Home / Chestiunea Jidănească / Antisemitismul ia amploare în școlile din România – Elevi filmați salutând în stil nazist

Antisemitismul ia amploare în școlile din România – Elevi filmați salutând în stil nazist

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Noiembrie 15, 2022

lugoj.jpg

Antisemitismul ia amploare în școlile din România – Elevi filmați salutând în stil nazist

Elevi de gimnaziu, filmați salutând în stil nazist, în curtea unui colegiu. Colegul care i-a surprins a postat clipul pe rețelele sociale

 

Dragi conaționali față de care nu am niciun interes ascuns,

Problema antisemitismului în școli ia amploare. Acest fenomen face ravagii în rândul elevilor care ajung să aibă convingeri fasciste, apucături naziste și sentimente legionare.

Conform unei statistici lansată de expertul în studii iudaice Iosif Bergmanowitz, unul din doi elevi sunt antisemiți și desenează zvastica pe bănci.

Dar iată că nu se opresc aici, acum elevii au început să facă salutul nazist și să se mândrească cu asta pe rețelele de socializare.

StirideCluj:

Șapte elevi de gimnaziu, de la Colegiul „Iulia Hașdeu” din Lugoj, au fost filmați de un coleg mai mare, din clasa a XI-a, salutând în stil nazist. Acesta a publicat videoclipul pe rețelele sociale, însoțit de un imn german.

Elevul care i-a filmat pe cei șapte a adăugat în videoclip în fundal sonor, cu un imn german, și a postat filmarea pe rețelele de socializare. Directoarea Colegiului „Iulia Hașdeu”, spune că i-a identificat pe toți elevii din filmare, inlusiv pe cel care a postat filmulețul pe TikTok, căruia i-a cerut să șteargă postarea.

Cultul personalității lui Hitler se răspândește în școlile din România ca un incendiu într-o pădure uscată. Eforturile ministerului educației de a introduce o materie obligatorie de liceu, intitulată “Istoria Evreilor. Holocaustul” sunt lente, materia este programată pentru 2023, dar până atunci amenințarea crește, tot mai mulți elevi ajung să fie infectați cu virusul nazismului. Cum? Prin meme care circulă pe internet.

De la o zvastică desenată pe bancă a fost un pas până au apărut imagini cu grupul acesta de elevi salutând în stil nazist. De la salutul nazist mai este un pas până la vandalizarea unei sinagogi, iar de acolo încă un pas până la un al doilea holocaust. Nu putem lăsa acest lucru să se întâmple. România a luat parte la uciderea  a 400.000 de jidani nevinovați, curați ca lacrima, singura vină a lor fiind religia sfântă în care s-au născut și statutul lor superior, de popor ales.

Nu există amenințare mai mare în România ca nazismul în rândul elevilor.

 

„Sunt din clase de început de ciclu. Este un eveniment regretabil. Nu e este tipul de comportament pe care îl dorim, de la elevii noștri. Punem incidentul pe seama lipsei de cunoștințe a elevilor, în ceea ce privește semnificația acestui salut. Probabil că, nici în familii nu a existat o abordare directă a subiectului, pentru că nimeni nu se așteaptă la o manifestare de acest gen”, a transmis directoarea liceului.

Faptul este împlinit. Ce se poate face de acum încolo este să înceapă un amplu proces de reeducare a elevilor pentru a stârpi aceste idei din mintea lor.

„Nu știm contextul în care s-a întâmplat. Copiii ne-au spus că a fost o joacă, fără să facă o analogie cu alt tip de activitate care s-a desfășurat în școală. Ca și școală, poziția noastră este că vom merge, în perioada următoare, pe acțiuni de conștientizare a acestor evenimente și de educație proactivă”, a adăugat aceasta, potrivit lugojeanul.ro.

Mereu este “o joacă” sau “o glumă” până încep marșurile.

După aceea este prea târziu.

„La orele de educație civică și dirigenție se va discuta despre acest tip de comportament și modalitatea în care trebuie să abordăm subiectul și tot ce ține de nazism. Regretăm incidentul și suntem total împotriva acestui tip de manifestare și pe viitor o să fim mai atenți la educația elevilor, pe toate planurile, nu doar în ceea ce cuprind materiile școlare”, a mai spus profesoara.

„Am discutat cu elevul care a filmat și a postat filmarea pe rețeaua socială. A fost efectiv șocat. I-am explicat ce a greșit. Spune că a luat-o ca pe o glumă și nu a realizat implicațiile gestului. Cel mai important lucru pentru noi, ca școală, este să-i educăm ca să nu mai apară astfel de incidente. Programa școlară nu punctează aceste tipuri de interdicții, care se aplică la nivelul adulților în caz de comportament neadecvat. Probabil au văzut în media, la televizor, pe youtube sau pe alte rețele, ce mai urmăresc ei”, a încheiat directoarea unității de învățământ.

Prea puțin și prea târziu, acei elevi trebuiau târâți în fața comisiei de disciplină, unde să participe un reprezentant al Poliției Române. Puțină intimidare nu le-ar fi stricat, uneori leacul la nazism e spaima închisoarei. Alteori sunt drogurile. Alteori curvele. Orice altceva este de preferat nazismului.

Din nefericire, fenomenul nu este izolat. Ce am prezentat a fost un singur caz, unul de care s-a aflat și care s-a mediatizat.

Pe lângă acesta, sunt sute de cazuri neraportate, de elevi naziști care fie desenează zvastica pe bănci, fie fac salutul nazist, fie ascultă imnuri germane, fie muzică legionară, fie citesc cărți de ideologie fascistă sau produc și distribuie meme antisemite.

Ne confruntăm cu o epidemie.

Finalitatea doctrinei naziste

Elevii care au astfel de convingeri pot fi încadrați în categoria negaționiștilor, a oamenilor care neagă holocaustul.

Spre deosebire de istoricii revizioniști în vârstă, care folosind pretextul “cercetării știintifice și istorice”, contestă holocaustul și neagă suferința celor șase milioane de victime, elevii nici măcar nu mimează pretenția obiectivității. Aceștia folosesc  meme, glume și ironie nu doar să minimizeze drama celor 6 milioane, nu doar să nege holocaustul, ci promit să-l și înfăptuiască, să “transforme iluzia în realitate”, complotând activ la genocidul jidănimii.

Or fi ei copii, dar cum putem tolera acest lucru? Într-o democrație, într-o țară membră U.E., nazismul nu se poate tolera, nici măcar la copii.

Căci dacă-l tolerăm, se ajunge aici:

 

11 comments

 1. Ce vă deranjează domnilor care ați băgat pe gât copiilor noștrii români minciuna voastră cu atâtea victime la “holocaust” și i-ați obligat să învețe prin manualul care l-ați tipărit că sunteți victimele omenirii? Acum totul se întoarce împotriva voastră și nu va convine că și în joacă tinerii realizează asta că nu sunt proști cum îi considerați! De ce nu le vorbiți “domnilor” și despre holocaustul făcut de evreii comuniști bolșevici , despre progromul făcut împotriva poporului român în închisorile din toată țara pe care le știți de la părinții și bunicii voștri , la canal etc, atunci când erați la putere în România și făceați ce voiați că și acum! Ați primit dreptul de cetățeni români și v-ați urcat în capul nostru? Nu îmi plac violențele dar găsiți ceea ce meritați, poporul român s-a săturat să stea plecați înaintea voastră să faceți ce vreți cu istoria și neamul românesc! Mai potoliti-va , Sfânta Treime este Stăpânul nostru , nu voi niște muritori amărâți!

 2. Vasilica

  De acord. Aveti dreptate.

  Doamne ajuta !

 3. “fie ascultă imnuri germane,”

  E, acum dacă ați adus vorba… (despre ăsta ziceam la articolul cu democrația):

  https://invidious.flokinet.to/watch?v=6ELSfucnGok

  https://invidio.xamh.de/watch?v=6ELSfucnGok

  Hey, ja du mit Macht und Geld,
  Spielst gern den Boss von unserer Welt
  Von unserer Welt.
  Was ich mich frag’, ob Geld und Macht
  Ein wirklich guten Chef ausmacht
  Ein Chef ausmacht.

  Wäre es nicht besser und von grosser Ehre,
  Wenn Liebe und Respekt dein Antrieb wäre?
  Respekt vor Mensch, Tier und Natur,
  Ist auch deine Heimat, ich mein ja nur…

  Entschuldige dass ich mich einmisch’,
  Ich weiss du fragst mich nicht,
  Fühlst dich gross, doch lass dir’s sagen,
  Bist auch nur Mensch, mit gezählten Tagen.

  Glaubst du bist ein grosser Held,
  Nimmst nichts mit aus dieser Welt,
  Zeig Respekt uns und Vernunft,
  Deine Spuren sind unsere Zukunft.

  Doch lass uns nicht nur über andere erzählen,
  Verantwortung trägt heut’ jeder im Leben
  Jeder im Leben.
  Darum, müssen wir auch wenn wir’s hassen,
  Uns selber an die Nase fassen
  An die Nase fassen.

  Sei ein Vorbild, geh’ mit Beispiel voran,
  Unsere Zukunft geht uns alle an,
  Ich vertraue dir und zähle auf dich,
  Gemeinsam machen wir die Welt unsterblich.

  Entschuldige dass ich mich einmisch’,
  Ich weiss du fragst mich nicht,
  Fühlst dich gross, doch lass dir’s sagen,
  Bist auch nur Mensch, mit gezählten Tagen.

  Glaubst du bist ein grosser Held,
  Nimmst nichts mit aus dieser Welt,
  Zeig Respekt uns und Vernunft,
  Deine Spuren sind unsere Zukunft.

  An alle selbstverliebten Egoisten,
  Weltherrscher und Kommunisten,
  Besserwisser, Fingerzeiger,
  Geldscheffler und Angstverbreiter.

  Lasst los von eurer Macht,
  Schaut welchen Mensch es hat aus euch gemacht.
  Schliesst Frieden mit Familie und euch selbst
  Und verteilt ihn auf der ganzen Welt,
  Auf der ganzen Welt,
  Auf der ganzen Welt

  Entschuldige dass ich mich einmisch’,
  Ich weiss du fragst mich nicht,
  Fühlst dich gross, doch lass dir’s sagen,
  Bist auch nur Mensch, mit gezählten Tagen.

  Glaubst du bist ein grosser Held,
  Nimmst nichts mit aus dieser Welt,
  Zeig Respekt uns und Vernunft,
  Deine Spuren sind unsere Zukunft.

 4. 😎….Oy vey!
  “Domnu” Bruckman loveste din nou!🤣

  • Doar că unii nu s-au prins 😀 A se vedea primele comentarii…

   • gheorghe pe stil nou

    “Vasilica”, care baga cu “neamul românesc” si delir religios, e la diversiune si incitare plus compromitere pe aici, nu ca nu pricepe. De fapt n-a plecat niciodata, doar ca a luat zeci de alte chipuri. Foarte probabil tot el (sau din echipa lui) e si Mos Satan si celalalt apreciator al sau.

 5. Ieri am scris un comentariu la acest articol și văd că a fost șters ! Cui nu a convenit ce am scris, că nu am spus minciuni! Ce să cred , că sunteți cenzurați, vi se impune ce fel de comentarii să afișați mai ales la o astfel de temă legată de nația evreiască!

  • Sterian David Bruckman Shekelsteinberg

   Comentariul tău apare primul, nu l-a șters nimeni. Să vadă lumea cât de incurabili sunt antisemiții care se dau creștini ca să-și ascundă ura față de minorități.

 6. Site toxic controlat de jidani. Totul e o diversiune. Traiasca LEGIUNEA SI CAPITANUL CRESTIN ORTODOX!

 7. Ghitza in legea LUI HRISTOS

  Comentatorul “Basilica” AR avea dreptate, desi e imbâcsut comentatorul si provocative. Jidanii conduc Romania din 1944 si chiar Mai inainte. Românii si legionarii nu au fost niciodata antisemiti cu cei cu legea LUI MOISE. Aha, jidanii khazari satanisti si globalisti comunisti, ei NU SUNT EVREII ADEVARATUL.
  NOI ROMÂNII SUNTEM CU HRISTOS CEL RASTIGNIT DE SINAGOGA SATANEI LUI ANA SI CAIAFA, deci robole evreiesti nu releva credinta in HRISTOS CEL VIU.
  Aha, si Holocaust a fost cu 600 000 de evrei , nu cu 6 milioane. Mai apoi, jidanii khazari s-au aliat cu nazistii la Nuremberg si Kiev.
  Results , restul IL stim. Pura diversiune si goymii sunt sclavii jidanilor. A venit vremea sa platiti, ANTIHRIST se introneaza in iunie 2023 si va vā nimici jidanilor khazari!

  Doamne ajutā la crestinii ortodocsi adevarati intru HRISTOS CEL VIU!

Leave a Reply

Your email address will not be published.