Home / Internațional / Ca pe vremea legionarilor! Naționalist francez care a participat la Tâncăbești este arestat abuziv de autoritățile din Franța

Ca pe vremea legionarilor! Naționalist francez care a participat la Tâncăbești este arestat abuziv de autoritățile din Franța

Incorect Politic
Septembrie 5, 2023

Naționalist francez care a fost prezent la Tâncăbești este arestat abuziv de autoritățile din Franța

Ca pe vremea legionarilor! Naționalist francez care a participat la Tâncăbești este arestat abuziv de autoritățile din Franța

Naționalistul francez Yvan Bendetti, care a fost prezent la comemorarea de la Tâncăbești, a fost arestat abuziv în Franța, unde jandarmii i-au blocat accesul într-un cimitir. Abuzurile jandarmeriei și a poliției din Franța ne aduc aminte de abuzurile jandarmeriei de pe vremea legionarilor.

Via Buciumul:

Yvan Benedetti, președintele mișcării „Les Nationalistes”, a fost oprit de slugile Republicii în această dimineață la cimitirul Thiais din Paris, în timp ce se pregătea să depună o coroană de flori la stela lui Pierre Sidos, fondator al „Oeuvre Française”, care a murit pe 4 septembrie 2020 după o viață dedicată luptei naționaliste.

Un cordon de aproximativ douăzeci de jandarmi a împiedicat accesul în cimitir, iar un al doilea cordon de poliție a înconjurat mormântul lui Pierre Sidos. Un grup de stângiști dădea târcoale cimitirului, provocându-i pe activiștii naționaliști și acționând ca forță de sprijin pentru comandamentul de poliție din Paris.

Acest nivel de represiune este fără precedent și arată febrilitatea și nebunia sistemului. La fel ca în Spania, regimul nu ezită să își trimită miliția să ocupe cimitirele. Dar ei nu vor reuși să ne frângă determinarea de a ne învinge dușmanii politici! Noi vrem să rămânem francezi.

Pentru moment, camaradul nostru Yvan Benedetti este încă în custodia poliției. Vă vom ține la curent cu rezultatul.

Pentru a ne susține în lupta noastră:
➡️ https://www.les-nationalistes.com/nous-aider/

One comment

  1. e un interes mai larg al “stângiștilor”, al satanelor-vor sa interzica cultul mortilor, asta au facut si in plandemie; singurul lor SCOP este batjocorirea omului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *