Home / Actualitate / AUR solicită publicarea anchetei diversiunii Maia Morgenstern

AUR solicită publicarea anchetei diversiunii Maia Morgenstern

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 9, 2021

Ceea ce poate nu știu mulți legat de această dramă este faptul că SRI s-a implicat în anchetă, și a identificat după IP persoana care a lăsat mesajul de amenințare adresat Maiei Morgenstern, semnat din partea unui membru AUR. Vinovatul este membru al poporului ales, cunoștință a Maiei Morgenstern. Aceasta avea nevoie de puțină dramă, de un statut de victimă (o tehnică pe care o folosesc tot timpul) așa că și-a înscenat un “atac antisemit’. Sper că autoritățile vor face într-adevăr publice rezultatele anchetei.

Via 60m.ro:

În contextul vizitei efectuată de președintele israelian israelian Reuven Rivlin, Alianța pentru Unirea Românilor solicită să se facă publice rezultatele anchetei privind atacul antisemit la adresa actriței Maia Morgenstern. După încheierea anchetei, în spațiul public nu a apărut nicio informație cu privire la adevărata identitate a făptașului care se face vinovat de această faptă.

„Profitând de vizita președintelui israelian Reuven Rivlin, solicităm încă o dată organelor abilitate să facă publice rezultatele anchetei în cazul amenințărilor, cu tentă antisemită, primite de actrița Maia Morgenstern. Pe lângă nevoia stringentă de a cunoaște resorturile reale ale acestor amenințări, poate aflăm și noi cine sunt cei care au încercat să lege numele și imaginea AUR de acest scandal”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

Reamintim că, în urma acestei diversiuni, copreședinții AUR au subliniat că presupusul făptaș – Andrei Illarie nu este membru al Alianței pentru Unirea Românilor și au condamnat atitudinile extremiste de orice fel.

6 comments

  1. Ce solicitati ma? Cui solicitati, stapanului Romaniei? Treziti-va berbecilor!

  2. Acesta supa fetida de politruci si slugi mediocre este promovata in toate institutiile de forta ai de represiune a nenorocitei noastre de tarisoara sfartecata de tot felul state de la parteneri strategici la te miri ce foste ducate de prin muntii europei si din meditarana estica.

  3. Pixelu Albastru

    Se arată într-o postare pe Feisbuci… A început să-mi displacă ideea comunicatelor pe rețelele de socializare. Aici nu este vorba de socializare. AUR este partid parlamentar iar comunicatele ar trebui făcute de la tribuna Parlamentului. Știu, sunt împiedicați să ajungă la tribună dar când o fac să nu piardă timpul cu baliverne! Cazul meteoroloagei de serviciu este vechi, până acum puteau face solicitarea de la tribună. Că nu-i bagă nicio autoritate în seamă, asta-i altă poveste! Poate îi bagă electoratul, dacă dovedesc că merită. Până în prezent doar vocea lui Sorin Lavric am remarcat-o și tot ce am auzit mi-a plăcut.

  4. O alta actrita talentata care se prostitueaza in media pentru citiva $ in plus. Vezi si reclamele penibile de la TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *