Home / Educativ / Despre Alt-Lite (Sau Neo-Conservatorii Care se Dau Patrioți) Episodul 1 : Vânătorul de Comuniști

Despre Alt-Lite (Sau Neo-Conservatorii Care se Dau Patrioți) Episodul 1 : Vânătorul de Comuniști

Mortuz
Incorect Politic
Martie 1, 2019

Despre Alt-lite (sau neo-conservatorii care se dau patrioți): Episodul 1: Vânătorul de Comuniști

Faceți cunoștință cu Vânătorul de Comuniști, o pagină facebook care arată cât de infecți sunt neo-conservatorii. De la ce vă așteptați de la astfel de persoane?

Niște combatanți adevărați ai globalismului socialism care conduce cu o mâna de fier?

Nu, mai exact este o doză de alt-lite românesc doar că în loc de Alex Jones, Mike Cernovich sau Paul Joseph Watson avem Adrian Papahagi, Mihail Neamțu și mulți (((postaci))) pe facebugi sau r/românia (majoritatea care vor face sceenshot-uri mă vor crede PSD-ist doar pentru că am zis postaci).

Acum să axam (joc de cuvinte) la Vânătorul de Comuniști. De la titlu te aștepți să fie niște persoane cu cap, așa-i? GREȘIT! Avem de-a face cu niște persoane care zic că tot ce e rău în ziua de azi e vină lui Puțin și-al Rusiei.

Iar dacă vrei să propui o soluție mai controversată ca să scăpăm de unde suntem, ești numit postac al Rusiei, prost, sau o dai în conspirații. Sunt sigur că Kovesi ar fi mândri de ei, mânca-i-ar mama lor de soyboy.

Să ne ducem la primul exemplu:

Vânătorul de Comuniști l-a atacat pe Gheorghe Marincus, un activist de dreapta deoarece a numit adevărul despre anumiți politicieni. A îndrăznit să spună că Ceaușescu a clădit o țară. Într-un fel are dreptate. Ceaușescu chiar a construit o țară. Mai mult din cauza El*nei și a nebuniei s-a distrus totul. Dar Vânătorul de Comuniști nu vrea recunoască asta, astfel atacând-ul pe Marincus pentru vorba spusă.

Dacă credeai că nu se putea mai penibil, uite și comentatorii români, ultima speță a țării. În loc să acționăm, stăm și radem de seama noastră, ca-ntotdeauna.

Exemplul #2: Există un thread pe /pol/ 4chan numit /rg/ – Romania General. Aici se adună toți românii de pe /pol/ pentru a discuta starea actuală a României. Pastebin-ul aici cu următoarele link-uri:  https://pastebin.com/DftcaSgf  De ce este așa de importantă? Deoarece Vănătorul de Comuniști i-a aruncat de pe prăpastie pe toți românii și străinii care ne ajută cu thread-urile, numindu-i spionii Rusiei.

Nu doar că ia în derâdere pe români, dar numește și celelate surse alternative propagandă Rusească.

Cu asemenea specimene, ne mai mirăm de ce ne moare țara.

Deci dragi români, am să va anunț un lucru cert. Dacă încercați să gândiți pentru voi sau să criticați/aprobă acțiunile unor figure istorice, nu sunteți mai mult decât niște rusnaci după părerea Vânătorului de Comuniști și a altor pagini pseudo-trezite la forma actuală.

După vorbele Căpitanului: “Dacă aş avea un singur glonţ, iar în faţa mea un duşman şi un trădător, glonţul l-aş trimite în trădător.”

3 comments

  1. Cred ca o parte din cei atrasi de “curentul” asta sunt de buna credinta si pot fi facuti sa vada realitatea…

    • sunt platiti de ONG uri “pro europene” (si alte “pro-uri..”) ala niste parliti de neo bolsevici care o ard “de dreapta”. “dreapta” marxista, v-ati prins de smecheria astora..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *