Home / Internațional / “Copiii susținătorilor lui Trump ar trebui să fie separați de părinți și să fie plasați în tabere de reeducare” afirmă principalul consilier al televiziunii publice americane

“Copiii susținătorilor lui Trump ar trebui să fie separați de părinți și să fie plasați în tabere de reeducare” afirmă principalul consilier al televiziunii publice americane

Incorect Politic
Ianuarie 24, 2021

Via Karensmith:

Proiectul Veritas a lansat marți un videoclip sub acoperire în care un bărbat, identificat de organizația independentă de presă drept Michael Beller, consilier principal al PBS, spune pe video că, copiii susținătorilor președintelui Donald Trump ar trebui să fie capturati și plasați în ” tabere de reeducare ”.
(PBS este rețeaua de televiziune publică din America de Nord; singura care există și este echivalentă cu TVE – televiziunea publică spaniolă).

„Chiar dacă Biden câștigă, mergem pe urma tuturor votanților republicani, iar Securitatea Națională îi va lua pe copiii lor, și îi vom pune [pe copiii susținătorilor lui Trump] în tabere de reeducare”, a spus bărbatul, identificat ca Beller în articolul fără dată.

Susținătorii lui Trump cresc „copii oribili” care vor deveni „persoane oribile”, continuă el.

„Copiii care cresc, nu știu altceva decât Trump, [susținătorii lui Trump] vor crește o generație de oameni oribil intoleranți, copii oribili”, a spus consilierul PBS.

Individul își bate joc de americani în videoclip, pe care îi numește „îngrozitor de prost”, înainte de a lăuda Washington, DC, unul dintre orașele democratice cele mai de stânga și partidist din Statele Unite, populat de rezidenți „educați”.

„Americanii sunt atât de proști. Știi, majoritatea oamenilor sunt proști ”, spune bărbatul. „Este bine să trăiești într-un loc [cum ar fi DC] în care oamenii sunt educați și știu lucruri. Vă puteți imagina dacă ați locui într-unul dintre aceste alte orașe sau state în care toți sunt pur și simplu proști? „

Individul spune că răspândirea COVID-19 în „statele roșii” este „excelentă”, deoarece îi împiedică pe republicani să iasă la vot în timp ce îi afectează și îi ucide pe alți republicani.

„Vestea bună este că COVID crește în toate statele roșii, în acest moment”, spune el. „Așa că este genial, pentru că fie acei oameni nu vor vota pentru Trump, cunoașteți deja statele roșii, fie mulți [susținătorii lui Trump] sunt bolnavi și mor.” (Statele care sunt de obicei majoritare republicane și care au votat pentru Donald Trump sunt cunoscute ca state „roșii”)

PBS, un mediu de comunicare de știri de stânga, beneficiază de statutul de caritate 501 (c) (3) alături de IRS prin intermediul Fundației sale PBS, o organizație națională care își sprijină afiliații locali. Registrul său ca organizație caritabilă oferă PBS scutiri de la impozitele federale pe venit, în același timp permițându-i să emită chitanțe caritabile pentru donații de la binefăcătorii săi. De asemenea, primește finanțare directă de la guvernul federal, iar afiliații săi locali primesc diverse fonduri de la guvernele de stat și locale.

PBS se comercializează ca o operațiune nepartidistă și obiectivă din punct de vedere politic. – alertadigital

13 comments

 1. Nu stiu cum mai suporta americanii si intreaga omenire aceasta societate bolnava de umilinta, tortura fizica si psihica si nebunie care incepe de la primul nebun al lumii ?, cind oare va ajuge cutitul la osul suferindului si ce trebuie sa se mai intimple ca sa ne trezim? Strigator la cer…Si totusi continua fara ca nimeni si nimic sa ii opreasca.

 2. Trump a predat si documentele si butoanele cheie armatei de la care asteapta sa ia pozitie si sa aresteze toate canaliile bideniste care au facilitat interventii straine -China – cu dovezi!!!!!!!!!!!!!!!!, in acest coup d’etat care a fost falsificarea alegerilor !

  ARMATA VA ACTIONA SIGUR CACI MEMBRII EI SUNT CONSTIENTI CA BIDENISTII SI DEEP STATE VOR FOLOSI CHINA PENTRU DIZOLVAREA USA, DACA NU II ARESTEAZA PE TOTI .

  TRUMP A PREDAT RASPUNDEREA ARMATEI !!!
  ARMATA ESTE OBLIGATA SA ACTIONEZE !!!

  ARMATA IL CONSIDERA INFANTIL PE TRUMP PTR CA A PROMIS CA VACCINURILE SA FIE GATA PANA LA SF ANULUI TRECUT . ARMATA E PREA DESTEAPTA CA SA-SI HANDICAPEZE MILITARII CU VACCINURI OTRAVITE . TRUMP S-A APUCAT DE ASTFEL DE PROMISIUNI CA SA SE DEA EL MARE SI TARE .
  TRUMP ARE INFANTILISMELE LUI . DAR TRUMPISMUL RAMANE IN PICIOARE SI ADUNA OAMENII, DUPA CE I-A CONSTIENTIZAT .
  BIDEN VREA SA DEZARMEZE POPULATIA AMERICANA, CEVA CE AU MAI VRUT SI ALTII DAR NU LE-A MERS .

  LUPTA ABEA INCEPE !

 3. vor sa scoata o generatie de transexuali, ii trateaza pe mostenitorii crestinilor asa cum scrie in talmud, ca pe animale

  studiu – ideologia gender e genocid
  https://acpeds.org/assets/imported/9.14.17-Gender-Ideology-Harms-Children_updated-MC.pdf

 4. Cu asemenea informatii nu fac decat sa deceptioneze si chiar sa le provoace opozantilor lor tulburari psihice: se ofera sperante iluzorii cat mai mari si apoi prin inselarea sperantelor prabusesc mintile celor care au crezut in ele coborarea intr-un iad al depresiei! Dezamagiti astfel oamenii abandoneaza lupta chiar atunci cand este imperios necesar. Creaza armate demoralizate!

 5. Pardon “creeaza”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *