Home / Actualitate / Csaba Astalosz Câine Turbat

Csaba Astalosz Câine Turbat

Alecu
Incorect Politic
Martie 18, 2019

Csaba Astalosz Câine Turbat

SUA și Occidentul European, două puteri ce dictează scena handicapului pentru întreaga omenire.

Să vorbim în particular despre fiecare din ele :

SUA, “Vestul Sălbatic” care demult nu mai e sălbatic, ci mai degrabă a devenit un Vest ostil și barbaric pentru orice politică ce împărtășește valori și moravuri tradiționale. Această supraputere este epicentrul corectitudinii politice, iar inițiatorilor săi: etnia pe care o cunoaștem cu desăvârșire.

Ipocrizia și incapacitatea de care dă dovadă acest stat e rezultatul politicii întemeiate de el, încă din anii epocii consumerismului (1920) , când capitalismul a început să prevaleze calitățile general-umane.

O altă putere ce domină interesele majorității este Occidentul European.

Csaba Astalosz Câine Turbat

Când spun “Occident” mă refer în special la unele state fondatoare UE (să menționez că și aceeași UE a fost inițiată de 2 jidani), Marea Britanie, Franța, Belgia și Germania. În comparație cu SUA, acest bloc vestic optează deschis pentru imigranți și adoptă acceași politică publică ca și cea de peste ocean.

La momentul de față, aceste civilizații se află la apogeul degenerării sociale, fiind manipulate frenetic de (((forțele oculte))).

O rutină obișnuită a acestora este propaganda regulată care militează docil în favoarea imigranților, egalității omniprezente, și în mod onorific – comunității cu handicapați mintal, cunoscută ca LGBT.

Ar fi bine să menționez că agenda propriu-zisă care pledează pentru fenomenele nocive pentru societate era premeditata și plănuită într-un mod extrem de minuțios. Dibăcia cu care era chibzuit setul de evenimente succesive presupune un caracter într-atât de moderat încât și de eficient.

Situația actuală a fost inițiată în SUA, începând cu anihilarea segregării negrilor și inegalității dintre genuri. Două reforme care aparent se bazează exclusiv pe umanitate și binevoință și nu au în spatele lor scopuri meschine și manipulatorii.

Dar oare este într-atât de simplu? Răspunsul la această întrebare îl putem găsi în faptul că evenimentele în cauză au servit ca o punte de trecere de la o societate decentă și disciplinată la una degradantă și repulsivă.

Ce am obținut ca rezultat al acestor reforme? O nouă idee socială silită pe gât – homosexualitatea.

Legalizată în urma unui asalt asupra unei instituții judecătoraști, această nouă doctrină nu avea consecințe consolante, ba dimpotrivă, pe orizont apăreau alte maladii sociale (transexualitatea, spectrul de genuri, cultura drag-queen…Lista continuă).

Și la noi a prins rădăcini odată cu “democratizarea” României după 1989, când au început să apară, ca după ploaie, ciuperci otrăvitoare sub formă instituțională (CNCD, GDS, Elie Wiesel, etc).

Forțată în blocul vestic, noua doctrină socială ticsită cu liberalism, nu se soldează cu nimic altceva decât nemulțumiri sociale și creșterea simpatiei față de partidele naționaliste.

Dar ce e cu blocul estic? Ce e cu România? Spre marea noastră fericire, noi mai avem încă mult până la acest nivel de degenare. Deși ne aflăm în sânul Uniunii Europene (noua URSS),  încă nu ne-am supus profund acestei doctrine periculoase.

Recent însă, am dat de un articol care încă odată mi-a confirmat că suntem integri la capitolul respingerii propagandei sodomice.

În articol se stipula ” Senatorii juriști au respins marți două proiecte care vizează parteneriatul civil, pe motiv că propunerile legislative, inițiate de parlamentari USR, PNL, UDMR, dar și de ALDE și de un independent „nu se justifică, soluția juridică nu rezolvă nimic și nu răspunde niciunei nevoi sociale””.

Partidele de tiraj neocomunist nu au ajuns la un consens cu CCR și acest fapt este extrem de îmbucurător.

Secretarul de stat, tiran al corectitudinii politice, bozgorul Csaba Astalosz, s-a arătat foarte nemulțumit. Se lamenta pe respingerea proiectului și amenința cu plângere la CEDO.

Csaba Astalosz Câine Turbat

Activenews:

Asztalos Csaba, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a reacționat dur față de respingerea de către senatorii juriști a proiectului privind parteneriatul civil între persoanele de același sex, amenințând parlamentarii cu CEDO.

 

„O încălcare a deciziei CCR de către Comisia juridică a Senatului!

Oricărui drept îi corespunde o obligație corelativă! O să votați, după ce România va fi condamnată la CEDO!

Csaba Astalosz Câine Turbat

Prevăd că vom ajunge în acel punct, așa cum s-a întâmplat în cazul Italiei și Greciei, care au reglementat parteneriatul civil dupuă o condamnare la CEDO”, a scris Astalosz.

Acesta se referă la o decizie a CCR, care conform propriei interpretări, ar obliga România să legalizeze parteneneriatele civile pentru homosexuali. E vorba despre decizia CCR, nr 534/2018, care la punctul 41 stipulează: „Bucurându-se de dreptul la viață privată și de familie, persoanele de același sex, care formează cupluri stabile, au dreptul de a-și exprima personalitatea în interiorul acestor relații și de a beneficia, în timp și prin mijloacele prevăzute de lege, de o recunoaștere legală și judiciară a drepturilor și îndatoririlor corespunzătoare” .

Senatorii juriști au respins marți două proiecte care vizează parteneriatul civil, pe motiv că propunerile legislative, inițiate de parlamentari USR, PNL, UDMR, dar și de ALDE și de un independent „nu se justifică, soluția juridică nu rezolvă nimic și nu răspunde niciunei nevoi sociale”.

Îi urâm mult succes să se împiedice pe drum la acest sediu, și să-și revină la normal după comoția cerebrală, ca în final să învețe lecția

“Țara mai multe griji are, decât drepturi poponare!”

2 comments

  1. Nu-i mai intereseaza decat fecalele, sa manjeasca pe toti!!!
    Sint disperati, semn ca “sfarsitul” e pe aproape.
    Cred ca un handicapat mintal, degenerat sexual tipa ca un porc la taiere cu glasul dracilor ce-l poseda cand nu i se da stifactia demonica … da’ sa vrei sa impui unei populatii multi-milionare si multi-milenare adoptarea unui mod bolnav de viata este prea mult.
    Acest dobitoc si idiotii care latra asijderea nu sint doar anti-crestini, anti-romani ci si promotori ai sinuciderii colective prin avort, mutilare genitala, sterilizare mentala, stimularea perversitatilor, penalizarea Traditiei, Credintei si – pana la urma – a VIETII.

  2. Csaba asztalos este un personaj abject. In afara de rolul pe care il are in CNCD, acesta mai este angajat al Universitatii Romano-Americane, facultatea de drept, unde tine cursurile de drept international privat si drept social european, pe acesta transformandu-l in dreptul antidiscriminare, o materie marxist leninista, unde se imping concepte idioate ca discriminarea indirecta si affirmative action, invelite intro ura pentru romani si asezonate cu o mandrie de nu ii poti ajunge la nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *