Home / Chestiunea Jidănească / Cifrele confirmă că n-a existat un holocaust împotriva jidanilor

Cifrele confirmă că n-a existat un holocaust împotriva jidanilor

Incorect Politic
Mai 20, 2023

 

Cifrele confirmă că n-a existat un holocaust împotriva jidanilor

Cifrele confirmă că n-a existat un holocaust împotriva jidanilor

Via IonCoja:

CEI 5,38 MILIOANE DE SUPRAVIEȚUITORI UITATI AI HOLOCAUSTULUI JIDOVESC

TID a verificat cifrele cu surse iudaice și a găsit doar 4,5 milioane de supraviețuitori și aproximativ 800.000 de jidani morți… încă o cifră îngrozitoare!

Pe parcursul procesului, Käther a acuzat în mod corect regimul sionist german că Își NEGA propria narațiune oficială-„adevăr” cu privire la Holocaustul jidovesc, în special în ceea ce privește presupusul număr de victime ale acestuia. Mai mult, dacă adăugați cei 20.700 de supraviețuitori vii ai Holocaustului jidovesc care au fost compensați de regimul sionist din Austria, atunci știți că UN TOTAL DE 5.381.410 de supraviețuitori vii ai Holocaustului jidovesc au fost compensați financiar sau despăgubiți de către regimurile sioniste din Austria. Germania, Austria și de către regimurile sioniste dispărute din Germania de Vest și Germania de Est.

Motivul pentru care numărul victimelor a fost atât de scăzut în cazul Austriei a fost că populația jidovească a Austriei s-a redus la doar 23.000 până la 31 octombrie 1941 (vezi mai jos). Fondul Național pentru Victimele Național-socialismului din Austria a plătit aproximativ 175 de milioane de euro unui număr total de 20.700 de supraviețuitori vii ai Holocaustului jidovesc. Sioniștii au reușit să pună cea mai mare parte din „vină” asupra Germaniei de Vest (mult mai puțin „vină” asupra Germaniei de Est și cu atât mai puțin asupra Austriei).

Dar această „vină” a fost întotdeauna o minciună, deoarece Crucea Roșie a certificat, de fapt, în 1946, că 104.572 de jidovi au murit în mod tragic în mare parte de tifos (cauzat în mare parte de bombardamentele SUA-GB), dar niciunul dintre ei din cauza genocidului. Cifra Crucii Roșii a fost STANDARDUL DE AUR ORIGINAL înainte de a sosi vreodată revizionismul sionist și sloganul său „Șase milioane”.

În ultimă analiză, 28% din totalul de 373.468 de victime (104.572) au fost jidani, așa cum a fost certificat inițial în 1946 de Crucea Roșie Internațională extrem de meticuloasă din Geneva și reafirmat sau reiterat ulterior de Arhivele Bad Arolsen (citând datele IRC) la 1. ianuarie 1984, așa cum se arată aici: https://i.4pcdn.org/pol/1404691429503.jpg

Când vorbim despre Holocaustul jidovesc, este important să rețineți că termenul REVISIONISM se referă NU la chestionarea Sloganului „Șase milioane”, pe care Madison Ave ni l-a lansat în anii 1970 împreună cu o narațiune falsă, ci mai degrabă la chestionarea IRC-ului original. Gold Standard care a certificat că 104.572 de jidani au murit tragic în Holocaustul jidovesc. Și, de departe, cei mai răi revizioniști și mincinoși au fost întotdeauna sioniștii.

Sioniştii susţin în mod fals că Holocaustul jidovesc a fost „lansat” în ianuarie 1942 la Conferinţa de la Wannsee de la Berlin, dar puteţi citi protocolul sau procesele-verbale – http://Holocaust.umd.umich.edu/news/uploads/WanseeProtocols.pdf – din acea conferință și vedeți singuri că ei dovedesc dincolo de orice îndoială că Wannsee a discutat doar RELOCAREA unor jidani, dar nu a tuturor.

Mai mult, toate propunerile Wannsee privind o posibilă relocare a jidanilor au fost amânate de Adolf Hitler însuși într-un document oficial cunoscut sub numele de Memorandumul Schlegelberger.

Timp de aproape un secol, sionistii au cautat sus si jos un singur document in care Germania a dat ordin de a ucide orice popor pe baza religiei lor, ceea ce era impotriva tuturor legilor NSDAP Germania. Au venit cu un total mare de ZERO de documente, iar „istoricul” sionist Raul Hilberg a fost forțat să admită acest fapt sub jurământ.

Concluzia este că nu a existat NICIODATĂ ORDIN din partea Germaniei de a ucide jidovi.

În plus, la apogeul absolut al puterii NSDAP în ianuarie 1942, numărul total de jidani sub controlul Germaniei era de 4,536 milioane. Acest lucru a fost citat de Procesul-verbal Wannsee; suma poate fi calculată din următorul tabel Wannsee adăugând rândurile Altreich, Ostmark, Ostgebiete, Bialystok , Protektorat Böhmen und Mähren, Generalgouvernement, Lettland, Litauen, Belgien, Niederlande, Dänemark, Griechenland, Frankreich/Besetz Nortzwegentesbiet, Unbestz Nortzwegentesbiet , folosind următorul grafic:

https://de.wikipedia.org/wiki/Datei:WannseeList.jpg

În februarie 1939, Hermann Göring a fondat Centrul Reichului pentru Emigrarea Iudeilor („Reichszentrale für jüdische Auswanderung”), descris în germană aici:
https://de.wikipedia.org/wiki/Reichszentrale_f%C3%BCr_j%C3%BCdische_Auswanderung

Acest Centru Reich a oferit statisticile oficiale pentru emigrația jidovească din ianuarie 1933 până în octombrie 1941, după cum urmează:

 Din 30 ianuarie 1933 până în 31 octombrie 1941, 360.000 de jidani au emigrat din GERMANIA (populația totală de jidani din Germania (numită mai târziu „Altreich”) fusese în jur de 500.000 până în 1933);

 Din 15 martie 1938 până în 14 martie 1939, 147.000 de jidani au emigrat din AUSTRIA în anul imediat următor Anschluss-ului din 13 martie 1938 (populația iudaică totală a Austriei fusese în jur de 200.000);

 Din 15 martie 1938 până în 31 octombrie 1941, încă 30.000 de jidani au emigrat din Austria (numiți mai târziu „Ostmark”);

 În total, 537.000 de jidani (adică 76,7 la sută din totalul populației iudaice de 700.000) au emigrat din Reich-ul german între 30 ianuarie 1933 și 31 octombrie 1941;

 Astfel, numai 23.000 de jidani au rămas în Austria după 31 octombrie 1941, în timp ce numai 140.000 de jidani au rămas în Germania după 31 octombrie 1941 (Germania numită oficial „Altreich” după anexarea Austriei);

 Deci, doar un total de 163.000 de jidani au rămas în întregul Reich german (Germania plus Austria) după 31 octombrie 1941.

Cu alte cuvinte, 76,7% din totalul populației iudaice din Germania și Austria emigrase deja ÎNAINTE de Holocaustul jidovesc, care insa Sioniștii încă pretind în mod fals că a fost „lansat” la Conferința de la Wannsee din 20 ianuarie 1942.

Din punct de vedere logistic, emigrarea jidovească a fost cel mai adesea facilitată după cum urmează: jidanii bogați au plătit cadouri Organizației Mondiale Sioniste (WZO) pentru a finanța călătoria de ieșire pentru jidanii săraci, iar WZO a publicat că a trimis un total de 9,5 milioane de dolari în cadouri de la bogați. Jidani către jidani săraci pentru a-și finanța trecerea de emigrare.

 

Conform Acordului de transfer („Acordul Haavara”) dintre organizațiile sioniste și Germania, naziștii au fost de acord să transfere orice iudeu și bunurile acestuia în Palestina. În paralel, Marea Britanie a emis certificate de transfer pentru jidanii care aveau active de cel puțin 1000 de lire GBP, așa că WZO a folosit doar două valute, fie GBP, fie USD.

Din punctul de vedere al Germaniei, orice jidan care avea un certificat de transfer avea efectiv un SCUT DE PROTECȚIE, astfel încât Germania nu va solicita niciodată unui astfel de iudeu care avea un certificat de transfer să se mute în Germania pentru a locui în altă parte, cum ar fi într-un ghetou sponsorizat de sionişti.

Sioniştii au inclus WZO, CHABAD, sionişti puternici atât din Basel-Elveţia, cât şi din Constantinopol-Turcia, şi Victor Rothschild din Londra. În 1933-39, NSDAP a avut o politică strictă de cooperare cu sioniştii, care, până la urmă, îi plasaseră la putere. Sioniştii au fost cei care au cerut NSDAP să construiască ghetourile pentru a-i ţine separaţi pe jidani de creştinii germani şi europeni şi pentru a preveni alte căsătorii (care era cea mai mare teamă pe care o avea sionismul).

Următorul articol arată modul în care sioniştii au finanţat ghetoul din Theresienstadt şi cum, până la 18 ianuarie 1941, Hitler şi NSDAP li s-a oferit sprijin financiar de către sionişti în persoana teroristului Menachem Begin al organizaţiei teroriste sioniste NMO (National Organizația militară sau Irgun Tsvai Leumi):

https://www.henrymakow.com/adolf_hitler_–_agent_of_zioni.html

Mai târziu, NSDAP i-a ajutat pe sionişti atribuind EinsatzGruppen sarcina principală de a aduna toţi jidanii în orice oraş sau sat est-european şi apoi de a-i transporta în ghetourile sponsorizate de sionişti pentru a-i menţine separaţi şi „puri”. Mai ales în 1923-1939, când controlul și finanțarea sionistă a NSDAP erau cele mai puternice, prioritatea principală pe care sioniștii i-au acordat-o întotdeauna NSDAP a fost să-i mențină pe jidani separați și „puri”, astfel încât numai jidanii „puri” să migreze în „țara nouă”.

Dar asta depindea și de câți jidani ar permite Marea Britanie să intre în Palestina fără o revoltă arabă. Sarcina principală pe care sioniştii i-au dat-o NSDAP a fost să-i transfere pe jidanii din Europa Centrală în Palestina. NSDAP a vrut oricum să scape de jidovi, doar prin relocarea lor, așa că a devenit automat cel mai înflăcărat partid sionist din Europa, motiv pentru care este încă numit NSDAP sionist.

Inițial, sioniștii, care au fost principalii finanțatori ai NSDAP în 1923-1939, au cerut NSDAP să construiască lagăre de muncă și ghetouri pentru pedepsirea jidanilor care au refuzat să migreze „voluntar” în Palestina și, de asemenea, jidanii săraci. Victor Rothschild i-a disprețuit pe jidanii săraci și i-a numit „Schnorrers” (un termen general peiorativ pentru criminalii jidovi) pe care i-a declarat „nedoriți în noua țară [Israel]”, și, prin urmare, mai bine să-i trimită și să-i facă deținuți în lagărele de muncă și ghetouri, ambele dintre care sioniştii au cerut iniţial NSDAP să le construiască.

CHABAD recunoaște că a orchestrat Holocaustul jidovesc

Sionistul CHABAD și sionistul Victor Rothschild s-au dovedit de mult ca fiind cei doi arhitecți principali ai Holocaustului jidovesc. Liderul CHABAD, Menachem Mendel Schneerson, a recunoscut acest lucru în 1994.

În următorul articol din 15 august 1997, din săptămânalul german „DIE ZEIT”, Menachem Mendel Schneerson a recunoscut că “CHABAD a orchestrat Holocaustul jidovesc astfel încât să omoare totalul său de 104.572 de victime jidovești.”

https://www.zeit.de/1997/34/Gott_schuetze_uns_vor_den_Religioesen_

Articolul confirmă:

„Când Rabbi Lubavitcher, unul dintre cei mai faimoși rabini ai generației noastre, a fost întrebat cum s-ar fi putut întâmpla Holocaustul jidovesc când Dumnezeul lui Israel a condus lumea, el a spus că există o ramură putredă în iudaism (care prezintă rele precum căsătoriile mixte sau reforma. iudaismul) CARE A TREBUIE OPRIT DIN FASĂ”. – „Als der Lubawitscher Rebbe, einer der berühmtesten Rabbiner unserer Generation, gefragt wurde, wie der jüdische Holocaust habe geschehen können, wenn der Gott Israels die Welt regierte, sagte er, es habe einen faulen Faulen Ast im Juden Rejuscheden Ast. ), der abgesägt werden musste”.

Trevor Anthony Stokes de la MI5 a dezvăluit cum Victor Rothschild a pecetluit și soarta jidanilor în cel de-al doilea război mondial. Victor Rothschild a declarat: „Nu va mai fi loc în noua țară [Israel] pentru Schnorrer [jidani săraci]”. Asta înseamnă că lagărele de muncă făceau de fapt parte dintr-un proces de selecție darwinian conceput în comun de NSDAP și sioniști (cu ajutorul Marii Britanii sioniste) care prevedea „supraviețuirea celor mai apți (sau mai grasi) jidani”.

Doar jidanii cu active de 1000 de lire GBP (70.000 de lire GBP de acum) puteau lua parte la Acordul Haavara (Transfer). Dar jidanilor săraci și criminalilor jidani nu li se va permite să supraviețuiască acestui Proces de selecție darwinian, în cele din urmă pentru că sionistii doreau ca ei în lagărele de muncă să servească drept „cardul mare de victime”.

Marea Britanie SIONISTA ÎNCHIDE TOATE UȘILE (pentru a întări narațiunea „victimei”)

Dar, în 1939, Marea Britanie a decis să REDUCA numărul de certificate de transfer la 15.000 pe an în următorii cinci ani (1940-1944). Acest lucru a făcut ca certificatele de transfer să fie și mai rare decât fuseseră deja anterior, astfel încât, de exemplu, tuturor jidanilor din Ungaria li s-au alocat doar 50 de certificate de transfer pe lună începând cu 1940 și ar fi mult prea puține certificate de transfer pentru a-i reloca pe iudeii din Ungaria. Ungaria departe de Europa ocupată de germani.

Astfel, în 1939, sioniştii înşişi, în acest caz Marea Britanie sionistă, au fost cei care au restrâns emigrarea jidanilor în Palestina pentru că sioniştii voiau să-i folosească pe jidani, în special pe iudeii săraci, ca pioni, înşelători şi instrumente pentru a crea propagandă rea şi falsă. , în special propaganda de după al doilea război mondial, pentru mitul „victimității” jidovești.

Propunerea Eichmann

La 25 aprilie 1944, cartierul general al SS din Budapesta, Ungaria l-a chemat pe sionistul Joel Brand la Hotel Majestic, unde Adolf Eichmann s-a oferit să-i „vândă” 1 milion de jidani. Singurii bani pe care sioniştii trebuiau să-i plătească erau pentru camioane. Eichmann a cerut un camion la fiecare 100 de jidani și a promis că îi va transfera pe primii 100.000 de jidani la granița cu Spania de îndată ce Brand se va întoarce de la negocieri cu puternicii sioniști din Constantinopol.

Faptul că Germania trebuia să „vândă” 1 milion de jidani până în aprilie 1944 este o dovadă suplimentară că Germania s-a gândit vreodată la MUTAREA poporului iudeu departe de Germania prin orice mijloace posibile. Încă nu există nicio dovadă că orice german s-a gândit vreodată să ucidă jidani, ceea ce era împotriva legii NSDAP.

Oricum, când sionistul Joel Brand a sosit la Constantinopol, sioniştii i-au dat lui Brand un umăr rece, iar acesta a fost nevoit să plece la 10 zile după sosire, pe 5 iunie 1944, fără să fi reușit să prezinte măcar Propunerea Eichmann sioniştilor, ai căror spion fusese.

De altfel, sioniştii au conspirat cu autorităţile turce pentru a-l obliga pe Joel Brand să ia trenul expres Taurus spre Alep-Siria, unde a fost arestat de britanici, încarcerat la Cairo-Egipt, apoi interogat în prezenţa sionistului Moshe Sharett.
Din această Propunere Eichmann, fiecare persoană care gândește știe că SINGURA formulă pe care Germania a avut-o vreodată în considerare pentru „a trata” jidanii a fost să-i mute fizic.

Orice persoană gânditoare știe, că Germania nu a ordonat niciodată „uciderea” unui iudeu și că nicio presupusă „camere de gazare pentru a ucide ființe umane” nu a existat vreodată înainte de sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial.

Camerele de gazare au sevit pentru campania monumentală de propagandă din jurul Holocaustului jidovesc care a avut trei scopuri principale:
1. Întâi, pentru a justifica existența Statului khazar (supremacist) Israel;
2. În al doilea rand să „justifice” Holocaustul arabo-semit, în care sioniştii au genocidat 6 milioane de semiţi arabi (atât musulmani, cât şi creştini) după 1948, „logica” fiind că o „victimă” nu poate fi un ucigaş; și
3. În al treilea rând, pentru a „justifica” suprimarea oricărei cunoștințe despre Holocaustul german, în care puterile sioniste (SUA, GB. RU, FR) au genocidat 39 de milioane de civili creștini germani în 1914-1955.

Mai târziu, în 1944, sionistul Joel Brand a vizitat Clubul Britanic-Egipt din Cairo, unde Walter Guinness („Lord Moyne”) l-a întrebat dacă Propunerea Eichmann este plauzibilă. Brand a răspuns DA, dar Moyne a spus că Marea Britanie va RESPINGE propunerea, argumentând: „Cum vă imaginați asta, domnule Brand? Ce ar trebui să fac cu acești milioane de jidani? Unde ar trebui să ii asez? Cine îi va lua pe acești oameni?”.

Astfel, Marea Britanie sionistă a refuzat să-i salveze pe jidani deoarece sionismul, reprezentat aici de Marea Britanie sionistă, a vrut să-i folosească pe jidani, în special pe cei mai săraci jidani, ca pioni sau instrumente pentru crearea propagandei, în special a propagandei de după al doilea război mondial, pentru mitul „victimității” jidovești.

CONCLUZIE

Începând cu anii 1970, revizioniștii sionişti au armat Sloganul „Șase milioane”, astfel încât să poată extorca miliarde peste miliarde din Germania, Austria și UE și, de asemenea, pentru a putea spăla creierul miliarde de papagali și alti utili-idioti sa dea marturie mincinoasa impotriva Germaniei si a germanilor.

Dar arhitecții auto-admiși ai Holocaustului jidovesc au fost CHABAD, Casa Sionistă a lui Rothschild și sioniştii. Desigur, mulți naziști germani și austrieci au fost foarte răuvoitori și s-au comportat prost, din moment ce si NSDAP era o organizație satanistă, dar șefii sioniști de top erau cei mai răi dintre toți și încă mai sunt.

În ciuda faptului că este un păcat de moarte odios să depuni mărturie falsă împotriva Germaniei și a germanilor, majoritatea papagalilor și a altor idioți utili continuă să regurgiteze Sloganul „Șase milioane” și mitul „camerelor de gazare” ca și cum ar fi „ Adevărat”.
Dar feriți-vă că A DEPUȚI MARȚIUNEA FALSĂ este un păcat de moarte odios.

MATEMATICĂ SIONISTĂ

1. În 2009, când sioniștii au scăzut din numărul lor „oficial” de 6 milioane de morți pe cei 5.381.410 de jidani în viață despăgubiți de Germania și Austria ca supraviețuitori ai Holocaustului jidovesc, au obținut rezultatul „Șase milioane”, un număr extrem de elastic. Deci, Matemetica Sionista a calculat că 6.000.000 MINUS 5.381.410 este egal cu „Șase milioane”;

2. În 2010, când sioniştii au luat numărul 4.536.000 (numărul total de jidani sub control german la apogeul absolut al NSDAP in Germania în ianuarie 1942) şi au scăzut din acesta cei 5.381.410 de jidani în viaţă despăgubiţi de Germania şi Austria ca supravieţuitori vii ai Holocaustul  jidovesc, au obținut rezultatul: „Șase milioane”. Deci, Matematica Zionista a calculat că 4.536.000 MINUS 5.381.410 este egal cu „Șase milioane”;

3. În 1990, când Rusia bolșevic-sionistă „a permis” Poloniei să revizuiască numărul oficial de „adevăr” al morților pentru Auschwitz de la 4 milioane la 1,5 milioane, sioniștii au scăzut de la moartea lor oficială „adevărul” de 2,5 milioane. – taxa de 6 milioane pentru a genera „Șase milioane”. Matematica Sionista a calculat că 6.000.000 MINUS 2.500.000 este egal cu „Șase milioane”;

4. În 1946, când Crucea Roșie a certificat 104.572 de morți jidani în toate lagărele de muncă, niciunul dintre acești jidani nu a murit prin genocid, ci toți din cauza bolilor din cauza bombelor aeriene, sioniștii au adunat toți jidanii morți pentru a obține „Șase milioane”. Deci, Matemetica Sionista a calculat că 104.572 PLUS ZERO este egal cu „Șase milioane”;

În anii 1100, Maimonide a interpretat greșit o traducere greșită a Leviticului 25:10 și a inventat sloganul „Șase dispăruți” ca PRECONDIȚIE pentru ca khazari să fure Palestina de la proprietarii săi de drept arabo-semiți.

Mai târziu, sioniştii au revizuit acest slogan la „Șase milioane dispăruți”, adică CINEVA TREBUIE să sacrifice 6 milioane de jidani lui Satana pentru a îndeplini condiția prealabilă sionistă ca Antihrist („mesia” iudeu) să vină pe Pământ și să acorde Sioniştilor „noua” ordine mondială talmudică în care îi vor ucide sau înrobi pe toţi ceilalţi;

Sloganul „Șase milioane” este unul dintre cele mai ELASTICE numere din istorie. Având în vedere că ei sunt bine conștienți de faptul că MAREA lor PRECONDIȚIE A LUI MAIMONIDE care cere sacrificiul „Șase milioane” de jidani lui Satana NU a fost ÎNCĂ îndeplinită de nimeni în istorie, pare foarte evident că ei înșiși Sionistii de astăzi caută să sacrifice 6 milioane de jidani din Israelul modern. lui Satana; și plănuiesc să facă acest lucru în Armaghedon, numit după Meghiddo din Israel, unde au considerat de cuviință să pună cu voință și intenționat peste 6 milioane de jidani în calea vătămării.

Rețineți întotdeauna că Sloganul „Șase milioane” a făcut doar parte din religia sionistă (urmata și de talmudiști, francmasoni, „iluminați” etc.) care definește marea precondiție pentru „noua” lume talmudică, ordine, care este planificată pentru a da talmudiștilor impunitate de a ucide sau a înrobi întreaga umanitate.

Sursa: https://www.theinteldrop.org/2023/05/14/the-forgotten-5-38-million-survivors-of-the-jewish-holocaust

Traducerea: CD

Nota redacției IonCoja– La fel au stat lucrurile și cu jidanii din Transnistria: câți au murit au fost din pricina tifosului. Din aceeași cauză au murit și zeci de mii de români, civili sau mulitari.

4 comments

 1. Gotfrid Laibniț

  Nu știți nimic. 4536000 minus 5381410 nu e egal cu “Șase milioane” ci cu 7543198, adică aproximativ 7 milioane jumate. Explicația e foarte simplă. Cei care au făcut calculul au folosit numere pe 23 de biți în loc de 32 (probabil au încurcat cifrele între ele) și nu au ținut seama de semn, pentru că 2^23 = 8388608 iar numerele implicate sunt prea mari ca să fie reprezentate în 23 de biți cu semn. Având în vedere că în anul 2010 deja toate calculatoarele foloseau complementul față de 2 pentru reprezentarea numerelor negative, rezultă:

  4536000-5381410 = 2^23-(5381410-4536000) = 7543198

  Mai învățați matematică.

 2. 1. “lagărele de muncă făceau de fapt parte dintr-un proces de selecție darwinian conceput în comun de NSDAP și sioniști (cu ajutorul Marii Britanii sioniste)”
  Nu.
  Lagarele au fost concepute pentru izolarea bolsevicilor si parazitilor care contaminau “corpul” german, nu e nici un darwinism aici.

  2. “… în 1923-1939, când controlul și finanțarea sionistă a NSDAP erau cele mai puternice…”
  Nu a fost nici un control sionist.
  Ideea e preluata din surse nesustinute de realitate:
  “În anii 1920, Hitler s-a prezentat fiscalului german ca un simplu scriitor sărac, care trăia din împrumuturi bancare, cu un automobil cumpărat pe credit.
  Din păcate, înregistrările originale folosite de Hale nu indică sursa veniturilor, împrumuturilor sau creditelor lui Hitler, iar legea germană „nu impunea persoanelor care desfășoară activități independente sau profesioniști să dezvăluie în detaliu sursele de venit sau natura serviciilor prestate. ”

  mai multe dar clare, aici:
  http://www.reformation.org/wall-st-ch7.html

  Sigur ca fara finantare nu potea fi vorba de [vreun] control.
  Faptul ca sionistii aveau ca prioritati puritatea rasiala si adunarea jidanilor intr-un loc ne-german (Palestina) a determinat semnarea acordului Haavara.
  Cum poti crede ca e controlarea lui Hitler prin scoaterea jidanilor din Germania???

  3. “… mulți naziști germani și austrieci au fost foarte răuvoitori și s-au comportat prost, din moment ce si NSDAP era o organizație satanistă, dar șefii sioniști de top erau cei mai răi dintre toți și încă mai sunt.”
  E idealism secularizat, … e evident insa ca venit de la catolici (crestini culturlai, “loviti” de retionalism)
  De aici pana la eticheta pusa de autorii “americani” cu biroul in Simon Wiersenthal Plaza de satanism e distanta lunga.
  In mai multe locuri pute preluarea propagandei talmudistilor babilonieni.
  Asta dovedeste cum se murdareste adevarul (“sa ramana ceva!”) printr-o poveste care imbina elemente verificate cu cu fantezii si concluzii jidanesti… cu se petrece in acest articol, desigur preluat de undeva = https://www.theinteldrop.org/2023/05/14/the-forgotten-5-38-million-survivors-of-the-jewish-holocaust/ fara a fi analizat.
  Cu ocazia recunoasterii temei principale, se infiltreaza disonant cognitiv minciuni care sa creeze ultima amintire, … desigur urata.

 3. Setsuko Thurlow, care are 91 de ani, a calificat summitul G7 drept un „uriaş eşec” şi declaraţia „Viziunea de la Hiroshima asupra dezarmării nucleare” prezentată de participanţi vineri, în prima zi a summitului, drept „o BLASFEMIE la adresa supravieţuitorilor bombei atomice”.

 4. NSDAP era o organizație sionistă? Site-ul ăsta e administrat de Mossad sau put și simplu scrieți tâmpeniile astea ca să vă feriți de închisoare pentru “antisemitism”? Că mereu băgați numai șopârle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *