Home / Internațional / Curtea lui Soros – CEDO Respinge ca inadmisibile cererile împotriva certificatului verde

Curtea lui Soros – CEDO Respinge ca inadmisibile cererile împotriva certificatului verde

Incorect Politic
Octombrie 8, 2021

CEDO Respinge ca inadmisibile cererile împotriva certificatului verde

Via R3Media:

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a respins ca inadmisibilă cererea unui profesor conferențiar în Drept Privat, care se pronunța împotriva certificatului sanitar. Potrivit unui comunicat remis chiar azi, CEDO declară în unanimitate drept inadmisibilă cererea depusă de profesor, împreună cu alte 18 000 de persoane care se declară împotriva măsurilor luate de guvernul francez.

CEDO consideră că cererea scrisă de profesorul universitar Guillaume Zambrano, care se opune cu fermitate pașaportului sanitar, este inadmisibilă din perspectiva caracterului abuziv al acestui demers ce vizează să provoace ambuteiaj, congestionare a activității sale și aduce drept argument cele 18 000 de cereri standardizate care i-au fost adresate.

Curtea estimează că, dacă opoziția față de măsurile aplicate de guvern a antrenat manifestații publice în țară, cererea nu privește nici dreptul la libertatea de expresie, prevăzută la art. 10 al Convenției, nici pe cea a libertății de asociere, în sensul articolului 11. Judecătorii Curții Europene au mai invocat, de asemenea, și faptul că demersul profesorului Guillaume Zambrano vizează să dăuneze mecanismelor Convenției Europene a Drepturilor Omului și chiar funcționarea Curții.

Cele 18 000 de cereri nu îndeplinesc, spune Curtea, condițiile de reglementare a Curții, în pofida răgazului acordat reprezentantului lor, de a se conforma unor exigențe pertinente. Potrivit judecătorilor, aceste cereri nu pot fi examinate de Curte, organ judiciar însărcinat să supravegheze respectarea Convenției Europene a Drepturilor Omului.

De altfel, Curtea a anunțat că a invitat guvernul francez pentru a-l înștiința cu privire la cererea unui pompier care contestă vaccinarea obligatorie impusă unor anumite categorii profesionale, printre care și a lui. Potrivit CEDO, alte 712 persoane și-au exprimat intenția de a depune o cerere asemănătoare, pe aceeași problematică.

Pe 25 august, Curtea respinsese, printr-o procedură de urgență, alte asemenea petiții în care se cerea suspendarea vaccinării obligatorii, prevăzută în legea din 5 august/ 2021pentru îngrijitori și pompieri.

5 comments

 1. Tot ce se intimplä este clar terorism politic sub forma unei
  pandemii nedovedite dar impusä.Politicienii nostri,executantii
  nostri,i am ales ptr a ne reprezenta iar ei folosesc armata si legea
  impotriva noasträ.

 2. Franc-maçonnerie; Stéphane Blet analyse le monument des Droits de l’homme
  1,524 viewsJul 2, 2019
  https://www.youtube.com/watch?v=4frxXFsbhLc
  Pianistul si compozitorul Stéphane Blet (discipol al lui Yehudi Menuhin), dupa ce a fugit din francmasonerie caci i-a cazut fisa unde se afla de fapt , devenit disident de la doxa istoriei oficiale, refugiat in Turcia ca sa scape de ghiara macroniei, ne explica ce-i cu monumentul drepturilor omului , situat la cativa metri de Turnul Eiffel .
  Monumentul consta intr-un amalgam de simboluri din Kabballah !
  Ati inteles de la cine asteptam noi sa ne faca justitie autentic europeana ?

 3. au cautat nod in papura, adica vicii de procedura, si au gasit.

 4. ha!daca nu stiati ce e “cedo”-uite ca a facut ca toti dracii! in instanta dosarului “colectiv” judecatorii au dat oameni afara din sala-ca sa mentina aspectul de “sedinta solemna”,in dauna publicului-de parca numai executziile se pot desfashura pe stadion….propunem mutarea intr-un mall,dealtfel Tribunalu bucuresti a fost un mall(ceaushist,na!)(acum “casa de comenzi” a imbuibatzilor specialii regimului comunist se striga glovo,glovo,tazz,tazz!

 5. O derutata vaccinista se prabuseste in parlamrntul Austriei: https://www.youtube.com/watch?v=4B6HQcn8GYU

Leave a Reply

Your email address will not be published.