Home / Actualitate / Bărbat din PSD Candidează la Președenția Organizației de Femei a PSD

Bărbat din PSD Candidează la Președenția Organizației de Femei a PSD

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 3, 2019

Ți-a fost dor de lumea clovnilor?

N-are cum să-ți fie, o trăiești zi de zi.

ActiveNews:

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, că va candida la  președinția organizației de femei a PSD, dorind să demonstreze că nu principiile egalității de gen sunt importante, ci “respectul adevărat față de femei”, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, Eugen Teodorovici este pregătit să lupte pentru a schimba “mentalitatea bărbaților cu adevărat”, menționând că nu este importantă împărțirea posturilor conform principiului 50%-50%, ci respectul adevărat față de femei.

Teodorovici probabil se gândește că, chiar și în ceea ce privește feminismul, un bărbat poate face treaba mai bine ca o femeie.

„Vorbea Rovana (Plumb, n.r) de această egalitate de gen. N-o să mă auziți niciodată să spun acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaților, cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbați, ci felul în care bărbații vă simt aproape și vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înșiși. Aici este problema. Și să nu picați în această capcană politică, pentru că este o capcană. Și la nivel european, unde sunt cei mai mari magicieni în ale politicii și în ale vânzării foarte frumos împachetatului, vânzării către oamenii care așteaptă anumite lucruri”, a declarat Teodorovici.

Schimbarea mentalității bărbaților seamănă foarte bine cu combaterea “masculinității toxice” de care vorbesc feministele din occident. Oare Eugen Teodorovici citește Vice?

În acest sens, Teodorovici a anunțat că o să candideze la conducerea organizației femeilor din PSD.

Și eu v-o spun ca bărbat. De asta am și spus și o să spun în continuare și nu o să îmi retrag dorința aceasta, de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD. Am să-mi depun dosarul, pentru că vreau să devin președintele organizației(…)”, a declarat Eugen Teodorovici

3 comments

 1. Ca domnul Orlando, este cum este si chiar mai mult decat se poate vedea cu ochiul liber, – vedeti perioada in care administra Fondurile Europene – nu contesta nimeni. Tocmai ati aratat profilul unei adevarate curve. Faptul ca ” Teodorovici probabil se gândește că, chiar și în ceea ce privește feminismul, un bărbat poate face treaba mai bine ca o femeie ” arata clar ca traim in Patriarhat, unde femeia nu este auzita nici macar de pe pozitia de lider al acestei alte lucrari diabolice, ale NWO.
  Car despre combaterea “masculinității toxice” insa, doar Dumnezeu cred ca mai poate face ceva cu schimbarea mentalitatii acestei jumatati a intregului – barbatul.
  2 zile in urma am avut o discutie cu un tata de fata care sustinea ca nu e nimic gresit – ba mai mult : femeia trebuie sa fie mandra ! – daca barbatul se culca cu multe femei pe perioada casatoriei cu ea. ( Diavolului din minte ii venea sa-i ureze fix acelasi lucru sa i se intample fiicei lui, ca poate, cine stie, ar putea intelege… )
  Ani in urma, un foarte potentat om de afaceri, cu aceeasi mentalitate ca a domnului sus-mentionat si cu acelasi comportament al barbatului de care femeia ar tb sa fie mandra, era extrem de preocupat de problemele de sanatate ale propriei fiice – psihice, mai ales – provocate de sotul si tatal copilei ei : ” lovea” mult si tot ce iesea in cale, data fiind si pozitia pe care o avea : sotul unei antreprenoare cu potential.
  Nu am inteles nici in ziua de azi, de ce nu divorta de el – intr-o discutie privata cu dansa spunea pe un ton de vinovatie, ca e la a doua casatorie, ca si cand asta constituie o vina! Atentie: femeia intreaga la corp, chiar frumoasa, si la minte, data fiind afacerea pe care o administra.
  Da, mentalitatea ingrijorator de multor barbati, este bolnava…
  https://www.youtube.com/watch?v=fCp2usUYmHI

 2. haha, imi aminteste de articolul asta oldie but a goldie
  http://www.dailycotcodac.ro/2011/02/domnul-carmen/

 3. Intai sa-l vad ca alapteaza , sa-l vad cum ii cad tsatsele la buric , si dupa aia sa-l vad io cum iubeste el
  femeile de mama focului ! Hahahahha!
  Se pare ca Teodorovici o tine toata ziulica-n bacanale, in cautare de tstse in vant !
  La asa o permanenta, bietul de el , se vede ca traieste cu mintile intre luna si stele verzi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *