Home / Chestiunea Jidănească / Carte Despre Uciderea Copiilor Neevrei Devine Bestseller în Israel

Carte Despre Uciderea Copiilor Neevrei Devine Bestseller în Israel

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 1, 2019

Astăzi am găsit o captură a unei știri din 2009 pe care am verificat-o, regăsind titlul pe un forum și pe un blog, articolul original dispărînd în neant.

Vezi cum e un popor după ce consumă, inclusiv literatură.

Nu-i de parcă mai trebuiau dovezi, după câte s-a aflat despre poporul iudeu, dar această știre este încă o confirmare că acest popor este unul crud, criminal și terorist, ridicându-se la rangul de dușman al omenirii.

5 comments

  1. A intuit Eminescu bine ce e cu astia…inca de acum 160 de ani

  2. “TOB SHEBBE GOYIM HAROG!” – Chiar si cel mai bun gentile trebuie ucis!
    Talmud, Sofrim, 15:10 R.

  3. Cornel-Dan Niculae

    Deşi maşina de propagandă evreiască a negat întotdeauna, cu vehemenţă, existenţa reală a „omorurilor rituale“ a copiilor creştini, cercetători evrei de astăzi recunosc că „există o urmă de adevăr“ în acest „mit“. Astfel, profesorul evreu Ariel Toaff, care predă istoria medievală şi renascentista la Universitatea Bar Ilan din Israel, şi care este fiul fostului rabin-şef al Romei, Elio Toaff, a făcut astfel de afirmaţii în cartea sa intitulată Pasqua di sangue, apărută în 2007.
    În carte, Ariel Toaff, aduce dovezi istorice pentru cazurile vehiculate în secolul al XV-lea, conform cărora unele comunităţi evreieşti, atât din Austria cât şi din Italia, au sacrificat copii creştini pentru a le folosi sângele în prepararea acelei pâini speciale numită matzot, mâncată la Paştele evreiesc. Cartea lui Toaff a provocat un scandal în februarie 2007, când un alt renumit istoirc evreu, Sergio Luzzatto, profesor la Universitatea din Torino, a confirmat spusele lui Ariel Toaff, publicându-şi opiniile într-un articol publicat în cotidianul Corriere della Sera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *