Home / Chestiunea Jidănească / Cenzura și Iudaismul – Războiul “Evreului” Ronald S. Lauder cu Primul Amendament din America

Cenzura și Iudaismul – Războiul “Evreului” Ronald S. Lauder cu Primul Amendament din America

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 19, 2024

Cenzura și Iudaismul - Războiul "Evreului" Ronald S. Lauder cu Primul Amendament din AmericaRonald S. Lauder

Cenzura și Iudaismul – Războiul “Evreului” Ronald S. Lauder cu Primul Amendament din America

Școala iudaică Lauder-Reut din București a fost fondată de Tova Ben Nun-Cherbis, admiratoare a “evreului” Ronald S. Lauder. Acest personaj promovează cenzura în Statele Unite ale Americii, prin proiecte de legislație care urmăresc anularea Primului Amendament garantat de Constituția Americană.

Spectacol stalinist în Parlamentul României

Luna trecută, Camera Deputaților a devenit sală de judecată. A fost simulat procesul celui supranumit arhitectul Holocaustului. 44 de liceeni de la șapte școli din București și Sibiu au pus în scenă procesul lui Adolf Eichmann, care a avut loc în 1962.

Totul s-a întâmplat în sala de plen a Camerei Deputaților. Scenariul aparține unui dramaturg israelian, iar de regie s-a ocupat Carmen Lidia Vidu, cu sprijinul Operei Naționale București.

 

Legături bolnăvicioase între institutul extremist Elie Wiesel și școala iudaică Laude-reut din București.

STRATINFO arăta în 2023 cum există o conexiune de interese între institutul Elie Wiesel și școala iudaică Laude-reut din București.

Pe deoparte avem un institut neo-bolșevic care împiedică, vânează și anihilează discursul și acțiunea de conștiință națională în zona socio-politică și populară, iar pe de altă parte avem o școală iudaică “multiculturală” care pregătește conform personalul-unealtă viitor pentru administrarea coloniei pe care o dețin sioniștii cu sprijinul militar al SUA.

Faptul că în consiliul de administrație avem cei mai importanți “diplomați români”, dovedește că acestia au fost validați în prealabil de Ronald S. Lauder, ceea ce dovedește (dacă mai era încă nevoie…) statutul real al României.

Nu mai vorbim de prezența liderilor așa zisei BNR, care validează legătura dintre Capital, interesele sioniste și statutul de colonie a unei țări-pradă în care democrația a fost deturnată prin controlul integral al comediei electoraliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *