Home / Educativ / AVERTISMENT! Lupta Împotriva Răului Este Mult Mai Grea Decît Credeți

AVERTISMENT! Lupta Împotriva Răului Este Mult Mai Grea Decît Credeți

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
August 7, 2019

LUPTA ÎMPOTRIVA RĂULUI ESTE MULT MAI GREA DECÎT CREDEȚI

Este o luptă mult mai grea, întrucît se desfășoară împotriva a doi dușmani, sionismul și satana. Lucrînd împreună, cei doi au aparent obiective diferite, sioniștii urmăresc controlul asupra întregii planete iar satana urmărește distrugerea creștinismului. Dar de fapt, scopul final este unic și același.

Lupta este foarte grea întrucît dușmanii omenirii au la dispoziție o formidabilă armă pe care au inventat-o – internetul. Am fost criticat spunîndu-mi-se că datorită internetului putem afla informații de care altfel nu am mai fi aflat. Asa, este dar cu două corecții. Prima este aceea că nu știm care dintre aceste informații  sînt reale, iar a doua se referă la faptul că de pe internet dispar treptat (așa cum s-a putut constata) cărțile, articolele și informațiile care spun adevărul, materialele de pe Wikipedia se modifică în același sens. Într-un timp nu prea îndelungat, pe internet vor mai fi doar minciuni, manipulări și diversiuni.

Au apărut site-urile patriotice, pe care le urmăresc. Am constatat că acestea sînt penetrate de “viruși”, agenți ai dușmanilor, și mi-am asumat o sarcină foarte grea: să încerc să le apăr puritatea. Nu îi cunosc personal pe toți cei care conduc aceste site-uri, dar am cu toți relații prin mail. Am anunțat, rind pe rînd, pe cei interesați. Într-un caz nu s-a luat nici o măsură – sau, mai exact, aceeași dușmani continuau să posteze, dar sub alt nume. Dacă eu reușisem să aflu asta, proprietarul site-ului știa dinaintea mea. Aceasta m-a pus pe gînduri, și tot pe gînduri am rămas de atunci.

Alții, au luat în considerare recomandările mele, și i-au eliminat pe unii dintre aceștia. Iată de pildă, în comentariile de la acest articol, cum a fost eliminat de pe “Lupul Dacic” celebrul Nicu Cohen (care se infiltrase și aici acum vreo trei ani), după ce avusese tupeul să se pretindă aromân:

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/02/23/dan-cristian-ionescu-gasca-sionista-provoaca-pe-site-ul-d-lui-coja-reactii-antisemite/

Metodele de infiltrare sînt diferite, cea mai uzuală fiind aceea de a începe prin a posta comentarii pertinente, competente și credibile, apoi a posta articole de bună calitate, după care devin clienți permanenți ai site-ului fiindu-le acceptat tot ce trimit.

Altă metodă este aceea de a ajuta patrioții activi aflați în dificultăți materiale prin trimiterea către aceștia a unor sume de bani. Cunosc cazul unei bătrîne pensionare (de altfel foarte activă) din vestul Europei care din pensia ei modestă le trimite acestora sume de banii (mii de euro!) – despre bani, împăratul Vespasian spunea acum aproape două milenii că “non olet” (aducă nu miros). Vorba lui avea în vedere altceva, taxa pe vespasiană (pe urinatul public), dar se potrivește și aici, cînd primești bani nu te interesează de unde provin. Mai există o situație, cînd donatorii, profitînd de obligația morală a beneficiarilor, sînt introduși de aceștia în alte redacții patriotice.

O să mă refer la situația creată la “IncorectPolitic”, publicație înființată acum aproape doi ani, pentru tineri patrioți, de un tînăr român patriot, curajos, plin de inițiative, etc., etc., pe care îl consider prieten și mă simt dator să îl apăr și să îl ajut, cu condiția să vrea și el. Are foarte multe calități, dar are și două defecte, remediabile în timp, lipsa de experiență și naivitatea (defecte pe care le aveam și eu acum 40 de ani, dar mi-au trecut)

“IncorectPolitic” a fost invadat de “viruși”, dar mă voi referi doar la doi dintre aceștia, care îmi par cei mai periculoși, “Mihail” și ‘Haiduc”.

Cine sînt ei? Iată ce știu eu.

‘Mihail’ are in fiecare zi o nouă adresă de mail, a refuzat să își dea vreo adresă curentă  de mail. Pretinde că este elev. Dar a făcut greșeala ca într-un comentariu să dezvăluie amănunte biografice din care rezultă că este în jurul vîrstei de 40 de ani. Este prost sau ne crede pe toți proști? Nu crede că atunci cînd reușește să atragă atenția, cineva îl urmărește atent? În acest caz, mi-a atras atenția mie. Deja se întîmplase mai de mult.

Comentariile lui conduc la antisemitism. Iată un exemplu

 1. Mihail.

April 28, 2019 at 1:58 pm

“Faptul că este evreu, nu îmi pare un defect.”

Pe ce lume traieste autorul?

Cand un evreu ajunge la putere, intreaga Mafie Evreiasca controleaza acea tzara.

Nici un evreu nu actioneaza singur.

 1.       Dan Cristian Ionescu

April 28, 2019 at 11:05 pm

Pentru Mihail: traiesc in lumea in care un evreu, Nicolas Maduro, luptind impotriva imperialismului iudeo-american, si-a transformat in dusmani jumatate de planeta.

“Haiduc” pretinde și el că este elev și că are 17 ani.  Cunosc foarte bine lumea  bisericii, știu foarte bine că preoții știu Noul Testament, iar din Vechiul Testament ceea ce îi interesează, la slujbă (ca de pildă, pe 20 iulie, citate din cartea proorocului Ilie). Haiduc citează amplu în ultimul articol, de azi, din Apocalipsă, din Evanghelii, din Epistole dar și din Vechiul Testament. El cunoaște mai bine decît mine Biblia pe care eu o studiez de cînd, după declarația lui, el înca  nu se născuse! Este și el prost, sau ne crede și el proști?

La comentarii, are loc de un schimb de replici dure și injurioase (din partea ultimului) între “Mihail” și “Haiduc”. Sînt obișnuit de pe site-ul d-lui Coja cu agenții care provoacă, prin comentarii anti-semite, comentarii pe care le desfășoară între ei.

Este foarte interesantă o mențiune din comentariu: “Oricum, știu ce vrăjeli de 2 lei zici, și nu mă interesează, chiar dacă le-am predicat o perioadă.”. Oare cînd, cum, unde și cui a predicat el, acum în vîrstă de 17 ani, Biblia?

Ieri, “Haiduc” a postat un articol în care elogia un luptător american cu arma împotriva FBI, împușcat de agenți în anul 1984.

Părerea mea este că haiducul nostru încearcă să transforme site-ul într-unul antisemit și terorist.

Mi-am făcut datoria, am atras atenția, nu pot să îmi permit șă intervin asupra politicii editoriale.

 

19 comments

 1. cu tot resprectul, il cunosc pe Haiduc si este intr-adevar roman 100% si elev de 17 ani.. in loc sa aruncati cu noroi in el ar trebui sa il sustineti..

 2. Cu tot respectul.. dar cred că faceți acuzații fără fond la adresa mea. Dacă ați vrea, firește, am putea să avem o discuție și aș putea să explic toată chestiunea. Atât adminul paginii, cât și MNR mă cunosc destul de personal, îmi știu experiențele. În orice caz, daca doriți, vă aștept să vorbim.

 3. Ai atras atentia.

  M-ai mai atacat o data fara motiv, cand am comentat un articol de-al tau.

  Scriu despre evrei fiindca e cel mai important subiect, sursa tuturor relelor.

  Daca nu intelegi asta, du-te si te culca.

  Pe mine nu ma intereseaza deloc persoana ta si o sa te ignor in continuare,

  Nu imi dau emailul fiindca nu am incredere in tradatori.

  Pentru mine esti doar un mos ramolit, nostalgic dupa vremurile lui Ceausescu, care indruga mereu aberatii.

 4. 1.brtw, site ul dl Coja e compromis total. nici nu mai intru pe acolo de ceva vreme.
  2.cu tot respectul domnule Ionescu.
  a studia Biblia NU e suficient ptr cine vrea sa o “decodifice” (din paradigma Ortodoxa). studiati si Filocaliile, Patericele, Mineiele, Sinodikonul, etc, ca sa va faceti o imagine de ansamblu, sa nu cadeti prin santuri si gropi ca protestantii (aia cu “sola fide/sola scriptura”).

 5. ps
  sa incepem cu lecturi usoare, ptr incepatori in ale credintei.
  https://www.ioanguradeaur.ro/349/omilia-i-impotriva-evreilor/

 6. Ceea ce trebuie să înțeleagă maiestrul Ionescu este că, spre deosebire de generațiile trecute, astăzi nu mai există ierarhie, disciplină, respect, onoare și cavalerism. Generația actuală, dacă putem vorbi de un tot unitar, nu este decât rezultatul multiplicat al lipsei de conștiință politică din ultimii 30 de ani. Dumneavoastră, cu toată experiența acumulată și toată bunăvoința, din păcate, nu aveți cum să transmiteți nimic acestui conglomerat uniform de purtători de adevăr individual… Cât despre admin, eu cred că monitorizează cu atenție ce se întâmplă. Bunicul spunea: ca să prinzi șoarecii, trebuie să sacrifici o părticică din telemea. Numai bine!

 7. pps
  Haiduc
  esti destul de citit pt varsta ta, dar NU suficient. eu am 47ani si inca nu am reusit sa ajung la prima treapta a Scarii Sf Ioan Scararul. oricum felicitari pentru stradanie (chiar daca mai si ratacesti) si tie si fratelui Mihail.

  • Îți mulțumesc și apreciez că îmi susții munca într-o oarecare măsură. Studiile mele asupra Bibliei sunt din mai multe surse, și vreau să dau pe față toată situația, pentru că, eu m-am săturat să văd atâtea biserici care se consideră Biserici și sunt sub numele lui Hristos. Posibil să mai am și lacune, nu spun nu, dar mereu când verific ce scriu și ce susțin, tind să verific de mai mule ori. Sincer, nu cred că era necesar să se facă atâta bâlci doar pentru niște chestiuni. Oricum, aici nu pot să vorbesc pentru că e secțiune de comentarii. Dacă vrei să vorbim mai deschis, te aștept în altă parte, asta dacă vrei și tu și putem să împărtășim idei diferite și perspective diferite.

 8. Sterie, daca consideri ca sunt un “virus” sunt gata sa incetez colaborarea mea cu Incorect Politic.

  Oricum, motivul pentru care am scris putin in ultima perioada — incorecpolitic are o cantitate imensa de articole, in schimb calitatea tot mai scazuta.

  Cred ca se vede si din nr. cititorilor.

  Alte bloguri au zeci, sute de comentarii — la majoritatea articolelor aici sunt zero sau 1-2 comentarii. Comenteaza aceleasi 5-6 persoane.

  Asta arata ca lumea nu citeste blogul.

  Doar sunt sincer.
  Inteleg ca faci minuni in conditiile in care lucrezi si in timpul pe care il ai la dispozitie.

  Poate e greseala mea. Aveam impresia ca scriu pentru Daily Stormer.

  Am vrut doar sa explic de ce nu mai scriu articole. Mai bag cate un comentariu.

  Nu o sa permit nimanui sa imi spuna cum sau ce sa gandesc…

  Poate ma mut pe 4chan si fac meme. Oricum mie imi plac 4-8chanurile si dailystormer.

  Nationalismul emotional “muh feels” si crestinismul ortodox nu ma atrag.

  • nu te atrage “crestinismul ortodox” deoarece nu l ai aprofundat. exact ca tine era si Sf Serafim Rose (amerikan de origine) si a ajuns unul din marii apologeti. try harder, bro.

  • Te respect pe tine, Sterie, imi place cum scrii, esti foarte talentat, si as vrea sa vad articole de CALITATE, cum scriai acum un an.

   Treaba de editor te solicita.

   Imi place si cum scrie MNR, e foarte desteapta.

   Dar am ajuns la concluzia ca majoritatea comentatorilor, si o mare parte din colaboratori sunt niste retarzi.

   Respect pentru col. Zarnescu, pentru ca a scris cartea despre Holocaust.

   Marturisesc ca la Daily Stormer citesc Fiecare articol si Fiecare paragraf. Sorb fiecare rand.
   Bine, si conditiile lor si calitatea sunt altele.

   La Incorect Politic citesc titlurile si rar reusesc sa citesc mai mult de cateva randuri din articol, fiindca sunt prost scrise, plictisitoare. Dau o privire de ansamblu.
   Iti dau un feedback sincer, ca cititor simplu.

   Faci ce vrei cu feedback-ul asta.

   Tu esti editorul, tu dictezi calitatea site-ului.
   De calitatea site-ului depinde nr. de cititori.

   Inteleg ca e greu ce faci, eu doar ti-am dat un feedback.

  • Incorect Politic

   Mihaile, in trecut a trebuit sa îți cenzurez unele comentarii în ideea în care autoritățile o să se uite pe site ca să adune material, am impresia că la un moment dat și în România va avea loc un eventiment tragic steag fals în care se pierd vieți omenești și vina va fi aruncată asupra naționaliștilor, pretext pentru a începe anchete și persecuții. Altul în care atacai creștinismul nu l-am aprobat pentru că ar fi cauzat doar dramă inutilă între cititori, nefiind tocmai o critică constructivă, ci mai degrabă o tiradă.
   În orice caz, menținând singur site-ul trebuie să preiau articole și de la alții ca să am conținut constant în fiecare zi, întrucît timpul nu-mi permite ca eu personal să scriu mereu. Ți-ai dat seama și tu. Acuma faptul că nu sunt comentarii nu e legat de faptul că nu-s cititori, în ultimele două saptămîni am avut trafic foarte bun.
   Spuneai că practici meditația, ești familiar cu expresia ‘observatorul conștient’, care necesită o stare de detașare. E nevoie de răbdare și detașare emoțională când ai în același loc oameni cu păreri diferite. Nu suntem clone, mie îmi place dailystormer, la MNR nu-i place, eu am o anumită idee despre creștinism, Haiduc are alta. Naționalismul suferă de infighting de când s-a schimbat regimul.
   Tinerii și bătrânii au mentalități diferite, însă când vorbim de naționalism cred că este nevoie de o punte peste prăpastia generațională, să învățăm ce avem de învățat de la seniori, să le cunoaștem experiențele pentru a evita greșelile lor, în același timp să îi ajutăm să stăpânească internetul și să folosească tehnologia. Țelul comun trebuie să depășească orgoliile și diferențele de opinie.

 9. Incorect Politic

  Din partea unui camarad:

  Diluarea raselor și identităților este foarte bine disimulată după mesaje subliminale care ne îndeamnă să fim deschiși, lipsiţi de prejudecăți, și mai ales moderni… mesajele fiind gândite să se grefeze cu mare ușurință pe tineret, care, în prealabil, a fost pregătit de subterfugiul „conflictului generațional“ Practic, s-a ajuns într-un stadiu în care propaganda conflictului între generații, care, de astfel, a debarcat în Europa în 1945 împreună cu yankeii și s-a accentuat cu apariția grupului rock din Liverpool, The Beatles, a reușit să creeze generații de mutanți, care suferă fără să-și dea seama de sindromul peștișorului roșu – care din cauza pierderii spontane de memorie la fiecare zece minute, nu poate conștientiza faptul că se învârte o viață întreagă într-un acvariu. La oameni, într-un mod mult mai distrugător, transmiterea experienței a fost scurtcircuitată de acest pseudoconflict, prin care tinerii sunt aruncaţi în viață fără beneficiul și avantajul experienței părintești (strămoșești), obligându-i să repete la infinit greșelile care-i împing inevitabil în brațele otrăvitoare ale sistemului!

  Părinții secularizării sunt îngroziți de moștenirea spirituală și culturală a oamenilor. Conflictul generațional este o capcană întinsă tinerilor, pentru că reprezintă anularea memoriei strămoșești, întrerupătorul transmiterii valorilor și a experiențelor, ducând inevitabil la repetarea în ciclu continuu a acelorași greșeli înrobitoare. Pentru partizanii secularizării moștenirea milenară (tradițiile) reprezintă o realitate Divină care trebuie distrusă cu orice preț, pentru că îl face pe om puternic și sigur pe el și, prin urmare, devine: imperturbabil, incoruptibil și incontrolabil. Prin moștenire, omul a primit educația milenară, care îl ajută să-și croiască drumul în viață luminându-i viitorul și dându-i un punct de sprijin temeinic, în baza valorilor care trebuie transmise generațiilor viitoare; transmiterea valorilor milenare, moștenite de la o generaţie la alta, este singura și adevărata garanție a libertăților universale!

 10. Haiduc,
  dap, hai sa vorbim deschis, daca ai studiat “biblia”si sursele..
  ce parere ai de teoria ramurilor..1
  2.daca esti botezat Ortodox ce parere ai de sinodul kolimbari..
  3.ecumenismul este panrezie antihristica sau nu?
  4.si una simpla din Biblie ; Elisei a “ucis “prin blestem 42 de copii in 2 Regi 23-24. ti se pare foarte crud si nedrept nu?

  • In primul rand, da sunt ortodox, dar nu cred in biserica ortodoxa de nici o culoare, fie ea rusa, graca sau altele. Nu cred nici in celelalte biserici pentru ca, la fel ca biserica ortodoxa, au fost infiltrate de catre jidani si au corupt invataturile lui Hristos si dogma crestina.
   In al doilea rand, ecumenismul nu mi se pare bun, pentru ca cei care promoveaza asa ceva il vor pe seful bisericii drept Papa, iar noi stim ca seful bisericii este doar Iisus Hristos. Cat timp consider ca bisericile ortodoxe/catolice/protestante sau sectante nu sunt bisericile lui Hristos, atunci automat nu ma intereseaza ce sinoade se fac, pentru ca, cum am spus mai sus, sunt deja infiltrate si nu mai are nici un sens sa ne subordonam unor biserici jidanite, dar da, cred ca Ortodoxia este crestinismul adevarat.

   Dumnezeu, in Vechiul Testament, a „ucis” prin blestem si a blestemat mai multi „oameni”, adica edomiti, pentru ca s-au abatut de la Lege, si Legea spunea clar ca nu trebuie sa te culci cu cei care sunt din rasa diferita. Gandeste-te ca pentru orice fapta grava se plateste, asta este valabil oriunde, la fel si pentru o vorba grava, adusa pe nedrept, impotriva unui proroc se plateste tot scump.

   In legatura cu Teoria Ramurilor chiar nu stiu nimic. Imi poti oferi in schimb cateva surse ca sa aflu si eu despre ce este vorba.

 11. camarade
  am sa ti raspund punctual pe alt fir. incepand de la conceptul de ecumenism la vale. caci poate citesc si altii si le vine porumbelu’ la cap.

 12. Ca să ne trezim, mulți dintre noi a trebuit să punem sub semnul întrebării aproape tot ceea ce știam despre trecut și prezent. Pentru cei din generația mea este greu, deoarece este nevoie sa admiți ca ai fost un prost ani și ani de zile. Foarte puțini reușesc asta știți bine. Ca să reușim, a trebuit sa devenim suspicioși, să căutăm alte explicații evenimentelor și acțiunilor oamenilor.

  Suspiciunea este necesară, dar, am constatat eu, este și nocivă deseori în mișcările naționaliste din lumea întreagă. Da, naționaliștii sunt demonizați, urmăriți, infiltrați, vînați peste tot în lumea occidentală. Dar neîncrederea reciprocă, nejustificată, face ravagii de asemenea. Trebuie să acceptăm că există mai multe niveluri de înțelegere, de trezire. Și cine nu gîndește exact ca tine nu este neaparat un jidan infiltrat. Unii vin din zona ortodoxă, alții au descoperit adevăruri pornind de la dacii nemuritori. Unii au reușit să identifice ONG-urile, corporațiile, bancherii și Wall Street ca fiind răul suprem pornind de la experiențe personale. Unii gîndesc că masoneria și Illuminati conduc lumea spre prăpastie. Unii s-au specializat pe chemtrails, alții pe vaccinuri, alții pe combaterea ideologiei de gen, alții pe supraviețuirea rasei albe, alții pe holohoax, etc. Nu trebuie să le dăm cu piciorul pentru că nu cuprind imaginea de ansamblu.

  Unii înțeleg că jidanii ar fi de fapt sursa răului, dar nu toți, doar cei bogați și răi. Cei buni nu. Vedeți? Suntem diverși, dar suntem camarazi.

  Dau cateva exemple din afară, ca să nu implic români în discuție. Știți ce apreciez printre altele la Andrew Anglin? Faptul că nu atacă niciodata alți naționaliști, deși aceștia îl atacă pe el în mod constant. Ar putea să producă pagube tridimensionale în mișcarea naționalistă, avînd în vedere audiența, dar nu o face. Pentru mine este un semn că omul este de bună credință.

  Dar am și contra-exemple: Eric Hufschmid (hugequestions.com) ține de ani de zile un blog pe care nu se întreabă doar despre 9/11, misiunile Apollo, holohoax ci distruge de ani de zile imaginea unor oameni minunați. Mi se face silă să văd cum l-a umplut de noroi pe Ernst Zundel, un titan al adevărului istoric, cum îl acuză că ar fi evreu pe Andrew Carrington Hitchcock, un englez cum nu sunt mulți, etc.

  Apoi, să ne uităm la ce face acum Kyle Hunt și prietena lui Sinead (renegadetribune.com). După ce au produs un film documentar de excepție: Hellstorm: The Death of Nazi Germany – după cartea cu același nume a lui Thomas Goodrich, atacă acum practic pe mai toți naționaliștii din US, aproape fără discernămînt, acuzându-i că-s vânduți jidanilor. Păi atunci ce folos dacă distrugi mai mult decât construiești? Exemplele ar putea continua.

  Prin urmare, există diferențe de viziune între noi și este natural să existe. Dar să ne abținem să sărim imediat unul la gâtul celuilalt. Celălalt nu este neaparat trădător dacă gândește puțin altfel. Am greșit și eu în urmă cu ceva timp cînd am făcut o observație cam dură la un articol al domnului Ionescu. Mi-a părut rău imediat și am preferat să mă las pe urmă înjurat, decât să escaladez. Orgoliul personal nu contează pentru mine acum. Contează să NU văd cum se auto-distruge și comunitatea incorecpolitic.com.

  P.S. hussar, Mihail – nu-i cunosc personal, dar din observațiile mele sunt foarte ok.
  Imi cer scuze Sterie pentru lungimea mesajului

 13. Evreu negru din Siberia

  Shalom! Shalom! (pace! pace!) De ce va certati? Nu stiti ca orgoliul este cel care ne impiedica sa fim fericiti? Nu vedeti ca avem deja dezbinare intre nationalisti? Cred ca administratorul Incorect Politic are dreptul si datoria sa cenzureze unele mesaje care par …prea, prea…..iar noi avem datoria sa fim decenti si sa nu atragem atentia prea mult. un proverb chinezesc spune ,,sa nu agiti iarba ca sperii serpii”. Sa ne bucuram ca mai putem posta si mai putem gasi inca materiale interesante de citit si de vizionat. V-as ruga sa mai puneti asemenea materiale ca sa invatam cu totii din experienta altora in privinta luptei anti…. Cred ca adevaratii nationalisti nu se compromit cu injuraturi la adresa evreilor si nici macar nu folosec termeni ca “jidani, etc”. Din experienta mea pot sa va spun ca cei mai pornitii, cei care folosesc expresii dure la adresa evreilor sunt de fapt niste infiltrati sau niste tradatori ai rasei si compromit tocmai blogurile si site-urile cu adevarat nationaliste. Ieri am citit si eu Puterea Albilor de G.L. Rockwell si cred ca din ea si din alte asemenea lucrari am pute invata ceva cu totii. Si noi vorbim si comentam prea mult si nu obtinem nimic. Daca ne razboim Satana se bucura. Deci Shalom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *