Home / Articole Promovate / Albii: Teroriști, Musulmanii: Religia Păcii

Albii: Teroriști, Musulmanii: Religia Păcii

Mihail
Incorect Politic
August 17, 2019

Cum reacționează presa când un musulman ucide 80 de oameni cu un camion, după care iese din camion cu o pușcă și trage în populație:

 

Se folosește expresia “Truck attack” – ca și cum camionul singur și din proprie inițiativă, fără să aibă șofer, a intrat în mulțime.

Nu se folosește nici o dată cuvântul “musulman”.

Se afirmă că “pare un atac terorist, dar nu e sigur.”

Toți deplâng tragedia, ca și cum ar fi un cataclism natural ce pică din cer și nu are nici o cauza, ca un uragan sau cutremur.

Dar nimeni nu vorbește de cauzele atacului și de faptul că a fost comis de un musulman.

Aici se folosește expresia: “French Terror Attack” – atac terorist francez.

Nu atac terorist musulman.

Din nou, camionul a atacat.

Se evită complet folosirea cuvântului “musulman” pe tot parcursul video-ului.

*

Cum reacționează presa când un norvegian încearcă să împuște oameni la o moschee.

Nu împușcă pe nimeni și e imobilizat.

Numărul victimelor: zero.

E folosit în mod repetat cuvântul “terorist” de mai multe ori.

Prezentatorii accentuează cuvântul “terorist”.

Se spune de două ori că avea “opinii de dreapta” prin asta sugerând că toți cei care sunt de dreapta sunt potențiali teroriști.

Musulmanii care l-au oprit sunt numiți “eroici”.

Pe ecran scrie “White Norvegian Citizen” – cetățean norvegian ALB.

Dând de înțeles că albii sunt periculoși.

Cum ar fi la atacurile teroriste islamice să scrie pe ecran: atacatorul a fost un “cetățean arab MUSULMAN”?

Concluzie:

Dublul standard al presei trezește populația. Mulți observă aceste lucruri.

Faptul că populația albă e acum în mod DESCHIS atacată de mass-media – va crea tot mai mulți “extremiști de dreapta”.

Dragă mass-media,

Continuați ceea ce faceți. E perfect.

După aceea o să va mirați că politicienii de dreapta cresc în sondaje.

9 comments

 1. Militaru Vasilică

  Aceasta este răsplata primită de albii din Occidentul Europei ca urmare a masacrării și ocupării forțate a teritoriilor musulmanilor. Occidentul, care nu mai putea de bine, a plecat să descopere și să cucerească lumea “păgână” urmând învățăturile criminale ale Vechiului Testament. Creștinii occidentali, deveniți peste noapte “aleșii Domnului”, au purces la încreștinarea popoarelor subjugate. Jafuri, violuri, sclavie și masacre au marcat victoria creștinismului asupra păgânătății.
  Rezultatul acțiunilor lor criminale se vede astăzi, când Europa Occidentală a fost invadată de africani și arabi din fostele colonii imperiale cu regi creștini.
  Dumnezeul tuturor neamurilor îngăduie toate acestea pentru păcatele strigătoare la cer ale strămoșilor europeni.

  • Eu nu consider aceste observații ca fiind corecte. Ele indică o înțelegere precară a istoriei (și a istoriei creștinismului în particular), dar și preluarea din media jidovită unor idei lansate pentru prostirea oamenilor care nu gândesc critic.

   Cădem în capcana de a acuza popoarele europene pentru acțiunile elitelor lor. Elitele decid dacă este razboi sau nu. Nu se întreabă poporul. Colonialismul în secolului trecut și neo-colonialismul de astăzi au existat pentru că a fost interesul elitelor.

   Similar, nimeni nu întreabă popoarele cu populație albă dacă doresc imigrație fără sfârșit. Este o decizie a conducătorilor acelor popoare.

   Mai mult decât atât: la o analiză mai atentă descoperi că așa zisele elite sunt slugoi, marionete ale adevăratelor elite: jidanii internaționali. Jidanii au folosit în trecut puterea maritimă a britanicilor pentru a crea un imperiu colonial, iar după cel de-al doilea război mondial folosesc puterea militară a SUA pentru dominație mondială.

   Așa că nu este îngăduința Domnului ceea ce se petrece în Europa și pe continentul American.
   It’s always The Eternal Jew.

  • 100% de acord ^^^

  • Nu sunt de aceeași părere, învinovățirea europenilor pentru colonialism este o tactică jidănească, iar urmările acestui fapt nu sunt organice, în ceea ce privește imigrația în Europa, ci dirijată de aceleași forțe jidănești care controlează ONG-urile ce le iau bani migranților pentru drum, promițându-le o viață bună în Europa în cârdășie cu politicienii vânduți care promovează activ genocidul alb. Cu toate acestea, România n-a avut imperii coloniale, deci chiar n-ar trebui să suferim pentru “păcatele” altora.

   • Militaru Vasilică

    Chsetiunea cu România este o altă poveste. În țările occidentale există populație din colonii încă de pe vremea când au fost aduși sclavi pentru practicarea muncilor. Eu așa știu din puția istorie pe care am învățat-o. Planul actual de asilimilare a imigranților este o altă mâncare de pește.
    În România au fost folosiți ca sclavi țiganii aduși, sau veniți, din acel triburi din India. Cine i-a folosit ca sclavi? Desigur că nu țăranul român de rând, ci boierimea și mănăstirile ortodoxe. Da, călugării iudeo -creștini au folosit țiganii ca sclavi pe latifundiile lor.
    Eu nu pot să cad în capcana de a învinovăți pe evrei și pentru mersul păsării de pe cer. Nu pot să fac acest lucru și pentru că,nu toți evreii sunt vinovați de acțiunile unor indivizi din rândurile lor. Ce vină au avut, în afară de naivitatea specifică și credincioșilor iudeo – creștini români, acei evrei cărora gângavul de Moise le-a turnat toate balivernele despre cele peste 600 de porunci, care intrau în contradicție cu primele 10???? Dovadă stă faptul că unii evrei s-au răsculat împotriva lui Moise. Dovadă stă și faptul că foarte mulți evrei din Israel declară că sunt nerelegioși sau atei. https://www.stiripesurse.ro/ocant-israelul-se-numara-printre-tarile-cele-mai-putin-religioase_953555.html
    Eu nu pot acuza sutele de milioane de musulmani câ sunt criminali, ci doar niște indivizi care practică acțiunile lor criminale în numele lui Allah – Dumnezeu.
    Religiile lumii, credințele religioase au fost folosite pentru justificarea acțiunilor de ocupare de teritorii, distrugeri, violuri, crime în numele divinităților.
    De aceea CREȘTINISMUL este superior, ca și concepție teologică, pentru că nu argumentează toate aceste practici sălbatice ale omenirii.

 2. Corecte observatii !

 3. si daca cresc politicienii de dreapta in sondaje ce? ce se inatampla?? :))

  • Intelege ca scriu aceste articole cu scop de popularizare.

   Nu sunt 100% autist ca tine.

   Sunt scrise in asa fel incat sa fie digerabile pentru persoane noi, care inca nu sunt familiarizate cu aceste idei.

   Acest lucru e valabil si pentru celelalte articole ale mele. Le scriu pentru incepatori.

   Singurul motiv pentru care scriu e ca mesajul sa fie popularizat.

   Daca tu citesti un articol de-al meu pentru incepatori, si incepi sa strigi ca eu sunt incepator…

   In fine, daca te face fericita asta.

   Nu o sa mai raspund la atacurile tale fiindca nu te vad ca pe un dusman si nu am nimic personal cu tine.

   Lucram pentru acelasi scop pana la urma.

   Daca tu vrei sa te bati cu pumnul in piept ca esti mare si tare, si foarte desteapta, si daca asta te face fericita, eu nu am nimic impotriva. Fa-ti damblaua.

   EU NU SCRIU ARTICOLE PENTRU CEI CARE DEJA STIU DESPRE EVREI.

   SCRIU PENTRU CEI CARE INCA NU STIU DESPRE ASTA, INTR-UN MOD IN CARE SA FIE DIGERABIL SI ARTICOLELE SA FIE SHARUITE EVENTUAL.

   INCERC SA CONVERTESC MAI MULTE PERSOANE.

   Daca spui unei persoane noi adevarul dintr-o data, nimeni nu intelege.

   Sa te incapatanezi sa faci asta, inseamna sa fii autist, sa scrii doar pentru tine.

   O sa te inteleaga cativa oameni, care oricum stiu deja despre ce vorbesti.

 4. Articol excelent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *