Home / Chestiunea Jidănească / Decizie istorică! Maldive interzice accesul jidanilor care au cetățenie israeliană

Decizie istorică! Maldive interzice accesul jidanilor care au cetățenie israeliană

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 4, 2024

Decizie istorică! Maldive interzice accesul jidanilor care au cetățenie israeliană

 

Pentru prima dată în era comunicațiilor în masă, jidovii împing lucrurile prea departe, așa că întreaga lume este martoră la acest lucru și întreaga lume se întoarce împotriva lor.

Ei intră într-o situație în care vor fi alungați de peste tot.

The Guardian:

President Mohamed Muizzu has “resolved to impose a ban on Israeli passports”, a spokesperson for his office said in a statement, without giving details of when the new law would take effect.

Maldivele anunță că va interzice intrarea israelienilor în această țară, cunoscută pentru stațiunile sale de lux, biroul președintelui făcând acest anunț în timp ce furia publică din această națiune predominant musulmană crește din cauza războiului din Gaza.

Președintele Mohamed Muizzu a „decis să impună o interdicție asupra pașapoartelor israeliene”, a declarat un purtător de cuvânt al biroului său, fără a da detalii despre momentul în care noua lege va intra în vigoare.

În replică, ministerul israelian de externe a recomandat duminică cetățenilor israelieni să nu călătorească în Maldive. Această recomandare, a precizat ministerul israelian, îi include și pe israelienii cu dublă cetățenie.

„Pentru cetățenii israelieni care se află deja în țară, se recomandă să ia în considerare plecarea, deoarece, dacă se vor afla în dificultate din orice motiv, ne va fi dificil să îi ajutăm”, a declarat ministerul într-o declarație.

Muizzu a anunțat, de asemenea, o campanie națională de strângere de fonduri numită „Maldivians in Solidarity with Palestine”.

După atâtea crime, fapte reprobabile și infamii, jidanii în sfârșit își primesc răsplata.

 

Tradus și adaptat de pe Daily Stormer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *