Home / Chestiunea Evreiască / Comunismul – crimele sale pretutindeni

Comunismul – crimele sale pretutindeni

Sebastian
Incorect Politic
Ianuarie 21, 2018

Comunismul, în teorie este un regim politic extremist de stânga care presupune egalitatea între toți oamenii.

Un regim care dezbină toate clasele sociale, creeând o utopie în care totul revine tuturor. Însă, în practică ideologia comunistă s-a dovedit a fi cea mai criminală și cea mai sângeroasă din istorie.

În actualele și fostele țări comuniste reiese că regimul de stânga este un regim violent și disfuncțional deoarece aproape toate regimurile comuniste au căzut din cauza problemelor interne, din cauza poporului torturat, restrâns și înfometat.

Comunismul și-a făcut debutul în 1848 în celebrul Manifest Comunist creeat de evreul Karl Marx și de germanul Friedrich Engels. Acesta a fost din ce în ce mai popular datorită urii instaurate față de burghezie.

Revoluția bolșevică din 1917 a fost una dintre cele mai sângeroase revoluții comuniste din întreagă lume, soldându-se cu un număr de 8.800.000 de decese din cauza terorii, foametei și epidemiilor cauzate de bolșevicii militanți.

Mai târziu, în timpul erei staliniste, regimul comunist a ajuns să ucidă un total de 61 de milioane de oameni, incluzând cele 3 milioane de victime de la Holodomor, masacrul de la Fântână Albă, alte operațiuni ale trupelor NKVD și victimele bolșevicilor în cel de-al doilea război mondial, aceștia fiind arătați cu degetul în ziua de azi datorită cruzimii și lipsei de civilizație pe care o aduceau rușii după ce au trecut Prutul.

Războiul Civil Chinez care s-a desfășurat între anii 1946-1950 s-a încheiat cu moartea a peste 2,5 milioane de oameni.
În 1949, Partidul Comunist Chinez a intrat la putere, cu Mao Zedong în frunte, acesta afirmând pe baza experienței sovietice faptul că violența este necesară pentru a obține o societate derivată din ideile marxiste.

Primele ucideri în masă sunt marcate de Reforma Agrară și Campania Contrarevoluționară, conduse de către teribilul dictator comunist. Un studiu oficial arată că acesta a afirmat că pentru a facilita Reforma, cel puțin o zecime din populație va fi executată (în jur de 50 de milioane de oameni la acea vreme).

Combaterea contrarevoluționarilor a fost marcată de uciderea de foști membri ai Partidului Naționalist Chinez (Kuomnitang) și a intelectualilor bănuiți de trădare.

Până aici, regimul roșu a ucis peste 110 milioane de oameni, comparativ cu nazismul, care se presupune că a ucis în jur de 17 milioane de oameni plus cele 6 gorilioane de evrei total nevinovați, din această cauza fiind încornorat de toată lumea și interzis în mai mult de jumătate din Europa.

Au avut loc ucideri în masă și  în mult-iubita noastră patrie. Regimul comunist fiind numit Holocaustul Roșu de către oamenii lucizi, care din păcate au fost uciși în număr de 300.000, unii oameni escaladand chair până la 2.000.000 de români datorită colectivizării agriculturale, opresiunii religioase și politicidului.
Image result for wage per country europe jakub marian
Într-o imagine de ansamblu, putem vedea astăzi că toate țările care au avut un regim de stânga au avut executari în masă, iar azi sunt niște țări de lumea a 2-a sau a 3-a. Fascismul a căzut din cauza celui de-al Doilea Război Mondial.

Pe plan economic comunismul este o minciună, iar pe plan social este o minciună și mai mare.

În concluzie, comunismul și comuniștii trebuie împiedicați din a influența oamenii neinițiați în politică, iar acest lucru se face cel mai ușor prin educație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *