Home / Actualitate / Cătălin Berenghi IESE PE TEREN Împotriva lui Klaus Iohannis

Cătălin Berenghi IESE PE TEREN Împotriva lui Klaus Iohannis

Incorect Politic
Septembrie 12, 2019

Alegerile prezidențiale din 2019, colorizat.

RăzboiulInformațional:

Cătălin Berenghi transmite un mesaj dur lui Klaus Iohannis Plăvane, respectă Constituția și legea electorală!”

 Cătălin Berenghi unul dintre candidaţii „mai mici” a decis să protesteze împotriva tupeului candidaţilor „mari”. Acesta îl somează pe primul candidat care şi-a instalat panouri ilegale Klaus Iohanis, scriind pe unul dintre bannerele lui Iohannis următorul mesaj:

“Plăvane, respectă Constituția și legea electorală!”

Conform Legii Electorale 370/ 2004 şi Calendarului Electoral, campania începe pe 12 octombrie, nu de la începutul lunii august. Cu toate acestea o serie de candidaţi au început campania cu o lună mai devreme. Mai mult aceştia nici măcar nu au dovedit că sunt capabili să strângă cele 200.000 de semnături necesare confirmării candidaturi.

Nu este prima acuza la adresa lui Iohannis de inlcalcare a legii

 Klaus Iohannis nu este la prima încălcare a legii, astfel când era primar al Sibiului ong-ul condus de domnia sa, a chemat în judecată primăria condusă tot de Iohannis pentru a revendica bunurile unei organizaţi naziste. Organizaţia cu pricina fusese condamnată la Tribunalul internaţional de la Neunberg pentru participare la Holocaust iar România a fost obligată să o dizolve. Domnul Iohannis primar al Sibiului la acea dată, nu a apărat interesele municipalităţi în tribunal şi astfel procesul a fost câştigat de organizaţia condusă la nivel naţional de domnul Iohannis.

Articolul nostru aici: Avem sau nu un președinte nazist ?

 Iohannis a devenit cunoscut pentru declarația făcută unui reporter care l-a întrebat, cum de alti profesori nu au si ei 6 case, acesta a răspuns ironic: „ghilion”. Cele 6 case obținute din „meditații”, de domnul Iohannis sunt un alt motiv de acuze la adresa sa.

Anul acesta stafful electoral al domnului Iohannis a umplut oraşele ţării cu afişe electorale deşi compania începe pe data de 12 octombrie. Organizatorii campaniei se comportă ca şi când legea nu ar exista. Organele competente ii somează sa înlăture panourile ilegale iar aceștia nu fac nimic.

chjghgh - Cătălin Berenghi transmite un mesaj dur lui Klaus Iohannis

SURSE:

# FaceBook

Filmul lui Catalin Berenghi

*

Nota redacției I.P.: Klaus Iohannis nu este “nazist” și nu a dat nici o indicație cum că ar avea simpatii față de ideologia național socialistă. Pentru a evita polemici în legătură cu poziția unor autori cu privire la “Iohannis nazistul”, ceea ce cred eu este că atunci când unii autori fac referire la apartenența lui Iohannis la F.D.G.R. și aduc în discuție holohoaxul împreună cu deciziile anti-justiție ale Tribunalului internaţional de la Neunberg, autorii subliniază acest lucru pentru a evidenția ipocrizia sistemului care consideră “naziștii” ca fiind răi, dar atunci când e “nazistul nostru” devine bun. 

One comment

 1. Nuremberg – spectacol stalinisto-talmudist.
  ….
  Ca sa se inteleaga ce sens are asocierea termenilor “national” si “socialist” de unde s-a creat prescurtarea NAZI este bine sa citam sursa, fie prin redarea unui interviu, comentat de reporter:
  https://www.theguardian.com/theguardian/2007/sep/17/greatinterviews1
  Great interviews of the 20th century
  Adolf Hitler
  ‘No room for the alien, no use for the wastrel’
  si
  https://pics.me.me/hitlers-definition-of-socialism-a-socialist-is-one-who-serves-14845086.png
  https://s3media.247sports.com/Uploads/Assets/453/981/7981453.jpg
  https://pbs.twimg.com/media/D9nFbnJVAAAmS5b.jpg
  https://pics.me.me/national-socialism-jes-not-fascism-the-main-difference-between-national-23053946.png
  ——
  Cititorul ne-documentat va incepe sa inteleaga importanta folosirii cuvintelor, in sens firesc si nu deformat, pervertit, “Marx-ian” si nu “marxist”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *