Home / Chestiunea Jidănească / Botoșani: Reeducarea elevilor la cheremul institutului terorist Elie Wiesel

Botoșani: Reeducarea elevilor la cheremul institutului terorist Elie Wiesel

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 19, 2023

Botoșani: Reeducarea elevilor la cheremul institutului terorist Elie Wiesel

Botoșani: Reeducarea elevilor la cheremul institutului terorist Elie Wiesel

Se pare că antiromânii de la institutul terorist Elie Wiesel, denumit după un impostor dovedit, fac un tur al reeducării naționale, după ce au vizitat școlile din Constanța, acum au primit intrare în școlile din Botoșani.

Scopul? Inocularea  în mințile tinerilor români a sentimentului de vinovăție față de istoria națională, cu lupte si jertfe.

Aceștia nu s-au mulțumit cu prezența în sălile de clasă, ci au instalat panouri în oraș, în așa fel încât să atragă atenția populației largi.

Mai pe șleau, scopul este circumcizia cerebrală, tăierea împrejur la creier a tinerelor generații. Condiționarea lor să NU apere interesele neamului din care fac parte.

Acest institut are intrare liberă în școli, se deplasează prin țară, produce materiale propagandistice, intimidează edituri să anuleze evenimente, fac presiuni pe lânga primării să retragă cetățenii de onoare, înlătură plăci memorialistice, schimbă denumirea podurilor și a străzilor, etc. Toate aceste deplasări, proiecte și acte de terorism cultural sunt finanțate din bani de la bugetul statului, adică banii noștri.

Ce fel de țară este România?

Ce fel de țară finanțează denigratori și reeducatori împotriva propriei istorii și culturi?

O țară ocupată.

O colonie iudaică.

 

One comment

 1. SA NU UITAM REFUZUL KAZARILOR TALMUDISTI DE A DISCUTA ARGUMENTATIA LOR ASUPRA HOLOCAUSTULUI IN FATA TELEVIZOARELOR INTERNATIONALE !!!
  ASTA SPUNE TOTUL DESPRE CINSTEA LOR .
  ESTE O MARE RUSINE SI ABJECTIE DIN PARTEA GUVERNANTILOR ROMANI – si internationali !!! – CA NU CER PRIN JUDECATA O DISPUTA INTRE ISTORICI SI CERCETATORI STIINTIFICI , PE DE O PARTE SI ACEASTA ORGANIZATIE COMUNITARISTA, SUPREMATISTA(“poporul ales” )DE ACTIVISM ETNIC FORTAT, IMPUS PE BAZA DE LEGI LIBERTICIDE IMPORTATE DIN FRANTA ( legea FABIUS-GAYSSOT – profesorul Robert Faurisson declara ca a fost inventata special ca sa-l bage pe el eventual la inchisoare, ca prima victima – desi a decedat inainte ca mai multe procese sa se fi incheiat) Fabius fiind un criminal care a permis sa se distribuie sange infectat celor in necesitate de transfuzii, in toata Franta, cu multe decese urmand acestui act al lui, el insusi un impostor comunist multimilionar; Gayssot, tot un comunist , de aceeasi faina).
  FAPTUL CA EI IMPUN PRIN JUDECATORI DICTATI DE CATRE ORGANIZATII ETNICE IUDAICE, DECI DINAFARA TRIBUNALELOR , COMANDA DE A CONDAMNA REVIZIONISTII LA INCHISOARE, PENTRU “DELICTUL DE OPINIE” PRIN LEGI LIBERTICIDE CU TOTUL SPECIFICE DOAR TIMPURILOR NOASTRE, TOTALITARISTE (vezi cine a impus vaxxurile netestate si letale, prin 200 de guverne pe tot mapamondul si intelege cine dicteaza guvernele din umbra) SI VEI INTELEGE CA NU-I INTERESEAZA ADEVARUL ISTORIC ADEVARAT – SI DECI, DECE EVITA DISPUTELE ISTORICE TELEVIZATE !!!
  ABSOLUT TOTI REVIZIONISTII CER TELEVIZAREA DISCUTIILOR ADUSE IN FATA PUBLICULUI LARG PRIN TRANSMISIILE TELEVIZATE !!!
  ESTE PROBA DE LITMUS CEA MAI CLARA LA NIVEL CHIMIC INTERNATIONAL CA ACESTE LEGI LIBERTICIDE NU RESPECTA DREPTURILE OMULUI LA OPINIA BAZATA PE PROBE CRIMINALISTICE AUTENTICE .
  FAURISSON A ARATAT PRINTRE ALTELE PLANUL AUSCHWITZULUI UNDE “CAMERELE DE GAZARE”(improvizate dupa razboi cu tevi adaugate dupa terminarea razboiului) SE AFLAU PREA APROAPE DE CUPTOARELE DE ARDERE A CADAVRELOR, CA SA NU IA FOC IMPREUNA, IMEDIAT DUPA PORNIREA CUPTOARELOR DE INCINERARE A MORTILOR ! CACI GAZUL CU CYANIDE ESTE EXTRAORDINAR DE INFLAMAMABIL !!!
  DE ASEMENI AMERICANII SURVOLAU SI FOTOGRAFIAU LAGARELE TOT TIMPUL SI AR FI TREBUIT SA VADA MORMANELE DE CADAVRE GAZATE ASTEPTAND SA FIE ARSE IN CREMATORIILE MULT PREA MICI PENTRU CIFRELE INDICATE DE LITERATURA HOLOCAUSTICA OFICIALA .

  Ca sa dam doar doua exemple factice care contrazic cifrele oficiale .Gazul albastru cyclon B ramane imprimat pe pereti 200 de ani dupa folosire . Doctorul in chimie, Germar Rudolf a fost bagat la inchisoare pentru ca a sustinut ca acest gaz lasa urme albastre pe pereti, urme ce nu s-au gasit in asa zisele camere de gazare . ETC ETC ETC .

  OARE CATI OAMENI NEVINOVATI, DORITORI DE ADEVARUL ADEVARAT , VOR MAI FI HAITUITI PRIN TRIBUNALELE LUMII SI ALE ROMANIEI, DOAR PENTRU CA ISI CER DREPTUL LA ADEVARUL ISTORIC , DEJA DEMONSTRAT CRIMINALISTIC ???

  ELIE WIESEL ESTE UN IMPOSTOR DEMONSTRAT : CU CE DREPT MAI FIINTEAZA ACEST INSTITUT TERORIST IN ROMANIA ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *