Home / Educativ / Coaliția STOP 5G România vă invită să participați la dezbaterea publică organizată mâine la ora 11:00

Coaliția STOP 5G România vă invită să participați la dezbaterea publică organizată mâine la ora 11:00

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 11, 2020

Mulțumim cicitorului care ne-a trimis această invitație pe email:

Bună seara,

Coaliția STOP 5G România vă invită să participați la dezbaterea publică organizată mâine, 12.11.2020, ora 11.00, online de către Ministerul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor pe proiectul de lege pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul comunicațiilor electronice și pentru stabilirea unor măsuri de facilitare a dezvoltării rețelelor de comunicații electronice. (formular înscriere http://bit.ly/dezbatere12112020)

Vă rugăm să participați la această dezbatere deoarece este un subiect foarte important care ne privește pe toți. Prin prevederile noului proiect de lege sunt vizate și afectate diverse categorii sociale precum administrațiile locale, asociațiile de proprietari, parohiile, organizațiile neguvernamentale (de mediu, sănătate, care luptă pentru drepturile omului etc.), sindicatele, patronatele, pe cei care iubesc sau întrețin patrimoniul național, persoanele vulnerabile și copiii, precum și toți cetățenii României prin câmpul de radiații creat de rețeaua 5G care afectează sănătatea și mediul înconjurător.

De asemenea citind Memoriul în varianta inițială de la adresa https://bit.ly/3f1bvDH și participând puteți să vă convingeți personal de cererile justificate pe care societatea le face pentru modificarea acestui proiect de lege. Argumentele sunt bazate pe studii științifice, pe caracteristici tehnice, pe legislație europeană și națională, pe observații/rezultate concrete din zonele unde deja s-a instalat  5G. Astfel veți putea reflecta mult mai obiectiv situația ca să înțeleagă toată lumea ce probleme conține acest proiect de act normativ.
Suntem deschiși la comunicare și schimb de idei pe acest subiect. Ulterior dezbaterii vă putem trimite versiunea finală a Memoriului Coaliției STOP 5G România.

Cu mulțumiri,

Coaliția STOP 5G România, mișcare civică, fără formă juridică, formată prin asocierea a peste 80 de organizații semnatare a Memoriului Național și a zecilor de mii de cetățeni români care au semnat petițiile împotriva implementării iresponsabile a tehnologiei 5G, care este deja în desfășurare.

Detalii la http://stop5gromania.ro/membri/.

6 comments

 1. Aduc cateva puncte de informare impotriva implementarii 5G.

  Ma opun implementării abuzive a tehnologiei 5G, tehnologie care afectează ireversibil sănătatea, libertatea și viața sub toate formele ei, dar care abuzeaza de proprietatile noastre private! Acest proiect de lege conține prevederi neconstituționale, care încalcă dreptul la proprietate. De exemplu, se folosește sintagma „beneficiază de dreptul de acces pe proprie­tăți”! În România nu există dreptul de a construi ceva pe o proprietate privată fără acordul pro­prietarului. Legea fundamentală – Constituția României garantează dreptul la proprietate (art. 44, alin. 2 – Proprietatea privată este garantată și ocrotită de lege).

  In primul rand doresc sa va informez ca 5G nu este despre telefoane mobile, nici despre viteza de descarcare de filme de pe internet, sau de documente.
  5G este o tehnologie militara, pentru conectarea lucrurilor (InternetOfThings) care este impusa fortat de catre ONU, pentru supravegherea, controlul omenirii si inginerie sociala, obiective ale Agendei 21 si Agendei 2030, de pe situl ONU.

  Angajat ONU: Tehnologia 5G inseamna razboi impotriva umanitatii
  https://protectie-electromagnetica.ro/cmo/tehnologia-5g-inseamna-razboi-impotriva-umanitatii/

  Discursul angajatului ONU se poate urmari aici:
  https://www.youtube.com/watch?v=lNZOtrAzJzg

  Avocatul Robert F.Kennedy jr. arata scopul 5G in interviul la televiziunea LondonReal TV (tradus in limba romana): https://www.bitchute.com/video/7oN6jaoqdGaY/

  De asemenea, fizicianul Dr. Ronald N. Kostoff a scris o monografie de peste 1000 de pagini in care demonstreaza cu studii stiintifice ca 5G ESTE CEL MAI MARE EXPERIMENT MEDICAL NON-ETIC DIN ISTORIA OMENIRII:

  https://smartech.gatech.edu/bitstream/handle/1853/62452/LARGEST_UNETHICAL_MEDICAL_EXPERIMENT_FINAL.pdf?sequence=4&isAllowed=y

  https://www.radiationresearch.org/articles/the-largest-unethical-medical-experiment-in-human-history/

  Accesați pagina nr. 651 unde spune ca 5G afecteaza sistemul imunitar si poate creste sansele de expunere la coronavirus si orice alt virus, manifestandu-se prin simptome si boala asemanatoare coronavirusului!
  https://www.radiationresearch.org/articles/the-largest-unethical-medical-experiment-in-human-history/
  https://smartech.gatech.edu/bitstream/handle/1853/62452/LARGEST_UNETHICAL_MEDICAL_EXPERIMENT_FINAL.pdf?sequence=4&isAllowed=y

  Efectele nocive ale tehnologiei 5G asupra sănătății umane:

  Peste 30.000 de oameni de stiinta internationali, avertizeaza : “Suntem oameni de știință angajați în studiul efectelor biologice și asupra sănătății câmpurilor electromagnetice neionizante (EMF). Pe baza unei cercetări publicate, revizuite de la egal la egal, avem îngrijorări serioase cu privire la expunerea omniprezentă și în creștere la EMF generată de dispozitivele electrice și wireless. Acestea includ – dar nu se limitează la – dispozitive care emit radiații de radiofrecvență (RFR), cum ar fi telefoanele celulare și fără fir și stațiile lor de bază, Wi-Fi, antene de emisie, contoare inteligente și monitoare pentru bebeluși, precum și dispozitive electrice și infrastructuri utilizat la livrarea energiei electrice care generează câmp electromagnetic de frecvență extrem de joasă (ELF EMF).”

  Un alt apel 5G al oamenilor de stiinta, incluzând medici, profesori, cercetători, ingineri etc., trag inca un semnal de alarma : 5G va crește în mod substanțial expunerea la câmpurile electromagnetice de radiofrecvență RF-EMF, care s-a dovedit a fi dăunătoare pentru om și mediu.
  https://www.5gcrisis.com/science-explained

  MARTURII ALE OAMENILOR DE STIINTA: https://emfscientist.org/index.php/science-policy/expert-emf-scientist-quotations
  asupra problemelor de sănătate care ar putea apărea în urma implementării tehnologiei 5G, cum ar fi: cancere, probleme cardiovasculare, probleme neurologice, infertilitate, impotență, stări pregnante de rău etc. De asemenea, creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor vor putea fi grav si ireversibil afectate.

  https://5gcrisis.com/science

  Există peste 1.000 de studii științifice realizate de cercetători independenți din întreaga lume cu privire la efectele biologice ale radiațiilor RF. Aici vă prezentăm unele dintre cele mai recente.

  SCIENTIFIC STUDIES | 5G Crisis
  https://www.5gcrisis.com/scientific-studies

  si explicarea studiilor SCIENCE EXPLAINED | 5G Crisis – https://www.5gcrisis.com/science-explained

  Învățământ de calitate se face dezvoltându-se armonios creierul nu agresându-l cu diverse tehnologii, unele mult prea noi și aproape deloc testate în prealabil. Antenele, de oricare fel ar fi ele, să fie departe de școli. De asemenea, telefoanele 5G să fie interzise prin lege în incinta claselor de curs. Putem lua exemplu de la tarile care au luat deja aceste masuri la nivel guvernamental (https://ehtrust.org/cyprus-policy-recommendations-cell-phones-wireless-radiation-health/

  “Cyprus has removed Wi-Fi from elementary schools, reduced RF in pediatric wards of Archbishop Makarios Hospital and launched multiple pubic awareness campaigns and support a strong educational initiative to educate children and families about cell phones and wireless radiation. They have developed comprehensive brochures for public health and video public service announcements regarding the issue. They also have clear guidance on how to hardwire computers. “)

  Telefoanele trebuie “parcate” în cuști Faraday la intrarea în școli. Internetul cu fir, prin fibră optică, doar pentru laboratoarele de informatică, este ultrasuficient. Copiii au nevoie de relații umane concrete nu de roboți, au nevoie de real, nu de virtual. Copiii trebuie protejați, ei fiind în creștere, foarte vulnerabili și cu creierele în dezvoltare. 5G atenteaza la viata copiilor nostri!

  Efectele nocive ale tehnologiei 5G asupra agriculturii și asupra mediului:

  În zonele în care tehnologia 5G a fost introdusă spre testare, s-a constatat dispariția albinelor, a unor specii de păsări și au fost afectate culturile agricole, precum si copacii.
  Science says. PubMed:
  “Statistical analysis demonstrated that electromagnetic radiation from mobile phone masts is harmful for trees. These results are consistent with the fact that damage afflicted on trees by mobile phone towers usually start on one side, extending to the whole tree over time.”
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27552133

  Efectele nocive ale tehnologiei 5G asupra vieții private și publice

  Tehnologia 5G aduce cu ea o mare vulnerabilitate a comunicațiilor, astfel că datele noastre personale, precum și informații importante privind afacerile noastre, vor putea fi interceptate foarte ușor și vor putea fi dezvăluite. Această problemă este cunoscută foarte bine de autoritățile statului, inclusiv de Președinție, Guvern și ANCOM, care recunosc că tehnologia 5G reprezintă o mare vulnerabilitate pentru SIGURANTA TARII SI A CETATENILOR, din această perspectivă. Aceste milioane de antene asezate la distante de aproximativ 50-100m una fata de alta, sunt extrem de poluatoare, emițând radiații RF (Radio-Frecvență) și EMF (Câmp Electromagnetic) și de 20 de ori mai mari decât cele din prezent (2G, 3G și 4G), care oricum sunt și ele mari. VOM TRAI INTR-O SUPA DE RADIATII!

  Pentru ca ANCOM a lasat in puterea primariilor decizia de a implementa aceasta tehnologie pe plan local, cer insistent să fie obligatoriu un referendum pentru fiecare oraș pentru implementarea 5G.

  Vă atenționăm pe această cale că ANCOM dorește și chiar recomandă implementarea tehnologiei 5G la nivel național fără niciun studiu de impact asupra sănătății și mediului, iar Guvernul face demersuri ca amplasarea antenelor pe spațiul public și privat să nu necesite autorizații de construcții, ceea ce este un atac de o gravitate uriasa la sanatatea populatiei si a mediului in care traim!

  Mai mult, ANCOM nu realizează monitorizări corespunzătoare ale radiațiilor emisiilor de radio-frecvență și speculează existența standardelor extrem de invechite și extrem de permisive de expunere la radiații RF și EMF (de 100 ori mai permisive decât cele recomandate de Rezoluția CE 1815 – Comisia Europeana http://assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17994&

  Cât de nociv este 5G?

  Harald Schumann și Elisa Simantke. Cât de dăunător este cu adevărat 5G? Der Tagesspiegel, 15 ianuarie 2019. (În germană. Pentru traducere în engleză, trimiteți-mi un e-mail la jmm@berkeley.edu.)

  ” 5G ar trebui să transfere rapid cantități uriașe de date. Dar vă poate dăuna sănătății. Guvernele Europei ignoră pericolul.”

  Investiga Europa raportează starea actuală a științei și expune rolurile nocive pe care le are Comisia Internațională pentru Protecția împotriva radiațiilor neionizante (ICNIRP), Proiectul internațional EMF al Organizației Mondiale a Sănătății și Comitetul Științific al Comisiei Europene pentru Noile Riscuri pentru Sănătate (SCENIHR) au jucat în deschiderea drumului pentru desfășurarea 5G fără a ține cont de consecințele asupra sănătății.

  Investigate Europe este o echipă de jurnaliști pan-europeni care cercetează subiecte de relevanță europeană și publică rezultatele în toată Europa. Proiectul este susținut de mai multe fundații, inițiativa „Open Society for Europe” și donații pentru cititori. Printre partenerii media pentru raportul de pe 5G se numără „Newsweek Polska”, „Diario de Noticias”, „Il Fatto Quotidiano”, „De Groene Amsterdamer”, „Efimerida ton Syntakton”, „Aftenbladet” și „Falter”. Pe lângă autori au contribuit Crina Boros, Wojciech Ciesla, Ingeborg Eliassen, Juliet Ferguson, Nikolas Leontopoulos, Maria Maggiore, Leila Minano, Paulo Pena și Jef Poortmans. Mai multe despre proiect:
  https://www.investigate-europe.eu/publications/the-5g-mass-experiment/
  https://www.tagesspiegel.de/ gesellschaft / mobilfunk-wie- gesundheitsschaedlich-ist- 5g- wirklich / 23852384.html

  Avocatul Robert F.Kennedy jr. Presedintele Organizatiei “APARAM SANATATEA COPIILOR-Children’s Health Defense” a dovedit pe 20 august 2020 efectele daunatoare ale 5G si cheama guvernul in instanta de judecata,
  https://www.facebook.com/1411189272541151/posts/2718362895157109/

  Alte articole din presa internationala a oamenilor de stiinta, le prezint aici:
  5G – Experimentul pe umanitate fără acordul oamenilor
  https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/known-culprit/electromagnetic/5g-the-global-human-experiment-without-consent/
  Dr. Mercola Warns On The Impending 5G Apocalypse

  Why 5G Cell Towers Are More Dangerous – Get The Facts! | Radiation Health Risks
  https://www.radiationhealthrisks.com/5g-cell-towers-dangerous/

  Cine își asumă întreaga responsabilitate pentru cresterea numarului de pandemici si de probleme de sănătate cauzate de noile sisteme 5G, cum ar fi : contactarea virusilor si bacteriilor si dezlantuirea unor pandemii cu adevarat periculoase si ucigatoare prin cresterea numarului de infectati, dureri de cap, probleme de fertilitate sau vedere și, nu in ultimul rand boli mortale ca tumori cerebrale, cancere, etc. ?

  Cine va acoperi costurile asigurărilor de sănătate și ce efort bugetar suplimentar vor face instituțiile statului și contribuabilii pentru a acoperi costurile medicale provocate de instalațiile 5G ?

  La nivel european, deși sunt diverse presiuni din partea industriei pentru a promova legislativ implementarea tehnologiei 5G prin multiple acte care sunt încă în dezbateri publice.

  Statele membre responsabile și precaute nu se grăbesc cu implementările comerciale ale tehnologiei 5G în rândul populației, respectând principiul precauției enunțat în art. 151 al Tratatului de Funcționare al UE. Dintre acestea amintim: Franța,Olanda, Norvegia ,Suedia, Belgia, Luxemburg, Cehia, Portugalia, Slovacia, Bulgaria s.a. Un alt argument pentru amânarea implementării tehnologiei 5G în legislația națională este faptul că standardele de protecție a populației la radiațiile electromagnetice sunt periculos de permisive în România, mult mai permisive decât în alte țări din UE.

  BRUXELLES ESTE PRIMUL MARE ORAS DIN U.E. CARE A OPRIT IMPLEMENTAREA 5G, DIN CAUZA EFECTELOR ASUPRA SANATATII
  https://www.worldhealth.net/news/brussels-first-major-city-halt-5g-due-health-effects/

  ELVETIA a oprit implementarea 5G din cauza ingrijorarii asupra efectelor daunatoare asupra cetatenilor
  https://www.technocracy.news/switzerland-halts-5g-rollout-over-health-concerns/

  Sunt țări membre UE care au standarde de siguranță electromagnetică mult mai stricte, precum Belgia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Lituania și chiar de 100 de ori mai stricte în cazul Luxemburgului și Lituaniei. În cadrul sesiunilor Grupului de Lucru Interinstituțional pentru 5G(GLI-5G), care au avut loc pe parcursul anului 2019, 300 de primari din Romania, dintr-un total de 700 care au fost consultați, au avut curajul și integritatea să se opună implementării 5G !

  In Strategia 5G pentru Romania se menționează următoarele:

  “Crearea de aranjamente speciale sau exclusive pentru accesul la infrastructuri esenţiale pentru 5G în scopul extragerii de rente sau construcţia de reţele 5G private (pentru uz propriu) de către autorităţile publice locale în centrele marilor aglomerări urbane, pot frâna dezvoltarea reţelelor 5G. Avem puterea pe plan local să propunem alternative la tehnologia 5G, în vederea continuării dezvoltării tehnologice a comunității, o astfel de alternativă fiind comunicația prin fibră optică, mult mai rapidă și nepoluantă Avem puterea să ne recăpătam dreptul de a impune companiilor de comunicații mobile tarife de acces pe domeniul public, fiind necesar să luptam la nivelul administratiilor locale pentru a anula sau modifica Decizia ANCOM nr. 997/2018, aceasta fiind un act normativ abuziv. Această Decizie împreună cu nota de fundamentare sunt disponibile aici: https://www.ancom.ro/formdata-1130-48-1868

  ANCOM nu informeaza publicul despre riscurile tehnologiei 5G asupra sănătății, agriculturii, mediului și vieții private, asa cum ar fi normal.

  Ne aflăm într-un moment de răscruce pentru viitorul nostru și al copiilor si nepotilor noștri. Acțiunea sau inacțiunea noastră va avea un impact puternic, bun sau rău, asupra tuturor locuitorilor acestei tari. Romania nu este constienta despre cat de daunatoare va fi tehnologia militara 5G. E momentul sa actionam, pana nu e prea tarziu!

  Sa fim curajosi! Sa fim demni! Sa fim responsabili!
  Doamne ajuta!

 2. Ma opun implementării tehnologiei 5 g de catre statul roman! Aceasta tehnologie prin utilizarea frecvenței de emisie distruge membrana celulei umane si pune capăt vietii

 3. https://burebista2012.blogspot.com/2020/11/razboiul-dintre-tehnologie-si-fiintele.html

  extras:
  Peste 180 de oameni de știință și medici din aproape 40 de țări avertizează lumea cu privire la riscurile 5G pentru sănătate. Răspunsul acestor oameni de știință la „Rezoluția 1815 a Consiliului Europei” (https://ehtrust.org/wp-content/uploads/Scientist-5G-appeal-2017.pdf ) o explică destul de succint:

  „Noi, oamenii de știință subsemnați, recomandăm un moratoriu asupra lansării celei de-a cincea generații, 5G de telefonie mobilă până când potențialele pericole pentru sănătatea umană și mediul înconjurător au fost investigate pe deplin de oameni de știință independenți de industrie. 5G va crește substanțial expunerea la câmpuri electromagnetice cu frecvență radio (RF-EMF) foarte mare… și s-a dovedit a fi dăunător pentru oameni și mediu.”

 4. DIN CE CONSIDERENTE noi , oamenii, am vrea sa renuntam la EXACT CEEA CE SUNTEM: OAMENI ?

  de ce am fi de acord cu transferul protectiei sanatatii si vietii noastre de la Dumnezeu catre tehnologie?
  la ce ne trebuie atata avans si rapiditate si DEPENDENTA de tehnologie?

  orice tehnologie este bazata pe o sursa de energie si poate fi ATAT DE USOR taiata de la aceasta? ca o face Dumnezeu, ca o face “omul”….. mai ganditi-va !

 5. https://burebista2012.blogspot.com/2020/11/razboiul-dintre-tehnologie-si-fiintele.html

  sfaturi pentru protectie anti-5G
  1. Nu locuiți lângă un turn celular sau o mini-stație.
  2. Cumpărați un scut EMF și continuați să măsurați nivelurile de radiații la mai puțin de 100 de metri de casa dvs.
  3. Mănâncă sănătos și ia suplimente care stimulează imunitatea.
  4. Petreceți mult timp în pădure.
  5. Abțineți-vă de la utilizarea telefonului mobil pentru perioade lungi de timp, inclusiv să nu vă păstrați niciodată telefonul mobil în dormitory, închideți-l noaptea.
  6. Când călătoriți cu telefonul mobil, păstrați-l într-o pungă de protecție EMF.
  7. Luați în considerare achiziționarea unor orgonite, care se pare că împrăștie câmpurile electromagnetice și le transformă în cele benefice. Dr. Wilhelm Reich a dezvoltat acest compozit unic.
  8. Educați-vă continuu despre industria wireless și despre sprijinul guvernului global al acestui demențial proiect.
  9. Rămâneți puternic, evitați frica și continuați să vă îmbunătățiți vibrațiile prin gândire pozitivă, iertare și atenție sporită față de sănătatea mentală, emoțională și fizică.
  10. Lângă casa dvs. să aveți copaci mari, bătrâni, aceștia atenuează foarte mult din câmpurile EMP.

  tocmai ce-au devastat padurile ! ! !

  • Elena, aceste masuri sunt foarte bune acum, cand 5G nu este. Dar cand va fi implementat 5G, antenele vor fi pe fiecare bloc, si din 100m in 100m. Vom trai intr-o supa de radiatii, nu vom mai avea unde sa ne ascundem, poate in inima padurii. Orasele vor fi locul perfect de control total al oamenilor, indiferent ca vor sta in casele lor, vor merge pe strada, sau oriunde altundeva. Consecintele de toate fe;urile, dar mai ales de sanatate, vor fi dezastruoase. Acestea vor fi orasele asa-zis “smart”. Criminalii au planuri si mai negre pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *