Home / Internațional / Colonelul Kvachkov RUPE TĂCEREA despre CORONAVIRUS: operațiunea teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității

Colonelul Kvachkov RUPE TĂCEREA despre CORONAVIRUS: operațiunea teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității

Incorect Politic
August 8, 2020

  Colonelul Vladimir Vasilievici Kvachkov, membru al Direcției pentru Informații, Serviciul Secret al Armatei Ruse și Spetsnaz, Forțele Speciale Ruse, […]

Via Justițiarul:

Colonelul Vladimir Vasilievici Kvachkov, membru al Direcției pentru Informații, Serviciul Secret al Armatei Ruse și Spetsnaz, Forțele Speciale Ruse, a lăsat un interviu canalului Studiya Rubezh care a făcut să sară de pe scaun jumătate din lume și care a generat controverse din partea multor guverne.

Un interviu în care colonelul analizează fiecare aspect fundamental al fenomenului coronavirusului și în care dezvăluie adevăratele obiective perturbatoare ale pandemiei, conform tezei sale. Mai jos este un extras din interviul său:

Fenomenul coronavirus nu este pandemic. Este o operațiune strategică globală. Există o comandă și muncă a puterilor care operează din culisele lumii pentru a prelua controlul umanității! Aici este ținta coronavirusului. Avem atât de puțină credință în Dumnezeu și cu atât mai puțin în existența Satanei care este dușmanul neamului uman. Deci, obiectivul puterii financiare și sioniste din culise este reducerea populației lumii. Este ideea lor fixă. Ei cred că sunt prea mulți oameni pe lume. Ar trebui să existe o sută de milioane de oameni ca ei și un maxim de un miliard pe pământ pentru a-i servi. Abia atunci vor putea trăi din belșug pe pământ. Pentru că noi oamenii din lume suntem prea mulți pentru aceste puteri din culise. Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară care a apărut aproape imediat, sunt indisolubile legate între ele.

Există diferențe în Constituții, aplicate sau nu, acesta este un lucru diferit. Cu toate acestea, există unele drepturi politice cu care oamenii sunt obișnuiți și cred că vor fi pentru totdeauna. Prima încercare de a scoate aceste drepturi de la oameni a avut loc pe 11 septembrie 2001. Nu mulți oameni își amintesc acest lucru, că după așa-numitul atac asupra turnurilor WTC, la Pentagonul din SUA, a fost declarat războiul global împotriva terorii … Acum au avut nevoie de o altă scuză mai mare pentru preluare controlului împotriva umanității. Așa că au inventat coronavirusul.

Surse: https://m.ziuanews.ro  și https://www.jedanews.com/il-colonnello-kvachkov-il-coronavirus-e-una-operazione-terroristica-per-il-controllo-dellumanita/

*

Addenda de Gheorghe:

La fel e acum la Melbourne, Australia … socant! (da’ e in engleza…)
https://www.activistpost.com/2020/08/madness-in-melbourne.html
Madness in Melbourne
Jeffrey A Tucker – August 4, 2020
================
In strada cu arma in mana – par, furca, …. nici un frica de “forte” de ordina ca asta e ordinea mortii!
Toti militarii, politistii, jandarmii, gardienii… sa stie ca prima obligatie o au fata de FAMILIE care trebuie aparata nu de o raceala ci de nebunii care fac jocul altora si mai nebuni – talmudistii babilonieni carora le mai spunem si jidani.

Sa nu-si dea demisia ci sa se organizeze – unde altundeva? – pe internet: maine, de la pranz “intoarcem armele”! Se cunosc colegii “de arma”; care tradeaza trebuie anihilat, ca la razboi,
Arestarea guvernului – ministri, secretari de stat… si a prefectilor/subprefectilor si a parlamentarilor si asedierea Presedintelui pentru a fi arestat si judecat conform legilor militare PENTRU INALTA TRADARE.

Rapid, fiti scanteia luptei de supravietuire, lasati bera, micii, tablele si fese-buci-le… la treaba!
Nu exista solutie decat forta armata.

Pentru “ei”, Marx este Mesia, cel mai mare ganditor al tuturor timpurilor; sint schizofrenici si nu se poate negocia cu nebunii.

Primul guvern – restrans – militari rezervisti, actualii sint fetite care practica prostitutia in folosul Talmudistilor si franc-masonilor.
Inchiderea granitelor – oricum nu mai conteaza cand locuinta a devenit cusca si miscarea fara botnita este infractiune!

Izolarea fortelor armate straine in cazarma – bruierea totala a comunicatiikor, cu taierea alimentarii cu energie electrica. – Nu i-a chemat natia romana ci borfasii de la putere.

Urcati in primul avion sau pe primul vapor FARA DOCUMENTELE MILITARE, FARA echipament militar si de comunicare, fara armament – hainele de pe ei si pasaport.
=====
Au romanii oameni destepti si tari! Trebuie doar 3% sa actioneze din cei capabili – 50 – 100 in fiecare capitala de judet si circa 100 in capitala, cu preluarea comenzi militare prin metoda “blitz”.
Comunicatiile reprezinta cel mai important armament al “inamicului”.

Nu mai vorbim de negocieri, ultimatum, blah, blah, blah…

Va trai doar cel care trage primul.

Asta este!

Altfel, veti vedea cum se darama totul peste fiecare familie, cum este distrus totul si nu e nimic intamplator.

Ganditi-va ca din vreo 15 milioane (ca nu-s mai multi in tara) planul este de exterminare a circa 14 milioane. Decimare inseamna 1 din 10 omorat; ce urmeaza sa ne faca este sa ramana in viata nici macar 1 din 10, sa nu supravietuiasca decat slugile “alese”, ceilalti – lichidati in scurt timp: 2-3 ani; au inceput cu batul de la testare – sparge membrana cerebrala si deschide calea spre infectarea directa a creierului, urmeaza mortii planificati prin sinucidere, cronicizarea bolilor din cauza fricii si instrainare (distantare sociala), apoi vaccinare obligatorie – alte porcarii bagate in corp pentru distrugerea celor “slabi”, apoi – urmarire permanenta; detonare telefon mobil cand vorbesti, de la distanta; apoi, pentru cei mai progresisti – cip-ul, adica neuro toxine eliberate telecomandat cand “subiectul” este ineficeint sau “deranjeaza” = omoara in mai putin de un mint, un mort :frumos:, nu ca la celularul explodat. Nu mai zic de tratamente medicale OBLIGATORII dar recomandate de OMS/WHO si nici de 5G care nu doar ca “ajuta” tehnologic dar si distruge celulele vii.
==================
Ca sa nu fie conducere fara cap… trebuie cineva care poate gandi, stie cum sa gandeasca si are si de ce!

Sef – cel mai tanar roman ortodox, casatorit, cu armata “facuta”, …. de la Curtea Constitutionala.

PAZITI-L de-acum si ascultati-l!

2 comments

 1. Multumesc pentru amabilitate!
  Mai am ceva dar – spre rusinea mea candiana – nu am tradus; intai am scris cele promovate de Dumneavoastra si acum abia am gasit ceva care sustine evolutia pe care o anticipez eu in postarea preluata.
  Pentru a intelege ce “vine” la cei mici, sa incercam sa intelegem cum sta treaba in SUA – nu e nimic politic ci religios, sa nu ne pacalim… spectacolul mediatic, publicitatea politica reprezinta doar un paravan care sa ocupe timpul turmei si sa-i adoarma vigilenta.
  SUA este ultimul bastion al albilor crestini (culturali, rataciti de cresdinta…) care este deja TERMINAT.
  Pe ortodocsii rusi i-au “aranjat” incepand cu asasinarea ritualica a familiei Imperiale a Romanovilor.
  … razbunare pentrui distugerea Imperiului satanist al Khazariei…
  Ca nu se “vede” ce se intampla in realitatea americana, se datoreaza inertiei si spectacolului televizat.
  Sa ne amintim scena (nu stiu daca reala, totusi!) cu mini-orchestra de pe Titanicul care se scufunda – baietii “dadeau” inainte, intelesesera ca nu pot “termina” mai frumos, nu aveau nici o sansa de salvare.
  Acum, mass-media, adica belferii prostituati intelectual cred ca se vor salva… greseala!, vine randul lor dupa ce “prima linie” va fi anihilata.
  Prin “anihilat” puneti ce vreti: arestat, internat la nebuni, omorat.
  Site-ul american se numeste “Bunul simt” – evident, semnificatia in romaneste.
  Aici sint primele doua parti,
  1. “Numaratoarea inversa pana la DEMOCID” (asasinate in masa conduse de Democrati)
  “Countdown to Democide: 90 Days Away From Living Under Unprecedented Tyranny”
  https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/countdown-democide-90-days-away-living-under-unprecedented-tyranny
  2. “Conservatorii Americani la intalnirea cu destinul si Singura scapare” (spun scapare – din iadul ce urmeaza si nu “salvare”!)
  “Conservative Americans Have a Date with Destiny and There Is Only One Way Out”
  https://thecommonsenseshow.com/activism-agenda-21-conspiracy/conservative-americans-have-date-destiny-and-there-only-one-way-out
  Nu a aparut partea a treia…
  A aparut insa o noua analiza economica in care gasim un vinovat principal (zic eu ca nu e singurul si ca nu e cel mai ascums…) – Federal Reserve Bank – o facatura talmudista care nu e banka, nu e “tezaur” si nici nu e DOAR federala fiindca este globalista:
  https://internationalman.com/articles/david-stockman-the-biggest-threat-to-your-prosperity/
  David Stockman: The Biggest Threat to Your Prosperity and What You Can Do
  ….
  Pentru oricine traieste din munca lui, autorul [se] intreaba – cum este posibil ca – in 40 de ani – produsul intern al SUA sa creasca de 4 ori si averea acestei facaturi – FED sa creasca de 30 de ori???
  Uitati-va la grafic:
  https://internationalman.com/wp-content/uploads/2020/08/FedFredchart.png
  De la preluarea puterii de catre musulmanul comunist negru – Obama – s-a rupt echilibrul (artificial dar…) insa dupa alegerea lui Trump, in 3 ani le-au scazut veniturile pana anul asta cand comunistii – demo[n]cratii au instituit blocada economica in orasele mari unde “se face” economie si in statele unde au guvernatori si au “ras” inca 300 de MII de MILIARDE de dolari ca datorie la FED (care e o tiparnita disimulata!) ca sa mituoiasca alegatorii fortati sa stea acasa CU VENIT MAI MARE DECAT AVEAU DIN MUNCA!
  In realitate, fiindca deja caderea este prea mare, SUA este economic TERMINATA.
  Comunistii americani STIU ca nu are nici o sansa candidatul lor – oricare ar fi – sa devina Presedinte asa ca vor forta declansarea ostilitatilor – distrugeri si asasinate.
  Razboiul civil va fi un fel de guerila, cu bande de anarhisti – de regula formate si conduse de jidani – cu negri scosi la inaintare cu armament letal; ziaristi incomozi, din cei de la “alternative media”, politicieni, judecatori si -desigur – albi din cartierele curate si pasnice unde nu locuiesc animalele cu chip de om.
  Articolul-analiza:
  https://internationalman.com/articles/david-stockman-the-biggest-threat-to-your-prosperity/
  David Stockman: The Biggest Threat to Your Prosperity and What You Can Do
  —–
  PS: as fi vrut sa traduc cele doua parti dar nu am timp – lucrez la traducerea unui discurs din 2002 al unui german, despre viata sa si a germanilor in perioada fara de egal cand Germania scapase de metastaza iudaica a marxismului politic, ascuns sub denumirea de socialism…. doar ca “marxist” nu se zice ca sa nu inteleaga lumea ca exista si altfel de socialism, cu-adevarat favorabil unui popor, demn si aducator de prosperitate, fondat pe bazele morale ale Crestinismului. Pentru acest site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *