Home / Actualitate / Ambasada Marii Britanii constrânge o angajată să participe la parada gay

Ambasada Marii Britanii constrânge o angajată să participe la parada gay

Incorect Politic
Iunie 19, 2021

Ambasada Marii Britanii constrânge o angajată să participe la parada gay

Via R3Media:

Scriitorul Mihail Neamțu a povestit, în cadrul unei emisiuni, mărturia pe care i-a făcut-o o femeie angajată la Ambasada Marii Britanii din București. Conform acestuia, femeia a fost presată timp de opt ani să meargă la parada gay, până ce într-un final a cedat.

Femeii i s-a spus că este „obligație de serviciu”.

„Am cunoscut acum vreo 7-8 ani o persoană care lucra într-o ambasadă: ambasada Marii Britanii. Era o persoană care credea în Dumnezeu, provenea dintr-o familie protestantă. Această persoană a fost supusă 8 ani de zile unei presiuni de a mărșălui la manifestările gay pride din București.

I s-a spus o dată, a zis că-i plecată din oraș. A doua oară, a zis că are o obligație de familie. A treia oară și-a luat concediu. Și tot așa. După ani de zile, mi-a zis: „Mihai, n-am mai putut să zic, trebuia să merg, era un ordin de serviciu”. Ca român, ca angajat al ambasadei Marii Britanii, i s-a cerut să meargă la această paradă.

Interesant, nu i s-a cerut să meargă la un pelerinaj prezentă, nu i s-a cerut să citească Biblia sau să meargă la biserică.

Și am întrebat-o: „ce-ai făcut?”. Am primit mereu în jos, mi-a zis. În țara ta, la 30 de ani de la căderea comunismului, ai privit în jos, pentru că n-ai putut să spui nu. Pentru mine, a fost o umilință a poporului român.

Câți oameni din corporații nu au această presiune, ca să nu-și piardă jobul?”, a întrebat Neamțu în emisiunea „Dan Barna în Evul Media”, difuzată pe 15 iunie pe YouTube.

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell (foto, cu pălărie), a participat la o paradă a homosexualității, arătându-se „încântat” că există așa ceva și-n România.

De-asemenea, reacția președintei Comisiei Europene la noua lege de protecție a minorilor împotriva promovării homosexualității a fost una de „îngrijorare”. Ursula von der Leyen a anunțat că UE va ancheta noul act normativ.

Parlamentul European a confirmat existența unui „glosar intern” cu scopul asigurării unui „limbaj nediscriminatoriu și incluziv”, în care se precizează evitarea cuvintelor de „mamă” și „tată”

11 comments

 1. DECE NU FACE ROMANIA UN ROEXIT PRIN REFERENDUM NATIONAL ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  DE UNDE ATATA ORBIRE SI AUTOABANDON IN INCHISOAREA ASTA , IN “IOROPA LOR” – CA NU-I A NOASTRA !

  STIATI CA SE LUCREAZA LA LEGI PENTRU CENTRALIZAREA UNEI EU SANITARE – PENTRU OBLIGATIVITATEA VACCINURILOR ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  SOMN USOR, OAMENI BUNI !

  • Irina Elisabeta Munteanu

   S-a făcut referendum pt ca in Constitutie sa fie specificată clar căsătoria valabilă intre un bărbat si o femeie. Însă romanii noștri nu au iesitvka vot pt ca s-au lăsat manipulați de tembelizor ca votează nu stiu ce în favoarea lui Dragnea, deși pe buletinul de vot era specificat că se votează modificarea doar a articolului din Constituție referitor la familie. A fost greu pt multi sa caute pe net Constituția si sa vada despre ce se spune în acel articol.

 2. Dacă ue și usr zice că poporul român e din evul mediu pentru că, crede în Dumnezeu atunci ar trebui aplicat poponarilor același tratament ce le era aplicat în evul mediu :))

 3. Bine ca ne-a informat, rau ca a cedat.
  Da’ ce? – nu stia in ce cloaca se baga PENTRU BANI?

  Postituare si blasfemia nu reprezinta “obligatie de serviciu”.
  Nici servicul nu justifica prostituarea – intelectuala, mai grav; spurcarea trupului e mai “usoara” decat cea a sufletului – mintea e o functie a sufletului.
  Asa – hai sa le laudam pe “secretarele” unora… nu-i asa? Ce viata grea!
  (Crestinul pravoslavnic, duhovnicescortodox… – stie asta. Cel ratacit, cultural – NU.
  De asta la secte genderismul are originea in “asa s-a nascut”!)

  In 8 ani putea sa caute altceva, asa s-a “facut sora cu…”.
  Ce facea daca la angajare trebuia sa dea “spaga” cu dosu’? … ca multe “artiste” care se dau victime “ME2” – ca asa au deschis drumul poftelor si altora dar aia le-au “facut” vedete si le-au facilitat drumul spre a-si umfla conturile???
  Fa ce vrei dar cand cu buna stiinta si CU INTERES calci peste propriile idei, impresii… (ca daca erau principii, nu le calcai!) nu repari nimic si nici nu trebuie sa astepti compatimire… incerci sa-ti fie mila da’ “el/ea”- NU si NU!…. continua… si atunci nu poti sa fii de ajutor, ti-ai batut gura de pomana – “banu’ vorbeste!”
  Nu cu vorba se scapa de fapta rea ci cu indreptare – “sa nu mai pacatuiesti ca sa nu iti fie mai rau!”

 4. Irina Elisabeta Munteanu

  Nu mai ai dreptul la opinie liberă, cel puțin facebook-ul este un încărcător prin excelență a acestui drept. De două ori am fost restricționata pt comentarii si postari anti LGBT, anti educație sexuală în școli și anti vaccin. Mi-e si sila sa mai intru.

  • Renuntatui la porcaria de facebook care este o coroporatie de poponari si lesbiene nenorocite anti -Crestine. Bine ca am renuntat la rahatul ala de facebook . Sunt impotriva LGBR adica a poponariilor si lesbienelor sinistre . Nu voi accepta Niciodata mizeriile astea sataniste . JOs cu gheii si sadomitii pedofili .

 5. LGBTQUI-SIDA nu trebuie ”tolerată” în România ca un ”drept legal”.

 6. Adresă: Strada Jules Michelet 24, București 010463
  Program: Deschis non-stop
  Număr de telefon: 021 201 7200
  (mihai shora locuieshte vis-a-vis de peste 73 de ani).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *