Home / Chestiunea Jidănească / Cărţile marxiste ale bolșevicului Radu Florian, baza ideologică a vînătorii de fascişti

Cărţile marxiste ale bolșevicului Radu Florian, baza ideologică a vînătorii de fascişti

Incorect Politic
Februarie 7, 2021

 

Comentariu iscălit de “Naționalistul”, cu surse de pe rostonline:

Cărţile marxiste ale lui Radu Florian, baza ideologică a vînătorii de fascişti

La emisiunea lui Rareş Bogdan, de la Realitatea TV, Alexandru Florian, directorul Institutului „Elie Wiesel”, a refuzat să stea la aceeaşi masă cu Florin Dobrescu, secretarul general al Fundaţiei „Ion Gavrilă Ogoranu”, pe motiv că acesta i-ar fi atacat familia.

Stânga – Alexandru Florian.  Dreapta – Florin Dobrescu

De fapt, Florin Dobrescu scrisese ce ştia toată lumea: că tatăl lui Alexandru Florian, Radu Florian, a fost un ideolog comunist care a stîlcit multe conştiinţe, atît înainte de 1989, cît şi după. Şi pentru aducere aminte, iată cîteva dintre cărţile publicate de profesorul de marxism:

– „Teoria marxist-leninista a revolutiei socialiste”, de Radu Florian, Editura Politica, 1961
– „Dialectica dezvoltarii societatii capitaliste: prelegeri de socialism stiintific”, de Radu Florian, Editura Didactica si Pedagogica, 1969
– „Reflectii asupra filosofiei marxiste”, de Radu Florian, Editura Politica, 1974
– „Procese definitorii ale dezvoltarii societatii socialiste”, de Radu Florian, Editura Stiintifica si Enciclopedica, 1975
– „Introducere în teoria marxista a determinismului social”, de Radu Florian, Editura Stiintifica si Enciclopedica, 1979
– „Antonio Gramsci, un marxist contemporan”, de Radu Florian, Editura Politica, 1982

Alexandru Florian a fost educat în spiritul acestor lucrări de căpătîi ale tatălui său, lucru evident în toate susţinerele publice ale celui care conduce azi „vînătoarea de fascişti”. Avînd în vedere că „reacţionarii”, fie ei legionari sau doar naţionalişti-creştini (precum Mircea Vulcănescu ori Sandu Tudor, care totuşi au fost condamnaţi cu eticheta de legionari – pentru care şi azi sînt puşi la index), au văzut în comunism cel mai mare pericol al secolului XX şi s-au ridicat contra lui, e natural ca şi astăzi să fie vînaţi de alde Florian. Nu e nici o problemă, dar măcar să nu ne ia de proşti stimabilul şef al Institutului „Elie Wiesel”, pretinzînd că luptă pentru democraţie. Nu, tovarăşul Florian luptă pentru impunerea unei viziuni la care tatăl său a muncit cu sîrg şi împotriva tuturor celor care i-ar putea sta în cale, recte tradiţionaliştii, conservatorii, patrioţii şi creştinii pe care îi expediază sub numele de „legionari” – deja defăimat de generaţia lui Radu Florian.

2 comments

 1. Marxismul este proiect iudaic, de destabilizare a oricarei societati ne-iudaice, tocmai prin contaminarea cu imoralitatea iudaismului si dividerea societatii prin antagonizare.
  Etapa ideologica “proletariat-burghezie” este continuata cu succes aproape fatal de culturalismul pesimist “minoritati-majoritate”.
  Minoritatile sint jidanii, coloratii, homosexualii (de fapt toti degeneratii sexuali) si feministele.
  Majoritatea este “restul” mai numeros dar muncitor si linistit si care nu se organizeaza pentru “lupta de clasa” declansata prin mass-media.
  Reusita are la baza atat distrugerea invatamantului prin educatie marxista, anti-crestina si anti-nationala cat si prin mediul pseudo-cultural, pervertit moral si deformat intelectual.
  —-
  Cand “dai” in marxism, “dai” in jidan.
  Cand reclami camataria, adica dobanzile (mari sau mici, tot camatarie este ca nu poti tipari bani!), “dai” in jidan.
  Cand declari ca iti iubesti tara, dai in jidan ca el este “international”, asa ii zice Torta ca el e stapan peste tot si nu-i place sa spui “noi sintwm tem pe veci stapani!”
  Cand marturisesti credinta crestina – doar ortodoxa, “dai” in jidan ca el a fost demascat in fatarnicia si rautatea lui nascuta din viclenie draceasca si e stiut ca a infruntat lui Dumnezeu si a crucificat pe Fiul Sau.
  Cand nu vrei sa te imprumuti international, “dai” in jidan – ca asta e forma prin carte iti ia averea FIZICA, cu dobanda pe care nu ai de unde sa o platesti (in realitate) fiindca tu NU TIPARESTI BANI!
  Cand iti cresti copiii cuminti si ii inveti sa se fereasca de isipite, “dai” in jidan fiindca nu mai poate sa-l corupa: sa-l foloseasca drept “coada de topor” sau sa violeze copiii si fecioarele sarace.
  … si celelalte.
  Orice ar face, crestinul este dusmanul de moarte iar civilizatia “alba”, crestina (fie duhovniceste, ortodox, rasaritean… fie cultural, apusean/occidental) trebuie distrusa, asa cum s-au jurat lui Ba’al ca vor face cand imperiul lor satanist a fost distrus. (vezi Frankistii, secta Sabateeana…)
  Adevarul este dusmanul jidanului si – in consecinta – al marxistului.
  ——————–
  Daca privesti si nu “vezi”, platesti si [nici macar] nu stii de ce…
  Nu mai cumpara “kosher” ca platesti sluga Satanei sa-l batjocoreasca pe Hristos.
  Nici “halal” – aceeasi dracovenie.
  Sa-si vanda produsele in magazine “ritualice”, cu semn pe usa, sa-si atraga clientii, nu sa vanda ascuns si nici sa nu mai santajeze producatorii cu blocarea comerciala… “nu merge”, … “e scump”, … “vei avea mai bune vanzari daca te atestam kosher”…
  ————-
  Cititi pe Nicolae Paulescu…:
  https://ro.wikisource.org/wiki/Spitalul,_Coranul,_Talmudul,_Kahalul_%C8%99i_Francmasoneria

 2. Ce se naște din pisică,
  Șoareci mănâncă … să nu uităm asta ! ! !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *