Home / Educativ / Piatra de temelie a Unirii Tuturor Asociațiilor Naționaliste cu adevărat Patriotice!

Piatra de temelie a Unirii Tuturor Asociațiilor Naționaliste cu adevărat Patriotice!

Alexandru Sicleru
Incorect Politic
Februarie 9, 2021

  CE AM FOST? CE SUNTEM? CE VOM FI?

Ce am fost noi ca popor in decursul mileniilor? Nu cred ca sunt multe popoare care se pot mandri cu trecutul  nostru glorios. Istoria si mai ales preistoria noastra , cei din bazinul iliro-traco-dacic (cum ar spune prof. Mihai Vinereanu), este plina de argumente in acest sens. Ce am fost noi? Poporul nostru a fost datator de civilizatii care si-a lasat amprenta pe vecie in istoria omenirii.  Amintiti-va de civilizatia Cucuteni, Hamangia, Turdas, Boian , civilizatii care au existat in bazinul carpato-danubiano-pontic  cu 5500 de ani I.C! Amintiti-va de civilizatia asazis sumeriana, cand de fapt trebuie citita “simeriana” (in vechime y grecesc se citea *u*), care  ne aminteste de Simeria din Ardealul nostru , pentru ca triburile de pelasgi din regiunea Simeriei au migrat catre Orientul Apropiat. Cititi in acest sens “Dacia Preistorica“ scrisa de N. Densusianu, cartile scriitorului si publicistului Eugen Delcea si o sa va luminati, o sa va mandriti cu istoria noastra fabuloasa.

Am intemeiat civilizatii cand in Vestul Europei, inca era  Epoca Pietrei. Pacatul poporului nostru – daca putem spune asa – a fost ca D-zeu ne-a daruit o tara frumoasa si bogata –  cum alta nu-i – tara care a fost ravnita de-a lungul mileniilor de multe alte popoare. Poporul nostru a trecut prin multe situatii de cumpana de-a lungul istoriei, dar si-a pastrat credinta, limba si traditiile neatinse. Au fost multe situatii, chiar sub cotropitori, dar nu ne-am lepadat de credinta noastra ortodoxa, credinta care ne-a ajutat sa trecem peste multe greutati. Am fost pavaza impotriva otomanilor, secole de-a randul, in timp ce occidentul sfidator si orgolios, se dezvolta. Poate ca asa a vrut D-zeu, altfel toata Europa vorbea turceste.

Ce am mai fost noi ca popor? Pai am fost si neinchipuit de rabdatori, caracteristica care ne-a adus numai rau, lucru care s-a vazut in invaziile de alogeni din sec. XIX-XX.  Acest lucru, aceasta toleranta a fost ca un blestem. Marele om politic Nicolae Iorga, ne-a categorisit,ca ” un popor criminal de tolerant”.  In fata acestei migratii tara a raspuns , in perioada interbelica, cu Legiunea Arhanghelului Mihail, poate cea mai profunda miscare nationalista romana a sec. XX.

Ce suntem noi? Pai suntem si cei care am iesit cu arma in mana , precum luptele de partizani anticomunisti in munti, impotriva instaurarii dictaturii comuniste, dictatura care avea la baza tocmai iudeo-bolsevicii veniti pe tancurile sovietie. Cu toate ca tara noastra prin armata ei, a contribuit decisiv la infrangerea Germaniei hitleriste, totusi eram o tara ocupata de comisarii bolsevici. Mai suntem si cei care am iesit cu piepturile goale la Lovilutie.  Am fost manipulati  si am lasat sa ajunga  la conducerea tarii, urmasii vechilor bolsevici. Incepand cu acel ’89, nici un presedinte roman nu a mai fost instalat la Cotroceni.

De 31 de ani, noi suntem intr-o tranzitie fara sfarsit. Partidele parlamentare prin legislatia emisa sunt total antiromanesti. Economia a cazut, pana la stadiul de colonie. Am pierdut independenta si suveranitatea. Bogatiile solului si subsolului nu ne mai apartin, am devenit “cetateni europeni’ ,vezi Doamne! Scoala, educatia, sanatatea, cultura, economia, absolut totul s-a distrus. S-a distrus cu buna stiinta, se pare ca puterile straine sunt hotarate sa disparem ca popor. Colac peste pupaza, Oculta Mondiala si-a pus in gand sa ne imputineze, generand farsa Covidului, astfel incat se moare pe capete in urma vaccinului. Romania(de fapt Ramania, tara ramanilor) a ajuns groapa de gunoi a Europei, o tara intretinuta, care nu mai are mult si risca sa fie desfiintata. Asta vrei , popor roman? Pana cand sa rabdam, mama ei de toleranta, pana cand? E vorba de lasitate, e vorba de frica?

Oameni buni, ganditi-va ca e vorba de soarta copiilor si a copiilor copiilor vostri, e vorba de viitorul lor. Nu se mai poate! Stop! Ca sa fie durerea si mai mare, zilele acestea a fost condamnat pe nedrept, scriitorul, sociologul si publicistul Vasile Zarnescu in mod criminal, de catre Centrul Pentru Monitorizarea  si Combaterea Antisemitismului, prin vocea evreului Maximilian Marcu Katz, conform legii criminale 217/2015, lege care e discriminatorie, lege care e un atentat la libera exprimare, libertea cuvantului fiind astfel ingradita. Evreii, caci despre ei este vorba, actioneaza pas cu pas si pun presiune legislativa impotriva romanilor. Si noi  ce facem? Nu reactionam? Ce vom fi in continuare?

Pai vom fi romani, cu o tara independenta si suverana  bine ancorata la progresul intregii lumi sau vom da apa la moara organizatiei “Israel in Romania”, organizatie care a pus ochiul pe Romania. Cunoastem foarte bine ca atunci cand Israel vrea ceva , nu este de bine.

De aceea, trebuie sa ne unim, sa contracaram ofensiva evreiasca. Deviza trebuie sa fie UNIRE SI ACTIUNE! Cazul dlui col. Zarnescu, trebuie sa fie piatra de temelie a Unirii Tuturor Asociatiilor Nationaliste cu adevarat Patriotice!

Vasile Zarnescu trebuie sa fie Simbolul Unirii si Idealul de veacuri al romanilor – PACE SI LIBERTATE! De aceea declar sus si tare: SI EU SUNT VASILE ZARNESCU!

 

9 comments

 1. Domnule Alexandru Sicleru,
  Vă mulțumesc pentru aprecierea pe care mi-o arătați, dar, din păcate, ați fost indus în eroare de către articolele defăimătoare ale ignobilului Petru Clej (https://www.incorectpolitic.com/petru-clej-un-ignobil-dezinformator/) și ale agentei C.I.A. Sabina Fati (http://www.trezirealarealitate.ro/2021/02/corul-calomniei-continua-sabina-fati/), actuala directoare a postului de lătrăi „Europa liberă”, înființat de C.I.A., în vremea Războiului Rece. Ju$tiția, pirn instanța Judecătoriei sect. 3, m-a condamnat pentru niște articole (totalizînd trei pagini!), publicate în 2014, și pentru care fusesem reclamat la Parchetul GEneral al Î.C.C..J., în 14 martie 2014, de către impostorul Alexandru Florian -reclamație extinsă și pentru a cuprinde broșura-pamfet SABIN ORCAN $UPORTER, despre cel mai abject „ziarist” din România. Vedeți minuta instanței aici: https://www.incorectpolitic.com/ne-au-varat-in-stalinism-colonelul-vasile-zarnescu-fost-condamnat-la-inchisoare-pentru-ca-a-publicat-studii-despre-holocaust/; https://ioncoja.ro/ce-bucurie-pe-evreii-nostri/.
  Totodată, vă rog – pe dvs., precum și pe toți care se referă laacest subiect – să eliminați din limbajul dvs. cuvîntul „evreu” și să îl înlocuiți cu „iudeu”, îar în paranteză să scrieți ashkenaz.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Domnul Vasile Zărnescu are dreptate, Biblia ortodoxă afirmă că Iisus Hristos era iudeu, nicidecum evreu. Legile de condamnare a antisemitismului se referă la evrei în raport cu ne-evreii. Apelativul “IUDEU” nu intră sub incidența legii.

  • Multumesc pentru aceste informatii si o sa ma conformez intocmai!

 2. Iude asiatice corcite putem sa le zicem?

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Domnule Alexandru Sicleru, ați afirmat “Poporul nostru a trecut prin multe situatii de cumpana de-a lungul istoriei, dar si-a pastrat credinta, limba si traditiile neatinse.”. Cred că ar trebui să reflectați mai mult asupra “păstrării credinței”. Cunoașteți faptul că poporul român a asimilat în timp, și fără să i se impună cu forța, creștinismul ortodox? Cei care sunt declarați “dacopați”, inclusiv de clerul și ierarhia Bisericii Ortodoxe Române, au dreptate. Teologii ortodocși ar trebui să caute spiritualitatea pre-creștină a poporului român, decât să-și adjudece o rădăcină religioasă iudaică, de sorginte rasistă, xenofobă și criminală, a triburilor sălbatice ale lui Israel. BOR ne obligă să ne închinăm unui dumnezeu străin neamului nostru, Dumnezeul lui Israel.
  Românii trebuie să-și descopere adevăratul dumnezeu căruia să i se închine, Dumnezeul Neamului Românesc. Abia atunci românii vor fi biruitori pe pământ și în ceruri!

  • Va salut , d-le Militaru! Referitor la expresia “credinta ortodoxa”, aceasta este general valabila, mai in toata literatura noastra. Este adevarat ca romanii si-au insusit benevol , crestinismul ortodox, de fapt am fost primii crestini, inainte de ase infiinta crestinismul. De ce si-au insusit crestinismul? Pentru ca , in mare parte ideile zamolxiene se intrevedeau in textele crestine. Bineinteles, Adevaratul Dumnezeu nu este Dzeul lui Israel, ci Zamolxe, zeul mos, mult indragit de daci! Va spun un adevar: si eu sunt un traco-dacopat. Dar ca sa ajungem sa ne intoarcem din nou la religia zamolxiana trebuie mult de luptat!

   • sambalaua jewdaica il uraste pe Iisus

    intelepciunea crestina are radacinile in cea a stramosilor geto-daci. lupta dintre Dumnezeu si diavol este veche de la inceputul creatiei. geto-dacii au fost cei care au rezistat cel mai mult in fata triburilor diavolesti migratoare de la est, de aceea e plin de statul de daci in occident si fostul imperiu roman de apus, erau venerati ca cei mai mari intelepti.

 4. sanctiunea internationala=jidania internationala

  jidan se poate spune pentru ca ei insisi isi spun jews.
  iudeu este denumire de origine si nu face dreptate, pe cand evreu este denumirea spiritului lor; evreu inseamna ‘ care trece’ (nomad), care nu are decat legea lui…ei si tiganii.
  Acestia sunt blestemati in veci, nu va temeti. e scris ca Dumnezeu ii va arunca in focul vesnic pe toti, chiar de veti fi omorati pentru dreptate, veti fi inviati si voi iii veti judeca pe ei, asta ii inspaimanta groaznic, de aceea cauta sa isi faca aliati in tre neamurile proaste care inghit grija lor “sociala” pentru neamurile saracite si deposedate de dreptul la autodeterminare. de aceea cauta sa va dezumanizeze si biologic prin pseudomedicina si sufletesc prin ideologie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *