Home / Internațional / “Club Comunist” Lansat la Universitatea Columbia din New York

“Club Comunist” Lansat la Universitatea Columbia din New York

Incorect Politic
Mai 19, 2021

Via R3Media:

Un grup de studenți de la Universitatea Columbia din New York au lansat un „club comunist”, pe Instagram, informează The College Fix.

„Vrei să faci parte din discuțiile de stânga, să te angajezi în ajutorarea reciprocă și să înțelegi mai bine teoria de stânga? Alătură-te nouă astăzi și fii parte din mișcare!”, scriu aceștia pe pagina lor, invitând publicul la o conferință online.

În mod oarecum ironic, sigla acestora este formată din coroana specifică Universității, adăugându-se doar secera și ciocanul încrucișate pentru a reprezenta mișcarea comunistă. Aceștia au „omis” antiteza majoră dintre valorile comuniste și creștinism (crucile de pe logo) și monarhie (coroană).

Motto-ul lor, conform paginii, este celebrul citat al lui Karl Marx: „Proletari din toate țările, uniți-vă!”.

5 comments

 1. de ce nu au pus motto poezia lui marx dedicata lui lucifer? nu se potrivea cu crucile?

 2. prin 1990 in revista “stiinta si tehnica” publica unu un “reportaj”(de parca i-am cerut noi sa ne raporteze,sa ne aduca ca un cutzulan stirile;nu,era in ton cu propaganda bolshevica post 1989,la fel ar “raporta” si azi):
  -cica intr-o mare universitate americana(nu mai conteaza) era un concurs(studentzesc…..) pentru “cel mai bun poem homosexual”
  -sua e o cloaca,o ghena de gunoi,o hazna,cand incheiem subiectu?!
  d-aia cere statuia libertatii “give me the hungry,the poor…”-are nevoie de SARACIILE PLANETEI,ii minte ca-i face miliardari si-i secatuieste,PUNCT!
  (d-aia ne bagau comunistii in ’80 Dallas-acolo se mintzea,se bea si se futea “la liber”-ISI PREGATEAU CONTINUITATEA,de acolo a invatzat “cum sta treaba”,printre altii,dragnea.)
  repet:
  -sua e o cloaca,o ghena de gunoi,o hazna,cand incheiem subiectu?!

  • Nu e bine ce faci, sunt milioane de americani normali la cap, ii bagi in aceeasi oala cu bancherii satanisti cand spui,, Sua E o cloaca,,

   • SUA A devenit o cloacă mulțumită jidanilor. Povestea cu dați-mi masele șamd a pornit de la un scriitor numit Israel Zangwill. Cu un nume ca ăsta, mai e nevoie de clarificări? Tot el a inventat conceptul de melting pot (multiculturalismul). Politica de imigrație a SUA așa cum a fost ea concepută de fondatori nu accepta decât imigranți din țările anglo-saxone și scandinave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *