Home / Actualitate / Avocatul naționalist Tudor Ionescu îl reprezintă pe liderul Frătiei Ortodoxe, Dan Grăjdeanu, la CNCD

Avocatul naționalist Tudor Ionescu îl reprezintă pe liderul Frătiei Ortodoxe, Dan Grăjdeanu, la CNCD

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 18, 2023

Avocatul naționalist Tudor Ionescu îl reprezintă pe liderul Frătiei Ortodoxe Dan Grăjdeanu la CNCD

Avocatul naționalist Tudor Ionescu îl reprezintă pe liderul Frătiei Ortodoxe, Dan Grăjdeanu, la CNCD

NouaDreaptă:

Am fost ieri alături de Dan Grăjdeanu la CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) și așa cum am spus când am ieșit de acolo, în astfel de momente solidaritatea noastră trebuie să fie necondiționată.

Pentru că în astfel de momente nu mai există AUR, ND, Frăția Ortodoxă, suntem cu toții de aceeași parte a baricadei împotriva celor care vor să ne închidă tuturor gura și să reinstituie cea mai abjectă formă de cenzură.

Solidaritate cu cei prigoniți pentru dreptate! Tudor Ionescu dezvăluie, în scurtul său comunicat, importanța unirii în vremuri de prigoană, indiferent de nuanțele convingerilor politice sau diferențe doctrinare, importantă este DREPTATEA, important este ADEVĂRUL și MOBILIZAREA pentru a le apăra.

Institutul terorist Elie Wiesel continuă să provoace, să zgândărească lupul dacic, prin presiunile exercitate își dorește descurajarea românilor care și-au redescoperit direcția și scopul în viață, luptând pentru interesele naționale.

Anul 2023 marchează o trezire în conștiință care nu va putea fi doborâtă nici prin arestări, nici prin împușcări.

Bulgărele de zăpadă a devenit avalanșă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *