Home / Internațional / ANTIFA – Organizație Teroristă

ANTIFA – Organizație Teroristă

Incorect Politic
Septembrie 7, 2020

 

Via IonCoja:

 

În analiza de astăzi vom face cunoștință cu o organizație mai puțin cunoscută, dar extrem de violentă și extrem de activă în Statele Unite.

Spun mai puțin cunoscută pentru că ea nu a fost prezentată marelui public din România. ANTIFA (Anti-Fascist Action) este o organizație care provine din cele mai tenebroase și cele mai adânci păcate ale comunismului revoluționar al anilor ’20-’30 din secolul trecut.

ANTIFA, germenii violenței fasciste și comuniste

Este o organizație internaționalistă care își are rădăcinile într-o ideologie nihilistă, teroristă și, desigur, o ideologie criminală. În ANTIFA, deși numele definește această organizație ca fiind anti-fascistă, întâlnim atât germenii violenței fasciste, cât și germenii violenței comuniste, unite într-un singur scop: distrugerea oricărei entități statale, ordini constituționale și distrugerea ordinii sociale.

ANTIFA reprezintă astăzi ceea ce acum mai bine de 100 de ani nihiliștii ruși sau cei germani reprezentau pentru libertatea constituțională, democrația socială și disciplina statală construită în lumea post westphaliană.

În SUA, ANTIFA reprezintă probabil cea mai completă îngemănare între comunism și fascism, între terorismul intern social și nihilismul criminal pe care cultura vest-europeană putea să o creeze. Numai acum câteva zile în Portland, Oregon, ANTIFA a dat naștere uneia din cele mai violente și uluitoare manifestații. Exemplul dat de participanții la această primitivă manifestare a fost distrugerea principalelor simboluri ale statului american, inclusiv al unui centru de recrutare pentru soldații din Marină.

Organizația aceasta este practic reprezentanta de vârf a mai multor organizații nihiliste și violente cum ar fi Black Live Matter (BLM), cum ar fi mișcările de stânga împotriva celebrei organizații rasiste KKK, precum și, desigur, minusculele grupuri socialist-anarhiste pe care fostul partid comunist american le finanța cu bani sovietici.

ANTIFA, problemă fundamentală pentru democrația în lume

Vorbim de o organizație care este extrem de violentă din punct de vedere social. Este o organizație care își maschează membrii, la minifestație aceștia sunt îmbrăcați în negru, cu măști negre pe față, instruiți să reziste asalturilor poliției și capabili să-și mascheze identitatea prin acte false dacă sunt arestați, precum și printr-un întreg sistem, original este adevărat, de furt al identității de pe site-urile de dialog de pe internet.

Această organizație începe să creeze o problemă fundamentală existenței democrației în lume. Este o organizației care atacă orice simbol al democrației și în general al statalității unei națiuni.

Fiind o organizație naționalistă care nu suportă granițele, care nu suportă autoritate, care nu suportă poliție, armată, servicii de informații, care nu suportă niciun fel de oponent ideologic la adresa ei, ANTIFA reprezintă astăzi simbolul violenței sociale pe care, extremiștii comuniști dacă îi putem numi așa, o promovează în întreaga lume.

Pentru că s-a vorbit în ultimele zile despre această organizație primitivă, crepusculară, provenită din marile ideologii criminale ale secolului XX, putem vorbi de o prezență în Europa a acestei asociații, dar niciodată în România.

Dacă această asociație există în România, statul român ar avea o problemă fundamentală. Pentru că ea promovează terorismul intern. Promovează acțiunile de tip terorist, plantare de bombe, atacuri asupra magazinelor, atacuri asupra minorităților și în special antisemitismul pentru care este foarte cunoscută. Atacul împotriva oricui care se opune extremismului. ANTIFA promovează o violență neobișnuită și nemaiîntâlnită din anii ’20-’30 ai secolului trecut. Ei promovează crima politică ca instrument de reglare a tensiunilor sociale, promovează crima etnică ca instrument de rezolvare a problemelor naționale, și, desigur, promovează o ideologie care distruge absolut orice formă de identitate sexuală, culturală, rasială, națională sau statală.

Che Guevara, eroul ANTIFA

ANTIFA reprezintă în secolul XXI, ceea ce partidul nihiliștilor din Rusia reprezenta în secolul XIX, sau partidul nazist din Germania reprezinta în secolul XX. Nu mai vorbim de terorismul comunist din anii ’50 până în anii ’70 din Grecia, din Filipine sau din alte state unde strămoșii acestor activiști de azi acționau cu pistolul în mână executând crime.

Nu de pomană eroul lor este Che Guevara, cunoscut pentru crimele sale uluitoare împotriva țăranilor din Bolivia, Paraguay și Uruguay. Nu de puține ori propaganda lor promovează revoluția mondială care cere sânge, foc și fum pe străzile orașelor și țărilor în care acești reprezentanți ANTIFA acționează.

Ceea ce este foarte interesant este că această mișcare a extremelor în care s-a unit fascismul și comunismul, luptă împotriva fascismului, declarând orice opozant ideologic lor ca fiind fascist. Pentru ei comunismul este foarta supremă de organizare a societății, iar crimele comunismului nu sunt deloc importante, ele fiind justificate de faptul că trebuie să dispară clase sociale pentru ca progresul să existe.

Organizare paramilitară

Organizarea acestei mișcări ANTIFA este paramilitară, își are baza numai în violență și promovează numai violența. Este poate important de înțeles de ce presa românească în ultimele zile s-a aplecat asupra acestui fenomen ANTIFA, pentru că evenimentele care s-au întâmplat vinerea trecută în Piața Victoriei arată într-un fel o organizare paramilitară și o organizare de tip extremist cu care România încă nu a fost obișnuită. Elementul fundamental după semnalul prezidențial de continuare a luptelor de stradă, acel al arderii mobilierului urban este caracteristic și tipic mișcărilor ANTIFA din lume: foc, fum și sânge pe străzi este exact ceea ce ANTIFA promovează.

Atacurile lor repetate în timpul manifestaților pașnice, în special asupra forțelor de ordine, este o caracteristică care singularizează această organizație. Poate că toată lumea ar trebui să se uite foarte atent dacă nu cumva falanga acestei organizații de terorism național, intern, dacă nu cumva această falancă a penetrat și România, acționând la comanda unor forțe care nu par a înțelege că țara nu este obișnuită cu un asemenea model de acțiune. Dar faptul că după ce manifestația s-a încheiat, după ce ea a fost închisă de forțele de ordine, anumite grupuri au continuat prin a da foc mobilierului urban, prin a ataca forțele de ordine, prin a produce dezordini majore, construind imaginea unei violențe, ne duce cu gândul la organizarea specifică, tipică, mișcărilor teroriste de tip ANTIFA. Iată un subiect la care ar trebui toată lumea să mediteze în mijlocul acestui proces de destatalizare al României care are loc.

5 comments

 1. Violența fascistă a fost o contrareacției la violența comunistă.

 2. În calitatea domniei sale de istoric,Ion Coja ar trebui să știe faptul că violența fascistă a fost un răspuns dat agresiunilor declanșate de bandele și grupările comuniste.

 3. ANTIFA = Antifaschistische Aktion = organizatie infiintat in iunie 1932 in Germania de catre Partidul Comunist German si condusa se bolsevici troțchisti, ca o continuatoare a
  Troțchi – jidan
  Bolsevismul – iudaism politic.
  P. Comunist German
  = infiintat de jidoafca polono-rusa Rosa Luxemburg si – dupa omorarea ei – condus de jidanul Paul Levi pana in 1930 cand este exclus pentru “critici”… in axelsi an moare cazand fe la etajul 4 unde avea locuinta… ca o curiozitate – in Reichstag i se citeste o biografie “luminoasa” de catre jidanul nascut la Bucuresti … Valeriu Marcu (poet!), amic cu Lenin si Trotki!
  = condus din 1923 de un (devenit) stalinist, Ernst Thälmann pana in 1933 cand partidul este interzis…
  = din 1928 este finantat de Comintern
  La sfasitul anilor “20 este infiintata aripa paramilitara a p. comunist german = Parteiselbstschutz, la ordinl Comintern-ului; clandestin se fac antrenament si se doteaza cu arme de foc si grenade cu telul atacari inamicilor politici, National Socialistii si cei din Partidul Naqtional German Monarhist.
  Organizatorul stalinist = Hans Kippenberger, individ care a facut echipa cu inca unul (epurat de Stalin si executat) ca sa asasineze un capitan de Politie in Berlin, in 1931.
  De aici, din aripa inarmata se vor recruta liderii ANTIFA.
  “Anti-fascist” era inteles “anti-capitalism”.
  Ca raspuns la infiintarea ANTIFA, Hitler infiinteaza “Camasile brune”.
  Violenta atacurilor ANTIFA si retorica propunand infiintarea Germaniei sovietice a “impins” pe multi spre capitalism=fascism (!)
  Comanda ANTIFA era practic a Moscovei staliniste; infiintarea avea rolul de grabie a distrugerii capitalismului, prin forta, conform ideologiei marxiste a luptei e clasa.
  Din aceasta “ecuatie” – infiintarea de catre jidani pentru un obiectiv jidanesc reiese clar semnificatia si obiectivul ANTIFA, unealta distructiva anti-sociala jidaneasca.
  Ironic – fascismul (politic) este infiintat de Mussolini, un socialist marxist!
  Si mai ironic – tinta strategica era infrangerea “Republicii de la Weimar” care era condusa… tot de jidani!

 4. Doar o vorba…
  “ANTIFA reprezintă astăzi ceea ce acum mai bine de 100 de ani nihiliștii ruși sau cei germani reprezentau pentru libertatea constituțională, democrația socială și disciplina statală construită în lumea post westphaliană.”
  GERMANII NU ERAU NIHILISTI!
  Da’ de unde!!!
  Erau comunisti leninisti si trotchisti pana in 1928 ai apoi comunisti “facuti” stalinisti caci aveau de-acuma conducerea numita si finantarea facuta de Comintern, direct de la Moscova.
  Si aceasta actiune era inventata, creata si finantata de jidani.
  Da, aveau si germani idioti ca nu se putea fara “cozi de topor” si psihopati ca sa aiba consistenta numerica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.