Home / Actualitate / Antiromanul Alexandru Muraru recunoaște că România trimite arme grele către Ucraina

Antiromanul Alexandru Muraru recunoaște că România trimite arme grele către Ucraina

Incorect Politic
Mai 9, 2022

Antiromanul Alexandru Muraru recunoaște că România trimite arme grele către Ucraina

Antiromanul Alexandru Muraru recunoaște că România trimite arme grele către Ucraina

Sau cum ne apucă iudeii de păr și ne trag într-un război cu care nu vrem să avem de-a face

Deputatul PNL, Alexandru Muraru, a cerut ajutorarea Ucrainei în războiul contra Rusiei „și cu arme grele” și l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler, într-un articol publicat pe Digi24.

În textul intitulat „De ce Ucraina trebuie sprijinită și cu arme grele” președintele PNL Iași spune că „ ne e clar că Vladimir Putin i-a luat locul lui Hitler, aproape că îi copiază mișcările.”

Muraru consideră că Putin nu se va opri „decât atunci când întâlnesc pe cineva mai puternic decât ei. Sunt croiți după același tipar al mafioților mărunți sau al golanilor de cartier, respectă doar forța și numai forța. Orice discuție, dialog, diplomație, apel la rezonabilitate – toate acestea le apar ca semnalmente ale slăbiciunii, deci ca o invitație la alte violențe”.

În acest sens, el afirmă că România „ajută mai mult decât și-ar fi putut cineva imagina” Ucraina în acest război, dar că din rațiuni strategice și de securitate, nu comunică acest lucru.

„Nu sunt de acord cu aserțiunile care pun la zid autoritățile române, care văd și judecă totul în alb și negru, nu operează cu nuanțe. Din rațiuni de securitate și de strategie politică și diplomatică, facem mai mult decât spunem. Acționăm și apoi comunicăm. Este important acest lucru, mai important decât a prezenta lucrurile așa cum se petrec. Președintele Iohannis a spus-o primul, apoi primul-ministru și restul oficialilor. E o strategie de comun agreată. Dar oficialii europeni și americani, partenerii noștri, cei care sunt angrenați în acest efort imens de a ajuta Ucraina știu foarte bine realitate. Știu exact, în fiecare clipă, tot suportul pe care țara noastră îl oferă. Ucraina, oficialii și autoritățile știu exact că România ajută mai mult decât și-ar fi putut cineva imagina. Sunt mândru de ce face țara noastră și toți cei care depune eforturi în instituții, în mediul asociativ, în comunități. Este un exercițiu de solidaritate care folosește și României, ne dă încredere în noi”, a scris Muraru.

Textul lui Muraru dă apă la moară speculațiilor conform cărora România ar ajuta militar Ucraina, ceea ce autoritățile de la București au negat.

Moscova, la rândul său, a afirmat că ar fi peste 1.500 de luptători români în Ucraina, afirmație negată vehement de MAPN.

4 comments

  1. Ajutăm un popor care ne urăște și o țară care are datoriile plătite de fondurile de investiții Franklin Templeton și BlackRock Inc.

  2. Banderistanul, nici măcar popor nu e.(aceeași limbă, aceiași genetica) fara istorie. doar varianta pro sionistă, de extremă “dreapta,” pro NATO, pro UE, pro sex anal ,pro globohomo a rușilor.

  3. Armele grele pe care le poate trimite Romania sint niste fiare vechi dinaintea celui de-al 2-lea razboi mondial (tunuri, obuziere, tancuri) din cimitirele de tancuri si tunuri de linga Mizil, Focsani, etc.
    Azovii si le pot baga ijn cur fara frica, nu vor mai trage niciodata.
    Probabil si multe livrari din NATO au aceiasi valoare.
    Fierul vechi va fi totusi folositor cind Azov-Stal si Krivoi-Rog vor fi repuse in functiune pentru a produce materia prima necesara sidrurgiei franco-germane.

  4. Asa, si care e problema voastra ? Foarte bine ca trimite si Romania. Rusia trebuie sa piarda razboiul. Rusia a invadat o tara suverana, cu granite recunoscute international. Asta dupa ce acum 8 ani i-a mai rapit niste teritorii. care e problema voastra? Sunteti rusofili ? Acum 70 de ani romanii asteptau venirea americanilor si elibererea de sub jugul sovietic. Nu va convine democratia si stilul de viata occidental ? Mergeti in Rusia la tata Putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.