Home / Educativ / ANCOM sau Coreea de Nord?

ANCOM sau Coreea de Nord?

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Aprilie 28, 2020

ANCOM sau Coreea de Nord

ANCOM sau Coreea de Nord?

În urmă cu câteva zile, scriam despre corelarea incredibilă a presei mainstream din România, care practic a salutat decizia ANCOM de a închide publicația Justițiarul. Nici un rând din presa mainstream nu a prezentat vreun semn de întrebare vizavi de acest abuz fenomenal. De fapt, chiar s-au îngrămădit să susțină copia primită de la autorități, justificând decizia ca fiind rezultatul unor fake-news. 

Dar despre ce fake-news vorbim aici? În articolele incriminate, diverși autori, cu mult peste colegii din tabăra controlată, făceau analize pertinente în legătură cu epidemia Covid-19, afacerea Agnès Buzyn – Yves Levy – Gilead, inaugurarea Laboratorului din Wuhan, isteria coordonată   de Mass-Media, interesele meschine Big-Pharma, chestiunea vaccinării cu “antidotul” minune a lui Bill Gates și Programul ID2020, măsurile menite să întărească statul polițienesc peste așa zisele democrații, cenzura crescândă, etc. Căutați greșeala demersului într-un colectiv de jurnaliști, sociologi, economiști, intelectuali etc.?!

Însă, din păcate pentru libertatea cuvântului, întrebările ridicate de acești autori au acoperire și argumentație științifică:

– Laboratorul P4 din Wuhan a fost inaugurat de Agnès Buzyn. Tot ea, din poziția de Ministru al Sănătății, a împiedicat tratamentul doctorului Raoult în Franța.

– Didier Raoult a avut un conflict cu Yves Lévy, CEO al INSERM și soțul Ministrului Agnès Buzyn. 

– Conflictul a vizat statutul Spitalului Universitar din Marsilia unde activează dr. Raoult. 

– Didier Raoult a exprimat public acest lucru în mai multe rânduri, în special într-un articol apărut în “Le Canard Enchaîné“, în care a subliniat conflictul de interese evident de la vârful statului Francez.

– Yves Lévy este, de asemenea, implicat în lansarea laboratorului chinez din Wuhan de la care s-ar fi putut produce virusul care lovește planeta.

– În data de 16.04.2020 profesorul Luc Montagnier, care a primit premiul Nobelul pentru medicină în 2008 pentru descoperirea virusului care provoacă SIDA, a afirmat ca virusul COVID-19 este un produs sintetic creat într-un laborator din Wuhan. Mai mult de atât acestui virus i-au fost adăugate și secvențe din HIV, afirmă profesorul Luc Montagnier.

Prin urmare, dacă Covid-19 s-a desvoltat pe cale naturală, așa cum se susține de către OMS, cum e posibil să aibă secvențe HIV și de ce ni se ascunde acest lucru? 

Cum să nu vedem și conflictul de interese cu decizia lui Agnès Buzyn care, în ianuarie, a clasificat Clorochina, testată cu succes de dr. Didier Raoult, în categoria substanțelor otrăvitoare… Iar aceste întrebări sunt puse de mai marii presei din Franța. Cât despre Gigantul Big-Pharma Gilead, Bill Gates și ID2020, cine naiba nu a aflat deja? Procesele lui Bill Gates din India și scandalurile din Africa, unde zeci de mii de copii au fost nenorociți, sunt fake-news?

Mai mult, în 03/09/2020, Soroș Capital Management LLC a achiziționat o nouă poziție de capitaluri proprii în Gilead Sciences, Inc. (NASDAQ: GILD) pe parcursul trimestrului IV, relatează Holdings Channel. Investitorul instituțional a cumpărat 60.200 de acțiuni ale corporației biofarmaceutice, evaluată la aproximativ 3.912.000 USD. Gilead Sciences reprezintă aproximativ 1,1% din portofoliul de investiții Soros Capital Management LLC, făcând din această acțiune cea de-a 29-a participare a sa. O altă asociere foarte interesantă de forțe sinergice, este colaborarea și contopirea intereselor Soroș/Gates prin paravanul UNITAID. Jurnalistul de investigație Idriss Aberkane, cronicar pentru ziarul central Le Point, subliniază că BFM TV (Altice Europe NV) și laboratorul GILEAD – care speră să facă o avere incomensurabilă din comercializarea unui vaccin foarte scump, zis împotriva Coronavirus – au foarte mulți acționari în comun. Simple coincidențe?…

Așadar, libertatea presei în România, da, dar numai atunci când susține variantele și tezele oficiale. Ceea ce ar trebui să ridice semne de întrebare, este poziția uniformă adoptă în acest caz de “presa liberă” din România și, mai mult, ceea ce demonstrează, din nou, corelarea morbidă între interesele unor companii străine, presa mainstream și “Statul democratic a lui Johannis”.

Vă las să trageți propriile concluzii, iar eu plec să cer azil politic în Coreea de Nord până nu mă închide și pe mine ANCOM.

Mihnea Codrescu

2 comments

 1. traducere mecanica din engleza – originalul:
  Bill Gates: Robert F. Kennedy Jr. calls for an investigation
  https://kenfm.de/bill-gates-robert-f-kennedy-jr-calls-for-an-investigation/

  By Peter König
  Bill Gates: Robert F. Kennedy Jr. solicită o anchetă
  De Peter König

  De mai bine de douăzeci de ani Bill Gates și Fundația sa, Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) au vaccinat în primul rând copiii de milioane de persoane din zone îndepărtate ale țărilor sărace, în mare parte din Africa și Asia. Cea mai mare parte a programului lor de vaccinare a avut rezultate dezastruoase, provocând însăși boala ( poliomielita, de exemplu în India) și sterilizând femeile tinere ( Kenya, cu vaccinuri tetanice modificate ). Mulți dintre copii au murit. Multe dintre programe au fost derulate cu sprijinul OMS și – da – Agenția ONU responsabilă pentru Protecția Copiilor, UNICEF.

  Majoritatea acestor campanii de vaccinare au fost implementate fără consimțământul informat al copiilor, părinților, tutorilor sau profesorilor și nici cu consimțământul informat sau cu consimțământul fals al autorităților guvernamentale respective. După aceea, The Gates Foundation a fost trimisă în judecată de guverne din întreaga lume, Kenya, India, Filipine – și multe altele.

  Bill Gates are o imagine ciudată despre sine. Se vede pe sine ca Mesia care salvează lumea prin vaccinare – și prin reducerea populației.

  In jurul timpului, când 2010 Rockefeller Repor T a fost emis, cu ei chiar mai infama „Lock Pas“ Scenariul , exact scenariul care trăim la început chiar acum, Bill Gates a vorbit la un spectacol TED în California, „Inovatoare la Zero ”despre utilizarea energiei.

  El a folosit această prezentare TED pentru a promova programele sale de vaccinare, spunând literalmente: „Dacă facem un loc de muncă adevărat bun pentru vaccinarea copiilor, putem reduce populația lumii cu 10% la 15%”.

  Acest lucru sună foarte mult ca eugenică.

  Robert F Kennedy Jr , un avid apărător al Drepturilor Copilului și activist anti-vaccinare, a lansat o petiție trimisă la Casa Albă, solicitând „Investigații în cadrul Fundației„ Bill and Melinda Gates ”pentru probleme medicale și crime împotriva umanității ”

  Petiția prevede:

  „ Pe primul plan este Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru„ reducerea creșterii populației ”cu 10-15%, prin vaccinare. Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați în mod credibil de sterilizarea intenționată a copiilor din Kenya prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile împotriva tetanosului ”.

  Robert. F. Kennedy expune agenda de vaccinare a lui Bill Gates

  Acum, domnul Gates și aliații săi, inclusiv Big-Pharma, OMS, UNICEF, dr. Anthony Fauci, directorul NIAID / NIH, un aliat strâns al domnului Gates – și, desigur, Agenda ID2020, propun să (se) forțeze vaccinarea 7 miliarde de oameni de pe tot globul, cu concoacția lor a unui (până acum) vaccin coronavirus netestat. Aceasta este o bonă de mai multe miliarde de dolari pentru Big Pharma și pentru toți cei care susțin vaccinul. Nimeni nu va ști cu adevărat ce va conține cocktailul vaccinului. Ei intenționează să înceapă cu Sudul Global (Țările în curs de dezvoltare) și apoi să mute treptat N ortica (țările dezvoltate).

  Înțeleg, nu este nevoie de un vaccin care să vindece virusul corona . Există multe remedii:

  Profesorul francez Didier Raoult , care este unul dintre primii 5 oameni de știință din lume privind bolile transmisibile, a sugerat utilizarea hidroxiclorochinelor (cloroquina sau plaquenil), un medicament binecunoscut, simplu și ieftin, folosit și pentru combaterea malariei, și asta a demonstrat eficacitatea cu coronavirusuri anterioare, cum ar fi SARS. Până la jumătatea lunii februarie 2020, studiile clinice din institutul său și din China au confirmat deja că medicamentul ar putea reduce încărcarea virală și aduce îmbunătățiri spectaculoase. Oamenii de știință chinezi au publicat primele studii pe peste 100 de pacienți și au anunțat că Comisia Națională Chineză de Sănătate va recomanda clorochina în noile lor orientări pentru tratarea Covid-19.

  Fii conștient, treaz, alert și avertizat.

  surse:
  https://www.globalresearch.ca/the-global-polio-eradication-initiative-new-technology-used-to-locate-children-for-polio-vaccinations/5325246

  https://www.globalresearch.ca/mass-sterilization-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-un-tetanus-vaccine-2/5678295

  https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

  https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I

  https://www.globalresearch.ca/gates-globalist-vaccine-agenda-win-win-pharma-mandatory-vaccination/5709493

  https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

  https://www.youtube.com/watch?v=5CfLDXpC324&feature=emb_logo

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=65&v=hYRtRFP4SZI&feature=emb_logo

  +++

  Mulțumim autorului pentru dreptul de publicare.

  +++

  Sursa imaginii: Billion Photos / shutterstock

  +++

  KenFM se străduiește pentru o gamă largă de opinii. Articolele de opinie și contribuțiile invitați nu trebuie să reflecte opiniile redacției.

  +++

  KenFM este disponibil acum și ca aplicație gratuită pentru dispozitivele Android și iOS! Prin intermediul paginii noastre de pornire puteți vizita magazinele Apple și Google. Iată linkul: https://kenfm.de/kenfm-app/

  +++

  Sprijină-ne cu un abonament: https://www.patreon.com/KenFMde

  +++

  Îți place programul nostru? Informații despre posibilitățile de asistență suplimentare aici: https://kenfm.de/support/kenfm-unterstuetzen/

 2. Bill Gates: Robert F. Kennedy Jr. solicită o anchetă
  De Peter König

  De mai bine de douăzeci de ani Bill Gates și Fundația sa, Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) au vaccinat în primul rând copiii de milioane de persoane din zone îndepărtate ale țărilor sărace, în mare parte din Africa și Asia. Cea mai mare parte a programului lor de vaccinare a avut rezultate dezastruoase, provocând însăși boala ( poliomielita, de exemplu în India) și sterilizând femeile tinere ( Kenya, cu vaccinuri tetanice modificate ). Mulți dintre copii au murit. Multe dintre programe au fost derulate cu sprijinul OMS și – da – Agenția ONU responsabilă pentru Protecția Copiilor, UNICEF.

  Majoritatea acestor campanii de vaccinare au fost implementate fără consimțământul informat al copiilor, părinților, tutorilor sau profesorilor și nici cu consimțământul informat sau cu consimțământul fals al autorităților guvernamentale respective. După aceea, The Gates Foundation a fost trimisă în judecată de guverne din întreaga lume, Kenya, India, Filipine – și multe altele.

  Bill Gates are o imagine ciudată despre sine. Se vede pe sine ca Mesia care salvează lumea prin vaccinare – și prin reducerea populației.

  In jurul timpului, când 2010 Rockefeller Repor T a fost emis, cu ei chiar mai infama „Lock Pas“ Scenariul , exact scenariul care trăim la început chiar acum, Bill Gates a vorbit la un spectacol TED în California, „Inovatoare la Zero ”despre utilizarea energiei.

  El a folosit această prezentare TED pentru a promova programele sale de vaccinare, spunând literalmente: „Dacă facem un loc de muncă adevărat bun pentru vaccinarea copiilor, putem reduce populația lumii cu 10% la 15%”.

  Acest lucru sună foarte mult ca eugenică.

  Robert F Kennedy Jr , un avid apărător al Drepturilor Copilului și activist anti-vaccinare, a lansat o petiție trimisă la Casa Albă, solicitând „Investigații în cadrul Fundației„ Bill and Melinda Gates ”pentru probleme medicale și crime împotriva umanității ”

  Petiția prevede:

  „ Pe primul plan este Bill Gates, care și-a declarat public interesul pentru„ reducerea creșterii populației ”cu 10-15%, prin vaccinare. Gates, UNICEF și OMS au fost deja acuzați în mod credibil de sterilizarea intenționată a copiilor din Kenya prin utilizarea unui antigen HCG ascuns în vaccinurile împotriva tetanosului ”.

  Robert. F. Kennedy expune agenda de vaccinare a lui Bill Gates

  Acum, domnul Gates și aliații săi, inclusiv Big-Pharma, OMS, UNICEF, dr. Anthony Fauci, directorul NIAID / NIH, un aliat strâns al domnului Gates – și, desigur, Agenda ID2020, propun să (se) forțeze vaccinarea 7 miliarde de oameni de pe tot globul, cu concoacția lor a unui (până acum) vaccin coronavirus netestat. Aceasta este o bonă de mai multe miliarde de dolari pentru Big Pharma și pentru toți cei care susțin vaccinul. Nimeni nu va ști cu adevărat ce va conține cocktailul vaccinului. Ei intenționează să înceapă cu Sudul Global (Țările în curs de dezvoltare) și apoi să mute treptat N ortica (țările dezvoltate).

  Înțeleg, nu este nevoie de un vaccin care să vindece virusul corona . Există multe remedii:

  Profesorul francez Didier Raoult , care este unul dintre primii 5 oameni de știință din lume privind bolile transmisibile, a sugerat utilizarea hidroxiclorochinelor (cloroquina sau plaquenil), un medicament binecunoscut, simplu și ieftin, folosit și pentru combaterea malariei, și asta a demonstrat eficacitatea cu coronavirusuri anterioare, cum ar fi SARS. Până la jumătatea lunii februarie 2020, studiile clinice din institutul său și din China au confirmat deja că medicamentul ar putea reduce încărcarea virală și aduce îmbunătățiri spectaculoase. Oamenii de știință chinezi au publicat primele studii pe peste 100 de pacienți și au anunțat că Comisia Națională Chineză de Sănătate va recomanda clorochina în noile lor orientări pentru tratarea Covid-19.

  Fii conștient, treaz, alert și avertizat.

  surse:
  https://www.globalresearch.ca/the-global-polio-eradication-initiative-new-technology-used-to-locate-children-for-polio-vaccinations/5325246

  https://www.globalresearch.ca/mass-sterilization-kenyan-doctors-find-anti-fertility-agent-un-tetanus-vaccine-2/5678295

  https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

  https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I

  https://www.globalresearch.ca/gates-globalist-vaccine-agenda-win-win-pharma-mandatory-vaccination/5709493

  https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

  https://www.youtube.com/watch?v=5CfLDXpC324&feature=emb_logo

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=65&v=hYRtRFP4SZI&feature=emb_logo

  +++

  Mulțumim autorului pentru dreptul de publicare.

  +++

  Sursa imaginii: Billion Photos / shutterstock

  +++

  KenFM se străduiește pentru o gamă largă de opinii. Articolele de opinie și contribuțiile invitați nu trebuie să reflecte opiniile redacției.

  +++

  KenFM este disponibil acum și ca aplicație gratuită pentru dispozitivele Android și iOS! Prin intermediul paginii noastre de pornire puteți vizita magazinele Apple și Google. Iată linkul: https://kenfm.de/kenfm-app/

  +++

  Sprijină-ne cu un abonament: https://www.patreon.com/KenFMde

  +++

  Îți place programul nostru? Informații despre posibilitățile de asistență suplimentare aici: https://kenfm.de/support/kenfm-unterstuetzen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *