Home / Educativ / Interviu Incorect Politic – De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre politica medicală actuală

Interviu Incorect Politic – De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre politica medicală actuală

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 15, 2021

De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre politica medicală actuală

De vorbă cu profesorul Corvin Lupu despre politica medicală actuală (III)

 

Sterie Ciumetti: Credeți că se va ajunge la arestări și internări forțate la aziluri de psihiatrie sau în viitoare „facilități de izolare Covid-19” pentru cei ce se încăpățânează să fie incorecți din punct de vedere politic, sau vor să-și mențină sângele pur respingând vaccinul experimental? S-ar putea ajunge la așa ceva într-o țară care a trecut recent prin dictatură?

 

Corvin Lupu: Eu încă mai sper că nu se va ajunge aici. Cred că, în zona de influență occidentală, mai marii stăpânitori își promovează dublul interes de dominație politică asupra popoarelor și de îmbogățire, cele două interese majore care sunt promovate prin această pandemie, prin alte mijloace de constrângere, ceva mai subtile, dar și mai perverse. Dar, fiindcă întrebarea dumneavoastră se referă la vaccinare, aș face o rememorare, punctată, ca să vedem cum am ajuns aici. Dintre toate, mă voi referi doar la trei aspecte.

 1. Pe măsură ce marii bancheri ai lumii occidentale și-au mărit bogăția și puterea, au preluat controlul asupra guvernului SUA, preluând controlul total asupra Trezoreriei Federale a SUA, singurul emitent de dolari din lume și, ulterior, îndatorând, încet, încet, poporul american, până la un nivel de-a dreptul astronomic, astfel încât astăzi, anual, poporul american plătește sume exorbitante sub formă de dobânzi către acești bancheri, toți evrei. Pe lângă aceste sume, poporul american plătește alte sume uriașe băncilor statului chinez, de unde de asemenea s-au luat împrumuturi foarte, foarte mari.

Se știe că dintre toți acești bancheri, familia Rotschild este cea mai puternică și, ca urmare, cea mai influentă când se adoptă marile decizii ale regimului globalist occidental. Reprezentanții diverselor ramuri ale acestei familii nu se arată în public, nu vorbesc opiniei publice. Ei sunt niște „semizei”, iar marii miliardari evrei pe care îi vede și îi aude lumea, cum ar fi George Soros, Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg și alții, sunt doar locotenenți ai familiei Rotschild. Desigur că sunt și alte familii mari care fac parte din acest conclav evreiesc, cum ar fi Rockefeller. Nu mai insist…

 1. În paralel cu activitatea financiară, aceiași mari bancheri au preluat tot mai mult din afacerile din zona de influență occidentală, negociată la sfârșitul celui de al doilea război mondial, dar și afaceri mari din afara acestei zone. În mâinile lor și sub controlul lor, s-au dezvoltat mari companii multinaționale. Una din afacerile care a devenit în timp de profitabilitate apropiată de activitatea cămătărească, seculară, este cea a industriei farmaceutice, cea pe care noi o numim popular ”Big-Pharma”. În timp, pentru a mări profitabilitatea acestui domeniu de activitate, s-a promovat o nouă filozofie a producerii medicamentației. S-a urmărit în primul rând promovarea medicamentelor amelioratoare a bolilor, a medicamentelor care înlătură efectele bolilor și nu atacă direct cauza, s-a ocolit vindecarea și s-au promovat tratamentele de lungă durată, multe cu caracter permanent, care să facă pacientul dependent continuu de tratamente. Cu această filozofie a sistemului de tratare a bolilor, patronatul ”Big-Pharma” a mărit considerabil consumul de medicamente de toate felurile, ceea ce i-a adus venituri uriașe. Industria medicală a ajuns cea mai rentabilă industrie. În multe locuri din sfera occidentală de influență, industria medicală a depășit profitul băncilor.

La noi, în România, în timpul regimului socialist de stat, aproape jumătate de secol, industria medicală era, practic, una non-profit. Costul medicamentelor trebuia să acopere doar cheltuielile statului cu producerea lor. Cercetarea științifică nu se acoperea din prețul medicamentelor. La bani de o putere de cumpărare asemănătoare cu cea de astăzi, o sticluță de picături de nas costa 1,25 lei. Astăzi, una de aceeași mărime, costă 18 lei… Pe timpul acelui regim, consumul de medicamente era mult, mult mai mic. În fiecare oraș erau câteva farmacii. Astăzi sunt farmacii foarte multe, în toată țara. Sunt străzi cu mai multe farmacii, unele lipite de altele…

După ce întreaga industrie românească de medicamente, mare și care acoperea toată gama de necesități, a fost înstrăinată, în numele „nevoii” de privatizare, pe măsură ce ne-am îndepărtat de decembrie 1989, prețul medicamentelor a crescut continuu.

Este adevărat că, în cele trei decenii care au trecut, speranța de viață a crescut, dar la această creștere au contribuit mai mulți factori. Nu putem să legăm creșterea speranței de viață doar de creșterea consumului de medicamente de către populație. Știința medicală a progresat, în toate ramurile, condițiile de viață s-au îmbunătățit pentru că omenirea a progresat etc.

 1. Cu timpul, ”Big-Pharma”, a cuprins și acaparat întregul sistem medical, iar patronatul din umbră al lui ”Big-Pharma”, controlând sistemul politic din zona de influență occidentală, a ajuns decident și în domeniul politicilor de sănătate. Apoi, au fost acaparați un foarte mare număr de medici, prin favorurile financiare care li s-au oferit. La noi, în România, încă din anii ’90, producătorii de medicamente, prin dealerii lor, au oferit medicilor concedii gratuite în țări exotice, în schimbul prescrierii de cât mai multe rețete cu produsele lor. Unii dealeri au oferit și procente din sumele încasate ca urmare a prescrierii rețetelor. Oamenii mergeau la medic, cu încrederea dobândită de pe timpurile trecute și plecau cu rețete supra-încărcate, tot mai scumpe și înghițeau/înghit medicamente cu nemiluita. În timp, unii pacienți au simțit că ceva nu este în regulă și au început să-și pună întrebări, dacă li s-a prescris ceea ce le trebuie lor, sau ceea ce trebuie să vândă dealerii apropiați medicilor respectivi. Pentru unii medici, al căror procent este foarte greu de cuantificat, Jurământul lui Hipocrate din Cos a rămas ceva foarte îndepărtat, ca Antichitatea de epoca recentă.

Acum, în perioada pandemiei, în presă a fost dată cifra de patru mii de medici din România care ar primi bani de la producătorii de vaccinuri, pentru a susține campania de vaccinare/vânzare a vaccinurilor/„vaccinurilor”. S-a cerut publicarea în presă a numelor acestor medici, dar, ulterior, s-a pus batista pe țambal. Guvernarea „românească”, Johannis-Orban, a decis că trebuie date multe milioane de euro la televiziuni și ziare, ca să fie susținută politica guvernamentală, ordonată de OMS și UE. Și, cum spuneam, s-a pus batista pe țambal.

După părerea mea, medicii ar trebui să trateze pacienții, punându-și toată priceperea în slujba acestui scop, fiecare în funcție de situația lui medicală generală și nu să devină niște propagandiști ai ”Big-Pharma”, cum li se cere. Sistemul ticăloșit a cuprins și sistemul de sănătate, cum a cuprins întreaga societate. Sănătatea nu prea avea cum să scape din cleștele „sistemului ticăloșit” generalizat, cum l-a numit fostul președinte Băsescu. Actualul președinte, Johannis, l-a numit „statul eșuat”. Cam tot pe acolo… Din păcate, amândoi au dreptate în aceste afirmații.

 

S.C.: Domnule Corvin Lupu, credeți că așa au fost concepute așa-zisele vaccinuri pe care le produce Big-Pharma, să amelioreze doar situația pacienților, dar să nu-i imunizeze și nici să-i vindece? Sau este cu un scop mult mai întunecat? Întrucât doctorii nu știu să ne spună exact ce conține acest vaccin, aș fi rezervat în a-l descrie ca fiind ser ameliorator, din orice punct de vedere, inclusiv medical, dar mai ales social. Acest ser experimental este înrăutățitor din punct de vedere social, întrucât deja a creat confuzie, dezbinare între oameni și precedente periculoase pentru libertățile și drepturile cetățenești, iar din punct de vedere medical a generat miocardite, semi-pareze, decese subite și o sumedenie de alte probleme într-un timp scurt pentru un așa-zis vaccin. Din punct de vedere spiritual este o blasfemie, o pângărire a Templului, dacă măcar o parte din teoriile despre nanoorganisme sunt reale, reprezintă o despărțire iremediablă a individului de condiția sa de om și un acord final de vânzare a sufletului.

C.L.: Doar ei, marii globaliști, știu ce au făcut angajații lor din ”Big-Pharma”. Este cert că cercetătorii au făcut ceea ce li s-a cerut, în nici un caz ceea ce au vrut ei! Totul este secretizat. Inclusiv, contractele statelor cu firmele producătoare de vaccinuri. Nu s-a desecretizat nici contractul dintre UE și producătorii de vaccinuri, nici chiar când acest lucru a fost cerut de la nivelul Parlamentului European!! Oare mai este cineva care crede în democrație? Sau în transparența pe care o presupune aceasta? De ce oare nu s-a desecretizat contractul? Ce n-avem voie să știm? Câte miliarde plătim stăpânilor evrei ai zonei de influență în care am fost arondați la Malta? Ce alte secrete sunt în acel contract? În anii 2020 și 2021, guvernul României a luat 56 de miliarde de euro împrumut, cu dobândă de 5%! Opinia publică nu știe ce s-a făcut cu atâta amar de bănet. Sunt ascunși? S-au cheltuit? Pe ce s-au cheltuit?

Contractul României nu a fost semnat de ministrul Sănătății, cum cred eu că ar fi fost normal, ci de dl. Arafat, omul cu imunitate transnațională, omul serviciilor secrete, trimis din Israel în România să se înșurubeze aici și să facă studii de medicină. A fost apoi recrutat și de Securitatea din Târgu Mureș, în anii studenției. După așa-numita revoluție, unul din șefii SRI din Târgu-Mureș a fost un sibian…

Dar întrebarea dumneavoastră are noimă. Când spui „vaccin” te referi la un produs care asigură imunitate față de o boală. Noi, românii, cei mult minimalizați de regimul actual, am fost o forță mare în domeniul vaccinurilor. Am avut savanți de cel mai înalt nivel mondial. Institutul „Ion Cantacuzino” a ajuns în perioada regimului socialist de stat să producă toate vaccinurile necesare României, pentru o populație care, în 1989, avea 23,4 milioane de locuitori. În acea vreme era total interzis să vaccinezi populația cu vaccinuri experimentale. În România, care nu era colonie, ca astăzi, oamenii nu erau cobai. Studiile se făceau pe voluntari, timp îndelungat. Până la vaccinarea în masă, era cale lungă. Toate vaccinurile românești preveneau bolile pentru care erau concepute.

În accepțiunea firească a termenului, cea dată de dicționarul Academiei Române, dar și de dicționarele medicale, vaccinul este o inoculare cu caracter preventiv sau curativ, a unei boli infecțioase. Atâta înțelegem și noi, cei care nu suntem medici și de aceea ne angajăm în discuții doar atâta cât poate pricepe orice pacient intelectual, cu un oarecare nivel.

Cert este că, până în acest moment al evoluției experimentale a vaccinului/„vaccinului” care se încearcă a fi impus cu forța unor întregi popoare, EL NU ARE NICI ROL PREVENTIV, NICI ROL CURATIV. Nici nu previne boala, nici n-o vindecă. Oamenii vaccinați se îmbolnăvesc și transmit boala și altora. Ca urmare, eu personal, ca simplu cetățean, nu îl consider vaccin, ci îl consider un fel de ser ameliorator. Spun ameliorator, pentru că, până la proba contrarie, eu îi cred pe medicii care susțin că persoanele vaccinate fac forme mai ușoare de boală decât unii dintre cei nevaccinați. Desigur, am auzit și de numeroși nevaccinați care au făcut forme ușoare de boală, iar unii nevaccinați au fost pozitivi, dar asimptomatici. Altfel, este o boală urâtă, mai ales dacă o lași netratată în prima ei fază și apucă să afecteze plămânii tare. Ea avansează în mod perfid și dacă o neglijezi, se poate ajunge la forme urâte de tot, până la moarte, mai ales dacă mai ai și alte boli, sau o situație de imunitate scăzută, pe care, în România, o au multe milioane de oameni prost alimentați, din cauza sărăciei, care crește pe zi ce trece, odată cu polarizarea tot mai mare a societății, ticăloșită de colonialiști și de agenții lor din conducerea României.

Eu nu doresc să mă lansez în ipoteze neverificabile. Acest „vaccin”, pe care eu l-am numit „ser ameliorator”, poate fi util, după cum spun mulți medici și, sper eu, că și este util, fără să fiu foarte sigur. Asta ca simplu cetățean. Dar dacă vaccinul/„vaccinul” a fost conceput să nu prevină boala și să nu o vindece, doar să amelioreze situația pacienților bolnavi de covid, iar cei vaccinați să continue să fie purtători și s-o împrăștie în continuare, aceasta ar fi pe linia concepției promovată de ”Big-Pharma” în ultimele decenii de activitate. Asta ar însemna că va fi mereu nevoie de vaccinare, că vaccinarea va putea fi impusă, popoarele vor fi nevoite să stea ca oile la muls, cu mâna întinsă, să li se bage în corp vaccinul/„vaccinul”. Oamenii vor simți tot mai mult că trebuie să se supună, să stea cuminți în fața mai marilor stăpânitori. În numele nevoii de sănătate publică, se înlătură din societate libertăți garantate de Constituție și se calcă în picioare dreptul oamenilor de a decide legat de probleme intime, absolut personale, cum este aceea de a se vaccina sau de a nu se vaccina. Se atinge și acest obiectiv deosebit de important al celor care au în sarcină să stăpânească masele. În paralel, acționarii ”Big-Pharma” vor aduna uriașe averi din vaccinuri, teste și tot ceea ce mai este legat de tratarea a zeci de milioane de bolnavi.

În acest caz, întreb: cine să aibă interesul ca această pandemie să dispară? Cei care vând vaccinurile, obligând statele supuse să le cumpere cu bani grei? Categoric ei nu doresc să dispară pandemia. În presă s-au publicat intențiile OMS de a vaccina anul acesta și în anul viitor un număr impresionant de oameni, iar jurnaliștii au apreciat la aprox. 125 de miliarde de dolari suma pe care producătorii de vaccinuri (acționarii sunt cam aceeași la toate cele patru vaccinuri agreate în zona noastră de influență) o vor încasa în această scurtă perioadă. Și atunci de ce să se termine pandemia? În interesul cui? Al popoarelor? Dar cine apără interesele reale ale popoarelor în zona noastră de influență, aflată sub controlul regimurilor „ticăloșite”? Vă răspund eu: nimeni!

Apoi, domnule Sterie Ciumetti, nici nu se poate termina pandemia atât de ușor, decât dacă se decide la nivel de Bilderberg să fie oprită. Odată ce „vaccinul”/„serul ameliorator” are efect doar șase luni, după șase luni, oamenii se vor vaccina din nou. Sau o vor face anual. Altfel le expiră documentele pe care globaliștii vor să le impună și oamenii activi vor fi paralizați și, de voie, de nevoie, se vor vaccina din nou. Alți bani, altă distracție. Ni se spune să ne vaccinăm că ni s-au dat vaccinurile gratis. Dar din banii cui s-au cumpărat, nu din banii poporului? Politicienii á la Câțu vorbesc de parcă au adus ei banii de la ei de acasă.

Când am rostit cuvântul Bilderberg, am dat apă la moară propagandiștilor „sistemului ticăloșit”, care mă vor acuza că sunt conspiraționist. Cei acuzați că ar susține „Teoria conspirației”, au fost asimilați cu proștii, cu cei demni de disprețul public etc. Este o formă de derutare a opiniei publice. Să fie limpede, domnule Sterie Ciumetti, conspirațiile există permanent, în lume. Se fac în fiecare oră! Ele sunt înțelegeri secrete, de cele mai multe ori îndreptate împotriva cuiva și în favoarea intereselor altcuiva. Cine nu crede în conspirații, acela este el, în mod sigur, un prost! Este prostul proștilor!! Și contractul de achiziție a vaccinurilor/„vaccinurilor” este o conspirație. De aceea nu-l desecretizează, nici UE, nici ticăloșii de la București. Așa a fost și contractul statului român cu alți evrei, deosebit de jegoși, cei de la compania Bechtel. Acel contract a dispărut cu totul. Când s-a ajuns cu scandalul și reclamațiile la procurori, aceștia au mers la Ministerul Transporturilor și nu au găsit contractul. Li s-a spus că a dispărut! Bineînțeles că nu s-a aflat cine este responsabil, nimeni nu a fost sancționat în nici un fel și poporul român a plătit și mai trebuie să plătească acelor evrei miliarde de euro. Aste este România democrată, capitalistă, liberă, euro-atlantică, aflată sub impactul „valorilor occidentale” etc etc …

Asta-i concluzia din analiză, spusă fără ocolișuri, fără diplomație de formă, ci abrupt, cum este de multe ori și viața.

Eu cred că a avut dreptate o cunoștință de-a mea, om informat bine, care, întrebat fiind ce crede, când se va încheia pandemia, a răspuns: „când se va da ordin”!

 

S.C.: În contextul în care Franța a impus vaccinarea obligatorie pentru cadre medicale, iar în Italia se dorește a se impune certificatul vaccinal la locul de muncă (public și privat), ce ne rămâne de făcut, haiducie? Vorbim, fără să exagerăm, despre un certificat, vaccin sau semn fără de care oamenii nu vor mai putea să vândă sau să cumpere. Suntem oare deopotrivă martori și participanți într-o profeție biblică?

C.L.:  Eu sper că în România acest certificat verde va fi respins în Camera Deputaților. Este cea mai onorabilă ieșire din situație. Din câte s-a spus în presă, nici președintele nu l-ar prea agrea și eu știu că nici în instituțiile de forță nu este agreat. Cei din SRI, Jandarmerie și Poliție nu prea au chef să aibă probleme cu populația, să trebuiască să gestioneze ei aplicarea măsurilor restrictive și punitive care vor însoți legiferarea certificatului verde. Oamenii vor liniște, n-au chef de probleme cu mase mari de oameni. Sper să ieșim mai ușor din această mizerie.

S.C.: Cum ar trebui să procedeze Românii dacă li se impune vaccinarea la locul de muncă?

C.L.: Cu „haiducia”, cum spuneți dumneavoastră, nu cred că ajungem la nici un rezultat… Dacă certificatul se va impune, cred că angajații de la stat se vor vaccina în număr foarte mare, iar unii, probabil, vor încerca să obțină adeverința prin relații, sau să roage asistentele să golească seringa pe mâna omului, fără să-i injecteze serul. Dar, am auzit că se preconizează ca în toate locurile unde fac vaccinări să se monteze camere de luat vederi. Cei care se vor opune până la capăt, vor suferi pentru cauza luptei pentru libertate. În paralel, SRI îi va identifica pe toți și îi va introduce în softul de resort, pentru că acești oameni sunt considerați persoane cu risc de nesupunere civică, ceea ce i-ar putea determina să fie factori de risc pentru interesele sistemului ticăloșit.

Fără sprijinul Parlamentului, care să respingă certificatul verde, nu văd oamenii făcând altceva decât demonstrații, de la care nu prea pot spera multe. Dacă parlamentul votează, factorii executivi vor spune că este voința poporului și trebuie aplicată.

S.C.: Ce este acest soft de resort al S.R.I.?

C.L.: M-am referit la softul care evidențiază persoanele antisistem, cele față de care trebuie luate măsuri speciale de supraveghere, iar, la nevoie, softul direcționează dosarele acestor persoane către Diviziunea de Operații, care găsește „acul de cojocul” fiecăruia.

S.C.: Românii caută soluții care depășesc statul în fotoliu și așteptatul votului unor politruci trădători. În discuțiile pe care le-am avut cu alți naționaliști au apărut două școli de gândire, una care îndeamnă la implicarea activă în trezirea semenilor cu scopul de a forma o masă critică prin care, cu ajutorul protestelor sau a revoltelor, să răstoarne dictatura, iar cealaltă școală de gândire implică deopotrivă trezirea activă a semenilor, însă cu scopul de a forma comunități autosustenabile departe de orașe. Cum vedeți lucrurile, care ar fi deznodământul mai probabil în condițiile în care Camera Deputaților va vota pentru impunerea certificatului, iar CCR va spune că este constituțional, întrucât dreptul la viață este deasupra celorlalte drepturi?

C.L.: Este greu pentru milioane de oameni să se refugieze la țară sau în munți pentru a scăpa de acest nenorocit de certificat verde, care este o formă crudă de îngenunchiere a poporului și de umilire a lui. Pentru mine, nu este nici un argument faptul că certificatul verde este introdus în alte state ale sferei euro-atlantice de influență. Pentru mine, România euro-atlantică, în forma ei actuală, este un eșec evident. Incontestabil! Vorbele meșteșugite ale propagandiștilor nu pot anula realitatea faptelor și situațiilor concrete din această țară. Faptul că o minoritate profitoare este mulțumită, faptul că mulți oameni se tem de schimbări, pentru că la noi schimbările, de regulă, nu au fost în bine, nu schimbă situația. Pe măsură ce trece timpul tot mai mulți oameni vor conștientiza această realitate.

Deocamdată, la nivelul comisiilor Camerei Deputaților s-a decis oprirea demersurilor pentru introducerea certificatului verde. Cei care îl susțin speră ca după implementarea proiectului formării unei majorități zdrobitoare în parlament, prin încheierea unei alianțe PSD-PNL, se va pune presiune pe parlamentari să voteze „pentru” certificat. Nu știu ce va fi. Sper ca el să nu fie implementat. Oricum, eu, din câte am citit și am înțeles, acest certificat verde nu va proteja societatea de răspândirea virusului, cum nici vaccinarea nu a protejat societatea de răspândirea lui.

Cât despre proteste și revolte, pot să vă spun că, până acum, din 15 decembrie 1989, când s-a declanșat operațiunea de adunare a  unei mulțimi la casa parohială a lui Laszlo Tökes din Timișoara și până în 10 august 2018, strada a fost integral controlată de serviciile secrete. Până în prezent, manifestațiile care nu au fost organizate și controlate de servicii, au fost palide, ineficiente, au pus presiune mică și foarte mică pe guvernanți și pe organele de ordine publică. Într-un cuvânt, aceste revolte și manifestații din diverse orașe ale țării nu au putut conduce la modificarea liniilor politice ale „sistemului ticăloșit” din „statul eșuat”, ca să-i citez din nou pe ultimii doi președinți ai României.

Eu v-am mai spus părerea mea că ceea ce poate fi făcut și trebuie făcut de către noi toți este să contribuim, fiecare după puterile lui, la crearea acelei mase critice despre ați vorbit și dumneavoastră și eu, de oameni care înțeleg corect ceea ce se întâmplă în societate, cum li se fură bogățiile naturale ale țării, de Dumnezeu și moștenite de la înaintași, cum li se fură drepturile naturale, ca și cele dobândite prin legi.  Când vor înțelege cine face poporului român toate aceste rele, cine deține puterea reală și cum se exercită această putere în folosul colonialiștilor și a profitorilor mafioți din România, atunci șansele ca schimbarea de regim să se facă în folos național românesc devine mai mare, mult mai mare. Oricum, în folosul nostru nu va fi niciodată linia prioritar euro-atlantică, ci cea națională românească. Suntem mai întâi români și trebuie mai întâi să promovăm interesele interne ale României și în al doilea rând suntem europeni (?!) și trebuie (?!) să promovăm interesele euro-atlantice. Nu trebuie să uităm că Uniunea Europeană este, după lege, o uniune de state suverane şi independente, nu de state supuse, îngenunchiate şi jefuite, cum este România actuală.

În finalul discuţiei noastre aş dori să atrag atenţia cititorilor noştri asupra unui fapt. În rândul grupărilor patriotice, naţionaliste româneşti, s-au insinuat o serie de agenți provocatori, trimiși tot de ramurile antinațioanale ale serviciilor secrete, care critică, uneori atacă violent alți naționaliști. Vă rog să observați că aceștia nu direcționează loviturile lor către sistemul ticăloșit și reprezentanții lui din politică și din serviciile secrete atotputernice, ci către micuțele partide naționaliste, în patrioții naționaliști, lovesc în Biserica Ortodoxă și în prelații ei etc. Unii dintre ei intră pe site-uri, postează comentarii în sensul celor menționate mai sus, produc texte în aceeași direcție de acțiune și le publică, sau le răspândesc în spațiul virtual. Cred că este bine să ne protejăm de acești intruși. Patriotul adevărat nu lovește în naționaliști, nu îi minimalizează în nici un fel, indiferent de orientarea lor, de dreapta sau de stânga și nici în Biserica Ortodoxă și prelații ei. Îi rog pe cititorii noștri să reflecteze la această situație. Patrioții au numeroase alte direcții de acțiune, împotriva sistemului ticăloșit, cum spuneam. De ce vor unii ca naționaliștii să se decapiteze între ei? Ia mai gândiți-vă…

S.C.: Credeți că armata din România mai poate să preia puterea, instaurând un regim militar provizoriu, în vederea redobândirii suveranității naționale sau acest lucru este imposibil din cauza presiunii internaționale la care am fi supuși dacă am încerca așa ceva?

C.L.: Nu cred așa ceva. Nu este posibil. Micuța noastră armată, care toată la un loc nu poate umple Stadionul Național de fotbal, care este doar o sumă de detașamente folosite de americani în războaiele lor pierdute prin Orientul Mijlociu, este sub controlul permanent al consilierilor americani și al structurii militare de informații, respectiv DGIA. Cine să-i lase? Ce putere mai au ei? Stăpânii noștri externi au avut grijă ca în România să nu mai existe forțe naționale, care să aibă mijloace să se opună colonialiștilor. Pe timpul regimului socialist de stat, armata era mult mai mare și mai puternică. Ea era legată de populația țării, prin cetățeni, care făceau serviciu militar obligatoriu, prin Gărzile Patriotice, organizate la nivel de întreprinderi și prin alte forme de organizare. Din păcate și atunci, în armată au fost o serie de trădători de țară, mai ales rețeaua compusă din agenții Securității din armată, cei care, în decembrie 1989, după asasinarea de către agenți ai Securității din armată a ministrului Apărării, Vasile Milea, au trecut de partea serviciilor secrete străine și a conducerii trădătoare a Securității și au adus la conducere echipa de trădători, agenți ai străinătății, minoritari etnici, condusă de Ion Iliescu.

 

S.C.: Ce vi se mai pare nepotrivit și suspect din toată politica de sănătate impusă la nivel internațional de judeo-globaliști și de guvernanți, la noi, în România?

C.L.: Pe lângă cele menționate în discuția noastră de până acum, mai sunt multe aspecte care mie îmi trezesc mai multe suspiciuni decât certitudini pozitive. Unele aspecte îmi trezesc certitudini că intențiile globaliștilor de la vârful lumii sunt deosebit de periculoase pentru popoarele din zona de influență pe care o controlează ei. De asemenea, am numeroase suspiciuni și certitudini de incorectitudine și față de fenomene, modalități de acțiune și de bune intenții și față de situații din România.

Într-o scurtă înșiruire, aș menționa:

 • Românii sunt în mare parte confuzi și foarte speriați și aceasta se face intenționat de către cei care conduc țara. După cum se știe, s-au dat bani grei la televiziuni și la presă ca să se promoveze această psihoză publică, în scopul de a-i vaccina pe oameni. Această spaimă/psihoză colectivă este deosebit de dăunătoare. Studiile medicale au dovedit că omul înspăimântat are sistemul imunitar afectat. Afectând sistemul imunitar, oamenii se îmbolnăvesc mai ușor și se însănătoșesc mai greu. Asta se dorește? La televiziuni, cele în fața cărora românii petrec foarte mult timp, se vorbește numai despre morți, bolnavi grav, despre lipsă de paturi la ATI și la urgențe, despre lipsă de oxigen, sunt filmați morți băgați în saci negri de plastic și îngropați, se filmează în curtea morgilor etc. Asta zilnic, de dimineața, până seara. Și noaptea. Este categoric o campanie agresivă împotriva echilibrului emoțional al oamenilor. Asta nu este deloc în regulă. Această înfricoșare a milioane de oameni este dăunătoare. Ea ar trebui echilibrată. Nu poți s-o interzici, într-o țară liberă la cuvânt, dar ar trebui prezentată și alternativa, adică ar trebui transmise și mesaje alternative. Apoi, poate, înfricoșarea populației prin știrile transmise privitoare la pandemie, ar trebui limitată în timp. Nu am gândit un proiect în acest sens, dar simt că mai marii de bună-credință ai țării, dacă mai există și asemenea oameni, ar trebui să gândească un asemenea proiect.

 • Ni se spune că vaccinarea va stopa răspândirea pandemiei, dar s-a dovedit fără putință de tăgadă că cei vaccinați sunt purtători de boală pe care o transmit și altora. Atunci cum stopează vaccinarea răspândirea pandemiei? De ce suntem mințiți?
 • În anul 2000, s-a înființat Alianța GAVI, o organizație care își propune să vaccineze întreaga populație mondială. Ea este creată de Fundația Bill și Melinda Gates, plus Banca Mondială și OMS. Bill Gates a vorbit în repetate rânduri despre necesitatea reducerii populației Globului, fapt care se petrece acum. Bill Gates este unul dintre acționarii mari ai firmelor producătoare de „vaccin”/ser ameliorator. Ne mai mirăm că oamenii nu au încredere în „vaccin”? În presă s-a spus că, la orașe, procentul cel mai mare de persoane nevaccinate este cu studii superioare… Oare acești oameni cu studii superioare au înțeles mai bine ce au de făcut? Și asta este o întrebare.
 • Faptul că în România sunt televiziuni amendate ptr. că dezbat problema vaccinării pro și contra și apar și idei care nu sunt pe linia corectitudinii politice, este detestabil. Dezbaterea științifică trebuie să se facă pro și contra. În orice știință, unde sunt controverse, audiatur altera pars este obligatorie. Ba mai mult, am auzit voci în public, care cereau să fie dați afară sau să li se interzică dreptul de a profesa unor medici care propun soluții alternative pentru îngrijirea bolnavilor, sau care s-au pronunțat împotriva obligativității vaccinurilor, sau care au semnalat efecte secundare ale vaccinurilor, care se doresc a fi ținute ascunse/minimalizate/negate.
 • Faptul că se practică o discriminare evidentă între vaccinați și nevaccinați, iar CNCD, organismul oficial de specialitate în domeniul discriminării, condus de o veșnicie, de la înființare, de Csaba Ferenc Asztalos, nu recunoaște această discriminare, ci chiar o neagă.
 • Medicamentul rusesc Arbidol, care pare că s-a dovedit a fi eficient, dacă este luat la timp, imediat ce se instalează boala, nu numai că nu este importat, dar este și interzis. Un camion cu Arbidol cumpărat din Republica Moldova de miliardarul George Becali, care ar ajunge pentru a trata 30.000 de oameni, este sechestrat în vamă. Becali spunea că el ar vrea să cumpere pe banii lui Arbidol pentru toată România. Interzicând distribuirea de Arbidol, s-a ajuns la o piață neagră de Arbidol. Oamenii încearcă să-și facă rost din Basarabia, din Rusia, de unde pot ei…
 • Faptul că Societatea Pfizer a modificat datele din rezultatele studiilor clinice ale vaccinului Covid, este detestabil. British Medical Journal publică zeci de documente interne ale companiei, fotografii și înregistrări audio, care dovedesc toate acest lucru. Cum să mai ai încredere în „vaccin”/ser ameliorator?
 • Faptul că există medici peste tot în lume, care nu fac parte din circuitul ”Big-Pharma” și care au atras atenția asupra unor erori din protocoalele transmise de OMS, asupra faptului că prevenția nu se promovează corect, este de natură să creeze multă neîncredere.
 • Faptul că protocoalele de tratament se schimbă periodic este semn de stângăcie și ridică multe semne de întrebare.
 • Faptul că se fac erori la ATI este de asemenea îngrijorător. S-au lansat acuzații că s-ar fi dat prea mult oxigen și oamenii au murit pe capete. Pentru mine, este greu de verificat această informație din presă. Comisiile medicale sunt militare, lucrează pe bază de secret. Ele dețin datele, cifrele, ele dau comunicatele. Au fost acuzații, inclusiv de la nivel de ministru plin al Sănătății, pe nume Voiculescu, că se falsifică datele transmise opiniei publice. Cum să ai încredere? Nu cumva chiar nu poți să ai încredere în regimul care conduce acest sistem medical.
 • Ceea ce se observă cu claritate este faptul că sistemul medical privat nu a fost implicat în soluționarea crizei de sănătate. Tot greul este lăsat pe spitalele de stat și personalul medical de acolo. Sistemul privat este menajat, deși i s-au dat multe drepturi și acces mare la bani publici.
 • Documente recente atestă faptul că Anthony Fauci, cu sprijinul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și al Institutelor Naționale de Sănătate, sau NIH (Statele Unite) a început, în 2014, să finanțeze cercetarea la Wuhan P4 laborator. Ținta a fost și este un coronavirus transmis de lilieci. Scopul a fost de a crea un virus capabil să omoare oameni. 7,4 milioane de dolari de la NIH, dar și de la Pentagon, au fost plătiți laboratorului P4 prin Alianța EcoHealth a lui Peter Daszak. Peter Daszak, o rudă a lui Anthony Fauci, este și prieten cu Shi Zheng-Li, un virolog la laboratorul din Wuhan, specializat în lilieci. Transferurile de fonduri au durat până în 2019.
 • În ianuarie 2017, când globaliștii erau îngroziți de faptul că Trump a preluat puterea la Washington și chiar trece la promovarea unui nou sistem politic, anti-globalist, suveranist, Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), viitor Maximo Expert pe Covid 19, mare susținător al regimului judeo-globalist, a anunțat că președintele Trump „va trebui să se confrunte cu o epidemie surprinzătoare de boli infecțioase”. Declarația lui a fost preluată de presă.
 • Fostul președinte Donald Trump a declarat public că virusul a fost creat în laboratorul unui institut din Wuhan, căruia i s-au trimis bani din SUA, în timpul administrației O’Bama. După răspândirea bolii în orașul Wuhan, autoritățile chineze au izolat orașul de restul Chinei, dar au suit câteva sute de bolnavi în două avioane pe care le-au trimis la Milano și la New York. Eu nu am nici un motiv să nu-l cred pe președintele Donald Trump. Faptul că s-a dat finanțare pentru cercetarea acestui virus la Wuhan a fost ulterior devoalată și de alte surse. Fauci a recunoscut și el că s-au dat bani la Wuhan. De ce oare? SUA să de bani unui stat adversar, din alianța politico-militară Shnghai-5, aliat al Rusiei, ca să producă viruși? Pentru cine? Pentru ce? Împotriva cui? Există răspunsuri clare la toate întrebările acestea. Deci, despre ce vorbim?
 • În aprilie 2020, Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru medicină, și alți câțiva oameni de știință renumiți, au demonstrat că virusul eliberat din laboratorul P4 din Wuhan este un virus artificial, adică creat de oameni, fapt pe care linia oficială îl neagă. Pentru cei interesați, am găsit această informație pe internet, la adresa: https://www.francesoir.fr/societe-sante/covid-19-lorigine-du-virus-lanalyse-du-pr-tritto-confirme-celle-du-pr-montagnier
 • Încă din decembrie 2018, când nu apăruse pandemia, nu auzise nimeni de covid, Consiliul UE a comunicat public că „vaccinarea este una dintre cele mai eficiente și mai rentabile măsuri de sănătate publică” și că „informațiile false” pe acest subiect trebuie să fie combătute și puse în practică, iar cetățenii UE trebuie să posede pașaport de vaccinare”. Ce premoniție la europenii noștri globaliști!? Vedeți, domnule Sterie Ciumeti, dacă facem apel la istoria foarte recentă și doar reținem niște informații, putem înțelege mai bine ce se petrece în spatele cortinei țesută cu grijă de mai marii lumii din zona noastră de influență.
 • Încă înainte de a începe vaccinarea în România și a se putea trage primele concluzii, cel care a apărut public, cu mediatizare maximă și ne-a garantat că „vaccinul este sigur”, a fost președintele Johannis. De unde știa el că este „sigur”? Ce este „sigur” în medicină? Unii medici spun că în medicină sunt puține lucruri „sigure”. Apoi, lipsa de credibilitate a personajului Johannis, pe care îl cunosc personal de zeci de ani și am o părere mizerabilă despre el, este un contra-argument la vaccinarea în masă. La fiecare apariție publică, Johannis le cere oamenilor să se vaccineze. El însuși este o frână în calea vaccinării. Românii nu mai au încredere în el.

Ar mai fi și altele, dar mă opresc aici.

 

S.C.: Ce mesaj aveți pentru tineretul naționalist care citește acest site?

 

C.L.: Mesajul meu către toți tinerii din România este acela că interesele lor colective și personale, pe termen lung, nu pot fi asigurate decât prin promovarea naționalismului și suveranismului. România nu poate fi liberă în situația în care nu-și recapătă cât mai mult din fosta ei suveranitate din vremea regimului socialist de stat. Trebuie urmat exemplul Poloniei și Ungariei, dar și altor state europene, care știu să lupte și să-și apere interesele naționale, mai presus de cele ale oligarhilor euro-atlantici. Aici ar fi multe de spus, dar pentru a încheia discuția noastră, mă adresez tinerilor naționaliști români cu un citat din fostul președinte american Donald Trump, dintr-un discurs rostit în anul 2019, în plenul Organizației Națiunilor Unite:

„…Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților. Viitorul aparține națiunilor suverane și independente care își protejează cetățenii, își respectă vecinii și onorează diferențele care fac ca fiecare țară să fie specială și unică… Libertatea se păstrează, suveranitatea se asigură, democrația se susține, măreția se realizează doar prin voința și devotamentul patrioților. În spiritul lor se găsește puterea de a rezista opresiunii, inspirația pentru a forja moștenirea trecutului, bunăvoința de a căuta prietenie și curajul de a ajunge la pace. Dragostea pentru națiunile noastre face lumea mai bună pentru toate națiunile… Așadar, le spun tuturor liderilor de astăzi, alăturați-vă nouă în cea mai plină de satisfacție misiune pe care o poate avea o persoană, cea mai profundă contribuție pe care o poate face cineva: Ridicați-vă națiunile. Prețuiți-vă cultura. Onorați-vă istoriile. Prețuiți-vă cetățenii. Faceți țările voastre puternice, prospere și drepte. Onorați demnitatea poporului vostru și nimic nu va fi în afara voinței voastre. Când națiunile noastre vor fi mai mari, viitorul va fi mai luminos, oamenii noștri vor fi mai fericiți și parteneriatele noastre vor fi mai puternice”.

S.C.: Vă mulțumesc. Invit pe cine are, să aducă argumente credibile pentru a combate ce ați afirmat astăzi. Pe data viitoare!

13 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Veritabil profesor, domnul Corvin Lupu fixează țintele naționalismului românesc, definind falșii patrioți: “Vă rog să observați că aceștia nu direcționează loviturile lor către sistemul ticăloșit și reprezentanții lui din politică și din serviciile secrete atotputernice, ci către micuțele partide naționaliste, în patrioții naționaliști, lovesc în Biserica Ortodoxă și în prelații ei etc.”. Îi amintesc profesorului Corvin Lupu că legionarii lui Codreanu își fixaseră ca repere sacre Monarhia și Biserica. Atât Monarhia, prin regii Carol al II lea și Mihai I, cât și Biserica, prin patriarhii Miron Cristea și Iustinian Marina, au distrus mișcarea Legiunii. Carol al II lea a ordonat asasinarea lui Corneliu Codreanu, după întâlnirea cu Hitler și apoi a decapitat toată conducerea Legiunii. Mihai I a abdicat de la conducerea Statului Național Legionar în favoarea lui Ion Antonescu, pe care apoi l-a trădat vânzându-l rușilor. Ion Antonescu a participat la ditrugerea totală a ceea ce mai rămăsese din Legiune, arestând inclusiv elevii și liceenii legionari. Patriarhul Miron Cristea, ca prim-ministru al regimului de dictatută carlistă, a aprobat asasinarea lui Codreanu. Patriarhul Iustinian Marina a asistat nepăsător la exterminarea noii generații de legionari. Amintesc faptul că Iustinian a refuzat orice audiență cerută de părintele Arsenie Boca, considerat și în zilele noastre doar bun de fcăut bani din pelerinaje și nicidecum de canonizat. Căzuți pradă unor stereotipuri patriotarde sute de mii de patrioți români, majoritatea încartiruiți în mișcarea Legiunii, au sfârșit dramatic executați de românii noștri. Consider patriotism, prevenirea tinerei generații, pentru nu mai cădea în greșelile trecutului, așa cum au pățit legionarii. Nu știam că niște cuvinte sunt tratate ca fiind mai periculoase decât manifestările de stradă ale unor vânzători de iluzii. Îmi schimb părerea despre mine. O să-l rog pe profesorul Corvin Lupu să meargă la acele “micuțe partide naționaliste” și la “ierarhii BOR” ca să le prezinte conduita morală și etică, precum și responsabilitatea acțiunilor lor patriotice. Ei trebuie corectați, nicidecum Militaru. Eu nu doresc puterea în România, așa cum o doresc alții. Pentru a prelua puterea, trebuie să fii apt s-o faci!!! Îl anunț pe profesor că serviciile invocate au oameni mult mai perfizi în arta manipulării decât Militaru, dar mult mai puțin pregătiți din punct de vedere duhovnicesc. Când ești antrenat de un Iustin Pârvu, este greu să te vinzi pe doi bani, așa cum insinuează mizerabil domnul profesor Știe-Tot. Corneliu Codreanu, Valeriu Gafencu, Gheorghe Calciu Dumitreasa și Arsenie Boca știu ce vreau să spun.Dumnezeul Neamului Românesc să-i ocrotească pe români și să-i apere de victoriile amăgitoare propovăduite de falșii profeți.
  Cu respect pentru intențiile bune, pe care nu le contest, ale domnului Corvin Lupu, Vasilică Militaru.
  Spre deosebire de alții. eu am atenționat din anul 2011 puterea și ierarhia bisericească asupra vulnerabilităților la care ei expun Biserica Ortodoxă Română.

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Acest material a fost trimis SRI, Președintelui României și ierarhiei Bisericii Ortodoxe Române din anul 2011. Între timp unii preoți și-au făcut doctorate la Academia de Informații pe seama acestui material. În anul 2011 când eu înființam Asociația Neamul Românesc, sintagma Neamul Românesc era subiect tabu sau ridiculizată în mass media care acum o folosește într-o manieră exagerată până la banalizare.
  https://rezistenta.ro/biserica-ortodoxa-romana-element-de-siguranta-nationala/

 3. Excelent interviu : va multumim foarte mult !

  La solicitarea lui Sterie, distinsul nostru profesor Corvin Lupu, ne-a prezentat o argumentatie foarte detaliata, asa incat sa intelegem si noi subtilitatile istorice ale momentului terifiant si plin de absurditati, pe care il traim .

  Moment ce l-as denumi un delir naucitor al bolnavilor ce ne conduc si ne chinuie :
  nu degeaba se intitula celebra carte: “Ses Malades qui Nous Dirigent ”

  E plin de ei, de bolnavii astia care ne conduc, morti fiind dupa putere!

  Si din pacate nu scapam nici de paduchii lor – propagandistii lor platiti , incrustati in ceafa romanilor , ca sa-si deserte latrina cu dejectii, nonstop, in capul nostru – exemplu Militarul de mai sus !

  Are o tenacitate a denigrarii ce denota boala si in cazul lui : paranoia si delirul sunt boli psihice .

  De aceea nu avem succes deloc cand incercam sa scapam de el !

  Delirul nu i se opreste cu mijloace civilizate .

  Ce tristete …
  Ma intreb, oare ce metoda pricepe ?

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Profesorul C.L. a spus: “Contractul României nu a fost semnat de ministrul Sănătății, cum cred eu că ar fi fost normal, ci de dl. Arafat, omul cu imunitate transnațională, omul serviciilor secrete, trimis din Israel în România să se înșurubeze aici și să facă studii de medicină.”. Arafat are rolul de țap ispășitor cunoscut în teologia iudeo-creștină promovată de BOR. Arafat s-a născut la Nablus, în Cisiordania, și apoi a trăit în Siria fiind arab palestinian și nicidecum israelian, cum induce în mod fals profesorul C.L. Contractul cu România n-a fost semnat de ministrul sănătății pentru că de-al de Nelu Tătaru, este un șmecher care și-a declarat ca proprietate două apartamente în Iași și București, deși el și-a construit o vilă superbă în Huși unde-și are și domiciliul. Vila e pe numele lu mă-sa. Arafat a fost folosit de șmecherii de politicieni români. L-au scos în față să pară fiorosul care taie și spânzură când au văzut că populația îi taxează. Inițial de-al de Tătaru și Vela se dădeau în stambă în geci de piele, crezând că vor fi declarați eroii salvatori ai României. Apoi au făcut un pas înapoi și l-au lăsat pe Arafat în față. PROBA: fostul prim-ministru Ludovic Orban a mărturisit că i s-a cerut să-l destituie pe Arafat. Răspunsul său caracterizează mocirla politicii românești. “Dacă schimbam șeful ISU și ieșea ceva prost, toată lumea ar fi dat vina pe mine. Așa că, l-am lăsat pe Arafat.”. Ce mai vreți???

  • Absolut toata tara il detesta pe “Arahat” cu foarte legitima ratiune – cum iti permiti tu sa contrazici astfel de evidente – iara nu vezi adevarul gol caci nu-ti convine ?

   Il faci pe Arahat “tap ispasitor”, pe el care chinuie romanii in halul in care o face, care fura banii cu tot felul de rahaturi tehnice in veci lasate sa putrezeasca fara a folosi vreodata romanilor spoliati de comorile tarii, de sanatate, de pensii si de mancare la copii, tu pana unde mergi iara cu delirul, sinistrul arab deraiat folosit de Mossad, il numesti tu victima , adica “tap ispasitor” ?
   Nu ne ceri noua romanilor, sa si plangem de mila acestui estropiat degenerat, abrutizat de foamea dupa banet nemeritat caci nemuncit ?

   Acest creier si psihic diform aplica, dar si amplifica toate comenzile sadicilor, acest orb facator de miliarde, omorand romanii ? Si te mai numesti crestin ?

   Cum indraznesti tu sa contrazici normalitatea legii statelor europene care postuleaza prin legi bine studiate si fundamentate , ca achizitia unor vaccinuri insuficient testate sa nu aiba loc niciodata, si in primul rand sa fie iscalita de ministrii cu functii de responsabilitate in fata poporului care depinde de ei si de cinstea lor , asa cum sugereaza implicit si domnul profesor ???

   Cum sa iti permiti sa-l critici pe un profesor de cea mai inalta clasa la nivel mondial, precum este eminentul nostru profesor de istorie contemporana , Corvin Lupu, tu , un neica nimeni, platit de altii sa scuipi si sa denigrezi romanii intr-un delir absolut nonstop, de inventii care mai de care de elucubrante si mai calomniatoare ?
   Tu critici asa ceva incontestabil ???
   “Profesorul C.L. a spus: “Contractul României nu a fost semnat de ministrul Sănătății, cum cred eu că ar fi fost normal, ci de dl. Arafat, omul cu imunitate transnațională, omul serviciilor secrete, trimis din Israel în România să se înșurubeze aici și să facă studii de medicină.”
   SI ASTA TE-A INFURIAT ???
   DAR TOT ROMANUL STIE CE FACE MOSSADUL IN ROMANIA !
   TU CREZI CA TOTI SUNTEM TAMPITII MOSSADULUI ?
   TU L-AI CITIT PE VIKTOR OSTROWSKI, CA SA STII EXACT CINE SUNT CRIMINALII ADEVARATI, CA BALMAJESTI DESPRE MOSSAD ?
   AI AUZIT DE VIKTOR SAU NU, HAHALERA ROMANOFOBA CE ESTi ?IUBITOR DE PIONII ARABI AI MOSSADULUI !!!

   TE-AI FACUT DE RAS DEFINITIV CU ARAHATUL TAU !

   APAGE SATANA !

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Karoline von Günderrode
    De la o moartă trecută de faza de putrefacție nici nu mă aștept mai mult. Profesoară cretină ce ești, ai citit ce am spus eu? Arafat nu este israelian. Arafat este folosit de politicienii români. Chiar sunteți caraghioși să credeți că Arafat este lăsat să facă acolo ce vrea el. mai les să fure mălaiul șmecherilor. Îl împachetau de mult în plumb dacă Arafat le-ar fi furat comisioanele. Nu numai profesorul Corvin Lupu a activat intifada anti Arafat. Se pare că au făcut-o și alții mai mari din servicii.
    https://www.national.ro/dezvaluiri/codul-arafat-fasia-gaza-din-sistem-742666.html

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Știa ceva profesorul. Uite că se interesează și alții de Arafat. Se complică lucrurile. Băieții din servicii nu mai știu al cui om este. Oare așa să fie???https://www.national.ro/dezvaluiri/codul-arafat-fasia-gaza-din-sistem-742666.html#comment-137984

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Pentru a-l satisface pe domnul profesor care m-a acuzt indirect, m-am hotărât să aleg un serviciu secret D.G.I.A. Poate ne spune domnia sa, specialist în studiul Securității, care a fost implicarea securiștilor din Armată la Revoluția din Decembrie și care este stadiul actual al acestui serviciu cu generali de mucava.
  Iată ce mai face vărul mitropolitului Teofan (Dumitru) Savu, generalul Gheorghe Savu, fostul șef al D.G.I.A. Întrebare retorică. Când îl acuză domn profesor și pe Savu de trădare?
  https://www.national.ro/dezvaluiri/dgia-cumparata-de-gru-plata-s-a-facut-in-martie-in-rusia-718994.html
  https://www.national.ro/dezvaluiri/soc-la-dna-militar-ce-este-in-seiful-lui-hapau-724531.html

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Și dacă tot sunt declarat om al serviciilor care atacă partidele naționaliste, iată ce spun unii despre Dragnea, patriotul adulat de profesorul C.L. și binecuvântat cu cruci patriarhale de PF Daniel:
  “Dar, băiat de la țară, Liviu Dragnea și-a ținut gura la suferință. Mai ales despre afacerile încheiate cu americanii în Israel și care au trezit până și invidia lui Iohannis. Așa că a fost eliberat! Astfel că Dragnea ar trebui să se închine zi și noapte nu la Irina Tănase, ci la Department of Defense!”.
  https://www.national.ro/dezvaluiri/el-e-omul-banii-lui-iohannis-securizati-la-viena-742508.html

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  În atenția profesorului Corvin Lupu. Adevăratul vrăjmaș al BOR, finul Patriarhului Daniel a penetrat Biserica strămoșească.
  https://www.topiasi.ro/homepage/topiasi/16704-topul-celor-mai-puternici-ie%C5%9Feni-locul-2-iulian-dasc%C4%83lu.html?fbclid=IwAR2-JJroqNA3ofx-hzWvfZ__8qBxiVWhD0WVg_ZcEtMQcVqulNfHT5wtLQs

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române îi declară nebuni pe cei care critică vaccinarea: “Mesaje razna la realitate, toxice, cu efect total smintitor”
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/vasile-banescu-despre-un-calugar-care-ataca-vaccinarea-mesaje-razna-la-realitate-toxice-cu-efect-total-smintitor-1713749
  Patriotul Victor Roncea îl atacă dur pe purtătorul de cuvânt al Patriarhiei https://www.activenews.ro/opinii/Vasile-Banescu-intre-Vaccinare-si-Schimbare-de-sex-170429

 9. Recomand cartea “Mafia medicală” de Gislane Lanctot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *