Home / Actualitate / Blogger Cretin de la Adevărul Scrie Tâmpenii

Blogger Cretin de la Adevărul Scrie Tâmpenii

Incorect Politic
Mai 14, 2019

Via Buciumul:

La Adevărul politica pare a fi „ziua și enormitatea”. De data asta, enormitatea zilei se intitulează „Liberalism cu pamperși”.

Un alt blogger ne explică foarte doct că dacă crești alocațiile pentru copii, aceasta e o măsură iliberală.

Că dacă susții în vreun fel familia, mamele, chiar alăptatul – și acestea sunt măsuri iliberale. Ba chiar ideea înființării unor bănci de lapte matern s-ar încadra la „bezna minții”.

Că dacă încerci să stopezi în vreun declinul demografic – și aceasta este o măsură iliberală. Scăderea natalității e oricum un trend ireversibil, așadar nu te poți lupta cu el.

Ce dacă experiența unor țări precum Ungaria, Polonia sau Rusia, sau chiar anumite măsuri luate în România arată clar că acul poate fi mișcat, în sensul încurajării natalității? Ideea de a ieși din „spirala morții” nu cadrează cu doctrina liberală, așadar, la moarte cu societatea, trăiască doctrina!

Că declinul demografic este „o non-problemă pentru omul liberal” – deoarece robotizarea bate deja la ușă; așadar, nu avem nevoie de oameni, că vom înlocui mâna de lucru cu roboți. Da, chiar așa zice; nu inventez nici un cuvânt.

Poate vom înlocui întreaga societate cu roboți – și acești roboți vor respecta, cu sfințenie, doctrina (neo)liberală a autorului postării. Autor pe care îl regăsim, altfel, și în paginile Vice – ăia pentru care organizațiile pro-familie sunt inchizitorii și naziștii veniți să aducă noul Ev Mediu peste România.

O idolatrie tâmpă a libertarianismului și a progresismului. Autorul articolului pare că nici el nu a scăpat de prea mult timp de pampers.

4 comments

  1. In ce-l priveste pe individ, prima bezna a mintii maica-si a fost cand l-a conceput. A doua bezna a fost cand l-a lasat sa traiasca si nu l-a avortat. Eh, daca maica-sa nu era asa progresista si evoluata! Lucru valabil pentru toti progresistii evoluati si furibunzi ai Romaniei.

  2. Se spune că rușii mai inteligenți când citeau Pravda (Adevărul) erau conștienți de faptul că tot ce scrie în ziar e neadevărat și interpretau informațiile exact invers. La fel ar trebui să interpretăm și noi, adică exact invers față de ce scriu progresiștii liberali în fițuicile globaliștilor.

    • Da, chestia asta functioneaza. Cand toata mass-media urla la unison, e clar ca adevarul e undeva la celalalt capat. Mai recent, a se vedea referendumul pt familie.

  3. Ne trebuiesc Liberali de calibrul lui Bratianu care sa goneasca evreii din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *