Home / Actualitate / Încotro, România? Cote de Gen Obligatorii

Încotro, România? Cote de Gen Obligatorii

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 12, 2018

Salutare prieteni,

Probabil vă mai întrebați ocazional “oare ce-i lipsește României?”

Răspunsul nu este suveranitate economică, libertate de exprimare, automomia resurselor, sau o armată puternică.

Răspunsul? Cote obligatorii de gen.

Am scris în septembrie anul trecut despre intenția lui Iohannis de a introduce experți în egalitate de gen în instituțiile din România.

Nebunul absolut a mers mai departe și în luna iulie a semnat un decret prin care ni se impun cote de gen.

Buciumul:

Printre decretele semnate de către președintele Klaus Iohannis la 16 iulie 2018 se numără și decretul intitulat “Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi”.
Imagini pentru expert de gen neomarxist

Prin acest decret se va începe implementarea unui proiect foarte drag ploșnițăriilor care promovează gogomăniile neomarxismului: se înființează ocupația de “expert în egalitate de gen”, un nume pretențios pentru un soi de comisari ideologici care să ducă pe cele mai înalte culmi revoluția neo-marxistă.

Pe lângă cotele obligatorii de imigranți, tovarăşul Iohannis Klaus anunță și “cote de gen” obligatorii! Ce mai anunță marioneta Iohannis: până în anul 2020, 70% din instituţiile din România vor avea comisari ideologici experți in egalitatea de gen.

Am văzut în occident cum egalitatea de gen le-a adus numai beneficii, era firesc ca neamțul să importe soluția succesului.

România lucrului bine făcut.

Societatea civilă la finalul mandatului lui Iohannis

Să fie oare doar o coincidență faptul că pe vremea gloriei sovietelor asemenea “experți” se numeau comisari ideologici, iar în zilele noastre comisarii europeni cască gura cu admirație la statuile lui Marx, asistând la evenimente organizate în memoria celui din a cărui ideologie sunt inspirate multe dintre grozăviile neomarxismului, promovat cu tot mai multă agresivitate de la o zi la alta?

Cu siguranță este o coincidență, goy. Nu mai pune întrebări.

Tot ce trebuie să știi este că avem nevoie de egalitate de gen pentru a putea avea libertate și civilizație, cum are Anglia.

Asa zisele “valori” si “principii“ pe care  neomarxiștii  vor să le promoveze, amintesc mai curând de perioada cea mai neagră din istoria țării noastre, atunci când la cârma statului erau promovate cu o agresivitate tâmpită anumite personaje, pe baza unor criterii ideologice, respectiv a “originilor sănătoase”, pentru a îndeplini o reprezentare proporțională din punct de vedere etnic, al egalității de gen, ignorându-se performanțele individuale sau competențele profesionale ale individului…

O știre mai nouă este că pe 7 octombrie va avea loc Referendumul pentru familie.