Home / Educativ / Dacă Se Mai Poate Face Ceva

Dacă Se Mai Poate Face Ceva

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 31, 2019

După alegeri am constatat cum se conduce România în secolul XXI.

La comentarii a apărut un domn care a pus o întrebare foarte bună. “Ce mai este de făcut?”

Banu Rares Ion Sincer, chiar daca speranta moare ultima, eu cred ca speranta mea a murit la alegerile astea. Cand am realizat ca noi nu avem nici macar un partid nationalist, populist. Nu avem decat marionete. 9 partide, dintre care toate 9 sunt conduse din afara. Sunt conduse de pagani ipocriti. Ce mai este de facut? As astepta un articol în care sa va exprimati opinia cu legatura la ce am putea noi sa facem pentru a mai salva ceva, daca mai este ceva.

Individual mai sunt lucruri de făcut. Mi-am pus și eu întrebarea, la nivel personal și mi-am amintit cuvintele unui prieten, ulterior descoperind că a citat din Nietzsche:

Pentru tine, un singur drum există pe lume. Numai pentru tine există acest drum. Afară de tine, nimeni nu-l poate străbate. Urmează conștient drumul vieții tale, pe care alții se trezesc orbește. -Frederic Nietzsche

Ce mai este de făcut?

Se Mai Poate Face Ceva

Pe de-o parte, este evident că presa alternativă, adică independentă, are influență minusculă asupra “poporului”, comparativ cu uriașul aparat mediatic mainstream asistat de vectorii de opinie din diferite domenii care promovează aceeași narativă. Deci nu ai cum să schimbi mersul dacă nu controlezi în majoritate covârșitoare sursele de difuzare a informației. Ceea ce fac redacțiile independente ca Incorect Politic sau Justițiarul este o picătură într-un ocean, cu toate acestea primesc mesaje extraordinare de la tineri și bătrâni care-mi spun că Incorect Politic este pentru ei o gură de aer proaspăt într-o lume sufocantă și nebună.

Din această cauză și din dorința de a lăsa ceva în urmă pentru oamenii întregi care urmează să se nască, dacă s-or mai naște, eu personal voi continua să public și mai am câteva proiecte despre care nu pot da multe detalii, prin care intenționez să las o “operă” în urmă, dacă se poate numi așa.

Speranța Miraculoasă?

Se Mai Poate Face Ceva

Pe de altă parte, cu cât apar mai multe politici antinaționale pe tot cuprinsul Europei și în Americi, tot mai multă lume se trezește la realitate, văzând, auzind și conștientizând. Sigur că aceștia înca sunt o minoritate, gloata oarbă rămâne majoritatră, dar avalanșa de treziri este în continuă creștere.

Poate nu voi prinde pe timpul vieții mele o răsturnare a minciunii, dar pot contribui la acea răsturnare cât timp suflu. Întrucît ecranele sunt controlate de (((ei))), nu vor lăsa acest proces de trezire să se dezvolte natural, ci îl vor deturna în viitorul apropiat printr-o criză artificială, un conflict sintetic folosit ca pretext pentru măsuri draconice de cenzură, sau pur și simplu vor stârni gloata într-o stare de agitație și ură față de naționaliști, astfel vor produce lupte civile și un climat nesigur în care noi vom fi demonizați și chiar atacați pentru “discurs de ură”, “xenofobie” sau alte cuvinte cheie, orbii crezând că vor face un bine omenirii dacă ne vor ucide. Deci colectiv nu avem cum deturna această direcție. Aici nu avem ce salva decât pe noi înșine.

Totuși, ce să fac?

Se Mai Poate Face Ceva

O fi sistemul atât de influent încât să controleze mase largi de roboți organici, dar în ceea ce te privește, deciziile și gândurile îți aparțin, aici ești cu adevărat suveran.

Știu că ai mai auzit asta pe undeva, dar personal, ce poți face e să devii mai bun ca ieri, în orice domeniu, să acumulezi mai multe cunoștințe, în special să cunoști slăbiciunile fundației pe care a fost construită falsa ordine mondială, există multe cărți care să te ajute în acest sens.

Să cauți Adevărul neîmpotmolindu-te în dogme și să cauți alți căutători de Adevăr, ăsta să fie lucrul care vă unește înaintea oricărei religii sau ideologii, astfel nu va avea loc divizarea voastră.

Vorbește despre lucrurile adevărate și cu adevărat importante cu oamenii pe care îi întâlnești. Dacă sunt reticienți și te resping orbește, lasă-i în prostia lor, nu arunca mărgăritare la porci.

Dacă sunt receptivi și găsești printre ei un om întreg, fă-ți din el un prieten. Ideal ar fi să formezi o comunitate de oameni întregi, suntem destui pentru asta, dar suntem împrăștiați prin țară, câte unul din loc în loc. Gândind departe, nu-i imposibil să vă luați pământ ieftin într-un sat cu populație îmbătrânită, să faceți case și trăiți o viață mai curată decât în focarele urbane.

Îndreaptă-ți privirea la propria familie, aranjează-ți o casă într-o zonă liniștită, folosește-te de ce ai la dispoziție pentru a te desprinde cât mai mult de sistem, dacă poți fi auto-sustenabil este perfect, ideea este să devii cât mai puțin dependent de sistemul bolnăvicios și să supraviețuiești, iar ideal ar fi să crești copiii acasă, oferind educație neviciată ce îi va forma, nu deforma.

La judecată, fiecare dintre noi va da socoteală pentru felul cum ne-am trăit viața. Nu îți îngropa talantul, ci multiplică-l, când tu nu vei mai fi să lași ceva în urmă. Caută Adevărul în permanență și sădește-l în sol fertil.

România în Secolul XXI

ProTV a reușit să ne măcelărească psihologic și să ne murdărească sufletește. Orice ne-ar rupe de ecran este dușmănit. Dacă Iisus Hristos ar veni mâine și ne-ar zice să abandonăm coca cola, macdonalds și emisiunile modene, românii l-ar răstigni.

Cât despre ceilalți români, românii care au votat la Referendumul pentru căsătorie, românii care sunt cât de cât întregi…am intrat în scenariul “Scapă cine poate”.

Colectivitatea națională a părasit izvorul și se îndreaptă iute spre prăpastie.

Întoarcerea la izvor înseamnă cursă împotriva curentului.

E acum lupta fiecăruia. Neamul românesc va supraviețui doar printr-o minoritate sănătoasă. Precum pomii primăvara, de regulă 95% din flori nu vor da rod, multe fructe verzi vor cădea, iar pe toamnă când vine recolta, cam 5% din flori vor fi dat rod. Tot așa la neamuri.

În acest climat și context istoric, nu strică un pic de stoicism.

Dacă lucrezi la ceea ce ai făcut, urmând dreapta raţiune cu seriozitate, vigoare, calm, fără a îngădui să fii distras, păstrând partea divină pură, ca şi când ar trebui s-o dai înapoi de îndată, dacă procedezi mereu astfel, fără a aştepta ceva, fără a te teme de ceva, ci fiind mulţumit de activitatea ta prezentă, desfaşurată potrivit cu rânduiala naturii, şi punând o sinceritate eroică în fiecare cuvânt şi sunet pe care-l rosteşti, vei trăi fericit. Şi nu e niciun om care să poată împiedica acest lucru.

– Marcu Aurelius

Se Mai Poate Face Ceva

 

11 comments

 1. Foarte bun articolul. Totusi nu cred ca prin retragere si eschiva rezolvam ceva. Si sistemul oricum nu ne lasa in pace, in orice catun ne-am afla. Vin unii sa taie padurea de langa sat, altii sa scoata gaze prin fracturare, altii sa sistematizeze raul care trece prin sat, altii inchid scoala din comuna, altii clinica din apropiere, altii desfiinteaza parohia !!! Nu asta este solutia, nu asa ar face capitanul. Trebuie sa iesim la lupta, cu pretul libertatii, chiar al vietii!

 2. Retrage-te în natură, fii una cu ea si cu glia Țării. Creste-ți copii în Adevăr, apară-ți casa și familia cu orice preț. Sunt alte timpuri, alte măsuri

 3. … in natura care apartine CUI?
  Citi pot sa se “retraga” – aici e mult loc de fantezii partinitoare… dar cate femei ar merge intr-un bordei (jumatate in pamant), fara wc, fara apa curenta, fara curent electric…. ca sa-si faca familie “una cu natura”!?!
  Mici ca gluma nu poate fi luata in consideratie – pamantul este instapanit, ai nevoie de tern, unelte, … pricepere, putere de munca si “aprobari” de [prea] multe feluri ca sa injghebezi un fel de ferma …
  Iti trebuie produse pe care sa le obtii din munca ta in surplus ca sa poti schimba (in natura/troc) ce iti prisoseste cu ce nu posezi dar ai nevoie – haine, oale, tacamuri, tigle, scanduri, cuie, sfoara, etc…. lemne de foc (daca nu ai putina padure), SARE, ulei, miere/zahar, … fructe – daca nu ai po,o si nici de unde sa culegi din “natura”…
  NU mai spun de UNELTE…
  Cati oameni pot si stiu sa-si dezvolte o gospodarie multi-funtionala?
  Nu cred ca 1 la 10 mii – probabil barbat, pentru treburi “barbatesti”…
  Si oricum nu se poate porni de la 0 lei si nici cu palmele goale – in istorie tinerii incepeau viata separata, isi faceau familie cand pregatirile parintilor si cele proprii faceau posibil startul iar intr-ajutorarea crea sustenabilitate.
  Acum nu mai exista conditiile necesare.
  …. pleci de nebun in pustie, singur… nu slavezi nici o familie, nici o tara… poate te faci pustnic si te mantuiesti in nevointa si rugaciune personala, … oricum s-ar chema tara si oricine ar stapani-o, lumeste…
  ————–
  Alte masuri incep cu una – marturisirea Adevarului. in toate aspectele vietii si in toate momentele vietii.
  Curand vor fi vanati si colectati copiii, vor fi furati de la marturisitori, acestia fiind considerati nebuni, pericol public, incapabili de crescut (citeste programat mental) copiii pentru “lumea noua”.
  Curand va fi penalizata cu mari amenzi afirmarea/.marturisirea Adevarului nu doar in public ci si in scris fie in realitatea obiectiva, fie in spatiul virtual – internet.
  Curand va fi conditionata angajarea la munca de semnarea unor declaratii care CONTRAZIC ADEVARUL, adica obligatia de a apostazia = a te lepada in scris de credinta.
  … si altele, in acelasi sens – vorbitul in public, imbracamintea, participarea la evenimente gretoase, degradante, satanice – terapie de grup, cultura corporatista…
  CE VEI FACE?
  Batrani ca mine ar mai putea sa renunte la tabieturi casnice, la unele atractii … da’ ce fac tnerii?
  Ce fac barbatii si femeile care au familie?
  Ce fac parintii cand copiii sint luati de stat la 3, 4 ani (cand nici nu stiu sa vorbeasca si nu fac diferenta intere imaginatie/fantezie si realitatea obiectiva) si sint pusi sa- se mangaie sexual cu atentionarea/infricosraea SA NU SPUNA PARINTILOR canu stiu si le pot face rau!

  De unde atata “retragere in natura” si cu ce fel de natura sa [mai] fii “una”???

 4. Acesta este adevaratul spirit romanesc, care ne-a calauzit prin veacuri, care ne-a tinut pe acest pamant:
  https://www.youtube.com/watch?v=9Lb9fJcxYl8

 5. “….Incorect Politic este pentru mine o gură de aer proaspăt într-o lume sufocantă și nebună…”
  Daca nu mi se va permite in viitor sa am acces la informatiile pe care le difuzati, va rog sa comunicati cum pot ajunge la dumneavoastra. Doamne ajuta. Multumesc.

 6. aceasta “jucarie ” poate deveni indispensabila – jucati-va si confectionati-va cate una – merita !!! puteti sa le si vindeti pe internet si sa faceti bani !!!!! exista deja la nemti astfel de businessuri !

  solar oven

  https://www.google.com/search?rlz=1C1GGRV_enBE751BE751&biw=1584&bih=748&tbm=isch&sa=1&ei=MH7xXNyIEIzAlAbXzp3wBA&q=solar+oven&oq=solar++oven&gs_l=img.1.0.0i67l2j0l3j0i67l2j0l3.74136.78091..81886…0.0..0.51.311.7……0….1..gws-wiz-img…….0i7i30.XTrA4Ihvwyc

  • Cine mizeaza pe chestii solare s-ar putea sa aiba o surpriza nu foarte placuta. Spun doar atat: uitati-va pe geam, mai ales daca traiti in vestul tarii – furtuni, intuneric si frig de aproape doua luni incoace. Si nu e prima data cand se intampla. Baietii lucreaza de zor…

   PROFEȚIILE Sfintei Macaria rusoaica

   https://ortodoxinfo.ro/2017/02/28/analiza-profetiilor-sfantei-macaria-rusoaica-unele-deja-se-implinesc-sub-ochii-nostri/

   “Vedeti ce intuneric s-a facut? Vrajitorii au intunecat totul. Am zis si mai devreme: curand va fi intuneric, va veti poticni in intuneric (17 noiembrie 1987). Soarele stralucea si iarna, dar acum nu mai straluceste nici vara – vrajitorii arunca blesteme asupra soarelui (27 august 1987). Vrajitorii au intunecat cerul, ca faptele lor sa nu se vada; ei iubesc intunericul (5 octombrie 1987). Oamenii intunecati au lucrat la innegrirea pamantului, iar puterile raului sporesc. Curand fiecare va sti aceasta meserie (adica vrajitoria, n. aut). Toate duhurile necurate se vor aduna in jurul celui rau. Le va aduna gramada si vor incepe.

   Vrajitorii vor acoperi intreaga lume cu intuneric, iar fara soare nimic nu va mai creste. Dar nimeni nu va lua in seama aceasta (18 februarie 1988). Soarele va razbate de patru ori iar apoi va fi din nou intuneric. Vom fi in intuneric (27 august 1987). Si nu ne vor lasa sa aprindem luminile; vor zice ca trebuie sa facem economie de energie (28 iunie 1988).

   Acesta e doar inceputul – apoi se va face frig. Curand va fi zapada la Pasti, iar iarna va incepe cu Acoperamantul (praznicul Acoperemantului Maicii Domnului, 1/14 octombrie, n. trad, american). Nu va fi iarba pana la Sanpetru (29 iulie). Soarele va descreste la jumatate (27 august 1987). Va fi rau vara, si inca mai rau iarna. Zapada se va troieni si nimeni nu o va mai curata. Apoi va fi un ger strasnic (29 aprilie 1988).

   Curand veti ramane fara paine (29 ianuarie 1989). Curand nu veti mai avea apa, nici mere, nici cartofi (19 decembrie 1987). Mare foamete, fara paine – vom rupe cojile in doua ca sa le impartim (18 februarie 1988).”

   La Timisoara au putrezit toate ciresele in pomi al nu stiu catelea an la rand. Capsunile se acopera deja cu un strat gros de mucegai. Cartofii si alte legume gen tubercul au crescut bine dar daca mai ploua mult, vor putrezi. Plantele care au nevoie de lumina si caldura – rosii, ardei, dovleci, fasole nu pot sa creasca suficient de repede incat sa apuce sa dea rod. Melcii disperati de atata ploaie umbla bezmetici si rad tot. Trebuie incalzita casa in luna iunie, fiindca e prea frig acum fara o sursa de caldura!

   Cine le spune oamenilor ce se intampla cu adevarat? Cine va raspunde pentru toate astea?!

 7. parte din scenariul crizei ce urmeaza sunt si hoardele care vor jefui pe cei ce detin mancare !
  trebuie , daca produceti mancare, fie si foarte limitat, sa va organizati in comunitati inarmate – altfel , le cadeti prada jefuitorilor infometati care vor ataca in grup .
  daca cade euro, in Europa acest scenariu va deveni posibil !
  despre el vorbeste din ce in ce mai multa lume !
  dolarul se va topi gradat .
  nu si euro !
  e un noroc faptul ca Romania nu a trecut inca la euro !

 8. Iti dai seama ce putere au jidanii.

  Tocmai au dat jos guvernul din Austria.

  Un israelian, Tal Silberstein, prieten cu Basescu si Tariceanu – a angajat o tanara de 20 de ani sa il seduca pe liderul opozitiei. Ea l-a imbatat, si dupa l-a filmat ce spune.

  Ei bine, cum au dat jos guvernul in Austria — dar in nici o tzara nu au reusit sa faca ce au reusit la noi.

  Sa bage la inchisoare seful guvernului din Romania, imediat dupa alegeri, pe niste acuzatii inventate. “Instigare” la abuz.

  Suntem o tara bananiera. Se poate face orice aici.

  Suntem o tara de cretini si idioti, si oricat de nationalisti ati fi — puteti sa incercati sa evitati acest adevar, spunand ca “mass-media manipuleaza oamenii”

  Puteti sa nu priviti acest adevar in fata

  Puteti sa incercati sa il evitati, sa dati vina pe alte lucruri…

  Dar daca sunteti sinceri.

  Veti privi adevarul in fata si veti accepta ca suntem o tara de oameni foarte idioti si cretini, indobitociti.

  Ei pot sa ne trateze ca pe o tara bananiera fiindca NOI le permitem asta.

  AM RETROCEDAT TOATE AVERILE DINAINTE DE RAZBOI

  NICI O TARA NU A FACUT ASTA!!!!!!

  GUVERNUL A PLATIT DE LA BUGET SUME URIASE CA DESPAGUBIRI PENTRU RETROCEDARI LA MOSTENITORI CARE AU TRAITI TOATA VIATA IN STRAINATATE!!!!!

  DAR CAND E VORBA SA DAI CEVA SI LA POPULATIE…. NU SUNT BANI!!!!!!!

  NOI AM RETROCEDAT TOT!

  PENTRU ASTA AR TREBUI SPANZURATI IN PIATA PUBLICA BASESCU SI TARICEANU!

  UITATI-VA LA POLONEZI.

  CAND ISRAELUL II AMENINTA SI II SANTAJEAZA CU PUTEREA SUA — SA INAPOIEZE CE AU AVUT EVREII INAINTE DE RAZBOI….

  EI ZIC NU!!!

  NU!!!!!!

  NOI AM RETROCEDAT TOT.

  DECI NOI SUNTEM UN POPOR DE LASI, CRETINI SI IDIOTI.

  NOI SUNTEM RESPONSABILI PENTRU CE SE INTAMPLA, NOI II LASAM SA FACA ASTA.

  NU e o scuza cu mass-media.

  I-ati atacat pe unguri in alte articole.

  Eu nu sunt maghiar, si nu imi plac maghiarii. Locuiesc in Ardeal, deci am destui pe langa mine.

  Dar imi place adevarul.

  SI adevarul e ca Viktor Orban isi apara tara….. si NU AU RETROCEDAT NIMIC!!!!

  NU RETROCEDEAZA NIMIC!!!

  —-

  PANA NU ACCEPTATI ADEVARUL, NU VETI INVINGE.

  SE POATE PORNI DOAR DE LA ADEVAR, si sa construiesti ceva pe el.

  Altfel, nationalismul vostru e doar un balon de sapun.

  Un patetic balon de sapun.

  • Multi dintre noi nu am fost in viata sau am fost mici copii pe cand “am retrocedat tot”.

   Generatiile de astazi sunt majoritar conditionate de media sau vectori de opinie kosher, asta ii un fapt. Vezi Referendumul pentru Casatorie, vezi alegerile 26 mai.

   Ce ii spui tu celui care nu e conditionat, care simte ca a fi român înseamnă ceva și care cinsteste jertfa legionarilor in templul sufletului sau, ce mesaj ai de trimis inafara de “noi suntem lasi si tradatori am retrocedat tot romanii sunt idioti”. Ce sfat ii dai concret, ce directie ii areti?

   De la care adevar sa pornim si ce adevar sa acceptam ca sa invingem? Suntem o minoritate, asta-i adevarul. Majoritatea e conditionata, idioata, cum vrei sa-i spui, realitatea este ca se indreapta spre prapastie si cu ei vor duce tara Romania. Nu suntem in perioada interbelica sa avem aceeasi populatie cu aceleasi valori, o mana de oameni nu mai pot intoarce puhoiul sinucigas.

   Traim faza finala a ordinei vechi, tranzitia spre distopie.

   Ce ii spui tu domnului Rares Ion cand intreaba daca se mai poate face ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *