Home / Internațional / BĂTUȚI ÎN PLINĂ STRADĂ! Bastonul, Argumentul Contondent în Democrația Liberală – Franța

BĂTUȚI ÎN PLINĂ STRADĂ! Bastonul, Argumentul Contondent în Democrația Liberală – Franța

Vlad Voicu
Incorect Politic
Ianuarie 22, 2020

Bastonul în Democrația Liberală

Franța este în modul de protest de mai bine de un an. Furia și indignarea sunt nesfârșite.

Și totuși, cumva, nu auzim despre acest lucru în mass-media.

Nici președintele și nici guvernul din Franța nu par să simtă nevoia să abordeze preocupările oamenilor.

Sunt doar bastoane, gaze și câini – non-stop, în plină grevă națională.

RT:

At least 59 people have been arrested in Paris after scuffles broke out between Yellow Vests and police on Saturday. The protests have gained new momentum fueled by a nationwide strike against pension reform.

Thousands of anti-government protesters flooded the streets of the French capital Paris on Saturday, chanting slogans to berate the sweeping social security system reforms initiated by the pro-business government of French President Emmanuel Macron.

The march led by Yellow Vest protesters in downtown Paris was marred by violence, and saw police using batons and tear gas on activists, who hurled objects in return.

Pe străzile unde răsuna odată glasul popular în ode umaniste, meșterite de marii maeștri ai lojei, închinate egalității, libertății și fratenității, astăzi curge sângele cetățenilor, stors de jandarmii unui tiran.

Și în vremea aceea curgea sânge, căci revoluția, vorba unui răposat NKVD-ist, este ca o bestie mare și înfometată, ea trebuie hrănită cu sânge și trupuri.

Bastonul în Democrația Liberală

Răsunet cu impact de avalanșă în conștiința colectivă, socialismul umanist al egalității, libertății și fratenității a zdrobit ordinea veche și a croit drum unei treimi cumplite; democrația, progresul și drepturile omului.

Asta învățăm la școală.

Asta auzim la televizor.

Când ne uităm pe stradă, ce vedem?

Gaze lacrimogene, oameni cu ochii scoși, trupe amenințătoare în armuri negre lovind cetațeni cu bastoanele.

Bastonul în Democrația Liberală

Bastonul în Democrația Liberală Bastonul în Democrația Liberală Bastonul în Democrația Liberală Bastonul în Democrația Liberală

Bastonul în Democrația Liberală

Bastonul în Democrația Liberală

Această democrație este un mormînt.

Verificare de realitate

  • Egalitatea n-a existat niciodată. Mereu au fost oameni aflați deasupra legii care controlează alți oameni ahtiați după putere dispuși la orice mijloace pentru a o obține și păstra. Mereu a existat o pătură suprapusă guvernată de legile ei proprii, o elită cu averi acumulate de-a lungul generațiilor, capabilă să cumpere pământuri, guverne, oameni. Progresul umanist ne-a adâncit în Epoca Neagră, procesul de ateizare secând sensul din viață, religia fiind înlocuită cu banul. Mereu au fost oameni care au plătit pentru încalcarea legii și oameni care au scăpat basma curată în ciuda crimelor și a trădătilor. Egalitatea este o iluzie.

 

  • Libertatea francezilor de a se întruni și de a protesta este încălcată în cel mai direct mod de către organele de represiune. Libertatea presei și a cuvîntului a fost pusă pe rug, inchizitorii corectitudinii politice  forțând un proprietar de website să caute azil politic în Asia. Franța, ca majoritatea țărilor din Europa, are libertate până te îndoiești de holocoaste, apoi are pușcărie. În astfel de regim, libertatea este o iluzie.

 

  • Fraternitatea, care este legătura strânsă, frățească între persoane, colectivități, popoare, etc., lipsește cu desăvârșire. Nu doar în Franța. Pretutindeni în țările democratice, societatea este polarizată, învrăjbită, este războiul tuturor împotriva tuturor. Se poate vorbi despre fraternitate în situația în care ne aflăm?

Democrație – zeu, mit, idolatrie

Înțelegem că democrația este o poveste frumoasă pentru proști, spusă de clasa socială aflată deasupra statului de drept (curmeziș) și a justiției (mai puțin) independente. O iluzie în care oamenii aleg (conștient sau nu) să creadă, convinși că este mai reală decât orice dumnezeu.

În paradigma postmodernă, Democrația este dumnezeu și Banul e mântuitorul. Rolul omului de rând s-a redus la acela de consumator.

Ești nefericit? Caută împlinire printr-o nouă achiziție. Deprimat? Consumă un netflix și comandă-ți o pizza de pe foodpanda.

Franța în 2020

Președintele Macron este iubit de poporul său, care îl urmărește oriunde se află acesta…*aplauze*

Dar pe o notă mai serioasă: veți observa lipsa de veste galbene în aceste ultime proteste. Este în mare parte o schimbare cosmetică, dar indică o schimbare a naturii demonstrațiilor.

Cei ce au ieșit anul trecut în primele valuri de proteste erau oameni muncitori, loviți de noile taxe pe carburant care au făcut din naveta la serviciu un lucru imposibil. Fără spirit politic și o minimă organizare, doleanțele lor au primit drept răspuns argumentul contondent al bastonului, capătul mai tocit al democrației liberale. Au primit argumentul de repetate ori în zona capului, unii lăsându-și ochii în Paris ca trofeu pentru ienicerii lui Macron.

Cu mai multe taxe pe drum, numeroase asociații și sindicate au început să organizeze proteste de-ale lor. Pentru o vreme, totul a fost pașnic, poliția nu încerca să ucidă oameni la intâmplare cum fac de obicei, pentru că se aflau în fața unei forțe mult mai organizate. Acum, însă, numărul demonstranților crește, fapt ce îl îngrijorează pe Macron.

În consecință, jandarmii au început iar să bată.

Ceea ce nu au reușit protestele să obțină în urmă cu un an s-ar putea realiza în 2020.

Să le dea Dumnezeu sănătate!

Sterie Ciumetti a contribuit la acest articol.

Preluat și adaptat de pe Daily Stormer

Leave a Reply

Your email address will not be published.