Home / Actualitate / Căți alegători reali mai sunt în România?

Căți alegători reali mai sunt în România?

Incorect Politic
Octombrie 18, 2020

Via Justițiarul:

Biroul electoral central a publicat azi numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente pentru localele din 27 sept 2020. Acest număr, căutat mai ceva decât șirul lui Fibonnaci, este 16.638.493. Atâția alegători suntem.

Țineți minte această cifră: 16.638.493!

Comparați-o cu cifrele de la alegerile de anul trecut și de la referendum – cca. 19 mil rezidenți în România și 600 de mii cu reședința în străinătate.

Urmăriți ce cifre vor fi scoase din joben în decembrie, la parlamentare, în raport de această cifră.

Dacă aveți curiozitatea, intrați pe site-ul Avocatului Poporului. Veți vedea că i se cer explicații oficiale lui Vela pentru că, la referendumul din 2011, eram sub 20 mil, iar acum părem a fi cu cel puțin 2 mil mai mulți (cifre de la INS), în condițiile în care toate statisticile din lume ne dau ca poporul european cu cea mai abruptă involuție demografică, antrenată de exodul economic și de îmbătrânire și spor negativ al populației (nașteri mai puține decât decese). Aici se află sursă celor mai mari fraude electorale, precum și zona de alunecuș riscant al statuilor pandemice, care nu mai știu cum să scoată cămașa cu cifrele panicii.

                                                                                         Gheorghe PIPEREA

3 comments

 1. TREBUIE REINSTAURAT VOTUL MANUAL IN TOATA TARA, SUPUS INSPECTIILOR RIGUROASE FACUTE DE COMISII DE VOLUNTARI ROMANI,
  NESUBMINATE DE ALOGENI DINAUNTRU SAU DE INFILTRATI DINAFARA !

  DAR IN PRIMUL RAND TREBUIE IESIT DIN UE CU ORICE PRET ! NU SE POATE CLADI NIMIC DACA ROMANIA RAMANE IN LAGARUL DE EXTERMINARE UE !

  TREBUIE FACUT OBLIGATORIU SI DE URGENTA REFERENDUM PENTRU A SCOATE TARA DIN UE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FARA SA SCOATETI TARA DIN UE SI FARA VOT MANUAL AMPLU SUPRAVEGHEAT DE ROMANII CU CONSTIINTA DE ROMANI IUBITORI DE TARA, NU SE POATE FACE NIMIC !

  S-A DUS VREMEA PASIVITATII CONFORTABILE !

  STAM CU TOTII CU FATA CATRE PRAPASTIE ! IN TOATE TARILE UE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ORI INTRA TOATA TARA IN MODUL DE LUPTA DREPT UNIC MODUS VIVENDI ET OPERANDI , ORI NE LASAM CU TOTII TRASI PROSTESTE IN MOARTE FARA SA ARATAM DUSMANULUI CE NE POATE PIELEA !

  TOATA LUMEA TREBUIE SA SE INSCRIE IN CLUBURILE PENTRU PORTUL DE ARME LEGAL .
  NU EXISTA ALTA IESIRE DIN SITUATIA ACTUALA !

  ALTFEL SE VOR COMPORTA IOHANNIS , RAFILA, TATARU SI CONGENERII LOR , DACA STIU CA AVEM PISTOALE !

  SI DACA REINTRODUCEM PEDEAPSA CU MOARTEA PENTRU TRADATORII DE TARA CARE AU SCOS-O EI INSISI CU COPITELE LOR DE ABRUTIZATI AI ANTI-OAMENILOR , INCRUSTATI IN CORPUL NOSTRU LEGISLATIV , UNDE EI COLCAIE NESTINGHERITI DE POPORUL COMPLET DEZARMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SA NU UITAM CE NE SCRIA IN REPETATE RANDURI NEMURITORUL PROFESOR GHEORGHE BUZATU , PE BLOGUL ILUSTRULUI PROFESOR ION COJA :

  “SARITI CU FURCILE PE EI CA LA 1907 ”

  CORUPTII INCRUSTATI IN CEAFA ROMANILOR CA SA LE SUGA SANGELE ERAU IN ACELE VREMURI, ACEIASI CA SI AZI !!!

  DE ASEMENI ROMANII TREBUIE SA FIE INVENTIVI SI SA GASEASCA MODURI DE COMUNICARE FARA INTERNET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  “ELE EXISTA !” declara Philippe Ploncard d’Assac poporului francez, cu aceeasi desperare cu care isi ridica unii romani aceeasi intrebare caci in programul dusmanului urmeaza suprimarea nu doar a internetului ci si a electricitatii pentru toti ! A gazelor, a apei, a hranei !

  Armageddonul vine sigur caci sa speram, lumea se va trezi si va lupta aprig la nevoie !

  DE ACEEA POPORUL ROMAN ARE NEVOIE DE PISTOALE SI DE REINTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA PENTRU TRADATORII DE TARA !

 2. nu era de ajuns că la conducerea țării sunt numai alogeni, acum deja ne aflăm la fază în care africanii și asiaticii sunt aduși cu sutele de mii: https://www.youtube.com/watch?v=V4xuZ2APutU (iar TVR se bucură de asta).

  • FILMUL ACESTA NU POMENESTE NIMIC DESPRE IMIGRANTII INVADATORI CARE IN MAJORITATE VIN FARA SCOALA SAU MESERII SI CARE VIN SA FIE SUBVENTIONATI SOCIAL DE CATRE STATUL ROMAN DIN CLIPA IN CARE AU TRECUT GRANITA ILEGAL .

   MAJORITATEA FIIND MUSULMANI – NUUU CRESTINI, CARE-S FOARTE PUTINI LA NUMAR – INCEP SA SE COMPORTE CA IN FRANTA SAU GERMANIA SAU ANGLIA UNDE INCEP SA UMPLE TARA CU MOSCHEI SI SA IA LA BATAIE FEMEILE DE PE STRADA DACA LI SE PAR LOR IMBRACATE NECORESPUNZATOR CU STILUL LOR SI RELIGIA LOR . BA IN ENCLAVELE MUSULMANE DE PESTE TOT AU INTRODUS SI LEGEA SHAARIIA PENTRU “DOMESTICIREA” FEMEILOR PRIN UCIDERE CU PIETRE CACI NICIO TARA GAZDA NU-I CONTROLEAZA DEOARECE POLITIA NU PATRUNDE IN ENCLAVELE LOR MUSULMANE –

   IN PLUS, ATACURILE DE PE STRADA IN TOATE ACESTE TARI, ASUPRA BARBATILOR DE CULOARE ALBA, INCLUSIV A COPIILOR ALBI CARE IES DE LA SCOALA , SE INDESESC CA NUMAR ODATA CU CRESTEREA IMIGRATIEI NECENZURATE , IN STIL TSUNAMI, IN TOATE TARILE EUROPEI ZISE EU !

   MULTI SUNT STIMULATI SA ATACE CRESTINII ALBI DIN SCOLI – SE ADUNA CATE 5-6 SI BAT ADOLESCENTII POPOARELOR GAZDA, ATUNCI CAND ACESTIA MERG ACASA DE LA SCOALA !

   EU VORBESC AICI DESPRE IMIGRATIA NECONTROLATA SI IN NUMAR ATAT DE MARE INCAT IMIGRANTII DEVIN NEASIMILABILI DE CATRE POPORUL GAZDA .

   BANII CARE SUNT ALOCATI DE STATELE EU AR TREBUI CHELTUITI PENTRU A EDUCA TINERETUL POPOARELOR GAZDA ASA INCAT COPIII BASTINASILOR EUROPENI SA NU RAMANA ANALFABETII CARE SE DUC LA SPARANGHEL SA-I FIE SCLAVI TROTZKISTEI ANGELA MERKEL SI HAITELOR EI DE PARAZITI CARE-SI ZIC NEMTI SI NU-S DECAT NISTE URATORI DE NEMTI, TOTI ALOGENI CA SI CEI CE S-AU INCRUSTAT IN CEAFA ROMANILOR DE ZECI DE ANI CA SA LE SUGA SANGELE , BA FACAND AZI SI TOT POSIBILUL CA SA DISLOCE POPORUL ROMAN DIN TARA LUI SI SA-L INLOCUIASCA CU IMIGRANTI ILEGALI !

   ADICA CU CRIMINALI CACI SUNT INVADATORI CARE TREBUIESC PEDEPSITI NU ALIMENTATI CU PENSIILE FURATE BATRANILOR DIN ROMANIA CARE AU MUNCIT O VIATA INTREAGA IAR AZI SCORMONESC IN GUNOAIE CACI MOR DE FOAME !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *