Home / Educativ / Coruperea Fostei Naționaliste Olguța Vasilescu?

Coruperea Fostei Naționaliste Olguța Vasilescu?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 8, 2018

Arăta mai bine pe vremea când susținea România Mare

 

Comparând-o pe Olguța zilelor noastre cu Olguța de mai sus, este un caz interesant de schimbare la față (sau corupere la suflet) a unei tinere naționaliste care s-a înscris în PRM la vârsta inocentă de 16 ani.

La 19 ani, tânăra Olguța, Oana Vasilescu pe atunci, a ajuns președinta Organizației de Tineret a PRM Dolj.

Coruperea Fostei Naționaliste Olguța Vasilescu
Reacția lui Vadim când Olguța a trecut în PSD

 

De atunci şi până astăzi au trecut mulți ani…şi bani. Totuşi merită să aruncăm o privire peste perioada de glorie a Olguţăi.

În anii 90′ scria despre țigani, ironizând denumirea de rrom.

Coruperea Fostei Naționaliste Olguța Vasilescu

Un alt articol din 1997, apărut în  în Cuvântul Libertății:

Coruperea Fostei Naționaliste Olguța Vasilescu

Apogeul ei a constat într-un scurt pasaj scris în cinstea legionarilor care l-au comemorat pe Corneliu Zelea Codreanu, pasaj în care a menționat istoria falsificată.

Coruperea Fostei Naționaliste Olguța Vasilescu

 

Este cert că în anii 90 exista mai multă libertate de exprimare decât există azi. După anul 2002, odată cu OUG 31/2002 acea libertate a fost sugrumată.

Faptul că Olguța Vasilescu a fost în PRM și a scris articole care expuneau natura infracțională a țiganilor, pasaje care elogiau comemorările legionare, ne arată că aceasta a avut odată, la vârsta tinereții, credință și un anumit grad de dăruire pentru idealul național.

Olguța antrenându-se pentru genocidul țiganilor

 

Dacă dăm astăzi un search pe google aflăm că Olguța Vasilescu s-a implicat mai mult în chestiunea pensiilor, a indemnizațiilor, a regulamentului de sporuri și mai puțin în promovarea unei învățături național-creștine și în combaterea corectitudinii politice care a dat naștere poliției gândirii.

Dintr-o naționalistă idealistă a devenit o PSD-istă  oportunistă   pragmatică. La urma urmei ajutoarele și pensiile determină câștigul electoral, nu discuțiile ideologice.

În fond, ea trebuia să fie incoruptibilă, dar a fost ademenită și nu a rezistat tentației. Pentru tinerii în sufletul cărora mai arde flacăra neamului lor, cazul Olguța Vasilescu este un exemplu de “nu așa”. Să păsești pe cărarea național-creștină și să te întorci din drum înainte să ajungi la destinație este o rușine și o dovadă de slăbiciune și lipsă de credință.

Să ne fie foarte clar: România nu se va schimba de azi pe mâine. Cultivarea unei elite intelectuale nu va dura cățiva ani, ci câteva decenii.

Duhul Viu al României a făcut un apel clar pentru cine vrea să împlinească idealul ei național;

Să vină în rândurile noastre cel ce crede nelimitat.

Să rămână înafară cel ce are îndoieli.

 

 

2 comments

 1. De un an de zile ii spun lui maica-mea ce fac evreii in tara asta, si pe tot mapamondul. Ma asculta, dar dupa imi spune sa o mai las in pace cu evreii astia.

  De cand cu legea antisemitismului, S-A TREZIT si ea. Isi da seama ce putere au. Ma asculta cand ii vorbesc despre evrei.

  Cand a aflat ca legea antisemitismului incurajeaza denuntul, s-a revoltat:”Pai e ca pe vremea cand era Securitatea.”

  Multumim, dragi evrei.

  Continuati atacurile.

  Totul merge conform planului. Ne ajutati sa ii trezim si pe ceilalti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *