Home / Internațional / Bolo Yeung Revine să Facă Ordine, în Brunei!

Bolo Yeung Revine să Facă Ordine, în Brunei!

Iancu Breban
Incorect Politic
Aprilie 5, 2019

Bolo Yeung în Brunei

Acest Bolo Yeung maro este prezentabil, bogat, poartă uniforma cu eleganță și atârnă sodomiții ostentativi de funie.

Unde-i secția de votare?

Nu știu dacă am menționat deja acest subiect, dar nu am nicio problemă cu implementarea, în cele 57 de state islamice, a legii Sharia sub forma ei cea mai radicală.

Îmi pare logic,  natural.

Și trebuie să recunosc că curajul Sultanului din Brunei, care sfidează deschis imperialismul iudeo-sodomit cu determinare, forță și încredere, îmi stârnește admirația și respectul.

Valeurs actuelles (media jidovit progresist):

În timp ce multe personalități și politicieni denunță metodele sultanatului din Brunei, liderul persistă și semnează!

O aplicare strictă și fermă a legii Sharia. Acesta este ceea ce sultanul din Brunei dorește să impună. Prin punerea în aplicare a celor mai dure sancțiuni ale legii islamice, conducătorul dorește să asigure perenitatea conservatorismului în statul Brunei.

Noua legislație a acestui mic stat bogat în hidrocarburi ar trebui să intre în vigoare miercuri, 3 aprilie. Brunei va deveni prima țară din Asia de Sud care va aplica Sharia la nivel național, pe modelul Arabiei Saudite.

Printre măsurile care vor fi aplicate se regăsesc, pedepsirea pentru homosexualitate, adulter și amputarea unei mâini sau a unui picior în caz de furt. Violul va fi, de asemenea, pedepsit cu moartea, la fel ca și insultele față de Profet, care se va aplica atât musulmanilor, cât și ne-musulmanilor. Statul a anunțat în 2013 introducerea treptată a legii islamice, însă a amânat punerea sa în aplicare până în 2019. Acum se face.

În fața acestei noi politici, furia este răspândită pe tot globul. Săptămâna trecută, actorul Georges Clooney și cântărețul Elton John, au cerut boicotarea celor nouă hoteluri de lux din Brunei. Luni, 1 aprilie, ONU a denunțat: “pedepse crude și inumane” și a solicitat anularea acestor dispoziții. În Franța, ministrul Afacerilor Externe, Jean-Yves Le Drian, a cerut sultanatului să “abandoneze acest proiect și să-și mențină moratoriul de facto vizavi de pedeapsa cu moartea din 1957”.

Bolo Yeung în BruneiElton “Faggot” John

Bolo Yeung în Brunei

Ca și cum Hollywoodul degenerat și pedofil, prin vocea unui sodomit ca Elton John sau a unui ipocrit globalist multiculturalist precum Georges Clooney (cripto-sodomist), ar avea cea mai mică influență asupra unei petro-monarhie sunnite?! Mă rog, ei știu foarte bine că nu au nici un fel de influență în lumea reală. Însă există zeci de milioane de inși bolnavi captivi în lumea virtuală, care, prin debilitatea lor constitutivă și degenerativă, întrețin și alimentează constant dialectica non-valorilor iudeo-globaliste: toleranță, egalitate, anti-rasism, feminism, negri, arabi și homosidaism.

În fapt, promovarea corporatistă a tuturor formelor de deviere,  îndepărtare și denaturare a structurilor VITALE de gândire, prin uneltirea idolilor creați artificial pe fundamentul non-valorilor degenerative, totul în serviciul oligarhiei conducătoare, puterea profundă.

Mohamedanii au dreptul, din punctul meu de vedere, să-și ucidă sodomiții ostentativi cu pietre, să taie mâna hoților sau să-i  eviscereze pe violatorii și să le atârne mațele în palmieri, dacă asta vor.

Image result for stoning of gays

Este un drept inalienabil pentru ei în țările lor.

Doar jidanii, feministele, progresiștii stângiști și sodomiții lor, pot găsi ceva de comentat la asta.

Ceea ce fac Mahomedanii, chinezii, indienii sau oricare altă națiune de pe acest glob sau din spațiu nu mă privește! Fiecare cu țara și regulile lui.

Această manie mortiferă de a impune cu orice preț pseudo-morala liberală a statelor înfundate întregului glob pământesc, în numele noului evanghelism Bergoglionosodomitoimagrationisto-antirasist, este de inspirație jidănească… Ierusalimul și Templul său anexat, Vatican II,  nu pot rezista prozelitismului iudeo-democratic.

De ce am mers în Afganistan? Pentru ca femeile afgane să devină și ele niște scursuri feministe după modelul din Vest. Știți voi, Vestul ăla…

Visul exproprierii naționale exprimat de o formațiune naivă de gălăgie progresistă, care trăiește pe spinarea românilor, dar vrea o țară cu școli ca afară, adică centre de formatare pedagogică LGBT – Vunk.

Jidanii își petrec timpul împingându-ne în războaie cu acești musulmani pentru că vor să perpetueze ceea ce au făcut de-a lungul a 13 secole, divide et impera.

Fără aceste războaie, propagarea homosidaismului și a imigraționismului ilegal de masă, nu am avea nici o problemă cu aceste state islamice, absolut!

Mahomedanii s-ar ocupa cu tăiatul mâinilor și cu atârnarea sodomiților ostentativi de funie, în timp ce noi ne-am putea concentra asupra Teoriei sinergice a evoluției și cucerirea spațiului cosmic… Sigur, după ce, în prealabil, am elibera colonia română de alogeni.

Chiar mă gândeam la un contract de colaborare cu Sultanul: un fel de schimb de experiență în vederea optimizării procesului de identificare și epurare rapidă a tuturor trădătorilor de neam.  Omul își cunoaște dosarul, e maestru!

Image result for stoning of gays

Pentru a reveni la Brunei, este mult mai curat și mai sigur decât Los Angeles, Paris, Londra, Berlin și orice altă capitală din Sodoma „civilizației”.

Bolo Yeung în Brunei

Și această țară are una dintre cele mai scăzute rate de criminalitate din Asia. Proporțional, există de 5 ori mai multe furturi în SUA decât în ​​Brunei, iar consumul de droguri este de 0,02%, comparativ cu 13% în Statele Unite. Există de asemenea de 6 ori mai multe violuri în America. Bine, e adevărat, nu există negri în Brunei.

Pe scurt, această țară este, potrivit tuturor statisticilor, o țară foarte bine condusă! O țară islamică de extremă dreapta, conform tuturor standardelor internaționale.

Dar Sultanul nu se mulțumește cu jumătăți de măsură și dorește să fie și mai bine prin obținerea a 0,00% infracțiuni în regatul său.

Oare, cine nu și-ar dori o țară fără criminali?

🤔…: 🔯  👙 🔪  ⛵  și  🌈 ?

Exact: jidanii, prostituatele progresiste pro-avort, negri, mahomedanii exilați cu barca și sodomiții pedofili susținuți de Vatican.

Oare, nu există un fel de fundamentalism ortodox? Hmm… Trebuie neapărat să invoc spiritele lui Mihai Viteazul, Stefan cel Mare și Vlad Țepeș.

Vorbim!

Iancu „copilul neamului” Breban

 

5 comments

 1. Un comentariu referitor la afirmatia:
  “Nu știu dacă am menționat deja acest subiect, dar nu am nicio problemă cu implementarea, în cele 57 de state islamice, a legii Sharia sub forma ei cea mai radicală.”

  Vreti sa spuneti ca esti de acord ca creștinii din aceste state sa fie omorati ?
  Asta ar insemna ca pana si Patriarhii Ortodoxi a Alexandriei si Antiohului sa fie omorati nici sa nu amintesc de enoriasi. Nu sunt articole pe incorectpolitic care se plâng de barbarismul musulman si ca nu vrem să îl aducem aici la noi in tara dar cand barbarismul musulman “ne ajuta” îl promovam.
  De e bine ca spuneti de schimbarile legislative din Brunei dar oare nu aceleași schimbări legislative permit omorârea legală a creștinilor? Este adevarat ca isi respecta religia, insa oare nu tot noi care ne protejam tarisoara noastra si Europa consideram religia asta barbarica si ne plangem de cate rele ne-a facut ?

  • Libertatea religioasa este renuntarea la propria credinta, in timp adica la pierdera identitatii.
   Musulmanii – cu musulmanii iar crestinii – cu crestinii.
   Da-mi UN EXEMPLU de cetatean al Bruneiului care este crestin, doar ORTODOX.
   De ce ar sta intre dusmanii lui Hristos?
   Pentru lucruri, chestii lumesti nicidecum duhovnicesti – normale si proprii unei vieti echilibrate.
   Acest concept de “libertate religioasa” este aplicat sclavilor – stapanirea nu renunta la religia care i-a dat forta de a-si pastra pozitia de putere..
   … dumneata, in familie traiesti schimbari de credinta ale rudelor?
   Este mai importanta legatura de sange, omeneasca decat legatura cu Dumnezeu, totala?
   Fara religie de stat domneste [anti-]morala materialista = anti-crestina, ceea ce azi inseamna jidanirea mascata, permanenta si agresiva a populatiei care nu se [mai satura de acumulare materiala si distractii – cele mai multe, perverse..

 2. D-le George, nu prea ai inteles sensul articolului! Nu are importanta ce rasa, religie esti, daca esti criminal, adulterin, lgbt, s.a! Are dreptate d-l Breban: ar trebui si la noi sa existe un fundamentalism ortodox!

 3. Bravo nene Iancule.
  Super articole scrii, continua… you are in the zone.

 4. George, nu înțeleg legătura făcută între țara noastră, musulmanii de pretutideni, trecutul lor imperialist în Europa, iudeo-imigraționismului de masă, creștinii din Orient, situația unui stat musulman purice și suveran din Asia de Sud-Est și linia editorială a unei publicații naționaliste? Stăpâniți amalgamul cu un barbarism intelectual desăvârșit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *