Home / Actualitate / CNA amendează ereticii care pun la îndoială dogma democrației

CNA amendează ereticii care pun la îndoială dogma democrației

Incorect Politic
Septembrie 3, 2021

Directorul Centrului Național Anticorupție, Ruslan Flocea

CNA amendează ereticii care pun la îndoială dogma democrației

Democrație sau Idolatrie?

Via R3Media:

Postul de radio Gold FM a fost sancționat cu somație publică de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), după ce prezentatorul emisiunii „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă”, Cozmin Gușă, ar fi pus la îndoială democrația din America, în cadrul emisiunii din 10 iunie 2021, în care a fost invitat Adrian Severin, fost europarlamentar, informează Pagina de Media.

Somația publică a fost propusă de Mircea Toma (USRPLUS) pe motiv că a fost „lipsă de obiectivitate” în cadrul dezbaterilor din emisiune. Şapte membri au votat somaţia, iar Monica Gubernat a fost împotrivă.

Iată pasajele incriminate:

„Cozmin Guşă: Eu am avut nişte cursuri care m-au format acolo la o vârstă când conta acest lucru, 26 de ani şi neplătindu-le eu ca şi Florin Câţu – nu-i aşa, care şi-a plătit cursurile în America, eu nu le-am plătit, le-a plătit Guvernul american şi atuncea într-un fel, în sensul ăsta datorez, dar vreau să adaug un bemol aicea: America ar fi fost extrem de importantă atâta timp cât emitea democraţie.

Ultimii ani însă şi mai ales 2020, ne-au convins pe mulţi că democraţia în formele ei, să spunem de alegeri libere sau de libertate de expresie, nu a mai corespuns democraţiei, mă rog definită de către americani, pentru că n-au mai existat: nici alegeri libere, nici libertate de expresie şi atuncea nu-i simt atât de mult lipsa, dacă nu mai exprimă democraţie.

Atâta timp cât exprimă democraţia, America era ceva foarte important în contrabalans cu autocraţiile, să le spunem doar aşa, din Rusia sau din China, dacă este să facem doar două referiri, acuma dacă găsim un alt soi de oligarhie practic la putere în Statele Unite, asimilabil autocraţiei, poate mai groaznică decât autocraţia, nu-i simt atât de mult lipsa în această balanţă”.

11 comments

 1. : … -Da !!!; -Bine, …bine, bineeeee, …așa o fi făcut, …dar (vorbind în pilde), …voi „dizidenții fără iduri reale, bine aSScunși (potrivit Proverbelor Romanești): …

  -*Frica păzește pepenii („bostanii, din bostănărie), nu mai mănîncă nimeni, nici Dracul, nici un pepene!”*, …identic cu: …
  -*De frica Ciorilor nu mai promovează (nu mai seamănă) Romanii Porumbul!*, …(vorbind retoric, nu cu aplicații faptice): …

  -*De ce nu-i luați la măciucă (pe toți), mai alesul pe acela cu numele „Flocea” (similar cu acela „BastuseSScu”)- predestinati împotriva Poporului Roman / Romania.

  -„Ce bine o fi să stai ascuns, (ca la vînătoare cu binoclul) și să dai piatra-n baltă!” …?!!!!!!!!!!

  -„Mesia” _ Matei 1/18-2021; 5/17; 11/19; 12/18-2021; 13/13-17,(34,35),57; 19/11; 10/34.

 2. Deci toți ăia 7 care au votat pentru,de fapt sunt plătiți de americani să le apere “democrația”. Dar sunt plătiți și de statul român . Trădătorii trebuie împușcați.

 3. CNA este extensia CNCD, adica a oficinei talmudiste B’nai Brith, hidra care poate fi oprita prin taierea capetelor simultan.
  Desfiintarea lor si a mlastinii pline de jivine Institutul anti-romanesc si anti-crestin ilie vitelu!…
  Si deodata cu ce-o fi facut sa… studiaze fantezia holo-cash – un fel de cititori in visele orgasmatice jidanesti!
  Si mai sint si altele da’ nu le dau eu de capat singur…

 4. Pai si Guse si Toma , au fost buni amici…ani de zile , cum dracu de s-a ajuns la asa ceva taman cand incepusera si ei , nu doar nevestele , sa-si savureze cafelele impreuna ? Crede cineva ca , Mircea Toma nu cunoaste , nu stie ca , ceea ce-a declarat Cosmin Gusa este purul adevar ? Stie d-al dracului ca doar au colaborat d e multe ori chiar si la Catzavencu si daca nici DInescu n-o sti atunci cine sa mai s tie ? Oftica lui Toma a aparut atunci cand , nu el a fost ales , NUMIT Guvernator al Biosferei Deltei Dunarii ci…altcineva , iar asta o stie toata lumea mai citita din Bucuresti …chiar si ce-a mai ramas din Catzavencu . Apropos : nu Mircea Toma era ala care , pe vremea ” guvernarii ” SOV la Catzavencu , tuna si fulgera impotriva CNA ?

 5. Pe bune , chiar FLOCEA al cheama pe asta ? Oare cum reuseste nevasta-sa s a iasa pe ulitza avand un astfel de…nume d e familie ?

 6. In SUA si UE demo-cracy este formala, cum este si muzica rap, hip-hop, house, dance, trance, punk; nutret pentru cretini.
  Pluto-cracy este muzica dupa care valseaza bogatii de la cirma planetei. Sper sa ameteasca cit mai curind si sa cada in cap unde ii va astepta baietii din ISIS, Hezbolah, Taliban, Al Kaida, etc. cu un cutitoi gata pregatit de descapatinare.

 7. comunismul anglosaxon = democratie. daca refuzati intrati la puscarie pentru uneltire. Nu-i mai trazneste odata Dumnezeu pe toti tradatorii! cum suna ambasada cum executa drepti si fac pipi pe ei.

 8. -1) Am omis să precizez că are dreptate „Cosmin Gușă”, …& … -(!): -Unde au dispărut „comentatorii” ?!!!
  -2) Rog pe „admin” să posteze (un) „Ping Back” pe: https://www.incorectpolitic.com/razboiul-asimetric-nu-se-face-cu-buletinul-la-tine/

  -Mulțumesc. =Cu stimă. -„Mesia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *