Home / Internațional / Avortul Fără Limite

Avortul Fără Limite

Mortuz
Incorect Politic
Februarie 6, 2019

Democrații din Virginia pregătesc legea care să permită avortul chiar înainte ca femeia să nască

După victoria obținută în statul New York, democrații din Virginia, de asemenea majoritari, merg și mai departe cu conceptul de„crimă.”

Conform site-ului cbn.com, democrații propun o lege și mai șocantă, care ar permite uciderea unui copil chiar în momentul în care mama intră în travaliu.

În urma unui schimb de replici halucinant care a avut loc între democrata Kathy Tran și republicanul Todd Gilbert, în cadrul ședinței subcomisiei de specialitate, reiese clar că, în conformitate cu legea 2491, mamei i se va permite să ceară un avort chiar și în ultima clipă, adică atunci când intră în travaliu.

„Chiar și când este evident că o femeie e pe punctul de a  naște … poate fi un moment în care ar putea să ceară un avort? Chiar când are dilatare?”, a întrebat Gilbert.

Răspunsul democratei, inițiatoare a legii, a fost: „Da! Proiectul meu de lege ar permite asta. (…) Aceasta ar fi o decizie pe care medicul, medicul și femeia o vor lua în acel moment”.

În motivația proiectului de lege, democrata a spus că restricțiile existente provoacă „suferință emoțională” femeilor cu venituri mici și femeilor de culoare din Virginia.

Statul New York a adoptat recent o lege care permite ca un avort să se facă până în  luna a noua de sarcină, chiar și în absența unui medic.

Actul pentru Sănătatea Reproducerii elimină avortul din Codul Penal și notează că „fiecare individ are dreptul fundamental de a alege sau de a refuza contracepția ori sterilizarea. Fiecare persoană care rămâne însărcinată are dreptul fundamental de a alege să ducă sarcina la termen, de a naște un copil sau de a efectua un avort, în temeiul acestui articol.”

Dacă acești lichele justifică avortul unui nevinovat chiar în punctual nașterii, atunci la ce să ne așteptăm în viitor? Zoofila legală, poate chiar necrofilia!

Pentru cât timp se va justice acest propiu genocide că să facă loc pentru (((noi europeni)))?

2 comments

  1. Ucigasi de bebelusi. Moarte lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *