Home / Internațional / BLASFEMIE! Spectacol Demonic Sexual în Catedrală Vieneză

BLASFEMIE! Spectacol Demonic Sexual în Catedrală Vieneză

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
December 10, 2019

ActiveNews:

Pentru combaterea SIDA, catedrala Sf. Ștefan din Viena și-a oferit altarul activiștilor LGBT și travestitului Conchita Wurst. Cu binecuvântarea și în aplauzele cardinalului Schönborn.

Spectacol Demonic Sexual în Catedrală VienezăAcel moment când preotul e posedat.

Diavoli, dansatoare cu pieptul gol, cu coarne și salopete din latex, catarame cu cranii, travestiți, pene, lumânări, muzică electronică și fum roșu. Și peste toate, crucifixuri, veșminte preoțești și felinare. Așa a arătat anul trecut, la 30 noiembrie, evenimentul caritabil LGTB, organizat pentru al doilea an la rând cu ocazia zilei mondiale împotriva SIDA. Locul: Catedrala Sf. Ștefan din Viena. Evenimentul s-a ținut cu binecuvântarea cardinalului Christoph Schönborn, aflat în public în primul rând.

Foarte progresiv, demoni în catedrală.

Spectacol Demonic Sexual în Catedrală Vieneză

Iar spectacolul nu pare sa fi fost diferit nici anul acesta. Pentru că vedeta show-ului a fost travestitul austriac Conchita Wurst, care și-a câștigat faima la nivel mondial după ce și-a reprezentat națiunea la Eurovision 2014.

Organizatorul evenimentului, activistul homosexual Gery Keszler, a mulțumit cardinalului Schönborn pentru generozitatea sa, considerând că spectacolul de strângere de fonduri pentru victimele HIV din acest an va fi un succes. Spectacolul a fost co-sponsorizat de Cavalerii din Malta, filiala din Austria.

Să recapitulăm: un activist poponar a convins un preot decăzut să desacralizeze catedrala Sf. Ștefan din Viena prin găzduirea unui spectacol demonico-sexual în care a participat femeia-bărbat, bolundul Conchita Wurst.

Aceasta este linia temporală în care ne aflăm. Nu visezi, nu este un coșmar, ci îngrozitoarea realitate care ne înconjoară. Acestea sunt vremurile din urmă, în care oamenii și-au pierdut busola morală, iar lumina din sufletul lor a fost violată de o prezență malignă, care sădește confuzie, inversând valorile, zicând răului bine și binelui rău, numind lumina întuneric și întunericul lumină, socotind amarul dulce și dulcele amar. 

Ploaia cu foc întârzie să apară datorită unei minorități de oameni întregi la cap în care flacăra credinței pâlpâie vie și aprinsă. Unii dintre aceștia au condamnat blasfemia din Austria.

„Cardinalul Christoph Schönborn intenționează din nou să desacralizeze Catedrala Sf. Ștefan cu lucruri abominabile homosexuale”, a adeclarat o persoană din Asutria, care a dorit să-și păstreze anonimatul, pentru LifeSiteNews.

„Un anumit domn Gery Keszler este organizatorul blasfemiei numite „bal de viață ”, un eveniment gay de strângere de fonduri, și o orgie. Este un prieten apropiat al cardinalului Schönborn ”, a spus sursa.

De altfel, anul trecut, cardinalul Schönborn a fost criticat pentru că a permis și a participat la evenimentul din catedrală. Părintele Johannes Maria Schwarz a publicat un articol pe site-ul Kath.net criticând utilizarea catedralei pentru evenimentul secularist. El a susținut că, deși banii s-au îndreptat către o cauză bună – un spital HIV din Africa de Sud, această casă a lui Dumnezeu, „inima Vienei Catolice”, a fost transformată într-o „sală polivalentă”. Evenimentul poate demonstra foarte bine „moartea unei Biserici slăbite ”, a adăugat el.

Biserica a murit în occident.

Numai Hristosul din om îi poate călăuzi pe cei rămași întregi.

8 comments

 1. Exact aceasta este profetia a treia de la Fatima, tinuta in secret de catre Vatican. Decaderea si tradarea Bisericii Catolice, care-i intoarce spatele lui IIsus! Nu ne ramane decat sa strangem randurile in jurul Bisericii Ortodoxe care cu toate metehnele ei ramane singurul bastion al crestinatatii. Si sa ne rugam lui Dumnezeu sa trimita cetele ingeresti la razboi cu Diavolul, iar noua muritorilor sa ne dea putere si curaj!
  Doamne ajuta!

  • Da, ca si a noastra tare-i breaza. Patriarhul Daniel la sinagoga cu Iohannis pentru comemorarea “eroilor” cum le-a zis Iohannis. Nu e nimic de sarbatorit in ce se intampla cu catolicii. “Sa ne rugam la Dumnezeu sa trimita cetele ingeresti”. Sau am putea sa facem noi ceva. Dar asta e mentalitatea romaneasca tipic defetista. Astept sa vina altcineva, nu se stie cine sa rezolve situatia… Asta explica de ce catolicii au cutreierat si colonizat Pamantul si ortodocsii stau si asteapta bani de la stat ca sa ridice Catedrala Mantuirii Neamului. In orice caz, Hitler se invarte in mormant (la figurat vorbind).

   • Nu-i deloc vorba de defetism. Noi romanii ne-am intarit cu credinta in Dumnezeu atunci cand ne-am aparat pamantul stramosesc. Si dupa o victorie ridicam o manastire pentru slava lui Dumnezeu, ocrotitorul nostru. Vedem trasaturi comune in toata ortodoxia: rusii, sarbii, grecii, bulgarii. Au stiut sa-si apere cu indarjire patria, chiar si atunci cand a fost vorba de Napoleon sau de Hitler. Iar Biserica Ortodoxa a fost intotdeana aproape de popor si stiut sa lege iubirea de Dumnezeu cu iubirea de patrie, ceea ce Biserica Catolica nu prea a facut, servind mai mult nobilimea si rapacitatea acesteia. A pus de multe ori in paranteze cele 10 porunci ale lui Dumnezeu atunci cand razboinicii catolici navaleau peste alte neamuri, curmand vieti, violand, jefuind si anexand teritorii.

 2. As mai adauga ca Patriarhul foloseste si el sintagma “iudeo-crestin” si ca s-a vazut la referendum cam cati “ortodocsi” mai sunt in Romania. Si, da, stiu ca unii nu s-au dus la referendum pentru ca “e pentru eliberarea lui Dragnea”, dar asta demonstreaza si ca sunt multi prosti in tara asta. Noi ne amagim ca suntem 80% ortodocsi si ca tiganii sunt doar 3% din populatie. Ghidul CIA spune ca e posibil ca neoficial tiganii sa fie intre 5-11%.
  Romanian 83.4%, Hungarian 6.1%, Romani 3.1%, Ukrainian 0.3%, German 0.2%, other 0.7%, unspecified 6.1% (2011 est.)

  note: Romani populations are usually underestimated in official statistics and may represent 5–11% of Romania’s population
  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ro.html A se vedea sectiunea People and society – Ethnic groups.

 3. https://www.youtube.com/watch?v=2QYAhkeYwIk Si pentru ca un clip spune o mie de cuvinte, daca aveti de aratat prietenilor

 4. Papistasii sint credinciosi Papei, nu lui Hristos – ce va mirati?
  Cum sa de-sacralizezi ceea ce a iesit din Biserica si a renuntat la sacralitate, adica la sfintenie? – doar Hristos are Biserica, nu are si Papa vreuna.
  Asta, duhovniceste intelegand despre ce vorbim.
  Papismul este o forma de ideologie facuta si “tinuta” de un proprietar (spiritual, administrativ si politic) propagata ca o cultura organizata religios, asta nu este teologie ci papo-logie, de fapt demono-logie fiindca este opusa si aroganta fata de teologie = cunoasterea lui DUmnezeu.
  Papismul nu marturiseste Adevarul ci ideile si vedeniile unor oameni puse peste credinta crestina careia ii folosesc nume de persoane, locuri, discursuri pe care le-au modificat…. rezultatul fiind copia spurcata a Adevarului.

  • Da bine ma. Toti sunt teologi pe aici. Daca a facut ceva comunismul (inclusiv revolutia (((franceza))), a fost ca a stricat ierarhia sociala. Astazi tot omul care e prost se crede destept si vrea sa fie in frunte desi nu e competent, asta ca raspuns la povestea cu nobilimea. “Navaleau peste alte neamuri”. Da, ca de exemplu catolicii cei rai au intrat peste aztecii cei cuminti care nu faceau sacrificii umane sau altele asemenea (si care au ramas salbatici si azi, vezi stilul in care omoara cartelurile oamenii). Si aici incepe propaganda bolsevica. O sa incepi sa-mi vorbesti si de “colonialismul” cel rau si altele asemenea? In Africa mai sunt si azi canibali… Singurii care s-au mai civilizat sunt aia care s-au crestinat.
   “Au stiut sa-si apere cu indarjire patria, chiar si atunci cand a fost vorba de Napoleon sau de Hitler.” Altul cu “Hitler man Bad”. Cred ca ai gresit site-ul.

   • La naiba cu sistemul de comentarii iar am comentat gresit, raspunsul era pentru Dacus Malus. Desi se cam aplica si la tine ce-am scris. Ti-am mai zis si alta data ca vorbesti degeaba… Amesteci catolicismul cu francmasoneria si cu evreii si cu toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *