul era pe canalul  https://www.youtube.com/@ayeayee9159/videos, probabil a dispărut)- mimează Ortodoxia si își continua practicile New Age si altele … Adică joacă TEATRU…- recunoaște (laudativ) public ( la TV) că are legături cu  numeroși ofițeri superiori din Serviciile Secrete- cere scuze Ambasadei Rusiei că niște români au îndrăznit sa aprinda lumanari  ( in fața Ambasadei), comemorand masacrul de la Fantana Alba asupra românilor bucovineni- organizează ( cred că era in aprilie 2021)  o manifestație paralelă cu marea manifestație anti-vaccinare obligatorie, organizată de societatea civilă, la 20 de metri de podiumul acesteia din urma, iar oamenii care i-au construit podiumul si boxele de mare putere au bruiat sonor manifestația societății civile. Ghici cine erau tehnicienii de sunet ai d-nei Sosoaca ?! Securiștii lui Remus Radoi (lucrand in 2021 la postul TV Romanian News ), același Remus Radoi care … Remus Rădoi, zis „Codiță”, are (14.08.2019) o firmă de pază extrem de profitabilă în Caracal (langa Deveselu)   Cum a obținut „Codiță” avizul SRI și MAI pentru firma de pază din Caracal. A folosit paravan un bătrân de 60 de ani  https://www.fanatik.ro/codita-firma-paza-caracal-19050068

 3. SUA și România au semnat un memorandum în baza căruia societatea, mass-media și mediul academic vor fi cenzurate pentru a combate propaganda Federației Ruse din țară. Ungaria și Ucraina au tranzacționat Maramureșul istoric
  https://www.activenews.ro/cultura-publicistica/SUA-si-Romania-au-semnat-un-memorandum-in-baza-caruia-societatea-mass-media-si-mediul-academic-vor-fi-cenzurate-pentru-a-combate-propaganda-Federatiei-Ruse-din-tara.-Ungaria-si-Ucraina-au-tranzactionat-Maramuresul-istoric-190303
  [..] Pentru a sprijini aderarea Ucrainei la UE, premierul ungar Viktor Orban a cerut și a și obținut angajarea publică a Ucrainei că va soluționa 11 cerințe punctuale, una dintre acestea referindu-se la recunoașterea Transcarpatiei, adică a Maramureșului istoric, ca teritoriu istoric maghiar (Știrile ProTV, 28 iunie). Reamintim că recent, Viktor Orban l-a determinat și pe premierului olandez Mark Rutte, în schimbul susținerii pentru șefia NATO, să prezinte scuze pentru criticile aduse Ungariei și să dea asigurări scrise că nu va forța statul ungar să susțină Ucraina în război. (Inpolitics, 18 iunie) [..] Într-o nouă ediție a emisiunii „La hartă”, directorul Centrului Român de Studii și Strategii, Eugen Popescu și fostul parlamentar de la Chișinău, expert în relații internaționale, Vlad Cubreacov au afirmat că Ungaria este implicată decisiv în gestionarea relației UE cu Republica Moldova, drept dovadă: primul nunțiu papal de la Chișinău a fost la Budapesta, Ungaria a condus misiunea UE de asistență la frontiera Chișinăului cu Ucraina, a găzduit în Ambasada Ungariei Centrul European de Vize, susține autonomia etnică găgăuză și gestionează prin OTP Bank toate fondurile europene destinate Republicii Moldova. Rgn Press, 25 iunieProf. univ. dr. Valentin Stan a declarat că art. 5 din Tratatul NATO, perceput public drept garant al securității unei țări membre în cazul unui atac al unei țări din afara alianței, nu obligă, de fapt, aliații să intre în război. Marius Tucă Show [..]

 4. In mod natural, marxistii trebuie eliminati prin orice mijloace – ei propaga invatatura Tatalui Minciunii adusa din condei (la comanda platita!) de fiul de rabin, Marx.
  Altfel, calea dialogului nu poate fi o conversatie despre “starea vremii” sau ultimul film al lui De Niro…
  Cand esti rupt de realitatea obiectiva si nu vezi distrugerea sistematica si concertata impotriva – nu doar a Statului ci si a Natiunii si a Credintei, sigur ca fabulezi pe tiome vizuale, cum arata Sosoaca, ce ton foloseste Sosoaca, ce cuvinte le spune Sosoaca… – sigur, din cele incorecte politic si…. diplomatic.
  Uitati cu cine este in lupta si absenta mijloacelor de forta folosite in spatiul publicd: mass-media, finantarile si santajul sitemului de Justitie ingenuncheat.
  Dusmaniii reali – prea multi sa-i enumar isi au locul – daca u in fata plutonului de executie – in streang, pe stalpi, sa legene pana cand ii mananca ciorile!
  Nu supravietuim cu cafele sau ceai de ora 5 swi comunicate, ci cu ridicare la lupta de supravietuire.

  N-o fi Diana Sosoaca exemplul de comportament placut, nici geniul care patrunde toate adancurile cunoasterii umane dar a nega faptul ca este unica persoana publica ce dovedeste daruire, angajament, spirit de sacrifiiciu bazate pe ratiune, educatie si experienta de viata …. denota lipsa de discernamant, daca nu e vorba de ciuda si rautate.

  Avem un varf de lance si nu e spectacol la televizor ci sansa de a face diferenta intre viata si moarte, asa ca trebuie sa o sustinem cu toate mijloacele!

 5. Alexandru Balcu

  Doamna Șoșoacă a participat, alături de alți membri SOS, la Marșul nostru (Marșul Normalității).
  A vorbit când am ajuns la Universitate, foarte frumos și la obiect.

  • La Mrius Tuca sunt invitati doar oameni unul si unul: Cristoiu, Valentin Stan, Dungaciu, Hartman. Intr-una din emisiuni, d-l Hartman a vorbit elogios despre parintii Dianei Sosoaca, o familie de intelectuali iar ficei lor, cei doi parinti i-au dat o educatie aleasa. M-am si mirat de elogiile domnului Hartman, fiindca si eu, ca multi altii, ni se pare ca Doamna Sosoaca a crescut in mahalaua Giulestiului sau in Ferentari. Daca insa ne gandim ca e un avocat de mare succes, care a castigat mii de procese, asta presupune niste calitati pe care nu le are oricine. Haideti sa fim rezonabili si sa dam cezarului ce-i al cezarului.

  • Șoșoacă nu exclude o alianță cu PSD! Se pupă cu prietenul Ciolacu
   https://60m.ro/sosoaca-nu-exclude-o-alianta-cu-psd-se-pupa-cu-prietenul-ciolacu/
   Diana Șoșoacă nu exclude o alianță cu PSD împotriva AUR, susțin surse din cadrul partidului SOS România. Diana Șoșoacă este fostă membră PSD și șefă de cabinet a ministrului Comerțului Eugen Dijmărescu în cabinetul Adrian Năstase. Diana Șoșoacă și Marcel Ciolacu au o relație veche de prietenie.

 6. Atâta timp cât sistemul tradator prin STS fură voturile cum dorește, ideea că le e frică de SOS si Diana Șoșoacă e imbătare cu apă rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *