Home / Educativ / Despre Noua Stângă

Despre Noua Stângă

Mortuz
Incorect Politic
Decembrie 12, 2018

Despre Noua Stângă

Noua stângă a distrus civilitatea societăților în care a apărut printr-un procedeu parșiv, dezvoltat pentru a sluji mințile înguste dar teribil de agresive:

Enunță truisme, gen “femeile trebuie tratate la fel ca bărbații”, “rasismul nu e bun”, “trebuie să fim toleranți”, la pachet cu niscaiva “studii” “sociologice” de doi bani a căror concluzie e că “macaroana are gaură” după care, dacă nu ești din gașca lor de producători de rumeguș mesianic, înfierează cu mânie orice adevăr de bun simț spui (gen “femeile au sâni, bărbații nu” sau “niciun pigmeu nu a câștigat aur olimpic la 100m plat”) și îți lipesc etichete jegoase.

Credeți un om care a trăit multe, de la comunismul negru la entuziasmul din epoca Clinton, de la aberațiile tâmpe ale lui Bush jr. la goliciunea lui Obama, de la trecerea unei țări prin criză și supraviețuirea din garaj/mansardă într-o lovitură de stat, la experiențe post-sovietice intense, de la suprarealistul Parlament European la mult prea realul Guvern al României și foarte sensibilul Cotroceni: băiețașii ăștia exaltați sunt cei mai periculoși pentru că apar într-o perioadă economic bună și vrăjesc o generație tânără care a trăit bine dar care nu are experiență.

Ei cuceresc această generație cu enunțurile pline de bune intenții, desemnându-i ca dușmani pe cei care sunt ancorați în realitatea uneori neplăcută. E o falsă dilemă “progresiști vs conservatori”, e de fapt “imbecilizare agresivă vs bun simț”.

Merită luptat pentru ca bunul simț să rămână partea majoră a vieții noastre și a copiilor noștri.

Despre Noua Stângă

2 comments

  1. Nu stiu cum am ajuns aici … Probabil v-am dublat numarul de vizualizari pe anul asta. Sper ca nu va considerati gazetari?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *