Home / Educativ / Cum s-a transformat societatea intr-un an

Cum s-a transformat societatea intr-un an

Incorect Politic
Martie 26, 2021

Cum s-a transformat societatea intr-un an

Via Trendurui:

Vi s-a spus că e nevoie de un lockdown pentru a scăpa de belea. Mai țineți minte? Se întâmpla acum un an, pe 15 martie 2020. Erau doar câțiva bolnavi și, în ciuda restricțiilor, numărul de cazuri a crescut exploziv. Cu totă starea de urgență, cu toți melițienii și răcanii ascultând imnul la oră fixă, numărul de cazuri a continuat să crească. Pe 15 martie 2020 erau doar 130 bolnavi de COVID-19 pe teritoriul țării. Două luni mai târziu, la ieșirea din lockdown, erau 6000 de bolnavi. V-ați întrebat de ce ați stat în casă? De ce ați pierdut vremea?

Apoi v-au spus că e nevoie să purtați mască în spațiile închise. Și că trebuie să fiți termoscanați, precum vacile, la intrarea în orice spațiu închis. Că dacă „vă veți proteja și-i veți proteja și pe ceilalți” virusul va fi înfrânt. Până în septembrie s-a depășit numărul de 100 000 de infectați. Cu toate acestea, s-a declarat că „situația e sub control, deci se pot organiza alegeri”.

V-au spus că trebuie să purtați măști peste tot, inclusiv în spațiul liber. Că trebuie închise școlile și limitată circulația pe timpul nopții. Numărul de îmbolnăviri a continuat să crească.

Apoi a venit vaccinul. S-a făcut o propagandă deșănțată, la fel ca propaganda de până atunci. Serurile scoase din mânecă s-a decretat că-s sigure, că asigură o protecție cum niciun vaccin de până atunci n-o făcuse! Iar voi i-ați crezut! Anti-vacciniștii au fost numiți în fel și chip. Cu toate că nu exista nici urmă de vaccin pe teritoriul țării, anti-vacciniștii au fost făcuți vinovați pentru răspândirea virusului. Repet: cu toate că nu ajunsese nicio doză în România, goarnele abonate la banul public urlau ca din gaură de șarpe împotriva celor care declarau că refuză vaccinarea. Nici măcar acum, la atâta amar de vreme, numărul disponibil de vaccinuri nu acoperă cererea!

Vi s-a spus că după ce veți face vaccinul – experimental, să ne înțelegem! – veți fi liberi să faceți ce vreți. Că asta va pune capăt definitiv pandemiei. Și că  „viața va reveni la normalitate”. Așa au fost băgate în țară dozele experimentale, întâmpinate la graniță precum cortegiile funerare ale personalităților. Și-așa s-au aliniat credulii patriei precum oile. Ba, pentru unii mai egali, s-au făcut cabinete secrete de vaccinare. Și și-au făcut prima doză, apoi pe cea de-a doua, declarându-se fericiți. Doar că, ce să vezi, tuturor li s-a transmis clar că măsurile de teroare nu se desființează. Că purtatul măștii și distanțarea sunt în continuare obligatorii! Că, cică, dacă te vaccinezi ești protejat, dar poți răspândi bola. De aceea trebuie să rămâi îmbotnițat.

Încă de la primele vaccinuri a început să se vorbească despre tulpinile virusului. Care cică ar fi apărut din neant. Ba una englezească, ba una braziliană, ba una africană, ba altele, care mai de care mai exotică. Altă isterie, alte goarne media băgând știri isterice. Acum se vorbește despre mutația care ar face inutile vaccinurile de pe piață. Tradus, ți se spune că dacă te-ai vaccinat ai fost cam prost. Și că trebuie să te vaccinezi din nou. Pentru ca „totul să fie bine”! Pentru „a ne reîntoarce la normalitate”.

De fapt o vom relua de la capăt. Cel mai bine o știu evreii: au stat în lockdown  mai mult decât orice națiune de pe Pământ, au fost băgați la vaccin precum oile, li s-a introdus pașaport de vaccinare, sunt urmăriți precum găinile din ferme. Și incidența bolii are, în continuare, o dinamică pozitivă.

Dar stați liniștiți, „totul va fi bine”! Pe aeroportul din Dubai a fost scos la vedere sistemul folosit pe șest până acum: cel de scanare a irisului. Știați șmecheria? Irisul e unic precum amprenta. Credeați că dacă aveți botniță scăpați de urmărire? Aiurea, în perioada asta s-au patentat atâtea elemente de identificare a persoanei încât m-am și plictisit să le mai urmăresc. Metoda irisului s-a perfecționat, mai ales că în toată perioada au avut destulă carne de tun la studiu.

V-ați întrebat de ce-ați fost atât de mințiți și, mai ales, de ce sunteți mințiți în continuare? Nu, n-ați făcut-o! La fel cum nu i-ați crezut pe „conspiraționiști” atunci când vă spuneau că totul, dar absolut totul, a fost programat și proiectat să se întâmple așa. Realizați asta? Știu, nu credeți o iotă, spuneți că sunt eu nebun. Nu, eu nu sunt nebun, dar dacă mă contraziceți cu ochii injectați știu bine că sunteți proști. Și cobai, evident! Cobai fericiți, gata să se arunce în cap de pe munte pentru „a fi în trend”.

Acum vi se spune că trebuie să purtați două măști. Sau mască ffp2. Și că e nasoală. Lockdown-ul revine peste tot în lume. Așteptați nerăbdători pașaportul de vaccinare care „vă va face liberi”? Așteptați-l ca proștii! Virusul își arată din nou mușchiul prin privirile injectate ale prompteristelor. Oceanul de minciună își lansează din nou tsunami-urile peste noi. Și, în continuare, sunt naivi care cred. V-ați învățat cu minciuna, micuților. Minciuna v-a deformat. Nici măcar nu mai sunteți oameni, ci roboți care luați de bun orice rahat. Aveți idee cum sunteți infectați? Nu vi se pare ciudat că nu luați boala de la cei infectați cu care știți că ați stat în aceeași incintă? Nu vi se par ciudate cazurile de soți dintre care doar unul e infectat? Cum vine asta? În aceeași casă, fără mască purtată, se infectează doar unul? Hmm, pute de la o poștă! Cum se ia, micuților? Aveți idee CUM? Nu,nu știți nimic. Sunteți doar jucăriile lor, pionii lor creduli.

N-a trecut decât un an: mergeți cu frică pe stradă, n-ați mai respirat aer normal de nici nu mai țineți minte, casa v-a devenit pușcărie, vi se pare normal să vă măsoare temperatură un pândar de supermarket și n-ați băgat de seamă upgrade-ul mijloacelor de supraveghere. Acum vi se pare normal să vă puneți masca pe bot. Deja s-a lipit de voi, așa cum sârma se lipește de râtul porcului sau semnul cu fierul încins de pielea vitei. V-ați transformat în oi, dragii mei. Mă rog,unii deja erau sau abia așteptau momentul să intre în turmă. Realizați cât v-au mințit? Realizați cât v-au manipulat și, mai ales, cât v-au transformat. A trecut un an. Nici nu v-ați prins pentru că în anul care-a trecut n-ați trăit, ci ați murit! V-ați înmormântat singuri „supt vremi”!

12 comments

 1. Azurana Mărgărit

  Felicitări pentru articol. Sunt convinsă că munca dv. nu e în zadar. Într-un final, va veni și trezirea. Continuați, pentru că e necesar.

 2. Testele pt cov Id19 sunt menite sa colecteze intr o baza de date mondiala toate ADNurile oamenilor.. Apoi , nu ma e nevoie de arme. Fiecare va avea prpria grenada in corp, substantele si tratamentele genomuce

 3. Colectarea de ADN, mi-a trecut si mie prin cap.

  Atata doar ca nu cred ca va fi folosita pt a ucide, cat pentru a urmări si a avea o baza de date in caz de cuiva ii vin idei mai rebelioase

  • Fiecare ADN din database va avea variantele sale de pilule, injectii si tratamente de modificare sau ucidere lenta. Odata ce iti dai acordul de prelucrare a datelor pe o problema anume, dai acord in cascada pt tot sirul de corporatii ( terti,parteneri, asociati) ce ajunge pana la prelucrarea genetica a solutiilor personalizate de modificari genetice.

 4. Cutremurator de adevarat…

 5. “Cum se ia, micuților? Aveți idee CUM? Nu,nu știți nimic. Sunteți doar jucăriile lor, pionii lor creduli.”

  Va rugam sa ne explicati cum crederti ca se ia?

  Oricum, testul PCR este foarte probabil ca propaga virusul caci este filmata miscarea firelor introduse in nas care , spre deosebire de firele de bumbac, care nu se misca, aceste fire ciudate din varful tamponului testelor PCR, sunt in miscare de atractie reciproca .
  Va referiti la PCR test sau la ce modalitate de propagare va referiti ?
  Praf in atmosfera ? Sau direct de la diversi killeri care ne contamineaza in secret ?
  Asteptam cu nerabdare explicatia .

  • Bagatul betisorului pana in sinusuri e gandit pt ca gandacii magnetici sa foreze spre creier. O sa inceapa durerile de cap si nebunia cand ajunge unde trebuie,.

 6. Acele fire miscatoare contin micropurtatori magnetici din orice substanta doreste producatorul. Grav e ca acesti gandaci magnetici isi fac drum prin BBB. Blood brain barrier pana la creier. Oculta se exprima codificat cu BuildBackBatter, bbb.

 7. De un an guvernele lumii improasca numai cu minciuni, dar sunt atat de multi prosti care le cred fara sa-si puna intrebari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *