Home / Actualitate / DECIZIE SINUCIGAȘĂ! Decizia CSAT de a dona Ucrainei un sistem Patriot ne pune pe primele locuri pe lista țărilor ce vor fi atacate de Rusia în cazul extinderii războiului

DECIZIE SINUCIGAȘĂ! Decizia CSAT de a dona Ucrainei un sistem Patriot ne pune pe primele locuri pe lista țărilor ce vor fi atacate de Rusia în cazul extinderii războiului

Incorect Politic
Iunie 25, 2024

DECIZIE SINUCIGAȘĂ! Decizia CSAT de a dona Ucrainei un sistem Patriot ne pune pe primele locuri pe lista țărilor ce vor fi atacate de Rusia în cazul extinderii războiului

Decizia CSAT de a dona Ucrainei un sistem Patriot ne pune pe primele locuri pe lista țărilor ce vor fi atacate de Rusia în cazul extinderii războiului

Via R3Media:

Decizia CSAT de a dona Ucrainei un sistem Patriot va avea consecințe dezastruoase, urmând să pună România ca țintă a Rusiei în cazul extinderii războiului din Ucraina, avertizează analistul Daria Gușă.

Ea se întreabă ce-a fost în capul decidenților români, în condițiile în care Polonia, cu o armată mai puternică și cu un buget al apărării mai mare, a refuzat să doneze vreun sistem Patriot Ucrainei.

„În primul rând, de ce ai pune Românie pe locul întâi pe lista țintelor probabile în cazul unei escaladări, concomitent slăbindu-i posibilitatea de a se apăra? Da, Germania, SUA și Marea Britanie au trimis și ele arme în Ucraina pentru a fi folosite în atacurile asupra Rusiei, dar nu sunt în prima linie a războiului și oricum au forțe militare mult mai consolidate, deci nu își asumă același risc. Polonia, care a susținut întotdeauna Ucraina și are o istorie turbulentă cu Rusia, a refuzat să trimită un sistem PATRIOT pentru că această decizie ar lăsa-o cu lacune în apărarea militară. Păi Polonia are tehnologie militară mult mai avansată, cu 130 000 mai mulți soldați activi decât noi și un buget militar de aproape 5 ori mai mare decât al nostru. Dacă și Polonia a refuzat un astfel de risc, noi cum am putut să acceptăm?”, se întreabă Daria Gușă, într-un editorial publicat pe Solidnews.

Analistul susține că e „foarte probabil” ca Rusia să lovească bazele militare de la Deveselu, Mihail Kogălniceanu sau Câmpia Turzii. Ca argument, ea aduce declarațiile președintelui rus, Vladimir Putin, care a avertizat de mai multe ori că va răspunde militar acelor țări care permit Ucrainei să lovească ținte rusești cu armele lor.

„Deci, concluzia logică este că România ocupă primul loc pe lista țărilor ce vor fi atacate de Rusia în cazul extinderii războiului, caz ce pare foarte probabil azi, pentru că a gestionat situația mult mai prost decât toate celelalte țări NATO. Dacă urmărim strategiile de război a Rusiei, este probabil că armata rusă nu va ataca civilii, dar cu siguranță ne va ataca infrastructura militară, deci bazele de la Deveselu, Mihail Kogălniceanu și Câmpia Turzii”, a scris ea.

Daria Gușă concluzionează: „Prin această decizie, întreaga lume a aflat că liderii noștri sunt inconștienți, nepregătiți și neinformați, urmând ordinele din SUA împotriva bunăstării țării noastre. Pe când ceilalți lideri din estul Europei au reușit să mențină relații bune cu SUA, NATO și UE fără a-și pune în pericol cetățenii, noi am dovedit din nou că suntem „cei mai proști din curtea școlii”, punându-ne în pericol supraviețuirea fără vreun motiv legitim și fără a obține vreun beneficiu de la șefii noștri americani la schimb. Să vedem dacă o să mai aibă timp Iohannis să își facă rost de o poziție ca lumea la Bruxelles sau Ciolacu și Geoană să își facă campanie după așa o decizie dezastruoasă pentru viitorului României”.

12 comments

 1. MIHAIL GAVRIL POPA

  Decizia de a ”dona ” sistemul ”Patriot”, regimului sionist din Ucraina, de către regimul trădător sionist de la București, este o decizie de importanță vitală pentru Poporul Român! Este un eveniment, care trebuie să ne bucure pe toți Românii naționaliști, adevărați. Decizia de a dona acest armament, care în realitate este nu doar defensiv, dar și ofensiv, prin care sioniștii din SUA, pot declanșa războiul de agresiune împotriva Rusiei, de pe teritoriul României, este o decizie sinucigașă nu pentru Poporul Român, ci este un gest sinucigaș, pentru regimul criminal iudaic de la București, care s-a instaurat prin uzurparea puterii Poporului Român la 25 decembrie 1989. Cum buine s-a remarcat, Rusia nu va bombarda obiectivele civile din România, deoarece Rusia știe, că că azi România, este încă sub ocupația împuțitei rase iudaice. Or, distrugerea obiectivelor militare și a bazelor militare SUA, nu trebuie să ne îngrijoreze defel, dimpotrivă, trebuie să ne bucurăm de distrugerea bazelor militare ale invadatorilor sioniști, din SUA, de pe teritoriile noastre Românești. Distrugerea de către Federația Rusă, cu arme nucleare tactice, a bazelor militare ale SUA, de pe teritoriul României, adică bazele statului invadator ocupant, va trebui să declanșeze Insurecția Națională a României, prin eliberarea Românilor, de sub jugul iudaismului. Românii vor trebui să refuze în masa, încorporarea și trimiterea la război, într-un război împotriva Rusiei, și împotriva intereselor României, pentru că așa a hotărât blestemata ocultă iudaică. Noi Românii suntem frați cu Rușii, fiind frați ai aceleiași Biserici Ortodoxe. Va urma o reditare a Insurecției Naționale de la 23 august 1944. Invadatorul sionist din Israel și SUA, nu va mai avea armate străine, care să îl apere. Vor rămânea doar slugile lor trădătoare din Președenție, Guvern, Parlament, Curtea Constituțională, Justiție, SRI, SIE, și din Armată, care vor trebui înlăturați urgent de la putere de către populația civilă din România, și judecați pentru infracțiunea de trădare de țară. Noi Românii, nu suntem frați cu jidanii spurcați și blestemați, cei mai oribili și mizerabili criminali ai Istoriei, dușmani ai Umanității și dușmani ai lui Dumnezeu. Jidanii nu sunt frații Românilor, Jidanii sunt dușmanii Românilor și ai întregii Umanități. Acum se apropie momentul să ne eliberăm de acest regim marionetă, trădător, care slujește oculta iudaică și planurile sale scelarate de dominație a lumii. România trebuie să restabilească legăturile firești cu Federația Rusă, și pentru a contracara acțiunile subversive ale Ungariei privind Transilvania, deoarece Victor Orban, evident plănuiește să obțină sprijinul Rusiei, privind anexarea Transilvaniei la Ungaria.

  • Da, dar de ce sa ajungem sa dea rusii cu nucleare peste noi? Daca dau fie si doar peste baze militare, exonomia si civilii vor fi afectati. Nu mai bine ii luam acum de gat pe tradatorii care ne conduc si ii atarnam in piata publica?

 2. Prostii. Ei nu sunt nimic din ce zice femeia asta şi nici n-au urmat vreo Americă, care este ea însăşi scula altora. Khazarii au nevoie de şi mai multă exterminare a românilor, asta e tot. Scârboteniile decidente au fost khazarii, prin toţi agenţii lor. Iar dacă ăi dintre români care au funcţionat şi funcţionează pe post de scule de distrugere a restului românilor primesc asigurări că ei şi copiii lor nu şi că bani, ne vor extermina pe restul până la ultimul. Alte cuvinte decât acestea sunt doar cuvinte plimbate de dragul de plimba ipocrizii

  https://odysee.com/@Domerilo:0/You-Are-AMALEK-FinaL:d

 3. Dorința guvernului de la București de a împinge cu forța această țară în razboi cu cine o fi, nu doar cu Rusia, este limpede pentru mine de multă vreme .
  Se face totul, din răsputeri, pentru a atrage agresiunea străină, atît de necesară căderii pentru totdeauna a frontierelor noastre, obiectiv bine determinat al conflagrației ce trebuie să schimbe definitiv geografia Europei în următorii ani .
  Și posibil nu doar a ei .

 4. Vasile Zarnescu

  Din păcate, dna Daria Gușă greșește totalmente cînd îi califică pe conducătorii noștri, în frunte cu Klaus Iohannus, ca „sunt inconștienți, nepregătiți și neinformați, …”, căci, în realiltate, sunt foarte „conștienți, pregătiți și informați”, deci foarte vinovați.
  Marcel Ciolanu – pardon! – Ciolacu-Covrigaru este doctor în drept al Universitîții Ecolocice – știți care, aceea care vindea diplome de stomatologi unor italieni, care veneau în România doar ca să dea plicurile cu bani și să-și ridice diplomele, căci Universitatea Ecologică era condusă de Dolphi Drimmer, membru al „poporului ales”; s-a făcut o comisie rogatorie între Poliția Română și Poliția Italiană pentru a fi condamnați vinovații, dar Dolphi Drimmer nu a pățit nimic, fiindcă deja fusese… tăiat-împrejur la penis.
  Generalul Nicu Ciucă – „eroul de la Nassiriyah”, unde a avut loc o mare bătălie doar într-un fals articol de presă (cf. https://inpolitics.ro/biografii-glorioase-cum-a-fost-legendat-ministrul-ciuca-drept-erou-de-razboi-in-irak_18447371.html) – este doctor în drept-curmeziș, iar vajnica Emilia Șercan a demonstrat că este un mare plagiator!
  Cît despre Klaus Werner Iohannus, el a donat o baterie Patriot criminalilor jidovi din Ucraina!
  Concluzia: liderii noștri nu sunt inconștienți, ci conștienți, știu ce fac, deci, sunt reprehensibili în cel mai ănalt grad și sunt mari trădători ai Neamului Românesc, iar pedeapsa pentru trădarea de Țară a fost, în toate țările și în toate vremurile, una singură: spînzurătoarea!
  Așa că, dragi români, la toamnă, la viitoarele alegeri veniți pregătiți cu funia și săpunul!

 5. Partidul PPR a depus plângere penală pentru înaltă trădare, împotriva membrilor CSAT
  https://www.napocanews.ro/2024/06/partidul-ppr-a-depus-plangere-penala-pentru-inalta-tradare-impotriva-membrilor-csat.html

  https://gandeste.org/analize-si-opinii/dan-diaconu-intrarea-in-nebunia-finala/132253/
  Dan Diaconu: Nebunia finală […] se fac pregătirile pentru trimiterea de carne proaspătă de tun în Ucraina întrucât nu mai există oameni, iar societatea ucraineană e deja în fierbere. Cum SUA nu vor să recunoască realitatea din teren, este previzibilă împingerea la sacrificiu a pionilor proști: România și Polonia. Și uite-așa, după ce am fost împinși de Germania Nazistă împotriva rușilor, a venit timpul să mergem cu inconștiență pe mâna muribundului Imperiu al răului absolut. Setup-ul e cât se poate de clar. Să vedeți cu câtă naturalețe ne vor transforma în „ostași în slujba Imperiului”! Deja prin Parlament se vorbește deschis de o mobilizare generală. Iar noi, în prostia noastră, vom înghiți din nou gălușca.Sunt mulți cei care visează la cai verzi pe pereți. Rețineți ce vă spun acum: dacă se va face, mobilizarea se va face peste noapte, exact la fel cum s-a făcut intrarea în starea de urgență de către Plăvan. E nevoie doar de un singur decret pentru a ne proiecta într-un scenariu absolut diferit de normalitatea la care visăm. Și uite-așa, vom fi din nou, nu doar martori, dar și jucători în sceneta proastă a nebuniei finale scrisă de regele tembel care alege să scufunde lumea întreagă în demența sa.[…]

  Sorin Faur: 13740 13740. Acesta e numărul de ucraineni pe care săptămâna trecută rușii susțin că i-au scos din luptă (morți/răniți) doar pe așa-numita linie de conflict… […] Ce se petrece pe front în Ucraina e monstruos. La fel de monstruoasă e și seninătatea dilie cu care soiul acela tragic-comic de porumbei vopsiți în camuflaj military de bîlci – adică șoimii românești ai rezbelului – analizează ei “evoluțiile”, cu speranța că doar-doar ne vom îndrepta și noi către măcelărie. Adevărul e că mai ales pe noi, românii, ne recomandă glorios foarte numeroasele victorii repurtate într-acolo.  […] 
  https://gandeste.org/analize-si-opinii/sorin-faur-13740/132249/

 6. Cum fura candidatul PNL la prezidențiale, generalul Ciucă, banii Armatei Române
  https://60m.ro/cum-fura-candidatul-pnl-la-prezidentiale-generalul-ciuca-banii-armatei-romane/

  E oficial: SUA opresc livrările de Patriot. România nu primește nimic în schimbul sistemului cedat GRATIS, Ucrainei
  https://r3media.ro/e-oficial-sua-opresc-livrarile-de-patriot-romania-nu-primeste-nimic-in-schimbul-sistemului-cedat-pe-gratis-ucrainei/

  NATO promised Russia not to expand East in 1990. Documented. NATO a promis Rusiei că nu se va extinde spre est în 1990. Documentat.
  https://englandcalling.co.uk/blog/2024/06/nato-promised-russia-not-to-expand-east-in-1990-documented

  Kremlin issues warning over ‘barbaric’ Crimea attack Kremlinul lansează un avertisment cu privire la atacul “barbar” din Crimeea
  https://substack.com/redirect/8eda51b4-8341-4127-b2ee-6c178b3ebe22?j=eyJ1IjoiZXE4NXMifQ.X4IFxbnxJfHaWk5Mx_rfqa62la5QJrOEXIHC9UtQtzA
  https://www.rt.com/news/599885-crimea-attack-russia-response/
  Implicarea SUA în atacul mortal ucrainean cu muniție cu dispersie pe o plajă aglomerată din orașul rus Sevastopol va avea consecințe, a declarat Dmitri Peskov. Moscova “înțelege foarte bine” cine se află în spatele atacului mortal de duminică asupra orașului Sevastopol din Crimeea rusă, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, promițând represalii rusești. Atacul ucrainean efectuat cu rachete ATACMS furnizate de SUA a ucis cel puțin patru persoane, printre care doi copii, și a rănit peste 150, potrivit oficialilor locali. Patru rachete au fost interceptate de apărarea aeriană, în timp ce o a cincea a deviat de la traiectoria sa și și-a detonat focosul cu dispersie, deasupra plajei aglomerate din Marea Neagră.

  WW III Escalation: Russia Blames U.S. for “Terrorist Attack” on Civilians Using Cluster Bombs Supplied to Ukraine — Escaladarea celui de-al treilea război mondial: Rusia dă vina pe SUA pentru “atacul terorist” asupra civililor cu ajutorul bombelor cu dispersie, furnizate Ucrainei
  https://tapnewswire.com/2024/06/ww-iii-escalation-russia-blames-u-s-for-terrorist-attack-on-civilians-using-cluster-bombs-supplied-to-ukraine/

 7. Si de parca nu era de ajuns ca am aruncat pe geam un miliard de euro, vom mai arunca doua miliarde pe instruirea pilotilor ucraineni pe F16, si inca doua pentru o baza militara la Kogalniceanu daca nu ma insel.

 8. Dan Diaconu: Citește, înțelege, acționează și dă mai departe!
  https://gandeste.org/analize-si-opinii/dan-diaconu-citeste-intelege-actioneaza-si-da-mai-departe/132265/
  […] Arată-ni-l! – veți spune. Iată-l: Răzvan Constantinescu! Doctorul Răzvan Constantinescu. Pentru faptul că s-a opus măsurilor tembele din pandemie era să-și piardă postul de la UMF Iași, unde tefeleii din conducere s-au pus să-l paradească, asemeni „Portocalelor” sistemului. Izolat de colegi, prezentat în termeni grotești de propagandă, medicul Răzvan Constantinescu s-a trezit brusc singur în fața tuturor. […] Zilele trecute vorbeam despre faptul că întreg CSAT-ul se face vinovat de înaltă trădare pentru donarea echipamentului Patriot Ucrainei. Ieri am aflat că primul(și singurul!) om din această țară care a făcut plângere penală împotriva ticăloșilor a fost … Răzvan Constantinescu. […]

  De ce ne-au cerut SUA să donăm Patriot, ucrainenilor? Analist: „Ei au peste 50, noi avem patru ( 2 nefunctionale) și suntem aproape de linia frontului”
  https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/de-ce-ne-au-cerut-sua-sa-donam-patriot-2371080.html

  Generalul Ștefan Dănilă. Unde pute
  https://www.cotidianul.ro/generalul-stefan-danila-unde-pute/

  SRS: Patriot, contra-patriot sau netot
  https://www.activenews.ro/opinii/SRS-Patriot-contra-patriot-sau-netot-190227

  A răsuflat CSAT. 2 miliarde de euro pentru instruirea piloților ucraineni
  https://www.national.ro/politica/a-rasuflat-csat-2-miliarde-de-euro-pentru-instruirea-pilotilor-ucraineni-830886.html/
  Un scandal de amploare a izbucnit deja în Parlament, după ce au început să răsufle adevăratele discuții din CSAT. Astfel, în loc de 30 de piloți ucraineni, cum a fost prezentat de președintele Klaus Iohannis în scrisoarea de informare pentru parlamentari din luna martie, România s-a angajat, de fapt, să instruiască pe avioanele F-16 până la 350 de ucraineni. Acest lucru înseamnă costuri uriașe din bugetul țării, care vor depăși 2 miliarde de euro.

  Parlamentari se grăbesc să dea legi care să accelereze procesul obţinerii cetăţeniei române pentru refugiaţii ucraineni
  https://www.napocanews.ro/2024/06/parlamentari-se-grabesc-sa-dea-legi-care-sa-accelereze-procesul-obtinerii-cetateniei-romane-pentru-refugiatii-ucraineni.html

  BTI: Lege trecută fulger prin parlament: La alegerile viitoare am putea avea președinte ucrainean
  https://www.activenews.ro/ucraina/BTI-Lege-trecuta-fulger-prin-parlament-La-alegerile-viitoare-am-putea-avea-presedinte-ucrainean-190245

  Bătaie pe plajă, la Mamaia, între tineri români şi ucraineni.
  https://www.national.ro/news/bataie-pe-plaja-la-mamaia-intre-tineri-romani-si-ucraineni-o-fata-ii-incuraja-sa-loveasca-mai-tare-830917.html/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *