Home / Internațional / Dezvăluiri Cutremurătoare Despre Nano-Organismele din Vaccinul Anti-Covid19

Dezvăluiri Cutremurătoare Despre Nano-Organismele din Vaccinul Anti-Covid19

Redacția Internațională
Incorect Politic
Ianuarie 8, 2022

Dezvăluiri Cutremurătoare Despre Nano-Organismele din Vaccinul Anti-Covid19

Dezvăluiri Cutremurătoare Despre Nano-Organismele din Vaccinul Anti-Covid19

Sunt unele voci care afirmă faptul că vaccinurile sunt o unealtă de depopulare în cadrul Noii Ordini Mondiale.

Pe cât de ciudat sună titlul sau prima afirmație, nu este o teorie a conspirației, ne aflăm în mijlocul proiectului de exterminare în masă a omenirii. Acest proiect sinistru se poate realiza doar prin supușenia multor semeni ignoranți.

LibertyPlanets:

Hold onto your hats, folks. Not only do we have to worry about the wu-flu “vaccine” attacking your heart tissue and causing chaos throughout your body with spike proteins, now you have tiny little robots to worry about too.

According to a video put out by LA Quinta Columna, it was revealed that the “vaccines” contain a type of “nano-octopus” and other microparticles that have the ability to self-assemble once it has been injected into the body.

Conform dezvăluirilor de la QUINTA, pe care le vom publica mai jos, vaccinul conține nano-organisme capabilie de a se auto-asambla odată ce au fost injectați în corp.

A paper published by the Journal of Communications, details how the Wireless Nano-Sensors Network (WNSN) is generated through this process.

O lucrare publicată de Jurnalul Comunicațiilor arată cum e generată o rețea wireless de nano-sensori prin acest proces.

“WNSN is the network interconnecting microdevices and nano-nodes or nano-sensors. Nano-nodes, which are devices with a nanometric size, are composed of nano-processor, nano-memory, nano-batteries, nano-transceiver, nano-antenna and nano-sensors, which operate at nano-scale level,” explains the Daily Exposé.

Richard Delgado, a writer from La Quinta Columna, says the nanotechnology that is being used already exists in communication technology, the only difference is, it’s injected into the body.

“We’re talking about nano-communications,” Delgado says. “All of them are nanotechnology for nano-communications.”

Iată ce s-a publicat pe LA QUINTA:

*

Bună seara,

Sunt Ricardo Delgado,

Fondator și director al QUINTEI  COLUMNA

Fără excepție, toate vaccinurile analizate (Pfizer, AstraZeneca, Janssen și Moderna) conțin nanotehnologie.

AM GĂSIT NANO-RUTERE ce emit și altele, pe lângă adresele MAC, ce pot fi înregistrate prin intermediul tehnologiei fără fir, Bluetooth, pe propriul vostru telefon portabil, cu ajutorul unei aplicații.

AM GĂSIT NANO-ANTENE  ȘI ANTENE PLASMONICE, CARE AMPLIFICĂ ACESTE SEMNALE.

DE ASEMENEA, AM IDENTIFICAT

1). NANO-ANTENE REDRESOARE (ce acționează ca poduri  rectificatoare de curent alternativ-continuu)

2). CODECS (codori/decodori) ȘI ANUMITE PORȚI LOGICE CARE CRIPTEAZĂ ACESTE

NANO-COMUNICAȚII. ÎNTRE INDIVIDUL INJECTAT ȘI UN COMPUTER AFLAT LA DISTANȚĂ.

3). MATERIA PRIMĂ PENTRU ELABORAREA ACESTOR COMPLEXE MICRO-STRUCTURATE ESTE OXIDUL DE GRAFEN, PE CARE  L-AM GĂSIT ÎN TOATE AȘA NUMITELE ”VACCINURI”.

PREZENȚA OXIDULUI DE GRAFEN ESTE DETERMINANTĂ PENTRU AUTO-ASMBLAREA ACESTOR COMPLEXE STRUCTURATE.

 

Principalele mecanisme de exfoliere a oxidului de grafen în corpul injectaților, în punctele cuantice de grafen, suntoarele următoarele:

– Biodegradarea naturală grație enzimei mielo-peroxidază și

Mecanismul teslaforezei câmpurilor electromagnetice a micro-undelor, generate pe baza semnalelor de telefonie mobilă, de diverse calități și frecvențe.

 

Injectat în corp și în contact cu hidrogenul celuler vii, oxidul de grafen dezvoltă proprietăți magnetice. De aceea, marea majoritate a persoanelor injectate/”vaccinate” prezintă un magnetism anormal și excesiv în punctele de inoculare, în plexul solar superior și la nivelul craniului.

 

În organism, oxidul de grafen este detectat, de către sistemul imunitar, ca agent patogen.

Odată injectat, oxidul de grafen are afinitate pentru sistemul nervos central (mai ales măduva spinării și creierul), datorită marii conductivități electrice a acestora.

În cadrul sistemului nervos, oxidul de grafen poate provoca imobilizarea mâinilor și/sau picioarelor, atacuri cerebrale (AVC), paralizii, inclusiv alterarea generală a întregului sistem nervos.

 

Oxidul de grafen este un factor coagulant al sângelui, agravând sau mărind trombogenicitatea, adică proliferarea trombozelor.

Consecințle ultime ale trombozelor sunt accidentele cardio-vasculare de orice fel, adică emboliile, ischemiile, crizele cardiace, anevrismele, etc.

De asemenea, oxidul de grafen are o mare afinitate pentru organele eminamente electrice, cum este inima, mai ales când activitatea cardiacă sporește, ceea ce antrenează creșterea activității electro-cardiace. În astfel de momente sau situații, oxidul de grafen se îndreaptă către inimă, provocând inflamații, adică miocardită sau pericardită.

În plus, oxidul de grafen absoarbe radiațiile electromagnetice ambiante (ce ne înconjoară), pe care le multiplică printr-un efect tranzistor. În acest fel, el provoacă mici descărcări electrice, provocând aritmii în sistemul nostru cardiac. Aceasta explică de ce atâția sportivi suferă de aritmii când activitatea cardiacă este intensă. Consecințe acestor aritmii sunt leșinul, pierderea conștiinței, sincopele, ce provoacă sau nu  moartea subită.

O mare parte din populația ”vaccinată”/ incoculată cu oxid de grafen, este lovită de moarte subită (neașteptată) mai ales în apropierea focarelor de micro-unde.

Oxidul de grafen poate genera mutageneze, alterare cromozomică și cancere. După vaccinare-icoculare, cei ce au suferit recent de tumori sau neoplazii pot fi loviți de matastaze rapide și neașteptate. Cei absolut sănătoși pot dezvolta și ei tot felul de tumori.

 

Oxidul de grafen este extrem de toxic. Toxicitatea lui depinde de radiațiile electro-magnetice pe care le absoarbe. În acest fel, oxidul de grafen provoacă multiple inflamații ale țesuturilor, inflamații sistemice sau multi-organice, inclusiv o întreagă cascadă de radicali liberi.

 

Când stresul oxidativ provocat (în corp) de această otravă înclină balanța ”echilibrului redox”, atingând un prag superior nivelului antioxidant al glutathionului nostru endogen, sistemul imunitar al celui în cauză se prăbușește, favorizând declanșarea faimoasei furtuni de cytokine.

 

Injectat ca materie primă a ”vaccinurilor”, oxidul de grafen este eliminat din corp prin intermediul plămânilor. Dacă, pe când se găsește în corp, oxidul de grafen este iradiat, inflamarea țesuturilor pulmonare provoacă pneumonie bilaterală. Dacă noi ”vaccinuri”/injectări intervin peste primele doze de oxid de grafen, deja prezente în sânge, noul oxid de grafen este distrus de anticorpii neutralizanți, agenții responsabili ai distrugerii sale.

 

Când oxidul de grafen și toxicitatea lui dispar, în același timp dispar și anticorpii ce au distrus sau neutralizat această substanță, care, în plus, ridica foarte mult nivelul imuno-globulinelor. De aceea, oamenii sunt obligați să se re-injecteze, să se re-otrăvească din trei în trei luni, pentru a menține cât mai ridicat, în corp, nivelul otrăvii oxid de grafen, sub pretextul pretinsei scăderi a imunității.

 

ÎN REZUMAT, INEXISTENT, NEIZOLAT, NEPURIFICAT, NECULTIVAT, VIRUSUL SARS-COV-2, AL VERSIUNII OFICIALE, CA ȘI VARIANTELE SALE, NU SUNT, ÎN REALITATE, DECÂT OXIDUL DE GRAFEN INTRODUS ÎN MOD CONȘTIENT, VOLUNTAR ÎN VACCINUL CONTRA GRIPEI DE SEZON 2019-2020.

 

ALTFEL SPUS, BOALA REETICHETATĂ ”COVID 19” ESTE PUR ȘI SIMPLU SINDROMUL DE RADIAȚIE SEVERĂ ÎNTĂRIT DE PREZENȚA OXIDULUI DE GRAFEN.

DIN ACEASTĂ CAUZĂ, PRIMUL ȘI PRACTIC UNICUL, ARTIFICIALUL ”VAL”, A AVUT CA PRINCIPALĂ ȚINTĂ VÂRSTNICII DIN CĂMINELE DE BĂTRÂNI, A CĂROR RATĂ DE VACCINARE CONTRA GRIPEI ERA APROAPE DE SUTĂ LA SUTĂ.

 

BĂTRÂNII AU FOST MAI ÎNTÂI  INJECTAȚI CU ACEASTĂ SUBSTANȚĂ, APOI IRADIAȚI PRIN FAIMOASELE ANTENE DE TELEFONIE, CARE, NU ÎNTÂMPLĂTOR, ÎN OPT CAZURI DIN ZECE  SUNT INSTALATE EXACT ÎN VECINĂTATEA AZILELOR DE BĂTRÂNI.

 

GENOCIDUL BĂTRÂNILOR A SERVIT ORGANIZATORILOR DREPT PRETEXT PENTRU A ANUNȚA LUMEA CĂ SUNTEM ÎN FAȚA UNUI NOU CORONA-VIRUS. APOI, SUB PRETEXUL PRETINSEI ”CONTAMINĂRI”, S-A TRECUT LA INOCULAREA OXIDULUI DE GRAFEN ÎN TOATĂ POPULAȚIA LUMII, CARE HABAR NU AVEA DESPRE CE ERA VORBA.

 

OBIECTIVUL EVIDENT AL ACȚIUNII ESTE SUPRIMAREA SAU EXTERMINAREA UNEI MARI PĂRȚI A POPULAȚIEI ȘI UTILIZAREA PROPRIETĂȚILOR DE MODULAȚIE COMPORTAMENTALĂ A OXIDULUI DE GRAFEN ÎN DOMENIUL NEURO-ȘTIINȚELOR ȘI INTELIGENȚEI ARTIFICIALE, CONTRA POPULAȚIEI RĂMASE ÎN VIAȚĂ.

Oxidul de grafen are o afinitate specială pentru neuroni. Odată înjectat și instalat în corp, el dezvoltă o rețea neuronală artificială, care, încetul cu încetul, înlocuiește rețeaua neuronală naturală. (Imagine 7,25). Când nano-particulele de oxid de grafen au o talie sub 35 de nano-metri, ele traversează foarte ușor bariera hemato-encefalică (membrana ce protejează creierul contra posibilelor agresiuni externe) și ajung la propria noastră rețea neuronală.

 

Ajuns aici, pe de o parte, oxidul de grafen poate distruge sinapsele neuronale, devenind posibilă cartografierea creierului și colectarea datelor: amintiri, gânduri, idei localizate sau precise, emoții, sentimente.

 

ÎNȚELEGEM ASTFEL, MAI BINE, DE CE, ÎN ACEST CONTEXT DE PANDEMIE, ANUMITE ȚĂRI AU PROLULGAT LEGI PRIVIND NEURO-DREPTURILE.

 

Pe de altă parte, oxidul de grafen poate fi stimulat la distanță, fără fir, prin utilizarea noilor tehnologii 4G, 4G+ și 5G.

 

AȘADAR, TOȚI VACCINAȚII, ADICĂ INFECTAȚII CU OXID DE GRAFEN, TRANSMIT, CĂTRE UN COMPUTER EXTERN, DATE CE ÎI PRIVESC PE EI ÎNȘIȘI, LĂSÂNDU-SE ASTFEL CONTROLAȚI DE O INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ.

 

ACEASTĂ SINTEZĂ DE INFORMAȚII ESTE FRUCTUL A PESTE 20 000 DE ORE DE CERCETARE ȘTIINȚIFICĂ, A UNUI GRUP PLURI-DISCIPLINAR DE SAVANȚI, BAZAȚI PE REZULTATELE ȘTIINȚIFICE DIN RAPORTUL TEHNIC FINAL AL DOCTORULUI CAMPRA, CE A ATESTAT, FĂRĂ ECHIVOC, PREZENȚA OXIDULUI DE GRAFEN DIN EȘANTIOANELE ASTRAZENECA, MODERNA, PFIZER, JANSSEN.

 

DE ASEMENEA, ACEASTĂ SINTEZĂ DE INFORMAȚII SE BAZEAZĂ PE OBSERVAREA ȘI ANALIZA ȘTIINȚIFICĂ A ÎNTREGULUI MATERIAL DISPONIBIL.

 

ORGANIZATORII PLANDEMIEI AU PROFITAT DE IGNORANȚA, NECUNOAȘTEREA, INCULTURA COMUNITĂȚII MEDICALE ÎN MATERIE DE NANO-TEHNOLOGIE, PENTRU A PUNE PE PICIOARE PLANUL SINISTRU PE CARE EI ÎL NUMESC  ” A G E N D A    2 0 3 0 ”. 

 

 

CAMPANIA DE ”VACCINARE” fiind GLOBALĂ, ÎN URMĂTOARELE LUNI SPECIA OMENEASCĂ TREBUIE SĂ FACĂ FAȚĂ PERSPECTIVEI PROPRIEI EI DISPARIȚII.

 

PENTRU ORGANIZATORII ACESTUI INCREDIBIL COMPLOT CONTRA LUI HOMO SAPIENS, CE VA RĂMÂNE DIN OMENIRE VA FI ”TRANS-OMENIREA” SAU ”TRANS-UMANISMUL”, NUMIT ȘI ”POST-UMANISM”, SAU PUR ȘI SIMPLU ” P R O I E C T  ” H U M A N  2.  0 ”.

 

La acest nou stadiu, deveniți un fel de roboți, supraviețuitorii vaor fi privați de propriile lor gânduri, propria lor autonomie și propriul lor liber-arbitru. TRANSOMENIREA VA FI O TURMĂ DE SCLAVI, SLĂBITĂ ȘI INTEGRAL DEPENDENTĂ DE OLIGARHIA TEHNOCRATĂ.

*

*          *

QUINTA COLUMNA ESTE FORMATĂ DIN MILIOANE DE PERSOANE, DIN ÎNTREAGA LUME, IAR ACEȘTIA VOR SĂ MENȚINĂ ESENȚA FIINȚEI OMENEȘTI ÎN CADRUL RESPECTULUI ȘI DEMNITĂȚII DATORATE OMENIRII CA SPECIE UNICĂ.

 

QUINTA COLUMNA A DEZVĂLUIT ACEASTĂ CRIMĂ CONTRA OMENIRII, CRIMĂ CE ATENTEAZĂ LA VIAȚA ȘI NATURA ÎNSĂȘI A ÎNTREGII OMENIRI.

 

VĂ MULȚUMIM PENTRU DIFUZAREA ACESTOR INFORMAȚII ÎN JURUL VOSTRU.

4 comments

 1. Și marmota învelea ciocolata în staniol. Nu mă refer la oxidul de grafen, care e într-adevăr toxic și se folosește în vaccinuri iar vaccinurile împotriva anticoronavirusului au fost contaminate și cu alte mizerii:

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25226897/

  “In vitro toxicity evaluation of graphene oxide…”

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32531395/

  “Recent progress of graphene oxide as a potential vaccine carrier and adjuvant”

  Și am citit cu ceva timp în urmă că de când se importă vaccinuri (nu mai știu exact despre care era vorba) în loc să se producă în România, au început să se înmulțească și să se agraveze foarte mult efectele secundare din cauza faptului că firmele care le vând, după ce că au profituri enorme, tot nu se mulțumesc și pun ingredientul activ cu țârâita ca să fie profitul și mai mare, adăugând tot felul de aditivi care stimulează sistemul imunitar, în vederea compensării cantității mai mici de ingredient activ.

  Autorul articolului a uitat însă să precizeze faptul că nanoorganismele care se injectează odată cu vaccinul au fost create de Skynet și trimise înapoi din anul 2029 iar dacă se adună un grup suficient de mare de oameni vaccinați, nanoorganismele le vor ieși pe nas și se vor autoasambla alcătuind un terminator T-1000 care îi va omorî pe toți. Trecând peste asta, eu am ajuns să nu mai suport anumite cuvinte, precum: “vaccin”, “doză”, “certificat”, “pfizer” și, chiar dacă n-are legătură cu subiectul, “holocaust”.

  P.S. Am văzut mesajul de pe prima pagină, care strică aspectul saitului. Probleme cu Clownflare cumva? (https://developers.cloudflare.com/cache/about/default-cache-behavior)

 2. Videoul de sus :

  VIDEO CAPITAL( dubbed in engleza)
  https://www.bitchute.com/video/HQb9DJmy9bDb/
  -concluziile unei riguroase cercetari stiintifice executate, printre altii, de catre :

  Dr-ul Ricardo DELGADO
  PREZINTA

  ANTIDOTUL – GLUTATION= ,

  UN ANTIOXIDANT NATURAL –
  (CARE se gaseste in cantitati mari LA COPII SI LA SPORTIVI,
  DE ACEEA MAI PUTIN VULNERABILI IN FATA
  OXIDULUI DE GRAPHEN in timp ce este in minus in trupurile
  oamenilor batrani) –
  deci:
  ANTIDOTUL – GLUTATION=

  ESTE ANTIDOTUL PENTRU

  OTRAVA OXID DE GRAPHEN

  CARE UCIDE OAMENII PE POST DE “VAXXIN” :

  VIZIONARE UUURGENTA !!!

 3. ROMANI REFUZATI VACCINAREA ASTA SINISTRA IN ROMANIA NU VA SUPUNETI UNUI SER EXPERIMENTAL .

 4. caroline gunderode 18 ianuarie 2022 la 4:13 pm – Raspunde
  Comentariul asteapta aprobarea.
  VAXXURILE DIFERA INTRE ELE SI AU „A VERY CLEAR CRIMINAL INTENT ” = pregatire pentru un nou Nurnberg – dar cinstit de data asta!

  Tocmai ascult dovezile lui Michael Yeadon, savant britanic de importanta decisiva la Pfizer(unde a lucrat ani de zile si le-a adus milioane care l-au facut si pe el insusi ‘financially independent’) care spune, pe baza analizei ultrastiintifice, impreuna cu cel mai mare pulmonolog al Germaniei, Wolfgang Wodarg, ei spun ca au dovezile ca toate ‘vaxxurile’ – nevaccinurile astea, au o very clear criminal intent – ca victimele nu puteau exista , pentru toate 4 companii, fara intentie calculata cu cel putin 10 ani inainte , caci functioneaza similar toate 4 !!! Au descoperit statistici de administrare pe diverse zone -reiese ca NUUUUU ! TOATE VAXXURILE AU ACELASI CONTINUT !!! Exact ce contin nu se stie inca dar unele sunt mai letale decat celelalte !!!
  Aceasta discutie este baza dezbaterii/demonstratiei lor/ in cadrul pledoariei in procesul care urmeaza pentru demascarea si pedepsirea criminalilor, condus de avocatul americano-german, Reiner Fuellmich .
  Pana azi el a facut un demers unic – care continua – de acumulare de date si de marturii de la 150 persoane de diverse profiluri – avocati, savanti in medicina, businessi-meni etc, pentru a deschide in final un proces beton ce trebuie sa fie un Nurnberg(caci contine legea neatingerii fizice a specimenelor umane), adica de mare amplitudine, dar un proces de data asta cinstit, , nu gaunos ca cel din trecut , cu prizonieri selectati arbitrar si torturati ca sa declare ce au vrut invingatorii . !
  E OOOBLIGATORIU SA-L ASCULTI PE MICHAEL YEADON DIN COADA ACESTUI VIDEO (incepe cam pe la minutul 4:26) :

  DUREAZA, DAR ESTE CHEIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Eu nu mi-am facut inca niste treburi inconturnabile asa ca nu ma pot angajea la asa traducere dar sa stii ca ESTE UN VIDEO SUPREM DECISIV IN PROCESUL CARE URMEAZA – ABSOLUT OBLIGATORIU SA-L ASCULTE TOTI ROMANII SI SA-L DEA MAI DEPARTE, CACI :

  NUUUU BANII FARAMINOSI (pe care i-au facut deja, si mai vor sa-i faca in continuare – 500 noi miliardari, semnaleaza Robert F.Kennedy Jr. in ultima lui carte , facuti pe spinarea tax-payerului american ) – AU FOST DE IMPORTANTA CAPITALA IN ACEASTA CRIMA, CI :

  INTENTIA DE A UCIDE !!!,

  DECLARA MICHAEL YEADON CA VA CONCHIDE IN TRIBUNAL:

  Stiftung Corona Ausschuss

  Stiftung Corona Ausschuss

  SESSION 86

  Topic:
  The Fog Is Lifting
  07.01.2022 from 12 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *