Home / Actualitate / Bravo! Cinste protestatarilor români pentru libertate! RESPECT!

Bravo! Cinste protestatarilor români pentru libertate! RESPECT!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 15, 2020

Iată dovada vie că țara nu-i pierdută.

români pentru libertate

 

Salut pe cei câteva sute de Români curajoși, iubitori de libertate și conștienți de drepturile lor, care au ieșit în stradă sfidând dictatura unui guvern iresponsabil, format din alogeni, care au ucis economia arestând la domiciliu milioane de români în ultimele două luni.

români pentru libertate

Cei din Piața Victoriei sunt un exemplu, tocmai de aceea au fost denigrați de presa vîndută, prin mercenarul Cristian Tudor Popescu, care pe timpul emisiunii de pe Digi24 nu a încetat să discrediteze protestatarii cu tot felul de acuzații, ba erau sponsorizați de Rusia, ba erau conspiraționiști care cred că turnurile 5G cauzează coronavirus, ba erau “inteligenți asimptomatici” , ba “bipezi”. Discursul său era unul polarizator, urmărind dezumanizarea participanților, insistând că “aștia sunt oameni cu care nu se poate susține niciun dialog rațional”.

Cristian Tudor Popescu a personificat un veceu înfundat care dă cu rahat pe afară, iar televiziunea Digi24 a reprezentat ventilatorul care împrăștie rahatul peste societatea românească.

Această ură se regăsește printre postacii care cer poliției “să aducă tunurile” pe protestatari. Noaptea minții!

Cei din stradă trebuie să știe că reacțiile pe care le-au generat, ura pe care au declanșat-o, acestea sunt semne de disperare din partea falsei elite a cosmopoliților globaliști și golemii lor.

români pentru libertate

Adevărul este că această falsă elită se teme de o masă critică, iar acțiunile nucleului de câteva sute de români conștienți poate duce la atingerea acestei masei critice. Mesajul lor s-a răspândit pe rețele, au fost transmisiuni în direct, mâine va avea loc un nou protest la ora 17.00 și este posibil ca numărul participanților să crească.

Scopul denigrării CTP-iste este decredibilizarea protestatarilor pentru a nu atrage mai multă lume în stradă. O capcană psihologică de descurajare a gânditului împotriva “surselor oficiale”, adică a liniei de partid. Defapt întregul scenariu cu starea de urgență a fost folosit pentru a induce traume psihologice la nivel de popor. Guvernanții nu sunt atât de cretini încât să creadă că un român cu salariul mediu își permite o amendă de două sute de milioane de lei vechi. Traiesc în aceeași țară, știu care sunt prețurile și condițiile, așa că refuz să îi suspectez de o imbecilitate așa mare, mai degrabă este vorba despre rea credință. Logic este că știau că amenzile nu se vor putea plăti, poate știau și că vor fi declarate ilegale la un moment dat, dar nu acesta era scopul lor, nu banul era miza. Scopul era inducerea fricii, terorizarea cetățenilor, crearea unei stări de apăsare și panică.

Gata cu teroarea! În stradă pentru drepturile garantate prin Constituție și date de la bunul Dumnezeu din cer!

Felicitări din nou tuturor celor din Piața Victoriei, sunteți minunați!  Nu vă lăsați!

 

5 comments

  1. Felicitări acestor mari români! Ei sunt copiii națiunii române, Bravo!!!

  2. Bravooo! Vă iubesc!!! NU VĂ LĂSAȚI DUMNEZEU SĂ VĂ DEA SĂNĂTATE! SUNTEȚI RĂZBOINICII NOȘTRI!!!

  3. Alexandru Balcu

    Hristos a Inviat! Din partea mea, Cinste mai ales Parintelui Emanuel Ganciu (il vedeti in foto 2 cu icoana Mantuitorului in brate), a fost singurul preot care astazi a fost alaturi de noi.

  4. ce CHAD e tipul din poza de la final

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *