Home / Actualitate / Diana Șoșoacă: Se pare că Europa tradițională, conservatoare, naționalistă se trezește! România, ridică-te!

Diana Șoșoacă: Se pare că Europa tradițională, conservatoare, naționalistă se trezește! România, ridică-te!

Incorect Politic
Mai 31, 2023         

Diana Șoșoacă: Se pare că Europa tradițională conservatoare naționalistă se trezește! România ridică-te!

Diana Șoșoacă: Se pare că Europa tradițională, conservatoare, naționalistă se trezește! România, ridică-te!

Naționaliștii suveraniști își recuperează națiunile! România, ridică-te!

 

Stimați colegi Senatori,

 

Alegerile din Turcia au ținut cu sufletul la gură un mapamond întreg. Lupta dintre naționaliști și globaliști a fost una de proporții. O țară membră NATO, a doua mare putere militară din NATO, își alegea președintele. S-au pus la bătaie resurse de manipulare globalistice de mare amploare, presă occidentală, atacuri de presă, minciuni ale latrinelor globaliste de peste ocean, totul ca Erdogan să nu mai câștige un nou mandat.

Câte a putut să îndure Turcia pentru suveranitate și independență! Cât au vrut să scape de Erdogan și nu au putut! De la lovitura de stat, puciul din 2016, la care Erdogan și sistemul său au rezistat în pofida oricăror atacuri orchestrate cu participare din afară, până la așa-zisul cutremur de anul acesta, când globaliștii au recurs la cel mai abject mod de a distruge un sistem naționalist: cutremure provocate prin tehnologii de înaltă precizie, aflate chiar în  Europa, doar pentru a-l îndepărta pe Erdogan de la putere și a putea prelua Turcia așa cum au preluat majoritatea statelor europene, cu prețul vieții oamenilor. Pentru că a fost nevoie să moară oameni, demonstrând unei lumi întregi că aceste satane nu se dau în lături de la nimic pentru a-și atinge scopul, ceea ce îi face extrem de periculoși, adevărate bande teroriste.

Prima rundă de alegeri a fost o adevărată hoție pe față, furând voturile lui Erdogan, pentru a mai exista un tur doi, în care reprezentantul globaliștilor să câștige cu mare ajutor din afară. Fiecare națiune are trădătorii ei, numai că aceștia ar trebui să își amintească cum își trata fostul Imperiu Otoman trădătorii: îi trecea prin sabie. Atenție, obiceiurile nu mor niciodată! Ultimele ore de numărătoare, l-au scăzut pe Erdogan, de parcă nu mai exista nici un vot pentru el. Orb să fii să nu vezi manipularea și furtul grosier al globaliștilor.

În al doilea tur, scorul a fost strâns, globaliștii jucând tare. Însă, poporul turc a făcut diferența: peste 90% dintre turci au ieșit la vot, într-o mobilizare fără precedent, dând exemplu tuturor națiilor despre cum se apără suveranitatea unei țări. Este exemplul suprem mai ales pentru România, care trebuie să înțeleagă că STS-ul și latrinele tv, dictatura de 33 de ani și strategii globaliști, pot fi învinși printr-o prezență masivă la vot care să demonstreze puterea unei națiuni. Felicit pe această cale poporul turc pentru lecția de suveranitate oferită.

Dar, de ce globaliștii nu îl mai suportă pe Erdogan? Pentru că vrea pace, pentru că vrea relații de prietenie cu Rusia, așa cum vrea cu USA și cu UE, pentru că și-a oferit țara membră NATO ca masă de tratative de pace între Ucraina și Rusia, trecând peste dorința de război a lui NATO, pentru că s-a opus intrării Suediei și Finlandei în  NATO, în privința ultimei dându-și acordul de curând, pentru că discută cu Putin și face comerț cu Rusia, pentru că nu acceptă să i se comande și pentru că menține Turcia suverană. Pentru că ține la graniță migranții din teatrele de război deschise de americani și NATO și pentru că știe să își negocieze interesele națiunii sale. E foarte deranjant Erdogan atunci când îi zice vreo două lui Schwab la Davos și pleacă, lăsându-i pe toți singuri la masă în fața televizoarelor sau când discută cu Putin de la egal la egal.

Și totuși, Erdogan a învins. Puterea globaliștilor scade pe zi ce trece. Nimeni nu vorbește de succesul naționaliștilor din Spania. Cu șase luni înainte de alegerile generale, Partidul Socialist al premierului Pedro Sánchez a suferit o grea înfrângere în alegerile municipale și regionale desfășurate duminică, 28 mai, în Spania. Liderul principalului partid de opoziție de dreapta, Partidul Popular (PP), Alberto Núñez Feijóo, a anunțat imediat „un nou ciclu politic”. Dar, în afară de PP, celălalt mare câștigător a fost partidul de (extremă) dreapta Vox, deja a treia forță politică în Parlament, care, cu peste 1,5 milioane de voturi la alegerile municipale (7,19%), și-a dublat scorul în patru ani și a obținut progrese spectaculoase în multe parlamente regionale (astfel cum menționează G4media). Pentru globaliști, a fi naționalist înseamnă de a fi extremă dreapta, deși extremismul de dreapta înseamnă cu totul altceva, de la ură rasială până la anularea parlamentarismului. Aceasta este o definiție dată de slugile globaliste partidelor care le strică planurile de îngenunchere a națiunilor suverane. Este posibil ca premierul să dizolve Parlamentul și să organizeze alegeri parlamentare mai devreme, astfel încât să își mai salveze partidul și influența, cât încă mai are susținere populară în anumte regiuni.

Se pare că Europa tradițională, conservatoare, naționalistă se trezește. Națiunile își reiau puterea decizională în propriile mâini. S-au săturat să fie sclavele noneducației de peste ocean, să fie măturate de consumerism, droguri, prostituție, pedofilie, trafic de persoane etc. Își vor independența și normalitatea înapoi.

În acest timp, UE dă legi aberante și una după alta, de parcă s-ar termina timpul! Și evident că se termină! Timpul globaliștilor apune, iar ei simt asta, astfel că se grăbesc să încerce să impună dictatura până cînd națiunile suverane nu se înmulțesc și își reiau frâiele în propriile lor mâini.

Uitându-ne la România, vedem un spectacol jalnic: globaliștii încearcă să manipuleze cetățenii, punându-și la bătaie tot ce au la îndemână, inclusiv trădarea unor naționaliști slabi, care pentru a scăpa din închisoare sau condamnări peste condamnări, se întorc împotriva celor alături de care au luptat și îi denigrează și calomniază, mințind populația cu mijloace de manipulare sovietice; întorcând român contra român, și etnici contra români, conform principiului divide et impera. În acest context, cel mai des întâlnim vizitele președintelui Ungariei, Katalyn Novak, care instigă continuu la segregare interetnică și iredentism, ultima sa ispravă prin care instigă etnicii maghiari la separatism și preluarea Transilvaniei, deși niciodată Transilvania nu a fost a Ungariei, ci numai a României, ar trebui să fie suficient pentru a o declara persoană indezirabilă în România. În fapt, este tot o acțiune globalistă, după ce Viktor Orban a făcut o vizită pe la Moscova după care și-a potolit acțiunile de cotropire, înțelegând că este mai bine să păstreze liniștea în regiune.

Frați maghiari, cred că este timpul să luptăm împreună împotriva dușmanului comun, care ne distruge ca nație, credință, popor, cultură, tradiție și normalitate. Cred că ar trebui să ne uităm la ceea ce ne unește, nu la ceea ce ne poate dezbina. Dacă ajungem ca Yugoslavia, împărțiți pe bucăți, va fi extrem de ușor să ne distrugă pe toți, dar dacă rămânem uniți putem clădi împreună o națiune suverană și ne vom putea lupta pentru bunăstarea noastră, pentru drepturile și libertățile noastre, clădind împreună o națiune fericită. Avem enorm de multe cupluri mixte, doar nu vreți să ne tăiem copiii în două ca să împărțim etniile din fiecare. În loc să ne dezbinăm, vă ofer calea reușitei împreună, pe baza lucrurilor minunate care ne unesc, fără a permite celor din afară să ne mai instige, pentru interesul unora care se află la peste 10.000 de km distanță.

Uitați-vă cum sunt provocați sârbii și kosovarii, ca să nu aibă succes suveraniștii și să nu fie liniște în zona noastră balcanică și a spațiului statelor ex comuniste. Suntem aparte în această Europă, avem cu totul altă istorie și deziderate, decât toți ceilalți. Haideți împreună să clădim o națiune puternică și bogată, pentru că se poate. Startul s-a dat, suveraniștii câștigă și nu trebuie să pierdem acest tren cu care este posibil să nu ne mai întâlnim vreodată în acest secol.

Totul pornește de la istoria falsificată, de la materii predate în altă limbă decât română, de la faptul că nimeni nu verifică manualele alternative sau pe cele în limba maternă.

Etnicii maghiari învață în cărțile de istorie că noi, românii, suntem veniți din Albania, și că ei erau aici pe aceste plaiuri, deși nu există nicio dovadă în acest sens, mai mult, toate descoperirile arheologice, toate dovezile științifice și istorice arată clar că ”ungurii sunt o populație migratoare  de origine fino-ugrică, a căror limbă se înrudeşte cu cea a finlandezilor, estonienilor şi a laponilor.

Locul de origine a ungurilor ar fi regiunea care se întinde la vest de ultimele ramificaţii ale Munţilor Altai, în nordul Persiei. De aici ei pleacă spre vest în secolul I d. Hr. Un timp au staţionat în stepa din zona dintre cursul mijlociu al Volgăi şi Munţii Ural. Pe la anul 830 sursele bizantine îi localizează între Don şi Nipru, în ţinutul numit Lebedia. Pecenegii îi atacă pe unguri şi îi silesc să plece. Unii unguri se întorc în Asia, ceilalţi se îndreaptă spre vest şi ajung în anul 889 în Atelkuz ”- Constantin C. Giurescu – Istoria românilor, vol. I, ediţia a V-a, editura BIC ALL.

Și atunci ne întrebăm oare de ce profesorii, dacă tot sunt în grevă nu manifestă pentru o istorie corectă, pentru manuale unice, pentru uniformă, pentru un învățământ de calitate? Cu tot respectul, la un învățământ cu 60% analfabetism funcțional nu poți emite pretenții de salarii europene. Mai mult, cine să negocieze? Reprezentanți sindicali plătiți cu peste 7000 euro lunar, în timp ce tu professor ai 3000 de lei lunar? Schimbați-vă reprezentanții, nu poți schimba nimic dacă folosești aceleași metode și aceiași oameni 30 de ani, dar să ai pretenția să se schimbe ceva, când tot ce trebuie schimbat este paradigma.

Stimați profesori, vă înțelegem și vă susținem, dar înțelegeți-ne și pe noi când vă spunem că ne-ați dezamăgit în pandemie, când ați întors spatele lacrimilor copiilor care nu mai puteau respira de la botniță sau nu mai puteau să învețe online sau vă acuzau că îi puneți să se vaccineze. Mai mult, nu ne-a plăcut cum v-ați asociat cu Guvernul și v-ați eliminat proprii colegi care luptau pentru libertatea de a respira și a alege dacă se vaccinează sau nu. Nu suntem de acord să ne obligați copiii să completeze chestionare cu date cu caracter personal pe care tot dvs le dați și nici nu suntem de acord ca cei care suplinesc cu nota 4, 5 la examen să ia același salariu cu cei dintre dvs care pregătesc olimpici naționali și internațional.

Este o criză acută morală. Este momentul în care va trebui să vă asumați greșelile și să începeți să schimbați paradigma și să faceți front comun, cu noi, poporul, părinții și copiii, pentru că dumneavoastră clădiți personalitățile de mâine, viitorul României și al poporului român, iar acest viitor nu poate aparține decât națiunilor libere, independente și suverane formate din oameni pregătiți, mândri de națiunea lor, luptători, curajoși, demni și suverani.

Tocmai de aceea în acest moment trebuie să ne unim și să întoarcem cu toții armele! Armele suveranității! Așa să ne ajute Dumnezeu!

 

 

Data: 31.05.2023                                                                     Vă mulțumesc!

Senator Partidul S.O.S. România

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

9 comments

 1. De acord cu dna Diana Sosoaca.

  HRISTOS S-A ÎNALTAT !

 2. Cine se crede feminista aceasta? Alex Jones? Noi suntem conduși de către mafia jidănească, nu așa-numiții “globaliști”. Apropo, dreapta extremă nu urăște alte rase, ci recunoaște că rasa europeană este în pericol–un aspect al realității care este măsurat cu ochiul liber.

 3. Vasile I. Zărnescu

  Hristos s-a Înălțat!
  Ca dovadă că prostia este contagioasă, Diana Șoșoacă prea prostiile vehiculate în propaganda globalistă – care ar fi, de fapt, „jidovească”, după opinia lui Daily Stormer -, care vehiculează expresia „țările ex-comuniste”, deși în materialele serioase politologice se scrie corect „ex-socialiste”. România s-a numit „Republica Socialistă România”, chiar dacă era condusă de Partidul Comunist Român; la fel, U.R.S.S. era o Uniune Socialistă, chiar dacă fusese condusă de P.C.U.S. (și nu „prea” mai fusese și „sovietică”, după cum am arătat, sumar, aici: https://www.incorectpolitic.com/eliminarea-unor-clisee-asa-zis-marxiste/).
  La fel, Diana Șoșoacă preia, din vînt, expresia idioată „analfabetism funcțional”, suptă din deget și introdusă de curînd tot de niște idioți, agramați, care nu știu ce înseamnă „analfabet”, care nu poate fi funcțional. Expresia corectă este „agramați disfuncționali”. Ca să fi fost corectă sintagma introdusă, cică de unii de la Academia Română (?!), trebuia scrisă „analfabeți” funcționali, cuvîntul „analfabeți” pus între ghilimele arăta că este folosit în mod figurat, nu la propriu: atunci, da, sintagma avea sens, fiindcă, deși erau ignoranți, incompetenți, adică, la figurat, „analfabeți” cu diplome cumpărate, erau puși în funcții de conducere și, firește, conduceau prost.
  Așa că, dacă cineva vorbește în public și se vrea lider (pe occidentalicește leader), spre a-i influența pe alții, trebuie să vorbească logic, altfel devine un vorbete, adică un demagog, cum a fost Crin Antonescu-Vorbete (cf. https://www.incorectpolitic.com/crin-antonescu-vorbete-omul-cu-ochi-de-peste-mort-de-trei-zile/)!
  Așadar, actuali și viitori lideri: vorbiți corect românește și nu violați limba română!

  • Analfabeții nu pot fi funcționali?? E plină lumea de ei. Și în Vest e plin de oameni care nu mai știu să scrie corect, nu sunt în stare să înțeleagă un text, dar pot să folosească un telefon, să se joace pe computer, să citească o etichetă și să aibă prietenă și copii și un loc de muncă. Poate că termenul mai corect ar fi semianalfabeți, dar funcționali sunt. Aproximativ. Si dacă Iorga ar fi azi în viață unul din ăștia ar avea tot un vot, la fel ca el. Alții ceva mai răsăriți care știu să scrie corect, dar n-au mai citit nimic de când au terminat facultatea chiar ajung gulere albe.
   Cât despre povestea cu socialism. comunism e o distincție nesemnificativă. Chiar dacă și “naziștii” se numeau național socialiști.

   • E de asemenea o diferență între “analfabeți funcționali” și “analfabeți funcțional”, adică sunt funcționali în ciuda faptului că sunt analfabeți, sau sunt analfabeți din punct de vedere funcțional?

 4. “țările OCUPATE”,
  parazitate.

 5. Discursul Dianei Sosoaca contine o mare hiba si un mare semn de intrebare: Cei care imping lumea la vot sunt intr-adevar onesti? Sa spui ca Erdogan cu toate ca a fost furat, a castigat deoarece au iesit turcii in proportie de 90% la vot, este prosteala pe fata. Erdogan a castigat deoarece serviciile secrete turcesti au reusit sa dejoace intentiile de furt ale serviciilor secrete globaliste, la fel cum au reusit sa contracareze intentia de lovitura de stat din 2016. Voturile se numara in prezent in toata lumea cu ajutorul softurilor, iar o simpla instructiune in cod poate sa mute milioane, zeci de milioane de voturi dintr-o parte in alta, ca sa castige cine trebuie. Si in SUA populatia a votat masiv pentru Trump si a iesit Biden. La fel, in Brazilia populatia a votat masiv pentru Bolsonaro si a iesit Lula. Iar la noi, ce sa mai zic, mai crede cineva ca Ciolannis a iesit pe bune? Deci doamna Sosoaca miroase a fi tot o unealta a sistemului care face jocul sistemului reusind in acelasi timp sa pacaleasca romanii ca de fapt este de partea lor!
  In ceea ce ma priveste, m-a dezamagit total cu PLX-urile (ma refer in special la PLX-145) cand pozitia dumneaei a fost una echivoca, favorizand trecerea acestor legi. In schimb i-am remarcat pe deputatii Dumitru Coarna si Mihai Lasca, in care am in continuare incredere.
  Ca o concluzie, NU MAI AM INCREDERE IN SISTEMUL ACTUAL si se impune rapid o schimbare. De asemenea nu mai am incredere in cei care propun perpetuarea sistemului actual, numit in mod mincinos si pervers democratie: cu reprezentati ai sistemului, numiti de sistem dupa criterii ca infatuare, dorinta de parvenire, lipsa de demnitate si posibilitate de a fi santajati, dar noi sa fim in continuare prostiti ca i-am ales. Este ca si cand am merge sa jucam poker cu trisorii in cazinoul lor, la masa lor, cu cartile lor masluite si cu garzile lor bine inarmate care sa poata interveni daca ne-am dat seama de potlogarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *