Home / Știrea zilei / Alte propuneri pentru lupta împotriva lui Putin

Alte propuneri pentru lupta împotriva lui Putin

Incorect Politic
Aprilie 12, 2022

Alte propuneri pentru lupta împotriva lui Putin

Via Trenduri:

Din ce în ce mai des, lupta împotriva lui Putin nu se face la modul radical. De aceea el ne domină. Eu unul cred că n-a fost atinsă esenţa şi iată că vin cu o listă de măsuri radicale pentru a-l pune pe Putin definitiv cu botul pe labe. 
 
* Oprirea curentului electric
Se ştie că dacă ne hotărâm să consumăm mai puţin curent, îl lovim direct pe Putin. Aşadar, propunem introducerea orelor de ură în care curentul electric să fie închis. Pentru eficienţă maximă propun intervalul dintre orele 23-06. Astfel cetăţenii vor putea să privească emisiunile lui Radu Tudor şi Gâdea, iar după aceea îşi vor canaliza ura împotriva lui Putin.
Nu spuneţi că nu se poate! Noi, cei care-am trăit în comunism vă spunem că se poate. Acum, în capitalismul corporatist victorios ne vom aminti ce lucruri măreţe se făceau pe vremuri şi, din ura împotriva lui Putin, vom face chestiuni şi mai măreţe!
* Interzicerea transportului
Dacă mergi cu maşina sau cu autobuzul îl ajuţi pe Putin. Alternativa e reprezentată de biciclete, trotinete, cai măgari s.a.m.d. Se poate, doar oamenii au călătorit o istorie cu caii. În ceea ce priveşte bicicletele, se pare că aţi uitat oraşele maoiste sau cele din Vietnam prin care nici nu se vedeau alte maşini în afara celor ale Partidului. Acum vor rămâne cele ale Corporaţiei, ceea ce mi se pare normal!
* Oprirea liniilor aeriene
Măsura e derivată din cea anterioară, dar simt nevoia să o spun separat. Dacă luptăm cu Putin, atunci să-l afectăm oriunde-l prindem. Dacă nu se mai zboară nu mai e nevoie de kerosen, deci câştigăm lupta. Desigur, vor mai fi zboruri, dar cele pentru politicieni, familiile lor şi, să nu uităm!, cele necesare funcţionării corporaţiilor. Doar a văzut toată lumea că fără acces la avioane private ultraluxoase nu s-ar fi putut discuta belelile încălzirii globale!
 
* Spălaţi-vă cât se poate de rar
Iată lupta pe care o poate da orice tefeleu: nu te mai spăla! Fiecare picătură de apă caldă care curge pe tine echivalează cu o închinare la Putin. Deci spălatul e nociv! Din nou vă atrag atenţia să nu spuneţi că nu se poate! O ştim din Evul Mediu când în Vest de prin palatul suveranului englez se auzise că „o baie când te naşti şi una când mori sunt suficiente”. Aici noi, ca români, suntem pregătiţi. Nu doar că am avut în vremea lui nea Nicu apă caldă cu program, dar acum Nicuşor Dan şi restul limbricilor de prin primăriile de sector, au reintrodus programul la apa caldă. Deci se poate! La ce bun să te speli?
Dacă simţţi nevoia s-o faceţi, procedaţi ca englezii de pe vremuri: prima dată se spală capul familiei, apoi, în aceeaşi apă soţia, urmat de copii în ordinea descrescătoare a vârstei. În final aruncaţi apa pe geam. N-o mai daţi în canalizare că se topesc ţevile. Şi aşa veţi înţelege tâlcul proverbului englesesc „ai grijă să nu arunci bebeluşul odată cu lăturile”(“Don’t throw the baby out with the bathwater”).
O să vă spun că există tot felul de trădători ai acestui ideal. Trebuie eliminaţi. Altfel veţi ajunge precum Regina Elisabeta I a Angliei care-a spus “Fie că e nevoie sau nu, eu tot mă spăl odată la trei luni!“. Vedeţi, de-aia câştigă Putin.
* Nu vă mai spălaţi pe dinţi!
Se-aude Liicene? Am spus-o la punctul anterior, dar iar mă văd nevoit să punctez separat acelaşi lucru. De ce să te speli pe dinţi? Să-l ajuţi pe Putin? Câinii şi pisicile se spală pe dinţi? Hai, lăsaţi-mă cu vrăjelile astea!
Nu mai vorbesc că, prin aplicarea acestei tehnici împreună cu cea anterioară, orice negociere cu Putin va fi un şah mat. Degeaba îşi va mai pune el mese lungi! S-ar putea să ne simtă prezenţa de peste graniţe. Lupta e crâncenă, oameni buni!
* Nu mai mâncaţi
Dacă făina din care se face pâinea are la bază grâu rusesc? V-aţi putea-o ierta? Pentru a fi siguri nu mai mâncaţi nimic fără să ştiţi sursa. Treceţi la păscut iarba din parcuri, utilizaţi urzicile din cimitire sau, cel mai sigur, nu mai mâncaţi nimic. Nimeni n-a murit de la moftul ăsta! Aşa e, sunt unii care mor abia atunci când se învaţă să nu mănânce, exact ca măgarul lui Nastratin Hogea. Dar chiar şi-aşa, de aflatafli abia după!
P.S. Rugaţi-vă să nu se îndeplinească! La câţi proşti avem în politica de la toate nivelele absolut nicio idioţenie numai e imposibilă!

6 comments

  1. Cel mai bine ar fi sa trimitem Armata Romana pe Nistru pentru a roteja etnicii romani din Nordul Bucovinei, Tinurul Herta si Bugeac.

    • Armata română e praf și asta din cauza celor ce ne-au condus în ultimii ani, părerea mea e că la ceea ce ai zis aici, NATO nu ar sări să ne ajute pentru că nu e în interesul americanilor asta

    • Adică să trimitem soldați în Ucraina? Mare geniu ești tu mă… Adică n-au țări mai serioase curaj să înceapă război cu Rusia și hai să-l începem noi. IQ-ul românesc e chiar dincolo de măsurabilitate.

  2. Alte ,,oportunitati ,,de lupta ,,impotriva lui Putin ,.Cea ce este scrie ESTE O MARE IDIOTENIE SI TAMPENIE . IAR EU CA ROMAN NU VOI FACE SI NU VOI ACCEPTA ASA CEVA NICIODATA CE SCRIE MAI SUS

Leave a Reply

Your email address will not be published.