Home / Chestiunea Jidănească / Curajosul Ciprian Ciubuc se ia la trântă cu hidra sionistă: “Poporul român nu solidarizează cu genocidul creat de Statul Israel în Fâșia Gaza!”

Curajosul Ciprian Ciubuc se ia la trântă cu hidra sionistă: “Poporul român nu solidarizează cu genocidul creat de Statul Israel în Fâșia Gaza!”

Incorect Politic
Aprilie 15, 2024

Curajosul Ciprian Ciubuc se ia la trântă cu hidra sionistă: "Poporul român nu solidarizează cu genocidul creat de Statul Israel în Fâșia Gaza!"

Curajosul Ciprian Ciubuc se ia la trântă cu hidra sionistă: “Poporul român nu solidarizează cu genocidul creat de Statul Israel în Fâșia Gaza!”

Ședința Camerei Deputaților din 26 martie 2024

Via CDEP:

Declarația mea politică se numește “O lege adoptată de Parlamentul României, care a schimbat ADN-ul poporului român”.

Data de 14 mai, ca zi comemorativă a deținuților politici din închisorile comuniste, a fost anulată, prin votul din data de 19 martie 2024, aproape în unanimitate, la Camera Deputaților, prin votarea PL-x 147/2024, respectiv cu 241 de voturi pentru adoptare. Acest proiect legislativ a fost inițiat în scopul instituirii zilei de 14 mai ca Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel și a fost inițiat de doi deputați, domnul Silviu Vexler, președintele Comunității evreiești din România, și Ovidiu Ganț, președintele minorităților germane din România. Acești deputați reprezintă interesele Statului Israel în Parlamentul României.

Doar trei deputați au votat împotrivă, printre care subsemnatul, Cristina Dumitrache și Raluca Borta și a fost un vot de abținere din partea deputatului Mihai Lasca.Data de 14 mai era deja o zi națională comemorativă, în baza dispozițiilor Legii nr. 127/2017, când Parlamentul a instituit o zi a martirilor din închisorile comuniste. Deloc întâmplător, data de 14 mai reprezintă și data fondării Statului Israel, care a apărut în 1948 pe harta lumii.

În aceeași zi de 14 mai au fost arestate persoane ce făceau parte din elitele intelectualității românești, simpatizanți sau nu ai legionarilor, precum și membrii ai legionarilor. În expunerea de motive a proiectului normativ, apare o batjocură la adresa românilor și a înaintașilor noștri, deoarece afirmă în mod utopic faptul că ADN-ul poporului român face parte din ADN-ul poporului evreu. Avem de-a face cu o utopie de neimaginat. Asta ce-o mai însemna, că suntem noi evrei sau că evreii sunt români?

Potrivit legii, ziua de 14 mai va fi Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel și se vor putea organiza la nivel național sau local activități din sfera diplomației publice, culturii și educației, prin care să se ilustreze solidaritatea româno-israeliană. În baza acestei legi, ce este pe masă la promulgare, misiunile diplomatice ale României au obligația de a arbora drapelul României și al Statului Israel.

Consiliul Legislativ a atras atenția, în avizul său pozitiv din 26 februarie 2024, că alegerea zilei de 14 mai nu se justifică, pentru că Statul Român a recunoscut Israelul și a stabilit relații diplomatice cu acesta pe 11 iunie 1948. De altfel, trebuie alese zile cu aceeași semnificație pentru ambele țări. În plus, legea nu este scrisă corect în limba română, a subliniat Consiliul Legislativ.

În opinia mea, stimați colegi, ne aflăm în fața unei situații total batjocoritoare la adresa martirilor noștri din închisorile comuniste, unde majoritatea au trăit torturi și suferințe de neimaginat, în numele propriilor lor credințe și convingeri, prin asocierea total nepotrivită cu o relație de solidaritate cu Statul Israel și în mod complet nepotrivit se asociază două evenimente fără nicio legătură cu manifestări comune ale Statului Român și Statului Israel.

Ne dăm singuri măsura propriei noastre lipse de respect pentru adevărații apărători ai valorilor românești din cumplitele închisori comuniste, prin promovarea acestei legi în Parlament.

Nu pot fi de acord cu asta sub nicio formă și pe baza niciunui argument.

În această declarație politică, stimați colegi, nu vorbim despre antisemitism, ci vorbim despre demnitate, verticalitate și onoare a poporului român și transmit Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”, cât și ambasadorului Statului Israel în România, cât și conducerii sioniste a Statului Israel că România nu este un sat fără câini…

Domnul Lucian Nicolae Bode:Vă rog să vă apropiați de final.

Domnul Ciprian Ciubuc:…și nu va tolera insulta adusă la nesfârșit eroilor neamului și istoriei României.

Nu voi accepta imixtiunile Statului Israel, prin modificarea Legii educației, în baza căreia elevii noștri să fie obligați să învețe istoria Holocaustului și istoria evreilor, în detrimentul propriei istorii, Istoria românilor.

Informațiile pe care le-am furnizat și le susțin, de asemenea, sunt prezentate de istorici români de elită, precum profesor universitar Gigă Manole, Ion Coja și Corvin Alexandru Lupu.

Și în încheiere vreau să spun răspicat că astăzi poporul român nu solidarizează cu genocidul creat de Statul Israel în Fâșia Gaza!

Mulțumesc frumos. Deputat neafiliat Ciprian Ciubuc, Circumscripția Brăila.

10 comments

 1. Cred totusi că sionismul nu are nimic de-a face cu evreii, dar are Totul de-a face cu Cavalerii Templieri, dat fiind faptul că sediul organizației inițiale a acestora ( Comanderie ) purta denumirea de Prieure de Sion ( Comanderia de la Sion ) , Sion fiind o localitate în Elveția.
  Este oare posibil ca evreii să fie pur și simplu folosiți ca pistă falsă ( decoy ) ?
  Nu reprezint pe nimeni în afara propriei mele curiozități , însă am tot mai mult impresia că lucrurile nu sunt așa cum sunt ele prezentate.

  • Daca ne spuneti ce intelegeti prin “evrei” poate are vreo nota de validitate afirmatia Dumneavoastra.
   Daca termenul e folosit “corect politic”, nu este valida expresia “sionismul nu are nimic de-a face cu evreii”…
   “Evreu” este “lucratorul de la Templu” – dintre anticii partizani “carturari” si “farisei” se selecteaza uurmasii acestora, Levi-tii si Cohen-ii, cititori ai Torei.

   Sionismul a fost promovat de israeliTI iar “evreii” la care pare ca referiti sint o infima minoritate a cetatenilor statului Israel, denumiri [doar] israeli, fara “-ti” pentru a fi eliminata influenta religioasa, cea a rabinilor, inteleganfd ca NU AU legatura cu “Templul”.
   Sionismul are legatura cu “evreii” fiindca de la ei au luat tema infiintarii unei tari pe care nu au avut-o niciodata dar pe care au vrut-o cu motivatia “evreiasca” a “pamantului fagaduintei”.

   Mozaic, evreu, israelit, israeli, sefard, ashkenazi, iudeu si iudean, talmudist “de Ierusalim” si cel babilonian, reformat si ortodox, convertiti “local”, crestin (de exemplu catolic hispanic = maranos ori ortodox chiar – in Imperiul Tarist, ori neo-protestant in Occident)… dar ramasi in secret adepti ai ideologiei comune… fie musulman – donmeh, …, sabateean, frankist, … straussian (!) … generic = JIDANI.

   Chiar daca se bat ori declara ce spunem noi, …. chiar daca fac acte filantropice (tot cu bani de la ceilalti, nu din “saracia” lor…) au acelasi scop: acapararea puterii (…. cu “acte” si cu interpusi – de regula,franc-masonii) asupra a tot ce misca, se vede si nu se vede, pe si sub Pamant… si exploatarea celorlalti pentru desfatarea lor, viata de belfer!
   Fiindca isi repeta mantra “poporului ales” care trebuie slujit de bestiile cu chip de om = “ceilalti”, Goyim, asupra carora ar avea drept de viata si de moarte.

 2. Diana Sosoaca, Ciprian Ciubuc, Mihai Lasca, Mihai Rapcea sunt romani curajosi si trebuie sa-i sustinem!

 3. Injecția finală

  Editorial tradus cu traducere google:

  Vor da foc nebunii din Tel Aviv lumea?
  ÎN TIMPUL UNUI CONSILIU DE SECURITATE de urgență, în seara zilei de duminică, 14 aprilie, secretarul general al ONU Antonio Guterres a declarat că „Orientul Mijlociu este la marginea prăpastiei”. O formulă deloc exagerată, ci dimpotrivă, având în vedere evenimentele actuale. Pe 1 aprilie (nu, nu a fost un pește!), entitatea sionistă, care crede că totul este permis, și ignorând principiul inviolabilității instituțiilor diplomatice, așa cum își bate joc total de dreptul internațional și umanitar, bombardase fără avertisment. consulatul iranian din Damasc, provocând 16 morți și pagube materiale foarte importante. În noaptea de 13 spre 14 aprilie, Iranul a răspuns atacului mortal asupra consulatului său lansând peste 300 de drone și rachete împotriva statului evreu, aproape toate interceptate și doborâte în fugă de sistemul de apărare al sionistului entitate care a beneficiat și de întărirea luptătorilor americani, britanici, iordanieni și chiar francezi. Este regretabil că țara noastră se comportă din nou ca și cum ar fi o colonie israeliană. Ce a devenit, din păcate. De remarcat în acest sens că aproape întreaga clasă politică franceză, de la Marine Le Pen și Jordan Bardella până la Raphaël Glucksmann, susține necondiționat entitatea sionistă. Într-un mod nedrept și abject din punct de vedere moral. Pentru că Tel Aviv a fost primul care a atacat, și fără niciun motiv, consulatul iranian din Damasc.
  Trebuie să știți că entitatea sionistă își permite în mod regulat să bombardeze țările vecine fără avertisment, batjocorind legea internațională și intangibilitatea granițelor ca prima ei cămașă. Bombardează în mod regulat Siria și sudul Libanului și ne amintim că a bombardat chiar centrala nucleară civilă construită de Franța în Irak la 7 iunie 1981 și a distrus reactorul nuclear Osirak. Călcând în picioare rezoluțiile ONU, dreptul internațional și umanitar și moralitatea de bază, în prezent efectuează deportarea forțată și genocidul poporului palestinian. După ce și-a furat pământurile, a forțat o mare parte a palestinienilor în exil în anii 1947-1948 prin instigarea la atacuri pe piețe cu mașini-bombă sau prin distrugerea necruțătoare a satelor palestiniene, organizând asasinate de o sălbăticie fără precedent pentru a precipita plecarea definitivă a locuitorii palestinieni, sioniştii nu au încetat niciodată să maltrateze, să umilească, să-i trateze pe palestinienii lipsiţi de toate drepturile ca pe nişte suboameni. Și din 7 octombrie 2023, entitatea sionistă, care este un stat terorist și necinstiți, născut din război și întreținut de război, a urcat o treaptă de viteză, bombardând intens întreaga Fâșie Gaza și înfometând în mod deliberat locuitorii săi, împiedicând aproape toate convoaiele umanitare să aprovizionarea și tratarea unei populații lipsite de orice, unde foametea și epidemiile fac furie. Pentru că foametea nu este o consecință a unui dezastru natural sau a unui management deficitar al resurselor. Este un act deliberat. Este un genocid planificat și executat la rece de către om. Iar entitatea sionistă nu ezită să omoare personal umanitar, jurnalişti, reporteri, să bombardeze şi să invadeze spitale, scoţându-le din ordine, ducând la moarte, şi în ce condiţii groaznice, răniţi, bolnavi, copii care erau în incubatoare, pacienţi care erau pe aparate de respirat și care au murit din cauza tăierii voluntare a electricității de către IDF și care au fost cel mai adesea lipsiți de anestezice și analgezice. Clovnul fără talent și fără onoare Meyer Habib îndrăznește să spună că IDF este cea mai morală armată din lume. Dimpotrivă, este cel mai imoral din lume.

  DUPĂ ce le-a ordonat palestinienilor să părăsească în grabă nordul Fâșiei Gaza pentru a merge în sud, pentru că nordul a fost bombardat de către IDF, entitatea sionistă, ale cărei minciuni sunt a doua natură și criminalitatea motivului său de a fi, bombardează sudul, în mod deliberat. împușcă în palestinieni înfometați în timpul unui convoi de aprovizionare, lăsând peste o sută de morți și sute de răniți. Și acum Netanyahu tocmai a repetat că se pregătește o ofensivă terestră în Rafah, un oraș din sudul Fâșiei Gaza și care promite să fie și mai mortal. Și lumea întreagă lasă să se întâmple, mulțumindu-se cel mult cu câteva rezerve pur verbale. Mai rău, mai multe țări participă activ la acest genocid, cum ar fi Statele Unite, care continuă să înarmeze și să supraarmeze statul evreu, permițându-i astfel să bombardeze intens și să masacreze cu impunitate o întreagă populație civilă neînarmată, începând cu femei. copii si batrani. Și nu există nicio îndoială că și Netanyahu va ataca foarte curând, într-un fel sau altul, Iranul, pe care visează de mult să-l distrugă. Atacul de la Teheran, care nu a provocat victime și aproape nicio pagubă materială semnificativă, îi oferă pretextul.
  Israelul joacă în mod constant victima, atacatul când este agresorul, vinovat, călăul, ucigașul. Cu memorialul său Holocaust, guvernul sionist evocă ad nauseam „evreii genocizi”, în timp ce în Palestina ocupată, este genocidatorul. El este cel care deportează, care moare de foame, cel care ucide, cel care bombardează, cel care masacrează. Macron preferă să meargă la memorialul copiilor de la Izieu, așa cum a făcut duminică, 7 aprilie, ținând un discurs în lacrimi, ca bunul actor care este, despre evenimente care datează de 80 de ani dar nu are nici un cuvânt, nici unul. , pentru copiii palestinieni înfometați, masacrați, genocidați, lăsați fără grijă de entitatea criminală sionistă. Ce infamie! Ce ignominie! Copiii sunt duși constant de la școlile Struthof la Auschwitz, de la memorialul Holocaustului până la Tabăra Miei, dar lumea profesorului nu spune nimic despre genocidul în curs, deși este incontestabil și perfect documentat, în Palestina. Iar cercurile conducătoare, fie ele politice, sindicale, religioase, asociative, sportive, tac și ele, mai ales (dar nu numai) în Occident. Formula pe care o citim de zeci de ori în cele patru Evanghelii și în Faptele Apostolilor se aplică astăzi mai mult ca niciodată în întreaga sa amploare: propter metum Judaeorum. De frica evreilor. În cele din urmă, lumea nu s-a schimbat atât de mult în două mii de ani. De la deicid la genocid există un fel de continuitate logică. Înfricoșător și necruțător. Această frică servilă, paralizantă, bolnavă – care a fost cea a lui Pilat gândindu-se mai întâi la cariera sa – este cea care permite astăzi entității sioniste să genocidă un întreg popor și mâine fără îndoială să bombardeze Iranul, folosind poate bomba atomică, așa cum au fanatizat unii. Likudnikii se gândesc serios.

  ÎNTREAGA LUMEA să fie sub controlul unor asemenea nebuni, gata să incendieze întregul Orient Mijlociu, sau chiar întreaga planetă, încât guvernele și publicul larg să fie paralizați de ideea de a fi acuzați de antisemitism, de crimă. a crimelor și, prin urmare, deturnează, propter metum Judaeorum, privirea grozăvii nespuse care se întâmplă în Gaza și care ar putea mâine să afecteze și Teheranul este înspăimântătoare. Trăim cu adevărat în ceasul întunericului. Așa cum spune excelent și curajos nonconformistul Daniel Milan pe blogul său, „tot ce am putea face și spune va rămâne zadarnic și derizoriu, atâta timp cât nu vom ataca rădăcina actualului rău esențial, izvor al tuturor relelor acestui lucru. lume: PUNEREA UMANELOR SAU A GRUPURILOR UMANE, DEPIASA ALLALOR, în jurul cărora totul trebuie să se învârte și să se relaționeze; atribuindu-le toate valorile și toate drepturile, impunând supunerea, servitutea și sclavia restului lumii, ucigând orice inteligență și orice reflecție, prin frică și represiune. »
  Asistăm într-adevăr, uimiți, la tăierea controlată a întregii umanități de către un grup criminal, arogant și tiranic. Și cine sunt vocile curajoase care îndrăznesc să reziste astăzi acestei opresiuni fără precedent în amploarea, amploarea și cinismul ei în istoria umanității? Sunt aproape inexistente, inaudibile, o dovadă a profunzimii răului și a prăbușirii totale a virtuții și a darului puterii. Descartes spunea că bunul simț este cel mai împărtășit lucru din lume. În zilele noastre, mai degrabă lașitatea este cel mai împărtășit lucru din lume. Această lașitate picurătoare, care curge și se revarsă, care pângărește și corupe, nu este decât consecința egoismului, individualismului, materialismului, pierderii credinței, refuzului angajamentului și riscului, a dorinței de a-și păstra cu orice preț micul său confort, cariera, reputația lui, omul lui mic. Ea justifică dinainte toate abdicările, pregătește toate supunerea, acceptă toate nedreptățile, subscrie la toate ignominiile, validează toate minciunile din care Satana este tată și duce la cea mai rea dintre servituți.[…]

  RIVAROL, < jeromebourbon@yahoo.fr

 4. Injecția finală

  În Gaza EI nu’ncetează
  Omoară și bombardează
  Lumea s’a umplut de groază

  Copii, bătrâni si femei
  Sunt pulverizați de Ei
  Fără de nici un temei

  Înarmați ca niște zmei
  De americani mișei
  Șantajați de’aceiasi EI

  Și’acuma, rușine mare
  ADN-ul de teroare
  Devine o sărbătoare

  În aplauze parlamentare

  La 14 mai 48, Sionul s’a fondat
  Însă România s’a scufundat
  În teroare și masacre
  În intemnițări macabre

  Elitele românești
  Ucise la Canal și la Pitești
  În lagăre și ‘nchisori
  Pline de mucenici și mărturisitori

  Peste Ziua Martirilor, Națională
  Se va turna beton și smoală
  Simbolică, cum era ea
  Mâine cu totul se va uita

  Vom celebra la unison
  Prietenia cu’acel Sion
  Ce măcelărește Copii

  Făpturile divine, veșnic vii!

 5. Injecția finală

  Jos pălăria , frate Ciprian
  Ești un mare GOLAN
  Sfinții inchisorilor te salută
  Cu dragoste multă

  Printr-un cuvânt tare, răspicat
  Adevărul istoric ai apărat
  Din beznă și din uitare
  Eroii ieșit ‘au călare

  Frate, cu un singur Cuvânt
  Trădarea lașilor ai frânt
  Printre eroi, ai un loc
  Ai pus Istoriei foc!

 6. Injecția finală

  O să te pomenesc zilnic împreună cu cele două Viteze Cristina și Raluca.
  Domnul să vă ocroteasca de tot răul, să vă dea sănătate și bucurie !

 7. I-ați pus deja flori pe piept?
  E poză preluată sau prelucrată de voi ca semnal despre ce-l aşteaptă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *