Home / Actualitate / Contract criminal acceptat de liderii UE

Contract criminal acceptat de liderii UE

Incorect Politic
Noiembrie 16, 2021

Contract criminal acceptat de liderii UE
Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods.
Contributor media restriction: {3AF10C44-15D1-4111-AE77-4C9C23780A04}, {3AF10C44-15D1-4111-AE77-4C9C23780A04}., Model Release: no

Contract criminal acceptat de liderii UE

Via IonCoja:

STIRI ANCHETA IOSEFINEI: CLAUZELE ABUZIVE DIN CONTRACTUL SEMNAT DE PFIZER ȘI COMISIA EUROPEANĂ!
POSTAT DE GOLD FM RADIO PE 6 NOIEMBRIE 2021

Autor: Iosefina Pascal

Vă prezint contractul pe care nimeni nu l-a putut obține și pe care UE și statul român îl ascund de contribuabili și pacienți.

Acum câteva luni de zile vă prezentam, în exclusivitate, clauzele abuzive din contractul Pfizer – Albania și, spre surprinderea mea, contractul agreat de Comisia Europeană în numele statelor membre este mai periculos pentru că pune la zidul răspunderii fix statele și nu producătorul, sau distribuitorul.

Să începem cu problema de fond:

“De ce nu am văzut acest contract noi, părțile direct interesate și afectate de vaccin?”
Simplu, pentru că, după cum este stipulat în contract, statele membre NU au voie să prezinte nici măcar DATE din contract, darămite să publice contractul pentru cel puțin 10 ani de la semnarea acestuia:
“atât timp cât aceste informații continuă să constituie un secret comercial, dar în nici un caz pentru o perioadă mai mică decât perioada de zece ani specificată mai sus”.

Mai mult decât atât, orice fel de mențiune despre termenii și condițiile din contract, sau despre datele cu privire la costurile și achiziționarea vaccinurilor, poate fi făcută DOAR CU ACORDUL SCRIS al PFIZER – BIONTECH:

“11.10 ANUNȚURI ȘI PUBLICITATE

Părțile se consultă împreună cu privire la calendarul, conținutul și modul în care se poate face orice comunicat de presă referitor la executarea prezentului APA. Altele decât cele de mai sus, nici o parte nu va face, sau permite unei persoane care trebuie să facă orice anunț public cu privire la existența, obiectul sau termenii din prezentul APA sau un formular de comandă pentru vaccinuri, tranzacțiile mai ample avute în vedere de acestea sau relația dintre părți, fără acordul prealabil scris al celeilalte părți.
Pentru claritate, cu excepția cazului în care consimțământul este acordat în conformitate cu această clauză 11.10, nici un anunț sau divulgare nu poate va include prețul per doză sau volumele T4 2020 convenite în Programul de livrare”

Cel mai grav lucru este că producătorul Pfizer NU poate fi tras la răspundere civilă, sau penală, pentru efectele adverse, sau decesele, provocate de vaccin. Litigiile și despăgubirile aferente le revin statelor membre. Mai mult decât atât, prin acest contract, statele membre se angajează să suporte costurile juridice și să apere în instanță producătorul:

“11.6 RASPUNDERE

Pe durata acestui APA, Antreprenorul sau Afiliații săi se vor asigura sau vor procura și să mențină astfel valori de asigurare pentru a acoperi datoriile legate de activitățile din cadrul prezentului APA, așa cum este normal și obișnuit în industria farmaceutică în general, pentru societățile care sunt situate în mod similar și care oferă o producție similară și servicii de furnizare. Pentru claritate absolută, acest lucru nu include și nici nu constituie o asigurare de răspundere civilă pentru a acoperi orice daune ale terților/pacienților și o astfel de asigurare generală revine statelor membre participante.

Limitele răspunderii

(i) Având în vedere natura fără precedent a COVID-19 situația și circumstanțele excepționale în care vaccinul se află, părțile sunt de acord în mod explicit că Antreprenorul și Afiliații săi nu poate fi tras la raspundere pentru orice daune, cu exceptia daunelor comericale dovedite.

1.12 1.12.1 DESPĂGUBIRI

Comisia, în numele statelor membre participante, declară că utilizarea vaccinurile produse în cadrul acestui APA vor avea loc în condiții epidemice care necesită o astfel de utilizare și că administrarea vaccinurilor se va desfășura, prin urmare, în conformitate cu responsabilitatea exclusivă a statelor membre participante. Prin urmare, fiecare participant Statul membru va despăgubi și exonerează de răspundere Antreprenorul, Afiliații acestora, sub- contractanți, licențiatori și sublicenții, precum și ofițeri, directori, angajați și alți agenți și reprezentanți împotriva oricăror și tuturor datoriilor suportate, a decontărilor în conformitate cu articolul I. 12.6 și a cheltuielilor juridice externe directe suportate în apărarea creanțelor terților (inclusiv onorarii rezonabile ale avocatului și alte cheltuieli) legate de daune, daune și pierderi. “

Există, însă, o portiță prin care pot răspunde atât Pfizer, cât și statele membre, pentru “înșelăciune, promovare cu rea-credință și fraudă” în ceea ce privește comercializarea vaccinului:

“11.6.5 Nicio limitare a răspunderii

Nicio dispoziție din acest APA nu exclude sau limitează răspunderea niciuneia dintre părți pentru:

Rea intenție, fraudă sau denaturare frauduloasă;

Orice încălcare a articolului 11.9 (Confidențialitate);”

În cazul în care se constată că acest vaccin este defectuos, periculos și ineficient și se decide retragerea acestuia de pe piața europeană, statele membre vor suporta costurile despăgubirii producătorului și distribuitorului pentru pierderile suferite:

“11.6.7 Retragere

În cazul retragerii vaccinului, statele membre participante sunt responsabile pentru toate costurile oricărei rechemări sau retrageri de pe piață a vaccinului, inclusiv costurile rezonabile suportate de către sau în numele Antreprenorului și al Afiliaților săi.”

Statele membre renunță la suveranitate în fața Pfizer, obligându-se, prin semnarea acestui contract, să achiziționeze toate dozele de vaccin care le sunt atribuite de către producător și se angajează la plata despăgubirilor în cazul care nu fac acest lucru:

“11.6.6 Ridicarea imunității suverane

Fiecare stat membru participant sustine faptul că are o reglementare, sau o reglementare adecvată, autoritatea și creditul de finanțare adecvat pentru a întreprinde și a îndeplini pe deplin obligațiile de despăgubire în temeiul articolului 1.12 din prezentul APA.”

În concluzie, în lumina acestor dezvăluiri mi se pare că avem de-a face mai mult cu o luare de ostatici decât cu un acord comercial. Având în vedere cele prezentate și zidul de fier construit în jurul acestui contract, ce încredere mai aveți în Comisia Europeană și în statul român? Totul este pentru sănătatea dumneavoastră, desigur.

6 comments

 1. Felicitari pentru expunerea acestei dovezi criminale !

  Este o evidenta criminala incontestabila !

  Am citit comentariul unor avocati din diverse tari :

  CONTRACTELE PFIZER, MODERNA etc (seamana intre ele foarte tare)

  AU O STRUCTURARE TOTAL ILEGALA !!!!!!!!

  in termenii oricarui contract vaccinal INTERNATIONAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  UNDE-S PROCURORII ROMANIEI SI AVOCATII ADUNATI IN CLASS ACTION, adica in corpore !!! ca sa traga la raspundere criminalii care au semnat acest contract in numele ROMANIEI ?

  SAU SUNT TOTI DE-A VALMA, DOAR NISTE :

  PORC – ORORI ????????????????????????????????????????????????????????????????

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Nepublicarea Contractului, constituie o crimă împotriva umanității. Neasumarea efectelor secundare ale vaccinului, constituie crime împotriva umanității.
  Orice justificare a iminenței utilizării vaccinului, fără verificarea prealabilă a efectelor secundare, constituie crime împotriva umanității.
  Crimele împotriva umanității nu se prescriu.

 3. Preluat, despre nenorocitul de Emanuel Imbri:

  “E un om fara morala si Dumnezeu. Din pacate am avut de-a face cu omul acesta intr-un caz de malpraxis si m-am convins cat si cum e.

  De ce s-a oprit presa brusc cand au descoperit o intreaga retea a crimei in care era implicat? Cineva a venit si le-a bagat pumnul in gura. La spitalul “Victor Babes”, unde este acest specimen, se punea stampila pe copii “Bolnav de HIV” (eram prima tara din lume in ceea ce priveste copii bolnavi de HIV), dar s-au descoperit mormintele copiiilor declarati ulterior morti, goale, umplute cu zdrente si mizerii. Li se trimiteau acasa sicriele sigilate parintilor si nu aveau voie sa le deschida. A fost o intreaga poveste jurnalistica. Si Maruta a zis ceva de asta la un mpoment dat, dar s-a descoperit ca Iohannis era amestecat in vanzarea copiiilor care au fost declarati morti. Si s-a asternut tacerea peste…
  Un fals doctor si un fals presedinte traficanti de copii. Au mintit oamenii ca au copii bolnavi si s-a intimplat ceea ce v-am spus.
  Oameni de genul lor, santajabili, sunt folositi apoi si urcati, manipulati.
  Imbri, cel mai probabil, pe acei bani si-a ridicat spitalul privat, pe banii obtinuti din trafic de copii.
  Chiar daca cineva crede ca nu sint vinovati, sa se gandesca ca nu iese fum fara foc.”

  • Atâta timp cât oamenii n-or să înțeleagă că există mulți oameni lipsiți de orice scrupule pe lumea asta, o să avem problemele pe care le avem.

 4. Preluat:

  Serverele de la Pfizer au fost sparte – Nu e nici un virus !
  Dragă organizație Pedo, Aici este Anonymous, Ți-am expus Rahatul, pentru că putem !!!
  Serverele de la Pfizer au fost sparte de hackerii de la Anonymous, adevarul a fost expus, nu este nici un virus, scopurile lor sunt altele, depopularea planetei și înființarea unui Guvern Mondial.

  https://ghostbin.com/BTxkA

  Leonard Chesca
  18 noiembrie 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *